Peter foppa forsberg

Vill inte vara utan dem eller Nicole

När han själv spelade var OS det han var mest nervös för.Nu är Peter Forsberg lugnare.Men hockeylegendaren tar hela familjen med till OS i Pyeongchang där han ska vara expert i Discoverys OS-sändningar.– Jag vill inte vara utan mina barn och Nicole så länge. Det känns tryggt att ha dem med, säger Foppa.

Foppa: Då var jag besviken

VI kommer inte att få se några NHL-spelare i OS.Men beslutet stör inte Peter Forsberg.–Nu har jag släppt det där, säger Foppa.
Läs mer om Foppa och Peter Forsberg.Nu.
Foppa: OS utan NHL-proffs spelar ingen roll
Peter Forsberg gör sitt första OS som tv-expert. Att ishockeyturneringen spelas utan NHL-stjärnor påverkar inte statusen, menar den dubble OS-guldvinnaren. – Det är ändå Tre Kronor man hejar på, säger han.
Läs mer om OS-guldvinnaren och Tre Kronor.
Daniels plan med Estelle – tar Foppa till Ockelbo
Prins Daniel och prinsessan Estelle smed planer på julledigheten hemma i Ockelbo.I januari åker prinsen tillbaka till sin hembygd – och med sig har han tidigare ishockeystjärnor som Peter Foppa Forsberg och Mats Sundin.– Prins Daniel fortsätter leverera, säger kommunalrådet Magnus Johansson.

Får rysningar bara man tänker på det

Ockelbo har byggt en ny kombihall.Den ska invigas på pampigast möjliga vis.Ockelbosonen prins Daniel ska ska spela en ishockeymatch tillsammans med en rad legendarer, bland andra Peter Foppa Forsberg och Mats Sundin.
Läs mer om Daniel och Peter Foppa Forsberg.
Foppa ofrivilligt dragplåster åt Guldkula
Förre hockeyproffset Peter Foppa Forsberg, 43, har ansetts vara delägare i svenske miljonären Håkan Guldkulas champagne och blivit ett affischnamn för drycken.Men han vill inte kännas vid kopplingen till den före detta börshajens bubbel.– Vi har fått en förfrågan från Guldkula om att investera och vi har väldigt tydligt tackat nej, säger Robin Dangoor, som är legal och strategisk rådgivare åt Foppa.Enligt Håkan Guldkula tackade stjärnan först ja och backade sedan ur projektet.
Jag kan tänka mig att komma tillbaka
LOS ANGELES. När Colorado Avalanche gästade Stockholm under förra veckan fick Peter Forsberg en chans att återknyta kontakten med Colorado Avalanche, NHL-klubben han vann två Stanley Cup med.Men när det gäller vilken klubb han kan tänka sig att arbeta med i framtiden är svaret ett annat.– Modo är laget jag vill jobba med om jag en dag känner att jag har tid och lust att jobba med hockey på allvar igen, säger Foppa i en intervju med nhl.com.
Helt rätt att Foppa fick största jublet
Det blev en fin NHL-show i Globen.Med en magisk hyllning av Peter Forsberg.Och en svensk NHL-doldis som borde inspirera alla kids och lära hetsiga föräldrar en läxa.
Mäktiga bilderna – hela Globen hyllar Foppa
Globen var fullsatt inför NHL-matchen mellan Ottawa Senators och Colorado Avalanche.Inför matchen gjorde Peter Forsberg entr i arenan – och publiken brast ut i ett enormt jubel.Alla åskådare enades i en stående ovation för den svenske hockeyikonen.
Kritiken – efter hockey- nobben på Idrottsgalan
Viktor Hedman och Erik Karlsson dominerade förra säsongen i världens bästa hockeyliga.Men när årets idrottsman i Sverige skall koras så saknas båda två bland de nominerade.Något NHL-legendaren Peter Foppa Forsberg reagerar på.– De skulle absolut haft möjlighet att kvalificera sig. Båda två hade fantastiska säsonger i fjol.
Mäktiga hyllningen till Peter Forsberg
I veckan är Colorado Avalanche i Stockholm för två matcher på Globen.Med på resan är General Manager, Joe Sakic, som i flera år spelade med Peter Forsberg.Och Sakic kommer då med en superhyllning till Foppa.– Peter Forsberg kommer att för alltid vara en av de bästa som spelat på hans position.
Foppa: Klart det är mycket pengar
Peter Forsberg slog till på auktionen Kolgjini sales i somras.Han och pappa Kent köpte ett av auktionens dyraste objekt.- Jo, det är mycket pengar, men vi är några delägare på den hästen. Vi är inte ensamma. Vi sålde några procent till några nära vänner, säger Peter Forsberg,
Läs mer om Kent, Kolgjini och Peter Forsberg.
Peter Forsbergs nya liv: Har inte tänkt så långt
DENVER. När Peter Forsberg växte upp var båda hans föräldrar heltidsarbetande.Efter hockeykarriären har Foppa valt att följa i deras spår.Han och sambon Nicole Nordin kombinerar just nu semestern i USA med jobb.– Jag har hellre fullt upp än att jag inte gör någonting. Det är utvecklande att ha saker och ting att göra hela tiden, säger Foppa under en exklusiv intervju med SportExpressen.
Foppas investering – i USA: Det är helt sjukt
DENVER. Drygt sex år har gått sedan Peter Forsberg, 44, fick sin tröja hissad i taket i Colorado Avalanches hemmaarena, Pepsi Center.Foppa säger att det är känslofyllt varje gång han är tillbaka i arenan.I en exklusiv intervju med SportExpressen under ett snabbesök i Denver berättar Foppa också om investeringarna han gjort i fastighetsbranschen i Colorado.– Denver växer ju så otroligt sedan några år tillbaka, så det har varit väldigt kul att få vara med på ett hörn, säger Foppa.
Foppa: Vi har talat ut – så det är lugnt
DENVER. Peter Forsberg, 44, gladde publiken i Pepsi Center i Denver i natt, svensk tid, med att vara på plats när hans gamla mästarlag Colorado Avalanche tog emot St. Louis Blues.- Det är kul att vara tillbaka här, det var några år sedan. Och jag tror på en ljus framtid för Avalanche nu när man fått in ett antal unga talanger i laguppställningen.Om de uppmärksammade kommentarerna kring Matt Duchene, säger Foppa till SportExpressen:- Jag har talat ut med Duchene. Vi pratades vid på telefon häromdagen, så det är lugnt.
Kritik efter Foppas ord i SVT: Löjligt!
Peter Forsberg var inte nådig i sin kritik mot Matt Duchene-situationen i SVT.Nu har orden nått Nordamerika – och reaktionerna sociala medier är minst sagt blandade.Jag respekterar Foppa, men det här var :. Löjligt! skriver en annan.
Stjärnans svar på Foppas sågning
LOS ANGELES. Han växte upp med Peter Forsberg, som sin hockeyidol.Och när Foppa gjorde en kort comeback i Colorado Avalanche säsongen 2010-11 fick Matt Duchene chansen att vara kedjekamrat med klubbikonen.Men Duchene är inte förbannad på Foppa över kommentarerna i SVT i helgen om att Colorado borde bänka honom och skicka i väg honom i en trejd.- Jag tar det inte personligen, sa Duchene till nhl.com efter måndagens 4-0-seger borta över Boston.
Foppas krav: Sätt honom på läktaren
Matt Duchene har öppet visat sitt missnöje mot Colorado Avalanche. Det för att klubben indirekt hade lovat Duchene att han skulle få byta klubb - men inte infriat de löften de gett honom. Nu menar Peter Foppa Forsberg att klubben borde bänka Duchene. – Det är mest jobbigt att ha en sån spelare i laget även om han är duktig, säger Foppa i SVT.
Här är Foppas nya uppdrag – för SVT
SVT visar NHL för första gången på 34 år.Till studion kommer då en av Sveriges största hockeyspelare genom tiderna: Peter Forsberg.– Det ska bli kul att se den här matchen, kul med en ny säsong, säger Foppa till SVT.
Läs mer om Foppa, NHL och SVT.
Andreas Waldo död – blev 27 år gammal
När Växjö Lakers vann SM-guld 2015 firade den då 25-årige Andreas Waldo med spelarna på isen.Han var cancersjuk och idrotten hjälpte honom att hålla sig positiv.Nu har Andreas Waldo dött i sviterna av sjukdomen – efter att flera idrottsprofiler som Peter Foppa Forsberg och fotbollsdomaren Jonas Eriksson visat stort stöd under hans kamp.– Han kämpade in i det sista, men på sitt sätt utan så mycket smärta, berättar pappan Jan-Olof Waldo.
Adnan, 25, fick femsiffrig check av Peter Forsberg
Under lördagens V75-sändningar avslöjades vinnaren av ATG:s Drömfond. Vinnare blev Unite People – som fick ta emot en check på 100 000 kronor av ambassadören Peter Foppa Forsberg i direktsändning. – Det går inte riktigt att beskriva med ord, säger grundaren till Unite People, Adnan Bainca.
SVT tvingas betala för Samir Badrans tröja
SVT tvingas betala 100 000 kronor till staten för att Samir Badran hade en märkeströja på sig under Melodifestivalen 2016.Samtidigt döms de också för att Peter Foppa Forsberg haft en märkeströja i Mästarnas mästare - och får betala samma summa till staten.SVT har tidigare överklagat Granskningsnämndes beslut.
Foppa målskytt – i sin sista match
Peter Forsberg gjorde troligtvis sin sista match för Icebreakers.Då nätade legendaren efter en läcker framspelning mellan benen från Marcus Johansson.Icebreakers vann till slut matchen med 8-7 och Foppa stod för hela fyra poäng.– Det var tufft att spela i kväll, men fyra poäng är ju okej, säger Peter Forsberg till SportExpressen.
Foppa öppnar för en återkomst i Modo
Peter Foppa Forsberg njuter av livet utanför hockeyn.Men samtidigt öppnar han för en återkomst till Modo i framtiden.– Kanske återvänder jag en dag, men jag är inte säker, säger han i en intervju med NHL.com.
Läs mer om Modo.
Foppas avsked: Det är sorgligt
ÖRNSKÖLDSVIK. Sista kvällen med gänget.Modos gamla stjärnkedja med Peter Forsberg, 44, Markus Näslund, 44, och Niklas Sundström, 42, tar avsked för gott på isen i norska Stavanger den 16 augusti.- Vi hade kunnat vara framgångsrika också i NHL om vi fått chansen att spela ihop där. Jag försökte vid två olika tillfällen få Foppa och Susse till Vancouver, säger Macke inför avskedsshowen, som sker under en välgörenhetsmatch med kändislaget Icebreakers.