Person

Person hittad död i Malmö

Läs mer om Malmö.

JUST NU: Person hittad död i bostad

En död person har hittats i en bostad i Malmö.Eftersom brott inte kan uteslutas har polisens tekniker tillkallats.
Läs mer om Malmö.Eftersom.
JUST NU: Person till sjukhus efter krock
Två bilar har kolliderat på riksväg 49 i Skara.Polis, räddningstjänst och flera ambulanser ryckte ut till platsen.– En person har förts till sjukhus i ambulans, säger Kent Johansson, inre befäl vid räddningstjänsten i Skara.
Läs mer om Kent Johansson och Skara.
En person knivskuren – polisen utreder grov misshandel
En person blev under måndagsmorgonen knivskuren i en bostad i Skövde.Mannen fick föras till sjukhus med oklart skadeläge.– Vi utreder det som en grov misshandel men har ingen gripen, Erika Magnusson, jourhavande förundersökningsledare på Skövdepolisen.

Rörelsehindrad glömdes - satt tre nätter i rullstol

En person tvingades sitta kvar i sin rullstol i tre nätter sedan personal från hemtjänsten glömt bort vårdtagaren.Nu kritiseras hemvården i Lunds kommun av Inspektionen för vård och omsorg, IVO, skriver Sydsvenskan.
Läs mer om IVO, Inspektionen och Sydsvenskan.
Trump försvarar sin svärson: Fullt förtroende för honom
Presidenten pressas att sparka svärsonen och rådgivaren Jared Kushner som utreds för sina kontakter med Ryssland. Nu slår Trump tillbaka och backar upp sin svärson. – Han är en mycket bra person, säger Donald Trump, enligt BBC.
Två lastbilar i krock vid IKEA – stora trafikstörningar
Två lastbilar har kolliderat i närheten av Ikea på Hisingen i Göteborg.Initialt ska ingen person ha kommit till skada men olyckan påverkar trafiken i området.– Så är det men man försöker flytta undan bilarna, säger Hans Lippens, polisens presstalesperson i Region Väst.
Bostad besköts i Hofors – en gripen
En man i medelåldern greps sent på söndagen efter en polisinsats i Hofors, strax väster om Sandviken i Gästrikland. Mannen är misstänkt för att ha skjutit in i en bostad, enligt polisen. Ingen person har skadats i händelsen.
Läs mer om Gästrikland och Sandviken.
Bråk utanför krog – en förd till sjukhus
En person blev misshandlad utanför en restaurang i centrala Stockholm sent på söndagskvällen.Flera personer i rånarluvor ska ha stormat restaurangen.– Helt plötsligt så stormar några killar dörren och försöker slå någon kille, säger ett vittne.
Läs mer om Stockholm.
Bostad besköts i Hofors
En man i medelåldern har gripits efter en insats i Hofors i Gästrikland. Mannen är misstänkt för att ha skjutit in i en bostad, enligt polisen. Ingen person har skadats i händelsen.
Läs mer om Gästrikland.
JUST NU: Våldsman jagas i Malmö
En person har hittats skadad Möllevångstorget.Blodiga kläder är funna på platsen.– Vi spårar med hund, säger Anna Göransson vid polisen region syd.
En person blev biten i benet på asylboende
En man blev slagen blodig i ansiktet och biten i benet av fyra gärningsmän på ett asylboende.När polisen kom hade männen flytt från brottsplatsen.– Målsäganden har flyttats till ett annat boende på en annan ort för hans säkerhets skull, säger Torbjörn Lindqvist, vakthavande befäl vid polisen.
Läs mer om Torbjörn Lindqvist.
Ytterligare en person arresterad misstänkt för koppling till Manchesterdådet
En 19-årig man har arresterats misstänkt för inblandning i terrordådet i Manchester för en vecka sedan, skriver Manchesterpolisen på twitter.
Brand i lägenhet - person räddades ut
Grannar i Staffanstorp larmade på söndagskvällen räddningstjänsten efter att de uppmärksammat rökutveckling från en lägenhet.– En plastpåse har brunnit och en person ska ha letts ut från bostaden, säger Mats Streer, inre befäl vid räddningstjänsten Syd
Läs mer om Staffanstorp och Syd.
Mordförsök i Malmö – en gripen
En person har förts till sjukhus efter att ha blivit misshandlad i stadsdelen Husie i Malmö. Polisen larmades strax före klockan fem, och en misstänkt man har gripits.
Läs mer om Husie och Malmö.
Zlatans fina hyllning – till nära vännen
I går gjorde Maxwell sin sista match för Paris Saint-Germain.Nu hyllas brassen av den forne lagkamraten, och nära vännen, Zlatan Ibrahimovic.Inga ord kan beskriva den här mannen som person och fotbollspelare, skriver Zlatan på Instagram.
En till sjukhus efter drunkningstillbud
En person har förts till sjukhus efter ett drunkningstillbud i närheten av Tveta kyrka i Södertälje, skriver Expressen.
Läs mer om Expressen, Södertälje och Tveta.
En till sjukhus efter drunkningstillbud
En person har förts till sjukhus efter ett drunkningstillbud i närheten av Tveta kyrka i Södertälje, skriver Expressen.
Läs mer om Expressen, Södertälje och Tveta.
Dannys heta kärleksbild med Molly Sandn
Här är Molly och Dannys heta kärleksbild från semestern.Dannys kryptiska ord intill bilden får fansen att undra.– Chillin with wifey, skriver en person.
Läs mer om Molly och Molly Sandn.
JUST NU: Buss och bil i olycka
En trafikolycka mellan en buss och en bil inträffade under lördagsförmiddagen i Rottne utanför Växjö.Enligt uppgift ska en person sitta kvar i bilen.Det är inte känt om någon har skadats allvarligt fysiskt.
Läs mer om Rottne och Växjö.Enligt.
JUST NU: Räddningstjänsten söker efter jetski-åkare
Ett stort räddningspådrag söker efter en person på en jetski som tros ha försvunnit på havet i Båstad.– Folk på strand såg personen göra en gir och sedan försvinna, säger Lennart Linderos, inre befäl vid räddningstjänsten Skåne Nordväst.
Läs mer om Båstad och Skåne Nordväst.
Allt är inte privat när man är en offentlig person
MONACO. Martin Dahlin har blivit svensk fotbolls extrapappa.När dagens spelare har blivit mer bortskämda är det hos agenten de söker stöd.– De kan ringa och fråga vad de ska ha för skor till studenten, säger Martin Dahlin.För SPORT-Expressen berättar han om livet som fotbollsagent, rasism och drömmen om Sverige.
Läs mer om Martin Dahlin.För och Sverige.
Stort räddningspådrag – kvinna föll i vattnet
Räddningstjänsten larmades till Sättersholmarna utanför Hammarö i Värmland strax efter midnatt.Flera ambulanser, sjöräddningen och ambulanshelikopter deltog i sökandet efter en person som ska ha hamnat i vattnet.– En kvinna är uppe ur vattnet och de gör livräddande åtgärder på henne, säger Per Vikman, vakthavande befäl vid Örebropolisen till NWT.
Person i vatten i Växjösjön – räddningsinsats pågår
Polis och räddningstjänst ryckte strax före 22 ut till Växjösjön.– Det är en person i vattnet, säger Carl-Johan Sjöstrand vid Värends räddningstjänst.