Per ljusteräng


`Vi måste brösta upp oss`

Krif tränaren Per Ljusteräng konstaterade efter den inledande segern mot Sundsvall: Vi måste brösta upp oss lite, vi måste tro på oss själva. Att vi tagit oss så här långt betyder att

Läs mer om Per Ljusteräng och Sundsvall.

ÖPTV: Kallingetränaren lättad - ÖIK-tränaren besviken

Kallingetränaren Per Ljusteräng var lättad efter segern mot ÖIK. Ett ringrostigt bortalag vann med 4-1 efter en taktiskt bra genomförd match. Markus Åkerblom var riktigt besviken. Han

Läs mer om ÖIK.
Influensan härjar hos motståndarna

Östersunds IK möter ett sjukdomsdrabbat motstånd i play off 2. - Vi har haft tio man liggandes i veckan, säger Per Ljusteräng, tränare i Kallinge/Ronneby.

Läs mer om Per Ljusteräng.
Nordfeldt gillar nye tränare

Efter två säsonger i Krif umgicks Andreas Nordfeldt med att röra på sig. Men han kom på andra tankar. En av anledningarna till beslutet kan delvis härledas till nye tränaren Per Ljusteräng.

Läs mer om Krif och Per Ljusteräng.

Ljusteräng tränar Krif Hockey

Kallinge Ronneby IF har gjort klart med tränare. Det blir Per Ljusteräng som tar över efter Daniel Eriksson. Jättespännande, säger Ljusteräng. Pär Ljusteräng, 45, har tidigare bland

...men nästa år blir det läge att fira

Krönika. Ingen minns en tvåa, säger Ola Lindgren. Bra så! Då är det dags att ändra på det. Dagen efter SM-finalen stötte jag på Per Ljusteräng på Liseberg.

Brutna kontrakt för ett Borås i kris

ISHOCKEY. Kristianstads förre tränare Per Ljusteräng, numera i Borås, har det inget vidare just nu. I förrgår bröts samtliga spelar- och ledarkontrakt. Detta på grund av dåliga publiksiffror

Läs mer om Per Ljusteräng.
Framtidstron tillbaka hos Borås Hockey

Nu har framtidstron börjat återvända till klubben - om en dryg vecka inleder man säsongen i division 1. - Våra två första kedjor är rakt igenom allsvenska, säger tränaren Per Ljusteräng.

Läs mer om Per Ljusteräng.
Vill stanna i BHC

Borås Hockey har tvångsnedflyttats till division ett. Men tränaren Per Ljusteräng räknar med att vara kvar och vill tillbaka till allsvenskan så fort det går. LäS MER I går återvände

Läs mer om BHC och Per Ljusteräng.
Ovan sits för Boråstränaren

Folk säger att det ska vara utvecklande` Per Ljusteräng har varit tränare i många år, men aldrig varit i den situation att hans lag halkat efter såpass som Borås börjar göra i Allsvenskan.

Borås Hockey jagar amerikansk poängkung

Poängkung i Norge. Nu på väg till Sverige. Enligt uppgift till BT gör Borås Hockey allt för att värva amerikanen Kevin DeVergilio, 24. En intressant spelare, säger tränare Per Ljusteräng.

Per Ljusteräng: Jag visste om det

Sport. Borås har ekonomiska problem och elitlicensen är i fara. Men Per Ljusteräng ångrar inte sitt klubbval. Jag är van vid att jobba med små medel, säger den förre KIK-tränaren. KRISTIANSTAD.

Ljusteräng och Bolin de är BHC:s nya tränarpar

Per Ljusteräng är tillbaka som BHC-tränare. Vid sin sida får han Peter Bolin. BHC har kallat till presskonferense klockan 16.30 för att presentera sina nya tränare. Men redan nu har

Läs mer om Bolin och Peter Bolin.
Tisell: `Det skulle säkert vara jättekul`

Kristianstad. Kristianstads IK har inlett jakten på en ny tränare. Ett hett namn att ersätta Per Ljusteräng är Mikael Tisell. `Man vet aldrig i hockeybranschen`, säger 47-åringen. Per

Ljusteräng tillbaka till brottsplatsen

Tiden läker alla sår heter det om man vill slänga sig med tjusiga klyschor. Det känns väl som nötta gamla ord som passar utmärkt att släpa fram i dagsljuset när det gäller tränaren Per Ljusteräng.

Läs mer om Per Ljusteräng.
Ljusteräng tar över ansvaret i Borås

Allsvenska Borås HC väntas presentera ny tränare inom kort. Enligt uppgift till HockeyExpressen.se blir det den förra elitseriecoachen Per Ljusteräng. - Vad jag förstår kan det bli Borås, säger Ljusteräng.

Ljusteräng nära att ta över BHC

Per Ljusteräng, 43, är mycket nära att ta över BHC. Foto: Anders Robertsson FAKTA Per Ljusteräng Ålder: 43. Bor: Göteborg (övernattningslägenhet i Kristianstad). Familj: Fru och barn.

Läs mer om BHC och Kristianstad.


Mest läst senaste veckan
1.  Danska muslimer i fredsvaka mot hat


2.  Egyptier flyr från Libyen


3.  Egyptier flyr från Libyen


4.  Klent stöd för teori om Iran-bomb


5.  Danska muslimer i fredsvaka mot hat


6.  Marinkårssoldat rymde till Libanon


7.  Charlie Hebdo kommer ut igen


8.  Bukowskis ägare försenade utredning om falsk konst


9.  Singapores rika får bidra mer


10. Maskerade män rånade apotekSenaste nyheternaNyhetsdatabasen - Nyheter på ett ställe
Nyhetsdatabasen är en nyhetsagent och sökmotor som samlar nyheter från svenska tidningar. Här kan du snabbt läsa aktuella nyheter eller göra sök flera år tilbaka.
Kontakt
post@nyhetsdatabasen.se

Senaste 24t
23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00