Peter foppa forsberg

Forsberg: HV 71 får verkligen skärpa sig

HV 71 har fått en tuff start i SM-finalen. Nu kritiseras de av ishockeylegendaren Peter Foppa Forsberg - som tycker att Brynäs varit klart bättre så här långt i finalspelet. – HV får verkligen skärpa till sig om de ska kunna ta det här, säger han vid en travsändning i TV12.

Forsbergs svar – efter Norges hån

Efter två avsnitt av Det största äventyret i TV4 har Sverige utklassat Norge - och Peter Foppa Forsberg har inte missat ett tillfälle att pika motståndarna. Han har riktat in sig på den norska fotbollsstjärnan John Arne Riise. – Det är bara att ladda om för er då, själv går jag och tar en öl, säger Foppa när det norska laget förbereder sig för en elimineringstävling.
Foppas vägran i TV4 – i bråk med legendaren
I lagtävlingen Det största äventyret på TV4 i kväll sviker Peter Foppa Forsberg gruppen - genom att vägra samla kobajs för nattens värmande eld. –Jaga samlar bilar, inte koskit, svarar han kort när han uppmanas att hjälpa till. Ikväll 20:00 visas andra avsnittet av Det största äventyret i TV4.
Läs mer om Det, Peter Foppa Forsberg och TV4.
Kändes mer naturligt att kalla honom det
Ishockeylegendaren Peter Foppa Forsberg njuter av livet som trebarnsfar. – Ingen dag är den andra lik och det är fullt ös hemma, säger han i en intervju med Lotta Brom i P4 Extra. Men själv kallar Foppa sällan sin pappa Kent för pappa, berättar han i radiointervjun.
Läs mer om Foppa, Kent och Lotta Brom.

Foppa: Då blev jag nästan rädd

Sverige förlorade mot Norge i den första tävlingen i Det största äventyret. Nu berättar Peter Forsberg om sitt utbrott i TV4. – När jag åkte dit så tänkte jag att jag inte skulle svära och att jag skulle vara hur snäll som helst. Så tar det inte många minuter innan man bränner av, säger han i Nyhetsmorgon.
Foppas ilska mot Norge: Åt helvete
Det går inte som svenskarna tänkt sig i premiären av Det största äventyret. Då brister det för Peter Foppa Forsberg – som vädrar sin besvikelse och ilska över norrmännen. – Åt helvete, utbrister han i TV4-programmet.
Läs mer om Det, Norge och Peter Foppa Forsberg.
Peter Forsberg: Det är väldigt tråkigt...
LOS ANGELES. Peter Forsberg, 43, har en lång historia med OS-hockeyn. Två guldmedaljer från Lillehammer 1994 och Turin 2006 från sin aktiva tid i Tre Kronor. Nästa år ska han vara expertkommentator hos Discovery Networks, som sänder hockeyturneringen i Sydkorea i svensk tv. Men det ser inte ut som Foppa får kommentera dagens NHL-stjärnor och det är han väldigt besviken över. – Ja, det är väldigt tråkigt om de bästa spelarna i världen inte är med i OS 2018, säger Foppa.
Foppa: Jag lägger alldeles för mycket tid
Peter Forsberg har en länge haft ett stort travintresse. Men i och med hästen Diamantens framgångar har det återigen växt sig stort – til hans fästmö Nicole Nordins förtret. – Jag lägger alldeles för mycket tid enligt fästmön och eftersom Diamanten gick så bra förra året har jag börjat med travet på riktigt igen, säger Peter Forsberg till trav365.
Läs mer om Diamanten och Peter Forsberg.
Foppas nya uppdrag – med Olympiatravet
Den 29:e april är det dags för Olympiatravet.V75-tävingarna under maj kommer att besökas av olympier med hockeyfokus – och en av dem är Peter Foppa Forsberg. – Det är riktigt roligt att vi lyckats få ihop det här härliga gänget med OS-hjältar som alla har ett brinnande travintresse.
Kan tvingas betala miljoner till Forsberg
I mitten av 00-talet räddade hockeylegendaren Peter Foppa Forsberg bygget av Modos arena - Fjällräven Center. I dag skulle Örnsköldsviks kommun ta över hockeyarenan medföljer också arenans skuld till Modoikonen, det skriver Örnsköldsviks allehanda.
Är ju inte fel om han blir en ny Maradona
LOS ANGELES. Peter Forsberg, 43, kom direkt från Kenya och inspelningen av Det stora äventyret när han dök upp i Los Angeles under förra helgen för att bli hyllad som en av NHL:s 100 största stjärnor genom tiderna. I en stor intervju med SportExpressen berättar Foppa om nya affärsutmaningen med sambon Nicole, sonen Diego - och faran att NHL-stjärnorna kan stoppas från OS nästa år. – Alla dar i veckan att de borde vara med. Det blir fel om man drar bort NHL-spelarna.
Mäktiga hyllningen till Peter Forsberg
Tretton säsonger i NHL, två Stanley Cup, en Hart Trophy. Peter Forsberg var en av sin generations största spelare – och en av tidernas 100 bästa enligt NHL – som här hyllar Foppa med en mäktig video.
Forsberg:Sudden börjar tappa tempo
LOS ANGELES. Peter Forsberg, 43, hade ett hektiskt dygn för att ta sig till nattens NHL-gala i Los Angeles. Han kom till Hollywood, eller Hockeywood, som NHL döpt om staden till under den All Star Weekend som började under fredagen med den statusfyllda topp 100-listan. Foppa kom direkt från Afrika, där han under de senaste veckorna spelat in Det stora äventyret för TV4. Han landade inte i Los Angeles förrän vid lunchtid på fredagen och hade bara några timmar på sig att prova ut galakostymen och träffa sambon Nicole Nordin, som flugit in från Stockholm. – Jag kommer direkt från Kenya för att kunna vara med h
Väldigt stort att ha hamnat på den listan
LOS ANGELES. Fyra av de 100 bästa spelarna i NHL genom tiderna är svenskar. Det står klart sedan NHL i natt avslöjat den framröstade topplistan i samband med ligans 100-årsjubileum. Peter Forsberg, Nicklas Lidström, Börje Salming och Mats Sundin belönades med en plats bland alla legendarer, som Wayne Gretzky, Bobby Orr, Mario Lemieux, Gordie Howe, med flera. – Det här är stort. Att få vara här och bli uppmärksammad tillsammans med spelare man växte upp med och hade som idoler är fantastiskt, säger Foppa. Börje Salming nickar instämmande. – När Gary Bettman ringde personligen fö
50 miljoner till svensk ungdomsidrott
Svenska spel delar ut drygt 50 miljoner kronor till svensk ungdomsidrott. Det är via initiativet Gräsroten som olika föreningar får ekonomiskt stöd. – Det är otroligt kul att se att engagemanget för ungdomsidrotten ökar, säger Peter Foppa Forsberg som är ambassadör för projektet i ett pressmeddelande.
Peter Forsberg: Jag grinade när jag inte fick spela
Peter Foppa Forsberg är en av världens genom tiderna bästa hockeyspelare. Juniorreportrarna Ludwig och Alex intervjuade honom om karriären.
Läs mer om Alex.
Peter Forsberg om sin debut som tv-expert
Peter Forsberg har gjort debut i tv-rutan. CHL-sändningen i Eurosport var förvisso bara en uppvärmning inför OS 2018. Men Foppa har fått mersmak – trots kylan på Hovet. – När de sa att jag skulle stå vid isen i fyra, fem timmar tänkte jag att jag skulle dö, säger Forsberg. Ladda ner SportExpressens populära app direkt här!
Läs mer om Eurosport, Forsberg och Hovet.
Nyström: Foppa blir en bra TV-expert
Som han själv sa: som spelare var han expert. Nu är Peter Forsberg rookie. Debuten i Eurosport i samband med CHL-matchen Djurgården-Kalpa var lovande. Foppa borde bli en bra tv-expert också.
Foppa skolas in som expert
Peter Forsberg ska vara expertkommentator under OS om knappt 1,5 år.Men redan nu börjar den förre...
Foppa gör debut i tv – räknar med sågning
Nu är det bara dagar kvar innan Peter Forsberg gör debut som tv-expert. Legendaren har tilldelats sin första CHL-match. – Man har väl sågat någon annan expert genom åren och nu ska man bli sågad själv, så det är rätt intressant, säger Forsberg.
Läs mer om Forsberg och Peter Forsberg.
Peter Forsberg om sitt engagemang
Peter Foppa Forsberg är engagerad i Barncancerfonden och förra året medverkade han i en reklamfilm tillsammans med Mattias som insjuknade i ALL, akut lymfatisk leukemi. – När man har småttingar själv förstår man hur mycket som behövs till cancerforskningen, säger Peter Forsberg till Expressen TV.
Peter Forsberg: Kom många tankar tillbaka
LOS ANGELES. När Gunde Svan kom till Örnsköldsvik och Denver för att snacka hockey med Peter Forsberg blev det stunder av nostalgi för den före detta NHL-stjärnan. – Ja, den där fantastiska vinterdagen när vi besökte Domsjöskolan, där jag gick som grabb och spelade hockey på fritiden, kom många tankar tillbaka, säger Foppa till Expressen Nöje.
Gunde Svans stöd till Peter Forsberg
Peter Foppa Forsberg berättar om den tuffa tid då han plågades av skador i kvällens avsnitt av I huvudet på Gunde Svan.Han stöttas av Gunde Svan i programmet. – Jag kände att nu går det inte längre, jag måste lägga av, säger Peter Forsberg i programmet.
Salming slår tillbaka efter Foppas kritik
Upplägget med ett mixat europeiskt lag och ett nordamerikanskt U23-lag i World Cup har blivit ordentligt ifrågasatt. En av de skarpaste kritikerna: Peter Foppa Forsberg. Nu får Forsberg mothugg av en av hockeyns allra största. – Alla får väl tycka vad de vill, men jag håller inte med. Jag tycker det här är ett jättebra upplägg, säger Börje Salming, 65.
Ny segerrad inledd för Foppas ögonsten
Ishockeylegendaren Peter Foppa Forsberg räknade på lördagen in en fin seger som hästägare när hans treåriga jättetalang Diamanten passerade miljonen insprunget i Paris.
Läs mer om Diamanten.