Paula

Paula Bielers mål: Ta över efter Åkesson

SD-toppen Paula Bieler jagar LO-kvinnornas röster och siktar högt, kanske mot den absoluta partitoppen, om Jimmie Åkesson lämnar.– Den dag han kliver av så beror det helt på hur läget är då, vilka personer som finns.Expressen träffade SD-ledamoten för en längre intervju om SD:s egna #metoo-skandal, utbrändheten, de interna maktstriderna, hatet från nazisterna och aborthotet: Man borde göra en abort i efterhand på dig.

Här går Jihde ner på knä för Tilde – i sändning

Programledaren Tilde de Paula Ebys 45-årsdag firades med en stor överraskning i direktsändning av kollegan Peter Jihde - som gick ner på knä.– Älskling, jag klarar inte av sånt här. Jag är helt svettig, säger Tilde de Paula Eby i TV4 Nyhetsmorgon.
Läs mer om Jihde, Paula Eby, Peter Jihde och Tilde.
Felix Herngrens stora miss – lämnade dottern på fel förskola
Felix Herngren råkade lämna sin dotter på fel förskola.Det berättar regissören och skådespelaren i Hellenius hörna – något som får både David Hellenius och Tilde de Paula Eby att bryta ut i skratt.– Det är helt galet, säger Tilde de Paula Eby i programmet.
Läs mer om Paula Eby och Tilde.
Han såg djupt kränkt ut – jag tycker synd om al-Hariri
BEIRUT. Sorgsen, och jämfört med tidigare intervjuer såg han ut att vara djupt kränkt. Libanons premiärminister Saad al-Hariri tilläts på söndagskvällen ställa upp på en tv-intervju i sin egen tv-kanal Future-TV. Från hans hus i Saudiarabiens huvudstad Riyadh gjorde den duktiga journalisten Paula Yacoubian intervjun och ställde flera obekväma frågor, exempelvis om han verkligen är i Riyadh av egen fri vilja och om Saudiarabiens försök för att sätta påtryckningar på honom för att stå mot Hizbollah.

Tittarnas ilska mot Tilde – efter tabben i sändning

Tilde de Paula Eby råkade svära när hon fick ett tv-pris.Reaktionerna blev starka och efteråt har folk på stan kommit fram för att kritisera programledaren – något som fått henne att må dåligt.– Jag fick så mycket skit, säger hon i Hellenius hörna.
Läs mer om Paula Eby och Tilde.
Tilde de Paulas oro under intervjun med Ferry Svan
Ferry Svan gästade TV4:s Nyhetsmorgon under söndagen.Då visade han hur det går till när han på 25 sekunder hugger igenom en stock – vilket oroade programledaren Tilde de Paula.– Man ser ju hur farligt nära fötterna det är, det är ju läskigt, säger hon i sändningen.
Läs mer om Ferry Svan, Paula och Tilde.
Tildes passning till Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren var gäst i TV4:s Nyhetsmorgon.När hon berättade om sin nya show och att hon fick sätta ihop ett drömteam verkade Tilde de Paula Eby tycka att hon missat någon...– Men gud vad konstigt, frågar Tilde de Paula Eby.
Paula Ternström: Branschen vet vilka män det rör sig om
När Regina Lund larmade om sexuella trakasserier skyddades den utpekade i stället, berättar hon.Lund är en av 584 kvinnor inom teater- och filmbranschen som nu protesterar mot sexuella trakasserier och kränkningar.– Alla skyddade den som hade mest makt, säger hon.Enligt skådespelaren och teaterchefen Paula Ternström vet branschen vilka män det handlar om.– Framgångsrika, hyllade män som tror att de är oantastbara, säger hon.
Läs mer om Paula Ternström.
SD-toppen Paula Bieler utsatt för judehat
SD-toppen Paula Bieler kallades för judehora på ett partimöte, uppger Aftonbladet.Samtalet ska enligt tidningen ha spelats in.– Det här kan växa och bli väldigt stort, säger partisekreteraren Richard Jomshof på en annan inspelning som sajten Inte rasist men tagit del av.
Tildes pik mot Jihde i sändning
Tilde de Paula Eby och Peter Jihde tränar ryggen i tisdagens Nyhetsmorgon.Men Tilde de Paula Eby kan inte låta bli att reta programledarkollegan – för att han stönar så mycket.– Men gud, det låter som att han ska föda barn, säger Tilde de Paula Eby i programmet.
Peter Jihdes relation med Tilde de Paula
Peter Jihde och Tilde de Paula Eby jobbar tajt tillsammans i TV4:s Nyhetsmorgon - något som har startat rykten om att de skulle vara mer än vänner.I podcasten Nemo möter en vän berättar Jihde om sin privata relation till kollegan.– Vi tycker otroligt bra om varandra som kompisar och som kolleger, säger Peter Jihde i podcasten.
Läs mer om Jihde, Nemo, Paula Eby, Paula, Peter Jihde och Tilde.
Paula blev utslängd – var för lättklädd
Paula Savina och hennes tjejkompisar såg fram emot en kväll på krogen.Men utekvällen fick ett abrupt slut. Paula blev utkastad från baren på grund av sin klädsel, något som VK var först att skriva om.– Jag hörde dem säga att min klädsel var triggande för killar, säger Paula.
Läs mer om Paula.
Tildes överraskning till David Hellenius i TV4
David Hellenius är tillbaka i kväll med en ny säsong Hellenius hörna.Som gäst i Nyhetsmorgon överraskas han av programledarkollegan Tilde De Paula – som har tagit fram ett gammalt klipp ut TV4:s arkiv när Hellenius leder barnprogrammet Lattjo Lajban.– Vad hände där med kroppen?, undrar Tilde efteråt och skrattar.
Ilskan: Herregud – det är så konstigt
En skandal i Svenska fotbollförbundet rör upp starka känslor i många läger.Nu är det Nyhetsmorgon-profilen Tilde de Paula Ebys tur att rasa.– Det är så konstigt, säger de Paula i programmet.
Tilde de Paula Eby: Ditt bästa är gott nog
Förutom i Nyhetsmorgon syns Tilde de Paula Eby just nu i Hela Sverige bakar. I programmet svallar känslorna, hemmabagarna gråter och kastar saker. Det är på riktigt. Precis som programledaren vill att livet ska vara.
SD: Hur hållbar är Moderaternas nya linje?
De problem vi har idag på grund av invandringen har växt fram under decennier. Ändå vill Johan Forssell och Moderaterna även framöver fortsätta att ta emot ett stort antal invandrare. Det är inte hållbart, skriver sverigedemokraterna Paula Bieler och Julia Kronlid.
Här lämnar stjärnan studion efter Tildes fråga
Alexandra Rapaport var gäst i TV4 Nyhetsmorgon under söndagen.Men när hon får frågan om att stanna kvar för lite soppa blir reaktionen oväntad.– Jag gillar inte soppa. Jag går, säger hon i programmet till Tilde de Paula Ebys förvåning.
Läs mer om Tilde.
Tilde slår tillbaka – mot Books ilska
Anna Book var gäst i TV4:s Nyhetsmorgon - och kritiserade programledaren Tilde de Paula Eby efteråt.Nu slår TV4-programledaren tillbaka mot Books hårda ord i Mix Megapol.– Det är supertråkigt om hon känner så. Jag har själv sett det där och funderat över det. Jag har också funderat över varför hon inte sa det till mig, säger Tilde de Paula Eby.
Läs mer om Mix Megapol, Paula Eby och Tilde.
Anna Books ilska mot Tilde de Paula
Anna Book riktar skarp kritik mot Tilde de Paula efter hennes agerande i Nyhetsmorgon.Flera tittare har reagerat och nu menar Biggest loser VIP-vinnaren att TV4-programledaren behandlade henne kyligt i direktsändning.Jag hamnade i nån sorts chock över Tildes bemötande, det gjorde ONT, skriver Anna Book på Instagram.
Tildes känslostorm – mitt i sändningen
Det blev känslosamt för Tilde de Paula Eby i onsdagens Nyhetsmorgon.Barack Obamas hyllning till hustrun gav programledaren känslosvettningar över hela kroppen.– Jag vet, det är superfånigt av mig, säger hon i programmet.
Peter Jihde nära att falla ihop i sändning
Peter Jihde och Tilde de Paula Eby testar yrsel och illamående i TV4:s Nyhetsmorgon.Men när Peter Jihde har snurrat runt i så kallad irländsk julafton är han nära att falla ihop - och tvingas sätta sig ner.– Jag tycker du är lite blek, sätt dig på trappan där, säger Tilde de Paula Eby i direktsändningen.
Läs mer om Paula Eby, Peter Jihde och Tilde.
Peter Jihde nära att falla ihop i sändning
Peter Jihde och Tilde de Paula Eby testar yrsel och illamående i TV4:s Nyhetsmorgon.Men när Peter Jihde har snurrat runt i så kallad irländsk julafton är han nära att falla ihop - och tvingas sätta sig ner.– Jag tycker du är lite blek, sätt dig på trappan där, säger Tilde de Paula Eby i direktsändningen.
Läs mer om Paula Eby, Peter Jihde och Tilde.
Pamela Anderson trött på bilderna
90-talsikonen Pamela Anderson, 50, har tröttnat på sociala medier.I en intervju med TV4:s Tilde de Paula Eby berättar hon varför hon är ointresserad av barnbilder på Facebook och Instagram.– Folk som springer runt i pyjamas och matar sina barn, jag förstår mig inte på det, säger Pamela Anderson i programmet.
Tilde de Paula bryter ihop efter missen
I direktsändning kan allt hända – fråga bara Tilde de Paula Eby.När programledaren ska presentera nästa ämne i onsdagens Nyhetsmorgon går allt fel.– Ta det lugnt. Vi kommer snart tillbaka, säger kollegan Peter Jihde efter missen –samtidigt som han måste krama om Tilde de Paula, som bryter ihop av skratt.