Paula

Tildes ärliga dagen efter- bild i Nyhetsmorgon

Jane Fonda hyllades över hela världen för sin ärliga dagen efter-bild.I dagens Nyhetsmorgon valde Tilde de Paula Eby att göra samma sak – genom att visa upp sig morgonen efter Elle-galan.– Sov du i klänningen, Tilde? frågar Malin Collin i programmet.

Stjärnorna flockas till Elle-galan – minglar tillsammans på röda mattan

Under fredagskvällen är det dags för årets största modegala! På anrika Grand Htel i Stockholm går Elle-galan av stapeln och de största kändisarna och stjärnorna kommer mingla på röda mattan och titta på modeshowen. Några av de som står på gästlistan är TV4-profilerna Jenny Alversjö, Tilde de Paula, deckarförfattaren Camilla Läckberg och artisten Niklas Strömstedt.
Tildes tröja delar tittarna – reagerar starkt
Tilde de Paula Ebys tröja i Nyhetsmorgon får tittarna att engagera sig och de kan absolut inte enas om vilken färg den har.Hallonröd, ceriserosa, korallröd – åsikterna går isär.Det råder delade meningar om vilken färg det är på Tildes tröja - vad säger du? undrar TV4-programmet på Instagram.
Läs mer om Instagram och Nyhetsmorgon.
Här överraskas Malou på 65-årsdagen i TV4
Grattis Malou von Sivers som fyller 65 år!Under måndagsmorgonen firades TV4-profilen i Nyhetsmorgon och överraskades i hemmet av kollegan Tilde de Paula Eby.
Läs mer om Malou, Nyhetsmorgon, Paula Eby, TV4 och Tilde.

Tildes miljonklipp – nya lyxlivet i Spanien

Tilde de Paula Eby är mångmiljonär – men själv säger hon att hon inte vet hur mycket hon tjänar.TV4-profilen berättar om superlönen och det soliga lyxlivet med maken i podcasten Tv-fabriken.– För mig är det väldigt viktigt att jag tar ut den lön som jag behöver för att gå runt, säger Tilde de Paula Eby.
Läs mer om Paula Eby, Spanien, Tilde och Tv-fabriken.
Tildes de Paulas kollaps – efter sändningen
Tilde de Paula Eby prisades för sin programledarinsats – då föll hon plötsligt ihop.TV4-profilen berättar om kollapsen i podcasten Tv-fabriken.– Jag bara känner, jag tuppar av, jag svimmar, helvete, säger Tilde de Paula Eby.
Läs mer om Paula Eby, Tilde och Tv-fabriken.
Stor glädjeyra i TV4 efter miljonvinsten
Trebarnspappan Zerko Rashed blev miljonär i dagens triss och nu ska han köpa en större bostad till familjen.Efter den nervösa lottskrapningen utbröt glädjeyra i tv-studion.– Ser du vad hårt jag höll tummarna? Jag höll så hårt så att jag har nagelstreck på händerna! säger Tilde de Paula i TV4 Nyhetsmorgon.
Läs mer om Paula, TV4 och Tilde.
Tildes kamp mot tårarna över Brost
Tilde de Paula Eby grät när Johannes Brost gick bort.Den folkkäre skådespelaren skulle ha medverkat på TV4:s gala Tillsammans mot cancer under måndagen och programledaren fick flera gånger kämpa för att hålla tillbaka tårarna.– Beskedet kom hans bortgång kom väldigt snabbt och jag tror att vi alla är i chock, säger Tilde de Paula Eby.
Läs mer om Brost, Paula Eby och Tilde.
Tildes saknad efter Brost – programledarens fina hyllning i sändning
Cancern tog Johannes Brosts liv – bara dagar innan den folkkära skådespelaren skulle medverka i TV4:s gala Tillsammans mot cancer.Under programmet hyllades Johannes Brost och programledaren Tilde de Paula Eby, som bland annat träffade honom under Let's dance berättade om saknaden.– Han hade alltid ett leende på läpparna, sa hon från scen.
Läs mer om Brost, Paula Eby och Tilde.
Tildes verkliga relation med Jihde
De är parhästar i Nyhetsmorgon. Men monetärt krossar Tilde de Paula Eby kollegan Peter Jihde – och tjänar tre gånger mer än Jihde i taxerad förvärvsinkomst. Samtidigt svarar Peter Jihde på ryktet om att duon är mer än vänner. – Vi tycker otroligt bra om varandra som kompisar och som kolleger, säger Peter Jihde i podcasten Nemo möter en vän.
Tildes miljonkross – mot Peter Jihde
Tilde de Paula Eby och Peter Jihde är parhästar i Nyhetsmorgon, men Tilde är den som plockar ut mest lön.Hon tjänar tre gånger mer än Jihde i taxerad förvärvsinkomst – programledaren tar ut hela 2,3 miljoner kronor i lön.
Minnesord: Hans Hamngren
Som tidigare meddelats har Hans Hamngren, Stockholm, avlidit vid 83 års ålder. Närmast anhöriga är hustrun Margareta, barnen Olle och Annika, svärdottern Christina och barnbarnen Leonard, Edvard och Paula.
Tilde räddar soldoktorn – slipper fira jul ensam
Mikael Soldoktorn Sandström blev socialt isolerad efter att hans sambo dog för tio år sedan.När TV4-kollegan Tilde de Paula Eby fick höra talas om att han skulle fira jul ensam, valde hon att agera.När det kom fram att jag skulle vara ensam tvingade hon mig mer eller mindre hem på jullunch säger Sandström till Allas.
Läs mer om Paula Eby och Sandström.
Tildes plötsliga utspel – känslopaniken i finalen
I säsongsavslutningen av Hela Sverige bakar får deltagarna träffa sina nära och kära – efter flera tävlingsveckor och en rafflande final.Trots att programledaren Tilde de Paula Eby gör sitt bästa för att muntra upp deltagarna, svämmar känslorna över.
Läs mer om Hela Sverige, Paula Eby och Tilde.
Tildes oväntade avsked – mitt i Nyhetsmorgon
Tilde de Paula Eby och Peter Jihde jobbar tätt tillsammans i TV4 Nyhetsmorgon.Trots det var Jihde helt oförberedd när kollegan tog julavsked.– Va!? Ska du inte jobba nästa vecka? utbrast han chockat i direktsändning.
Nu testar svenska familjer Volvos självkörande bilar
Paula Hain hoppades få en bil där hon kunde sova vid ratten på väg till morgonflyget. Familjen anmälde sig till Volvos test av självkörande bilar.Men nu är Paula Hain mer uppmärksam i testbilen än hon var i sin förra, vanliga bil.
Läs mer om Paula Hain.
Minnesord: Hans Hamngren
Konstnären Hans Hamngren, Stockholm, har avlidit vid 83 års ålder. Närmast anhöriga är hustrun Margareta, barnen Olle och Annika, svärdotter Christina och barnbarnen Leonard, Edvard och Paula.
Tildes stora misstag: Stor ursäkt
Tilde de Paula Eby programleder TV4:s Nyhetsmorgon på Nobeldagen - men gör en stor miss.För sent inser TV4-profilen sitt misstag, och tvingas be om ursäkt i direktsändning.– Jag ska börja med en stor, stor ursäkt, säger Tilde de Paula Eby i Nyhetsmorgon.
Paula Bieler slår tillbaka mot Wighs SD-kritik
I september gick riksdagsledamoten Hanna Wigh ut och berättade att hon utsatts för ett sexuellt övergrepp av en SD-riksdagsledamot.I kvällens SVT Opinion kritiserade hon partiets hantering.– Det har varit en konstant smutskastning, det är ständigt pågående, säger hon i programmet.Samtidigt slår SD-toppen Paula Bieler tillbaka.– Jag har svårt att känna igen mig i bilden, säger hon.
SD-topparna satt på första raden – ingen ingrep
Flera ledande företrädare för Sverigedemokraterna satt på främre raden under Martin Strids uttalande om att muslimer inte fullt ut är människor.Ändå fick han inget mothugg och ingen ingrep för att stoppa honom under anförandet.– Jag reagerade men jag hade inte uppfattat helheten av det, säger Paula Bieler.
Paulas forskning ska ge bättre luft i skolor
Många skolor har problem med inomhusluften, med dålig lukt och mögel.Paula Wahlgren, forskare på avdelningen för byggnadsteknologi på Chalmers, arbetar för att detta lättare ska gå att åtgärda.Fyra skolor i Göteborgs kommun har än så länge studerats i projektet.– Vi mäter hur luften rör sig genom olika delar i en byggnad, och kan på så sätt hitta orsaken till problemen, säger hon.
Paula Bieler: Asylboendena har för hög standard
Har man fått ett utvisningsbeslut ska man inte få röra sig fritt i Sverige. Det säger Paula Bieler (SD), partiets migrationspolitiska talesperson, som också menar att många av våra asylboenden har för hög standard.– Sen får man se över om man ska ha olika former av förvarsplatser för de som fått utvisningsbesked och de som utfört kriminella handlingar, säger hon.
Läs mer om Paula Bieler och Sverige.
Branddramat i Hela Sverige bakar som tittarna inte fick se
Det hettar till i kvällens avsnitt av TV4:s Hela Sverige bakar.Mitt under produktionen av chokladtårtan börjar det ryka från Bradley Peters plats.– Är det sant? Har du bränt den? undrar Tilde de Paula Eby häpet.
Läs mer om Hela Sverige, Paula Eby och Tilde.
Deltagarens sexutspel chockar Tilde de Paula Eby
I kvällens avsnitt av Hela Sverige bakar bakar deltagaren Fredrik Britz, 26, för sin bortgångne mormor.Då går allting snett - och det brister för Tilde de Paula Eby.– Alltså... Nu blev det ju jättefel, utbrister hon i programmet.
Tilde de Paula Ebys hårda pik mot Steffo
Allt fler personer vill ha en personlig registreringsskylt till sin bil.I tisdagens Nyhetsmorgon skrattar Tilde de Paula Eby och Peter Jihde åt att det går att ha Steffo som registreringsplåt på bilen.– Jag vet inte vad vi ska göra med den informationen. Steffo finns kvar som registreringsplåt, säger Tilde de Paula Eby i Nyhetsmorgon.