Paula

Pamela Anderson trött på bilderna

90-talsikonen Pamela Anderson, 50, har tröttnat på sociala medier.I en intervju med TV4:s Tilde de Paula Eby berättar hon varför hon är ointresserad av barnbilder på Facebook och Instagram.– Folk som springer runt i pyjamas och matar sina barn, jag förstår mig inte på det, säger Pamela Anderson i programmet.

Tilde de Paula bryter ihop efter missen

I direktsändning kan allt hända – fråga bara Tilde de Paula Eby.När programledaren ska presentera nästa ämne i onsdagens Nyhetsmorgon går allt fel.– Ta det lugnt. Vi kommer snart tillbaka, säger kollegan Peter Jihde efter missen –samtidigt som han måste krama om Tilde de Paula, som bryter ihop av skratt.
Här väcker SD missförtroende mot Löfven
Skandalen inom Transportstyrelsen gör att SD väcker missförtroende mot statsminister Stefan Löfven. Här lämnar migrationspolitiska talespersonen Paula Bieler över papperna i Riksdagen.
SD väcker misstroende mot statsminister Stefan Löfven
Sverigedemokraterna väckte på onsdagen misstroende mot statsminister Stefan Löfven (S). Misstroendeförklaringen lades fram i samband med den migrationspolitiska debatten i riksdagen av talespersonen Paula Bieler som också sitter i partiledningen.
Läs mer om Paula Bieler och Stefan Löfven.

Peter Jihdes ilska efter obehagliga upptäckten

Peter Jihde var rasande i dagens Nyhetsmorgon.Anledningen var hans obehagliga upptäckt under tisdagskvällen.– Den här historien känns väldigt otrevlig, instämde programledarkollegan Tilde de Paula.
Tildes förvirring under trissen i tv
Magnus Sandin från Öland var dagens lyckliga trisskrapare i Nyhetsmorgon.Då ställde han till med en stor scen - och fick Tilde de Paula att tappa hakan av förvåning.– Vad gör du nu? utbrister hon efter Magnus Sandins fräcka tilltag.
Läs mer om Nyhetsmorgon.Då, Paula, Tilde och Öland.
Pinsamma kuppen mot Tilde i sändning
TV4-profilen Anders Pihlblad överraskade i veckan Tilde de Paula Eby med ett klipp – på hur hon såg ut en gång i tiden i TV4 Nyhetsmorgon. – Ibland är det bra att man blir äldre, ganska ofta faktiskt, säger Tilde de Paula Eby i programmet.
Läs mer om Paula Eby och Tilde.
Tilde de Paula Eby om relationen med Jihde
Tilde de Paula Eby och Peter Jihde sänder live-tv ihop många timmar i – och de är så nära vänner att flera tittare undrat om de är tillsammans.TV4-profilen hyllar nu sin kollega, men är glad att de bara är vänner.– Herregud, det räcker med att vi sänder ihop fyra timmar om dagen tycker jag, säger Tilde de Paula Eby till Hänt.se.
Jespers fina hyllning till Tilde i Nyhetsmorgon
För andra året i rad utsågs Tilde de Paula Eby till årets kvinnliga programledare på Kristallen-galan.Något som programledarkollegan Jesper Börjesson vill uppmärksamma i måndagens Nyhetsmorgon.– Vi träffades i Jönköping 1994. Redan då sa folk att det var något speciellt med dig. Så rätt vi hade då, säger han i programmet.
Kuppen mot Tilde i Nyhetsmorgon
Tilde de Paula Eby utsågs till årets kvinnliga programledare på fredagens tv-gala Kristallen.På söndagen var hon tillbaka i Nyhetsmorgon – och innan programmet var över fick hon en riktig överraskning av familj och vänner.– Att jag inte förutsåg detta. Nu är jag helt svettig, säger Tilde de Paula Eby i programmet.
Programledarens comeback i TV4
Mammalediga TV4-programledaren Soraya Lavasani är tillbaka i Nyhetsmorgon – men bara för en dag.I måndagens program dyker Lavasani upp som gäst, tillsammans med 2,5 månader gamla dottern Bianca.– Din resa har vi fått följa, vecka för vecka, Soraya, konstaterar Tilde de Paula Eby i Nyhetsmorgon.
Pinsamma missen: Vad ska vi skylla på?
Peder Fredricson är ett namn som kommer att hemsöka Tilde de Paula Eby och Jesper Börjesson framöver.TV4 Nyhetsmorgons programledarduo stod för en praktgroda när de helt tappade bort namnet på ryttaridolen. – Jag vet inte vad vi ska skylla på att vi sa fel namn fyrtio gånger, säger de Paula Eby i programmet.
Tildes passionerade återförening med maken
Programledaren Tilde de Paula Eby och maken Thomas de Paula Eby har inte träffats på nästan en vecka.Nu har programledaren lagt upp en minst sagt passionerad bild på när de återser varandra igen.Sådan är kärleken! Dramatisk! skriver Tilde de Paula Eby på Instagram.
Läs mer om Instagram, Paula Eby och Tilde.
Få nyanlända elever får plats på friskolor
Över hundra friskolor har anmält sitt intresse för att ta emot nyanlända elever i en särskild kvot. Men hittills har bara ett 60-tal elever tagits in på friskolor med kö. – Det är mycket få nyanlända som söker själva till våra skolor. De flesta känner inte till systemet, säger Paula Hammerskog på skolkoncernen Academedia.
Läs mer om Academedia och Paula Hammerskog.
Åkesson välkommen på Löfvens nya krismöte
Statsminister Stefan Löfven har bjudit in samtliga partiledare till ett krismöte på tisdagen efter it-skandalen på Transportstyrelsen.Det innebär att även Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson får komma dit. Efter terrordådet på Drottninggatan i april blev han portad från ett stormöte.– Jimmie Åkesson har kallats till mötet den här gången, säger SD:s Paula Bieler.
Sverigedemokraterna överväger misstroendevotum mot Löfven
Sverigedemokraterna kritiserar statsminister Stefan Löfven och de ansvariga ministrarna i it-skandalen. SD menar att både infrastrukminister Anna Johansson och inrikesminister Anders Ygeman måste gå.– Om statsministern inte kommer fram till att de här ministrarna måste lämna sina poster, och därmed möblera om i samband med regeringsförklaringen, då kommer vi att rikta misstroendevotum inte bara mot de ansvariga ministrarna utan även mot statsministern, säger Paula Bieler.SD sätter också press på alliansen.
Anställd: Trodde det var en attack
Paula Mendez jobbade på Gekås i Ullared när bilen körde in i varuhusets utgång. – Jag blev rädd när kollegor skrek vi måste utrymma, säger Paula Mendez.
Läs mer om Paula Mendez och Ullared.
TV4-duons oväntade semester tilsammans
TV4-kollegerna Tilde de Paula Eby och David Hellenus kan inte få nog av varandra.När de är lediga väljer de att åka på semester tillsammans.Tack för en superfin kväll igår!!!, skriver Tilde på Instagram under en bild där de båda syns ihop.
Läs mer om Instagram, Paula Eby och Tilde.
Tittarilska mot Jocke Bergs agerande i TV4
Stelt, stelare stelast.Här får Tilde de Paula Ebys fråga om Niklas Strömstedt Kent sångare Jocke Berg att ta sig för pannan.Nu sågas dissen av tittarna.
Läs mer om Jocke Berg, TV4 och Tilde.
Tilde nära att svimma under direktsändning
Programledaren Tilde de Paula Eby var nära att tuppa av i direktsändning.Det var åttatiden under Nyhetsmorgon som programledaren kände sig yr efter att ha andats in en ballong med helium.– Det här hade jag inte förväntat mig, säger hon förvånat i direktsändning.
Läs mer om Nyhetsmorgon och Paula Eby.
Hopplöshet i London: Vi kan inte stoppa dem
SvD I LONDON | Paula Warrall från Liverpool sitter i festkläderna på ett kaf söder om London Bridge. På soffan bredvid sover hennes vän. Deras hotell ligger inom avspärrningen och de har inte lyckats ta sig till sitt rum.
Läs mer om Liverpool, London Bridge och London.
Åkessons olika turer för att stötta Kinberg Batra
Turerna har varit många kring Sverigedemokraterna och deras samtal för att stötta Anna Kinberg Batra som statsministerkandidat.Jimmie Åkesson har gång på gång tidigare sagt att han kräver samtal med moderatledaren för att göra det – men i helgen kom en vändning.– Det vore märkligt om vi aktivt skulle rösta ja till en kandidat om vi inte har några som helst garantier för att den politik som kommer bedrivas av den regeringen går i vår riktning, säger Paula Bieler, partistyrelseledamot.
Här gifter sig Tilde och Peter i sändning
Här provar Peter Jihde och Tilde de Paula Eby att gifta sig i Nyhetsmorgon.Men när Jihde ger sin riktiga vigselring till programledarkollegan säger hon stopp.– Nej, wow, det där blir inte populärt, säger Tilde de Paula Eby i direktsändning.
Ängeln i Manchester hyllas av en hel värld
Under måndagskvällen skakades en konsert i Manchester av en terrorattack. 22 människor har dött och 119 uppges vara skadade - men nu sprids ett ljus i det annars kompakta mörkret.– Det var bokstavligen talat några sekunder efter explosionen. Jag fick tonåringarna att springa med mig, berättar Paula Robinson - en kvinna som nu kallas Ängeln i Manchester.Nu hyllas även hemlösa Stephen och Chris som inte tvekade en sekund på att hjälpa barnen som drabbats av terrorn, skriver Daily Mail.
Bedragare slog till mot Tilde de Paula Eby
TV4-profilen Tilde de Paula Eby har fallit offer för kortbedragare.– Jag har ju själv blivit skimmad, flera gånger, berättade hon i Nyhetsmorgon på onsdagen.Kortbedrägerierna ökar snabbt – i fjol anmäldes över 77 000 brott där kontokortsuppgifter stulits.
Läs mer om Nyhetsmorgon, Paula Eby och Tilde.