Peter foppa forsberg

Foppa målskytt – i sin sista match

Peter Forsberg gjorde troligtvis sin sista match för Icebreakers.Då nätade legendaren efter en läcker framspelning mellan benen från Marcus Johansson.Icebreakers vann till slut matchen med 8-7 och Foppa stod för hela fyra poäng.– Det var tufft att spela i kväll, men fyra poäng är ju okej, säger Peter Forsberg till SportExpressen.

Foppa öppnar för en återkomst i Modo

Peter Foppa Forsberg njuter av livet utanför hockeyn.Men samtidigt öppnar han för en återkomst till Modo i framtiden.– Kanske återvänder jag en dag, men jag är inte säker, säger han i en intervju med NHL.com.
Läs mer om Modo.
Foppas avsked: Det är sorgligt
ÖRNSKÖLDSVIK. Sista kvällen med gänget.Modos gamla stjärnkedja med Peter Forsberg, 44, Markus Näslund, 44, och Niklas Sundström, 42, tar avsked för gott på isen i norska Stavanger den 16 augusti.- Vi hade kunnat vara framgångsrika också i NHL om vi fått chansen att spela ihop där. Jag försökte vid två olika tillfällen få Foppa och Susse till Vancouver, säger Macke inför avskedsshowen, som sker under en välgörenhetsmatch med kändislaget Icebreakers.
Så fick SVT till supermötet mellan Foppa och Stenmark
I nästan ett år har SVT jobbat på att få ihop några av Sveriges absolut största idrottsstjärnor till Mästarnas mästares tioårsjubileum. Så här gick det till när kanalen fixade drömmötet mellan legendarerna Peter Foppa Forsberg och Ingemar Stenmark. – Vem vill inte se den matchen, säger projektledaren Anders Wistbacka.

Foppa tillbaka – vill undvika utbrotten i tv

Peter Foppa Forsberg är en av elitidrottarna som gör comeback när SVT-succn Mästarnas mästare firar tioårsjubileum nästa år.Nu berättar han om sina utbrott i TV4, varför han funderade på att tacka nej till programmet och svårigheterna att umgås med familjen under inspelningen.– Jag brukar behöva min sömn och min mat för att hålla temperamentet i schack, säger han.
Läs mer om TV4.
Blondinbellas oväntade semester med Foppa
Isabella Blondinbella Löwengrip semestrar med Peter Foppa Forsberg. Bloggaren besöker hockeyspelaren i Örnsköldsvik och har med sig barnen. Dom stortrivs här uppe, skriver Blondinbella på sin blogg.
Daniel och Foppa på Håkans konsert
BORGHOLM. Prins Daniel har firat sin hustru i dagarna två.Men på lördagskvällen fick han koppla av –och passade på att gå och se Håkan Hellström med kompisen Peter Foppa Forsberg.Även prinsessan Christinas make, Tord Magnuson, gick på konserten.
Här spelar Daniel golf med Foppa
BORGHOLM. Prins Daniel var på gott humör när han anlände till golftävlingen som bär hans hustrus namn– Victoriagolfen.Snabbt kom han i gång och började golfa med kompisen Peter Foppa Forsberg.–Jag har inte hunnit spela så mycket, så jag har låga förväntningar på mitt eget golfspel, säger prins Daniel.
Foppa hoppas barnen ska dela stora intresset
Peter Forsberg har ett väldokumenterat travintresse.I en spelguide som spelbolaget ATG gjort berättar hockeylegendaren att han gärna vill se att hans barn delar det intresset.– Jag hoppas att mina barns intresse för trav blir lika stort som mitt, säger Peter Forsberg i spelguiden.
Läs mer om ATG och Peter Forsberg.
Peter Forsberg: Det är en klump i magen
Hockeylegendaren Peter Foppa Forsberg har avgjort en OS-final med en oförglömlig straff, vunnit Stanley Cup och vänt matcher på egen hand.Nu, efter karriären, får han delvis sina kickar på samma sätt som Mats Sundin.– Jag håller med Sudden i det där, det är en klump i magen. Man sitter med systemen och kollar värmningar, hejar och så vidare, säger Peter Forsberg, om sitt travintresse.
Foppas nya jobb: Upplevt det själv
Hockeylegendaren Peter Foppa Forsberg har ett nytt jobb.Han är nämligen ambassadör för satsningen Drömfonden, som spelbolaget ATG ligger bakom.– Jag har själv sett och upplevt vilken skillnad idrott gör för såväl ungdomar som äldre människor, säger Peter Forsberg i ett pressmeddelande.
Läs mer om ATG, Drömfonden och Peter Forsberg.
SHL-talangen om att jämföras med Foppa
17-åriga Isac Lundeström blev Luleås yngsta målskytt i SHL den gångna säsongen och jämfördes med Peter Foppa Forsberg.Nu berättar supertalangen om sina mål för den kommande säsongen och om liknelsen med Foppa.– Jag gillar ju att köra offensiva tacklingar och sånt, så det är väl mest det, säger han till NSD.
Foppas stora besvikelse i TV4
Peter Foppa Forsberg missar finalen av Det största äventyret i TV4.Här är hans stora besvikelse – samtidigt som han dissar upplevelsen.– Det är inte så att jag älskar det här livet, det kan jag inte säga, säger han i programmet.
Läs mer om Det och TV4.
Längre och längre från Foppa-figuren
Uppladdningen är i gång inför supersemin mellan Tre Kronor och Finland. I Finland har man pekat ut NHL-stjärnan Gabriel Landeskog som en potentiell svag länk i det svenska lagbygget. – Varje säsong kommer han längre och längre i från att bli den där Peter Forsberg-figuren som han var på väg att bli, säger Rantanen.
Foppas rädsla i tv: Det vore det värsta
Sveriges lag ställs mot varandra i Det största äventyret - och får slåss om att vara kvar.Peter Foppa Forsberg är rädd för att åka ut ur tävlingen.– Det vore värsta att åka ut nu, då har man gjort alla vandringar i onödan, säger Forsberg.
Läs mer om Det och Forsberg.
Foppas känslostorm efter stjärnans uttåg
Norrmännen ligger redan efter – då pikas de av Peter Foppa Forsberg.Men ishockeyproffset kommer på andra tankar och ber om ursäkt för sin griniga attityd.– Jag trodde jag skulle komma hit och kunna umgås och vara snäll och trevlig men det verkar inte funka för mig, säger han i Det största äventyret.
Läs mer om Det och Peter Foppa Forsberg.Men.
Foppas känslosamma tal – efter hårda orden
Ivrigt påhejade av en kaxig Peter Foppa Forsberg krossas Norge av det svenska laget.Men när det står klart att ytterligare en norrman tvingas lämna Det stora äventyret blir ishockeylegendaren känslosam.– Det är faktiskt att tråkigt, säger Peter Forsberg i programmet.
Foppa tvingas be om ursäkt för hårda orden
Norrmännen ligger redan efter – då pikas de av Peter Foppa Forsberg.Men ishockeyproffset kommer på andra tankar och ber om ursäkt för sin griniga attityd.– Jag trodde jag skulle komma hit och kunna umgås och vara snäll och trevlig men det verkar inte funka för mig, säger han i Det största äventyret.
Läs mer om Det och Peter Foppa Forsberg.Men.
Mats Näslunds kupp – efter tipset från Foppa
Martin Thörnberg är tillbaka till dagens avgörande match i SM-finalen. Det tror hockeylegendaren Peter Foppa Forsberg blir avgörande till HV 71:s fördel. – Jag tror att han går in och avgör matchen. Han är killen som gör de där avgörande målen, säger Foppa i en travsändning från TV12.
Peter Forsbergs pik: Stämningen är så där
Det var en nervös Peter Foppa Forsberg som tvingades delta i utslagstävlingen i Det största äventyret.– Man känner ju en nervositet. Det är ju mycket som står på spel. Det är mycket osäkerhet i det här. Så det pulserar lite extra, sade han.I slutändan klarade han sig kvar - och istället var det fotbollsspelerskan Josefine Öqvist som fick lämna gruppen efter att hon gjort totalfiasko i eldningsmomentet
Foppas sammanbrott – skrek högt av ilska
Den tuffa vandringen i Det största äventyret håller på att knäcka ishockeylegendaren Peter Foppa Forsberg. Uppför en kulle får han hjälp av lagkamraten Emma Johansson, som tvingas putta honom framåt – Vem fan kom på det här programmet, va? skriker han i ren frustration efter sin sammanklapping.
Forsberg: HV 71 får verkligen skärpa sig
HV 71 har fått en tuff start i SM-finalen. Nu kritiseras de av ishockeylegendaren Peter Foppa Forsberg - som tycker att Brynäs varit klart bättre så här långt i finalspelet. – HV får verkligen skärpa till sig om de ska kunna ta det här, säger han vid en travsändning i TV12.
Forsbergs svar – efter Norges hån
Efter två avsnitt av Det största äventyret i TV4 har Sverige utklassat Norge - och Peter Foppa Forsberg har inte missat ett tillfälle att pika motståndarna. Han har riktat in sig på den norska fotbollsstjärnan John Arne Riise. – Det är bara att ladda om för er då, själv går jag och tar en öl, säger Foppa när det norska laget förbereder sig för en elimineringstävling.
Foppas vägran i TV4 – i bråk med legendaren
I lagtävlingen Det största äventyret på TV4 i kväll sviker Peter Foppa Forsberg gruppen - genom att vägra samla kobajs för nattens värmande eld. –Jaga samlar bilar, inte koskit, svarar han kort när han uppmanas att hjälpa till. Ikväll 20:00 visas andra avsnittet av Det största äventyret i TV4.
Läs mer om Det, Peter Foppa Forsberg och TV4.
Kändes mer naturligt att kalla honom det
Ishockeylegendaren Peter Foppa Forsberg njuter av livet som trebarnsfar. – Ingen dag är den andra lik och det är fullt ös hemma, säger han i en intervju med Lotta Brom i P4 Extra. Men själv kallar Foppa sällan sin pappa Kent för pappa, berättar han i radiointervjun.
Läs mer om Foppa, Kent och Lotta Brom.