Person

Polis jagar misstänkt inbrottstjuv i terrängen

Polisen söker under onsdagskvällen efter en misstänkt inbrottstjuv i Hylte.En person hörde oväsen inifrån en bostad och larmade polis – kort därefter sprang den misstänkte mannen ut från bostaden.
Läs mer om Hylte.En.

Bilden på modellen visar kusliga likheten

Cindy Crawfords dotter Kaia Gerber växer upp, och går i sin mammas modellfotspår.Men efter att Crawford publicerat en bild på sig och dottern i samma ålder, är nu fansen fascinerade över den otroliga likheten.Exakt likadana! skriver en person till bilden.
Läs mer om Crawford och Kaia Gerber.
Kraftig lägenhetsbrand – en person död
En fullt utvecklad lägenhetsbrand i Hallstahammar.Räddningstjänst och polis på plats.Räddningstjänsten går in med rökdykare och påträffar en person avliden.Branden är släckt och området avspärrat, skriver polisen på deras hemsida.
Person ertappade beväpnad rånare i hemmet – blev fastbunden
En person kom hem till sin lägenhet i Märsta och påträffade där en inbrottstjuv. Rånaren band då fast personen och fortsatte sedan att plocka på sig föremål från hemmet. Polisen rubricerar händelsen som grovt rån.
Läs mer om Märsta.

Person ska ha slungats i väg efter påkörning

Vid 16-tiden på onsdagen ska en person ha blivit påkörd på landsvägen mellan Sjöbo och Tomelilla.Enligt en vittnesuppgift som Skånska Dagbladet refererar till personen ha blivit påkörd av en personbil, slungats i väg och låg vid larmtillfället mitt i vägen.
Polisen larmad till olycka på arbetsplats – en person skadad
En person ska ha skadats i en arbetsplatsolycka på ett företag i Bromölla kommun.Polisen anlände till platsen vid 14.30-tiden på onsdagen.
Läs mer om Bromölla.
Krockade med stenmur – en person till sjukhus
På onsdagen krockade en bilist med en stenmur.Ambulans kallades till platsen och en person fördes senare till sjukhus.– En person är förd till sjukhus, men skadeläget är okänt, säger Kim Hild, presstalesperson vid polisens ledningscentral.
Läs mer om Kim Hild.
Ilskan mot Blondinbella – efter detaljen i bilden
Isabella Blondinbella Löwengrip kritiseras starkt av sina läsare efter ett blogginlägg.Men det är inte det Löwengrip skriver om som upprör – utan det faktum att hon ser ut att ha på sig päls.Måste säga att jag blir väldigt besviken när jag ser dig klädd i ett plagg med päls skriver en person i kommentarerna.
Läs mer om Blondinbella och Löwengrip.
Edward Blom klar för Melodifestivalen
Efter hitten Nu lagar vi julen och remixen När man festar festar man tar nu Edward Blom steget in i en artistkarriär på riktigt, skriver Aftonbladet.Matprofilen ska nämligen vara med i nästa års upplaga av Melodifestivalen, enligt uppgifter till tidningen.– Han ska vara helt klar, säger en person till Aftonbladet.
Personalen på Migrationsverket varnad – allvarlig smitta i omlopp
Under måndagen insjuknade en person anställd på Migrationsverket i Malmö i bakteriell hjärnhinneinflammation, en farlig smitta. Nu har ledningen gått ut med en varning till personalen, rapporterar SVT Skåne.
Läs mer om Malmö och Migrationsverket.
Sara Danius vill strypa det ekonomiska stödet till Klubben
Arton kvinnor anklagar Kulturprofilen - en person med nära band till Svenska Akademien - för sexuella trakasserier och övergrepp. Efter DN:s granskning vill nu Sara Danius, Svenska Akademiens ständiga sekreterare, strypa stödet till Kulturprofilens verksamhet Klubben. - Jag är mycket omskakad, säger Sara Danius.
Hatet mot Paris Hilton efter lögnen
Paris Hilton menar att hon och Britney Spears uppfann selfien, i ett inlägg på Twitter.Nu möts hotellarvtagerskan av hat och kritik på sociala medier - och anklagas för att ljuga.Lögnare, skriver en person på Twitter.
Läs mer om Twitter och Twitter.Nu.
Hatstorm mot detaljen på Icas julkalender
En kvinna med hijab syns på Icas årliga julkalender –något som har upprört många människor i sociala medier.Ni pissar på våra svenska traditioner, skriver en ilsken person på Facebook.– Det får vi förhålla oss till, det är det samhällsklimat som råder, säger Mats Liedholm, marknadsdirektör på Ica Sverige.
Läs mer om Facebook och Ica Sverige.
18 kvinnor: Kulturprofil har utsatt oss för övergrepp
Arton kvinnor anklagar en central person i svenskt kulturliv för sexuella trakasserier och övergrepp. Mannen har nära band till Svenska Akademien, och flera av händelserna ska ha ägt rum i lägenheter som ägs av Akademien: en i Stockholm, en i Paris. Mannens beteende har varit känt bland många i kulturvärlden sedan 1980-talet.
Tre bilar i krock – en person förd till sjukhus
Tre bilar har kolliderat på riksväg 86mi Sundsvall.En person har förts med ambulans till sjukhus och det råder just nu totalstopp på vägen.
Läs mer om Sundsvall.En.
Fansens ilska mot Bianca Ingrosso
Bianca Ingrossos blogg är en av de största i Sverige - men nu möts hon av skarp kritik från sina läsare.Många tycker nämligen att kändisdottern har börjat göra för mycket reklam på sin blogg, och hotar med att sluta läsa den.Alla videor är opersonliga och det är bara samarbeten hela tiden. Jättesynd att du blivit sådan skriver en person.
Läs mer om Bianca Ingrosso och Sverige.
En anhållen för mordförsök efter skottlossning
Under måndagskvällen skadades en person allvarligt efter en misstänkt skottlossning.Nu har en person gripits misstänkt för mordförsök.– Han är född i mitten på 90-talet. Mer kan jag inte säga för tillfället, säger åklagaren Claes Hellgren till Värnamo Nyheter.
Läs mer om Värnamo Nyheter.
Polisen förtegen efter mordförsök i Värnamo
En person hittades allvarligt skadad i ett trapphus till ett flerfamiljshus i Värnamo. Polisen larmades vid 20.30-tiden på måndagen.
Läs mer om Värnamo.
Man knivrånad i centrala Göteborg
En man har blivit hotad med kniv och rånad på Linnplatsen i centrala Göteborg.– Det är tre gärningsmän som har tagit hans mobiltelefon, säger Johan Ljung, vakthavande befäl vid polisen i region Väst.Ingen person ska ha kommit till fysisk skada i samband med rånet.
Stort ungdomsgäng tvingade till sig kontanter
Ett stort ungdomsgäng rånade en person vid resecentrum i Skövde på måndagskvällen.– De ska ha ryckt till sig rånoffrets headset och krävt att få hundra kronor, säger Stefan Gustafsson, polisens presstalesperson i region Väst.
Läs mer om Skövde, Stefan Gustafsson och Väst.
Buss har kört in busskur i Stockholm
En buss har kört in i en busskur i Högdalen centrum.Ingen person ska ha skadats.Busschauffören har gripits av polis misstänkt för rattfylleri.
Läs mer om Högdalen och Stockholm.
Lastbil har kört in i hotell – en person skadad
En lastbil har kört in i ett hotell i Göteborg, skriver polisen på sin hemsida.En person är skadad och finns i hotellets reception.Personen ska ha blivit träffad av delar av ett tak som föll ner när lastbilen körde in i hotellet.
Läs mer om Göteborg.
Bilden på Michael Jacksons okända son förvånar fansen
Michael Jacksons son Blanket har hunnit fylla 15 år, men hålls borta från rampljuset.Nu publiceras en ovanlig bild på världsstjärnans son – som förvånar alla.Han ser ut precis som Michael tycker en person om bilden.
Läs mer om Blanket och Michael.
Skottlossning i västra Stockholm
En skottlossning har inträffat i västra Stockholm.Skotten ska ha avlossats från en bil mot en annan bil och en person är skadad.
Läs mer om Stockholm och Stockholm.Skotten.