Person

Person död i brand i Falkenberg

Läs mer om Falkenberg.

JUST NU: Person hittad död – efter villabrand

En oidentifierad person har hittats avliden efter en villabrand i Långaryd.Polisen misstänker att den döda personen bott i fastigheten.– En person är skriven på adressen, det handlar om en man i 60-årsåldern, säger Stefan Gustafsson, presstalesperson hos polisen i Halland.
Hockeystjärnan straffas för vårdslöshet i trafik
En hockeyspelare var inblandad när en person dog under vansinneskörning på Nynäsvägen utanför Stockholm.Nu har hockeystjärnan straffats för vårdslöshet i trafik, meddelar Södertörns tingsrätt.
Läs mer om Nynäsvägen och Stockholm.Nu.
Två bilar krockade – en förd till sjukhus
En person är förd till sjukhus efter en olycka mellan två bilar.Skadeläget för personen är oklart.

Bil krockade med älg – en person till sjukhus

På torsdagsmorgonen inträffade en viltolycka utanför Gnosjö.En bil krockade med en älg och körde efteråt av vägen.Föraren fick föras till sjukhus i ambulans, men skadeläget är okänt.
Läs mer om Gnosjö.En.
Ännu en gripen för Londondåd
Brittisk polis har gripit en sjätte person med koppling till dådet vid tunnelbanestationen Parsons Green i London i fredags.
Läs mer om London och Londondåd.
Kraschade in i betongmur efter polisjakt
En person har förts till sjukhus efter att ha krockat med en betingmur i Uddevalla.Det var när föraren försökte köra i från polisen som olyckan inträffade.– Han drog i väg och försvann ur sikte ett tag men sen hittade man bilen vid den här muren, säger Göran Carlbom, vakthavande befäl vid polisen i region Väst.Skadeläget är oklart.
SD-avdelning hängde ut näthatsbekämpare – länkade till våldtäktssida
SD i Nacka hängde på tisdagen ut 14 medlemmar i gruppen #jagärhär, vars syfte är att agera mot näthat. Person- och kontaktuppgifter fanns tillgängliga via partiets lokala Facebooksida genom en länk till en webbsajt om våldtäkter. – Det är ju grovt förtal, säger Mina Dennert, grundare till #jagärhär och en av de uthängda personerna.
Läs mer om Facebooksida, Mina Dennert och Nacka.
Två personer gripna efter rån
Två personer misstänks ha stulit klädesplagg i en butik i Ljungby under onsdagen.Med hjälp av en uppringare kunde polisen gripa personerna strax därefter.Ingen person ska ha kommit till skada i samband med rånet.
Läs mer om Ljungby.
Handbollsstjärnans pappa blev mördad
Hans mamma var alkoholist, pappan var kriminell.De dog båda när Simon Auln var i tonåren.I dag jobbar IFK Ystad-spelaren med att ta hand om elever på Norreportskolan – och vill berätta för så många som möjligt om den tuffa uppväxten.– Bara det kan hjälpa en person så vill jag berätta, säger Simon.
Läs mer om Norreportskolan, Simon Auln och Simon.
Person påkörd av spårvagn i tunnel
På onsdagsförmiddagen ska en person ha blivit påkörd av en spårvagn i Bergsjön, uppger SVT Nyheter Väst. Larmet har kommit vid 11.40-tiden och olyckan har skett i en tunnel.
Läs mer om Bergsjön.
Tredje person gripen för i t-baneterrorn
En 25-årig man har gripits misstänkt för inblandning i terrordådet i Londons tunnelbana i fredags, rapporterar AP.Tidigare sitter två andra man gripna för dådet.
Larm om skottlossning i Malmö – en skadad
En person har hittats med misstänkta skottskador på Västra Skrävlingevägen i Malmö.
JUST NU: Larm om skottlossning i Malmö
En person misstänks ha blivit skjuten i Malmö.Skottlossningen inträffade vid 21.30-tiden på tisdagskvällen.– På plats påträffades en person som har en misstänkt skottskada, säger Anna Göransson, pressinformatör vid polisens ledningscentral.
Person skjuten i Uppsala
En person har skjutits i stadsdelen Gottsunda i Uppsala, enligt Aftonbladet.Personen uppges vara svårt skadad.
Fuskbyggarens utbrott på arga snickaren: Fuck you
Anders Öfvergård konfronterar en person i Fuskbyggarna.Då avbryter den misstänkta fuskbyggaren – och flyr frågorna.– Fuck you, säger han till Anders Öfvergård i programmet.
Läs mer om Fuskbyggarna.Då.
Bil genom varjerräcke – krockade med mötande fordon
En dramatisk olycka inträffade på riksväg 40 runt 15.30 på onsdagen.– En bilist tappade kontrollen på sitt fordon, körde ner fem stolpar varpå vajerräcket kapejsade och bilen for över i mötande körriktning, berättar Kenneth Hermansson vid räddningstjänsten i Jönköping.En person förde i väg i ambulans efter olyckan.
Lastbil och personbil i krock vid Värnamo
En trafikolycka mellan lastbil och personbil inträffade vid 14-tiden på tisdagen på riksväg 27 utanför Värnamo.Initiala uppgifter talar om en skadad person.
Läs mer om Värnamo och Värnamo.Initiala.
Larm från riksdagen – en person hämtad med ambulans
Ambulans, räddningstjänst och en akutläkarbil larmades till riksdagen i Stockholm på tisdagen.Enligt polisen rör det sig om ett SALSA-larm, ett larm från hjärtstartare som finns utplacerade på flera platser.– Vi hade en person som var sjuk och som åkte i väg med ambulans. Vem det är kan jag inte säga, säger Jonas Lundell bevakningsledare på Riksdagsförvaltningen.
McAfee: Artisterna som smittar mest på internet
Fråga: Vem är internets farligaste person? Svar: En 32-årig kanadensisk punkpopstjärna.
Dansk soldat död efter skeppsolycka
En person har avlidit efter en olycka under militärövningen Northern Coast.Det rör sig om en dansk soldat, skriver det danska försvaret i ett pressmeddelande.– Det är tal om en tragisk olycka och mina tankar går till de efterlevande som i dag fått det värsta besked av alla, säger Torben Mikkelsen, chef för Marinstaben.