Person

Benny Anderssons stöd efter Josefin Nilssons död

Två år efter systern Josefin Nilssons död återvänder Marie Nilsson Lind till scenen med föreställningen Mina drömmars land – en show om mi och di.Nu berättar Ainbusk-stjärnan om sin svåra sorg och det stora stödet från vännen Benny Andersson, som var den förste hon ringde utanför familjen efter systerns död.– Han är en fantastisk människa, verkligen en god person, berättar Marie Nilsson Lind för Aftonbladet.

En person till sjukhus – efter krock på E6

På E6 råder just nu långa bilköer i södergående riktning efter en trafikolycka.Två bilar har krockat och en person är förd till sjukhus.
En person har blivit påkörd
Strax innan klockan sju på torsdagsmorgonen larmades SOS om att en person hade blivit påkörd av en bil vid ett övergångsställe.Händelsen hade inträffat på södra Vallviksvägen i Växjö.
Läs mer om Vallviksvägen och Växjö.
Person skadad vid Slussen – tunnelbanetrafik stoppad
Polisen har stannat tunnelbanetrafiken i Slussen i centrala Stockholm – på grund av ett en person har skadats av ett stickvapen på perrongen.Polisen söker nu igenom tågen.
Läs mer om Slussen och Stockholm.

Annika Strandhäll svarar på Muf-kritiken: Jobbigt

Socialminister Annika Strandhäll kommenterar Muf-anklagelserna om att hon skulle vara den otrevligaste ministern. – Jag blir jättegärna angripen i sak men det är klart att när det går för mycket över till att angripa person i stället då tycker även jag att det är jobbigt, säger S-ministern i kvällens Bara politik med Cecilia Anderberg.
T-centralen i Stockholm utryms
T-centralen i Stockholm och ett område kring närliggande Sergels torg utryms sedan en person ringt polisen för att rapportera ett misstänkt föremål i en papperskorg vid torget.
Läs mer om Stockholm.
T-centralen i Stockholm utryms
T-centralen i Stockholm och ett område kring närliggande Sergels torg utryms sedan en person ringt polisen för att rapportera ett misstänkt föremål i en papperskorg vid torget.
Läs mer om Stockholm.
Avled i lada efter miss av hemtjänsten
Mitt i natten föll en person omkull i en ladugård på sin tomt i Nynäshamns kommun tidigare i år. Personen som hade hemtjänst använde sitt trygghetslarm men blev liggande i kylan och avled senare på sjukhus. Händelsen är nu lex Sarah-anmäld.
Läs mer om Sarah-anmäld.
Kraftig brand i bostadshus
Det brinner kraftigt i ett bostadshus i Ulricehamn. Polis och räddningstjänst är på plats. Enligt polisen vet man inte i nuläget om någon person fortfarande är kvar i huset.
Läs mer om Ulricehamn.
Två häktade för handgranatattack mot bankman
Två män i 20-årsåldern har häktats misstänkta för att ha kastat in två handgranater mot ett hus i västra Stockholm. Måltavlan var en person som arbetar med att utreda bedrägerier på en svensk storbank, skriver Dagens Nyheter.
Läs mer om Stockholm.
Två häktade för handgranatattack
Två män i 20-årsåldern har häktats misstänkta för att ha kastat in två handgranater mot ett hus i västra Stockholm. Måltavlan var en person som arbetar med att utreda bedrägerier på en svensk storbank, skriver Dagens Nyheter.
Läs mer om Stockholm.
Två häktade för handsgranatsattack mot banktjänsteman
De kastade in två handgranater mot en villa i en Stockholmsförort. Målet: att hota, skrämma eller kanske till och med skada villaägaren – en person som arbetar med att utreda bedrägerier på en svensk storbank. Nu har två personer häktats misstänkta för dådet.
Läs mer om Stockholmsförort.
Prestigevärvningen kan debutera för Helsingborg
Han har varit skadad sedan ankomsten.Nu är debuten nära för profilvärvningen Mohammed Abubakari.– Det har varit riktigt frustrerande. Jag vill visa att de har tagit in rätt person till det här laget, säger han till HD.se.
Advokat åtalad i Rysslandsutredning
Ännu en person har åtalats i spåren av särskilde åklagaren Robert Muellers Rysslandsutredning.(TT) Ännu en person har åtalats i spåren av särskilde åklagaren Robert Muellers Rysslandsutredning.
Läs mer om Rysslandsutredning.
Mueller åtalar advokat för lögner om Trumpmedarbetare
En framstående advokat åtalas i samband med Rysslandsutredningen. Anledningen är att han har ljugit om sina kopplingar till en tidigare Trumpmedarbetare, uppger flera amerikanska medier. Samtidigt figurerar en okänd individ med oklar roll – Person A – i ärendet.
Person har gått genom isen – förd till sjukhus
En person har gått igenom isen i Uppsala, skriver Unt.– Personen stod på bottnen och satt fast i isen. Man lyckades få upp personen som fördes till sjukhus med ambulans, säger Lisa Sannervik, presstalesperson vid polisen, till tidningen.
Läs mer om Lisa Sannervik, Unt och Uppsala.
Forskare: Syskon gör dig till en bättre person
Hur stor roll spelar ditt syskon för att du ska bli en empatisk person?I en ny studie har forskare tittat på 452 kanadensiska syskon och hur de påverkar varandras beteende.
Bilar bombades med citroner och apelsiner
Stenhårda, frysta apelsiner och citroner kastades ner på passerande bilar från en gångbro över en väg i Kävlinge. Liknande händelser har inträffat tidigare.Denna gång skadades ingen person som tur är, skriver polisen på Facebook.
Läs mer om Facebook och Kävlinge.
Upptäckte inbrott - blev misshandlad
En person i Sandviken kom hem till bostaden och upptäckte då ett pågående inbrott. Två gärningsmän hade tagit sig in i bostaden. De flydde och i samband med det misshandlades bostadsinnehavaren, enligt Gävleborgspolisen.
Läs mer om Gävleborgspolisen och Sandviken.
Person påkörd på E4 – allvarligt skadad
En person har blivit påkörd på E4 nära Herrbeta utanför Linköping. Personen var i ett sällskap av fyra som stannat längs vägen eftersom de fått problem med bilen. När personen gick ut på vägen blev denne påkörd, skriver polisen på sin hemsida.
Läs mer om Herrbeta och Linköping.
Person påkörd på E4 – allvarligt skadad
En person har skadats allvarlig efter att den har blivit påkörd på E4 i Linköping, skriver Aftonbladet.
Läs mer om Aftonbladet och Linköping.
Anmälan om misshandel – efter att ha sagt till plankare
En person ska ha blivit misshandlad i Bredäng utanför Stockholm – efter att ha sagt till en man som plankade på tunnelbanan.
Läs mer om Bredäng och Stockholm.