Peter foppa forsberg

Foppas hårda kritik mot elitsatsning bland barn

Peter Foppa Forsberg lyfter diskussionen om överengagerade idrottsföräldrar i kvällens Mästarnas mästare.Ämnet väcker starka känslor och flera av deltagarna tar avstånd från den hårda press som sätts på dagens unga idrottare.– Jag är för att man har utbildning för föräldrar om hur man beter sig, säger Kennet Andersson.
Läs mer om Kennet Andersson.

Tidigare Foppa-bolag i konkurs

Det tidigare Peter Forsberg-ägda bolaget 4ward har gått i konkurs. Det Umeåbaserade företaget 4ward blev välkänt när det lanserade skomärket Ugg på den svenska marknaden.
Läs mer om Peter Forsberg-ägda och Ugg.
Anja och Foppa tar över efter Filip och Fredrik
Tv-programmet Vem kan slå är tillbaka på Kanal 5 i höst.Men inför den nya säsongen har Filip Hammar och Fredrik Wikingson blivit utbytta – mot Anja Pärson och Peter Foppa Forsberg.– Jag och Foppa är helt övertygad om att vi kommer vara oslagbara, säger Anja Pärson i ett pressmeddelande.
Nytt jobb för Foppa - ska utmanas av idrottshjältar ihop med Anja Pärson: "Ska vinna varje gren"
Peter Forsberg fortsätter göra tv. Nu ska hockeylegendaren utmanas ihop med Anja Pärson i olika idrottsgrenar. - Jag tror att vi blir en grym duo, säger Anja Pärson i ett pressmeddelande.
Läs mer om Anja Pärson och Foppa.

Pärson och Foppa i ny satsning

Sport. Anja Pärson och Peter "Foppa" Forsberg tar över Kanal 5:s "Vem kan slå Filip och Fredrik", skriver Aftonbladet.
Elias Pettersson blir större än Foppa
Elias Pettersson hade en ny uppvisning i första finalmatchen mot Skellefteå.Det var mäktigt att se en ung Peter Forsberg slå igenom i Modo.Men Elias Pettersson kommer bli större än Foppa.
Foppa på plats – men Flyers förlorade ändå
LOS ANGELES. Philadelphia Flyers hade hoppats bygga vidare på 5-1-segern i Pittsburgh i fredags när man i natt tog emot de regerande mästarna hemma i Wells Fargo Center.Dessutom hade man förre lagkaptenen och anfallsstjärnan Peter Forsberg på plats i arenan.Men det hjälpte inte heller.Penguins vann med 5-1.Och tog ledningen i åttondelsfinalen med 2-1 i matcher.
Läs mer om Peter Forsberg och Pittsburgh.
Stora pressen på Foppa – kunde inte ens sova
Pressen i Mästarnas mästare tar hårt på Peter Forsberg.Inför kvällens tävling är nervositeten så stor att han har svårt att sova.– Jag har alltid varit så att jag vill självklart prestera så bra som möjligt, men det går lite till överdrift emellanåt, säger han i programmet.
Läs mer om Foppa och Peter Forsberg.Inför.
Foppa lämnar Sverige – ska bli skokung i Schweiz
Peter Foppa Forsberg lämnar Sverige och flyttar till Schweiz, rapporterar Sportbladet. Hockeylegendaren har köpt in sig i ett skoföretag med huvudkontor i Zürich.
Läs mer om Schweiz, Sportbladet, Sverige och Zürich.
Hemliga spelet bakom Foppas avgörande beslut
Inför hockey-OS i Turin var Tre kronors revanschlust enorm, det var turneringen ingen ville missa - ändå var det nära att Peter Foppa Forsberg gjorde det.Hockeystjärnan skulle just meddela sitt beslut att avstå, men av en slump mötte han sin agent samma dag som fick honom att ändra sig.– Han körde ett peptalk av något slag, säger Peter Forsberg i Mästarnas mästare.
Foppa på jakt efter andra vinsten i Mästarnas Mästare: "Är det tävling tänder jag till"
Två Stanley Cup, två OS och två VM. Nu är Peter Forsberg ute efter sin andra seger i Mästarnas Mästare. - När startskottet går vill man alltid göra sitt yttersta, säger Foppa.
Läs mer om Foppa och Peter Forsberg.
Foppa: Jag är med – då vill jag vinna...
Från Madison Square Garden till Alfta ishall i Ovanåker.På lördag återfinns Peter Forsberg på isen när Sveriges två sämsta hockeylag gör upp inför fullsatta läktare.Pengarna går oavkortat till barncancerfonden och NHL-spelarnas fond för barn och ungdomar.– Allt man kan göra för att hjälpa till tycker jag man ska göra, säger Peter Forsberg.Matchen kommer att sändas direkt i Expressen TV.
Sverige sämsta lag möts – förstärker med Foppa
På lördag möts Sveriges två sämsta(!) ishockeylag.Men The Lightnings från Alfta har ett ess i rockärmen – Peter Forsberg.– Nu är det sista striden, tredje gången gillt, nu måste vi ju vinna, säger Christer Johansson, spelande arrangör i The Lightnings.Matchen kommer att sändas direkt i Expressen TV
Foppas nya investering med Hollywoodstjärnan
I höstas lanserades klockmärket Carl Edmond.Nu kliver ishockeylegendaren Peter Foppa Forsberg in som delägare i företaget.Jag kände starkt att jag vill vara med som en del i den här trion och ta något svenskt ut i världen, säger Forsberg enligt Breakit.
Foppa blir klockmagnat
Efter att ha pensionerat sig från ishockeyn har Peter Forsberg investerat bland annat i golfbanor hemma i Örnsköldsvik, snabba båtar i bolaget Anytec och, kanske mest uppmärksammat, den så kallade Foppatofflan, gummisandalen Crocs.
Västernorrland behöver fler filantroper som Peter "Foppa" Forsberg
För tillfället pågår det två behjärtansvärda och uppmärksammade insamlingar här i Västernorrland.
Blondinbella avslöjar semestern med Foppa
Isabella Löwengrip, 27, utsågs nyligen till näringslivets mäktigaste kvinna 2018 enligt Veckans Affärer, som korat de 125 mest betydelsefulla kvinnorna.När Löwengrip gästade podcasten Schulman show för att prata om framgången som entreprenör och sin exklusiva livsstil – avslöjade hon även vänskapen med hockeylegendaren Peter Forsberg.
Läs mer om Foppa, Peter Forsberg och Schulman.
Forsbergs lag mot Stenmarks i Mästarnas mästare
Förra gången han var med i Mästarnas mästare slutade det med vinst. I år kämpar tidigare hockeystjärnan Peter Foppa Forsberg om ett lagguld under jubileumssäsongen, den tionde, av SVT:s tävlingsprogram. Även Ingemar Stenmark, Magdalena Forsberg och Pernilla Wiberg är med.
Zlatans ord om Foppa - efter padelmötet: "Njuter av att bara få stå nära Foppa"
Zlatan Ibrahimovic och Peter Forsberg möttes på banan när Zlatans nya padelcenter invigdes. Efteråt uttryckte Manchester United-svensken sin beundran för "Foppa". - Jag njuter av att bara få stå nära, säger han till Expressen.
Zlatans mäktiga hyllning till Foppa
Zlatan Ibrahimovic och Peter Forsberg sida vid sida.Då passar 36-åringenpå att hylla hockeylegendaren.–Jag är så tacksam. Jag njuter över att bara få stå nära Foppa, säger Zlatan Ibrahimovic.
Två nya poäng mot Rögle - nu är Elias Pettersson ikapp Foppa: "Fantastiskt, han var min idol"
Elias Pettersson, 19, var redan SHL:s poängbäste junior under en och samma säsong på 2000-talet. I kväll gick han också ikapp legendaren Peter Forsberg. Bara Kent Nilssons 54 poäng överskuggar nu Växjöstjärnans fantastiska facit på 48 poäng.
Läs mer om Foppa, Peter Forsberg och Rögle.
Lundqvists svar på Foppas kritik
GANGNEUNG. Ut i kvartsfinal mot Tyskland - och i tv sitter Peter Forsberg och kallar det ett fiasko. Det var inte så här det skulle sluta för Tre Kronor i OS. – Det är en del av idrotten. Foppa har varit med i liknande situationer själv. Jag bryr mig inte om vad man sätter för ord på det. Jag känner bara en stor besvikelse, säger lagkapten Joel Lundqvist.
Foppa: Det tror jag alla förstår...
PYEONGCHANG/STOCKHOLM. Peter Forsberg riktade under Sveriges förlustmatch mot Tyskland kritik mot förbundskapten Rikard Grönborg. Nu menar Foppa att pressen på Grönborg ökar inför VM i maj. – Jag tror att alla förstår att det kommer bli stora krav på att prestera under VM, säger Peter Forsberg.
Foppas geniala Norge-blåsning
Peter Foppa Forsberg och Mats Zuccarello var lagkompisar i Modo.I Frickens frukost på Eurosport avslöjar Foppa hur han lurade norrmannen att betala hans böter.– Han hade ingen koll. Jag satte alla mina parkeringsböter på hans bil, berättar Foppa med ett skratt.
Foppas kritik mot Rikard Grönborg
Rasmus Dahlin petas i OS-premiären.Ett beslut som överraskar Peter Forsberg.– Jag vet inte hur coachen tänker. Om han ska vara med och lära så ska han kanske vara på isen, säger Foppa i ett inslag på Eurosports Twitter.