Peter foppa forsberg

Nyström: Foppa ratas av mig och Leif Boork

Peter Forsberg får nobben. Av både mig och Leif Boork - i diskussionen om Sveriges bäste hockeyspelare genom tiderna. – Nicklas Lidström, säger jag. – Börje Salming, säger Leif Boork. Vad säger ni?
Läs mer om Leif Boork.

Foppa hyllad i natt - gav tröjan till ungt fan

LOS ANGELES. De gamla hjältarna från guldåren var på plats i Pepsi Center när Colorado tog emot Minnesota i natt, svensk tid. Och inte helt oväntat var Peter Forsberg en av dem som drog ner det största jublet från fansen när han kom in på isen före nedsläpp. - Fantastiskt roligt att få vara med om, säger Foppa till SportExpressen.
Peter Forsberg hyllas av Colorado i natt
LOS ANGELES. Peter Forsberg är tillbaka i Denver. I natt, svensk tid, dyker han upp på isen igen i Pepsi Center. Foppa är framröstad som en av Colorado Avalanches största stjärnor under de 20 år klubben har funnits. – Det är självklart en stor ära och jag ser verkligen fram emot ceremonin inför matchen mellan Avalanche och Minnesota, säger Foppa till SportExpressen.
Foppa om Foppa: Inga problem med det
Emil Forsberg gjorde en Foppa-match. Ett mål och så ordnade han straffen som Zlatan Ibrahimovic kunde göra 2-0 på när Sverige besegrade Danmark med 2-1 i det första viktiga EM-kvalmötet på hemmaplan. – Hans pappa Leif kallades ju för Lill-Foppa under tiden i Sundsvall, så jag har inga problem med att Emil är en Foppa också, säger Peter Forsberg.

Foppa om stjärnmötet: Inte på liv och död

LOS ANGELES. Peter Forsberg kom direkt från familjesemestern i Västindien till tennismatchen i Helsingfors i måndags. Men trots att Foppa och världsstjärnan Roger Federer förlorade med 3-6 i set mot finländska superparet Jarkko Nieminen och Teemu Selänne njöt Foppa av matchen. – Absolut, att få spela med sådana killar inför 13 000 åskådare i Hartwall arena i Helsingfors var en upplevelse, säger han till SportExpressen.
Foppa: Alla tankar går till Samuels familj
Han kallade Peter Forsberg för Modoröv – och blev känd i hela Sverige. Nu har Björklöven-supportern Samuel Ingesson gått bort, 23 år gammal. – Det är jättetråkigt att höra att Samuel gått bort. Alla tankar går till familjen, säger Peter Forsberg till SportExpressen.
ABBA-Benny och Foppa hedersgäster
Stefan Löfven välkomnade i dag till den nationella samlingen Sverige tillsammans. Ett möte för människor som ska kunna bidra till att underlätta nyanländas etablering i Sverige – och statsministern vädjar till företagen.Som hedersgäster i publiken satt, förutom kungen och drottning Silvia, Abbas Benny Andersson och ishockeystjärnan Peter Foppa Forsberg.
Peter Forsberg spelar dubbel med Roger Federer
Det blir udda dubbelpar när Finlands stora tennisstjärna Jarkko Nieminen spelar sin avskedsföreställning i Helsingfors den nionde november.Peter Foppa Forsberg i par med Roger Federer står på ena sidan nätet.
Foppa ställs mot Selänne – i tennis
Peter Forsberg bildar dubbelpar med Roger Federer
Läs mer om Roger Federer och Selänne.
Foppa och Federer spelar match ihop
Tennisvärldens nästa stora dubbelpar är här. Enligt finska Ilta-Sanomat ska Roger Federer och Peter Forsberg möta Jarkko Nieminen och Teemu Selänne i en uppvisningsmatch. Federer är helt överlycklig, skriver tidningen.
Därför så skönt att hänga med Foppa
ÖRNSKÖLDSVIK. Träffar Per Svartvadet och blir nästan förvånad att han pratar svenska. Det är lite ovant för honom. I Modo är det engelska som gäller nu för tiden. Med åtta spelare och en coach från Nordamerika ska Modo revolutionera svensk hockey. - Men när säsongen är slut är vi ett av lagen som släppt fram flest svenska juniorkillar, lovar Per Svartvadet. Och så hyllar han sin engagerade assistent: Peter Forsberg.
SVT om Foppas krav i Mästarnas mästare
Peter Foppa Forsberg krävde att familjen skulle med till inspelningarna av Mästarnas mästare. Nu får han också fritt umgås med dem när det passar – och behöver inte sova i inspelningshuset tillsammans med de andra deltagarna. – Vi har ju två småttingar, så de följer med och bor en bit i från.
Foppa i nytt projekt – bygger hotell i Kalmar
Elite Hotels och Peter Forsberg har samarbetat förut. Nästa stad som de hotellsatsar i blir Kalmar. Enligt uppgifter till Barometern är det bara smådetaljer som står kvar att lösa innan bygget kan dra i gång.
Läs mer om Barometern, Kalmar och Peter Forsberg.
Foppa stämmer ex-partner på miljoner
Hockeylegendaren Peter Forsberg, 42, har förlorat miljontals kronor i två konkurser. Hans före detta bolagskollega är anmäld till Ekobrottsmyndigheten. Peter Forsberg har anlitat juristen Robin Dangoor. - Peter tycker det här är värt att prövas i domstol, säger Dangoor. Även Peter Forsbergs pappa, Kent Forsberg, har via sitt bolag stämt affärsmannen och bolagens styrelse på 8,1 miljoner kronor.
Universitet gör Foppa till ny hedersdoktor
Han är olympisk mästare, världsmästare och Stanley Cup-mästare. Och nu kan Peter Forsberg också kalla sig doktor.
Peter Foppa Forsberg blir hedersdoktor
Han är olympisk mästare, världsmästare och Stanley Cup-mästare. Och nu kan Peter Forsberg också kalla sig doktor.
Foppa blir hedersdoktor
Han är olympisk mästare, världsmästare och Stanley Cup-mästare. Och nu kan Peter Forsberg också...
Peter Forsberg med i Mästarnas mästare
Peter Foppa Forsberg är klar för Mästarnas mästare, rapporterar Aftonbladet. Han får sällskap av VM 94-hjälten Kennet Andersson. – Jag är superladdad, jag ser fram emot hela resan, säger Peter Forsberg till tidningen.
Foppas nya satsning: Tycker det är jättekul
Han har lämnat hockeylivet bakom sig. Nu är det affärsmannen Peter Forsberg, 42, som går till jobbet varje dag. - Jag var nervös när jag spelade hockey varje morgon när jag vaknade upp. Nu är det jättekul att kliva upp och gå till jobbet, säger Foppa. Som den tävlingsmänniska han är ger han sig in i skobranschen igen och tar upp kampen med sitt gamla skomärke, Crocs.
Läs mer om Foppa och Peter Forsberg.
ÖFK-pampen budade över Foppa: Lite lam
Peter Forsberg har tjänat långt över en halv miljard under karriären. Men ändå lyckades Daniel Kindberg buda över superstjärnan på en auktion. – Jag tyckte han var lite lam i budgivningen, säger Kindberg med ett skratt.
Läs mer om Daniel Kindberg, Foppa och Kindberg.
Det här ligger mig varmt om hjärtat
Han har varit med och spelat in och delat ut 10 miljoner kronor till sjuka och handikappade barn i Västernorrland och nyligen gjort en uppmärksammad kampanj för Barncancerfonden. Räkna med att Peter Forsberg kommer att synas mer i sociala sammanhang framöver. - Ja, sådana här saker ligger mig varmt om hjärtat och nu när jag lagt av har jag mer tid över för att ställa upp, säger Foppa till SPORT-Expressen.
Det har hänt att jag ifrågasatt varför
GÖTEBORG. Han gillar min id att Ulf Samuelsson ska coacha Tre Kronor i World Cup. Han gillar inte spelare som tar för lätt på förluster. Och han hyllar den tjurigaste förloraren han själv spelat med: Peter Forsberg. Möt Henrik Lundqvist i en exklusiv intervju. Möt en perfektionist som hela tiden vill bli bättre - och en förlorare lika grinig som Foppa. - Det har hänt att jag ifrågasatt varför vi inte är mer förbannade efter att vi förlorat, medger Henrik.
Foppa och Lidas möts för välgörenhet
Peter Forsberg, Nicklas Lidström, Joe Sakic och Igor Larionov. Det är bara några av namnen som ställs mot varandra när tidigare spelare i Colorado och Detroit gör upp i en utomhusmatch. – Vi hade en fantastisk rivalitet med Red Wings under de där åren, säger Colorados general manager Joe Sakic i ett uttalande på klubbens hemsida.
Så försökte Foppa blåsa Globen på ESC
I största hemlighet: Örnsköldsvik var Stockholms stora konkurrent. Nu kan Expressen berätta att Peter Forsberg var involverad i att försöka blåsa Globen på Eurovision. – Han har spelat en roll då han har en känsla för orten, säger Lars Söderlind.
Foppa: Jag vill byta plats med Lewicki nu
U21-landslagets framgångar i fotbollen har skickat svallvågor in i andra sporter. Ishockeylegendaren Peter Foppa Forsberg stämmer in i hyllningskören. – Jag skulle vilja byta plats med Lewicki i dag, säger han i Expressens Raka Svar från Almedalen.
Läs mer om Almedalen och Lewicki.