Peter foppa forsberg

50 miljoner till svensk ungdomsidrott

Svenska spel delar ut drygt 50 miljoner kronor till svensk ungdomsidrott. Det är via initiativet Gräsroten som olika föreningar får ekonomiskt stöd. – Det är otroligt kul att se att engagemanget för ungdomsidrotten ökar, säger Peter Foppa Forsberg som är ambassadör för projektet i ett pressmeddelande.

Peter Forsberg: Jag grinade när jag inte fick spela

Peter Foppa Forsberg är en av världens genom tiderna bästa hockeyspelare. Juniorreportrarna Ludwig och Alex intervjuade honom om karriären.
Läs mer om Alex.
Peter Forsberg om sin debut som tv-expert
Peter Forsberg har gjort debut i tv-rutan. CHL-sändningen i Eurosport var förvisso bara en uppvärmning inför OS 2018. Men Foppa har fått mersmak – trots kylan på Hovet. – När de sa att jag skulle stå vid isen i fyra, fem timmar tänkte jag att jag skulle dö, säger Forsberg. Ladda ner SportExpressens populära app direkt här!
Läs mer om Eurosport, Forsberg och Hovet.
Nyström: Foppa blir en bra TV-expert
Som han själv sa: som spelare var han expert. Nu är Peter Forsberg rookie. Debuten i Eurosport i samband med CHL-matchen Djurgården-Kalpa var lovande. Foppa borde bli en bra tv-expert också.

Foppa skolas in som expert

Peter Forsberg ska vara expertkommentator under OS om knappt 1,5 år.Men redan nu börjar den förre...
Foppa gör debut i tv – räknar med sågning
Nu är det bara dagar kvar innan Peter Forsberg gör debut som tv-expert. Legendaren har tilldelats sin första CHL-match. – Man har väl sågat någon annan expert genom åren och nu ska man bli sågad själv, så det är rätt intressant, säger Forsberg.
Läs mer om Forsberg och Peter Forsberg.
Peter Forsberg om sitt engagemang
Peter Foppa Forsberg är engagerad i Barncancerfonden och förra året medverkade han i en reklamfilm tillsammans med Mattias som insjuknade i ALL, akut lymfatisk leukemi. – När man har småttingar själv förstår man hur mycket som behövs till cancerforskningen, säger Peter Forsberg till Expressen TV.
Peter Forsberg: Kom många tankar tillbaka
LOS ANGELES. När Gunde Svan kom till Örnsköldsvik och Denver för att snacka hockey med Peter Forsberg blev det stunder av nostalgi för den före detta NHL-stjärnan. – Ja, den där fantastiska vinterdagen när vi besökte Domsjöskolan, där jag gick som grabb och spelade hockey på fritiden, kom många tankar tillbaka, säger Foppa till Expressen Nöje.
Gunde Svans stöd till Peter Forsberg
Peter Foppa Forsberg berättar om den tuffa tid då han plågades av skador i kvällens avsnitt av I huvudet på Gunde Svan.Han stöttas av Gunde Svan i programmet. – Jag kände att nu går det inte längre, jag måste lägga av, säger Peter Forsberg i programmet.
Salming slår tillbaka efter Foppas kritik
Upplägget med ett mixat europeiskt lag och ett nordamerikanskt U23-lag i World Cup har blivit ordentligt ifrågasatt. En av de skarpaste kritikerna: Peter Foppa Forsberg. Nu får Forsberg mothugg av en av hockeyns allra största. – Alla får väl tycka vad de vill, men jag håller inte med. Jag tycker det här är ett jättebra upplägg, säger Börje Salming, 65.
Ny segerrad inledd för Foppas ögonsten
Ishockeylegendaren Peter Foppa Forsberg räknade på lördagen in en fin seger som hästägare när hans treåriga jättetalang Diamanten passerade miljonen insprunget i Paris.
Läs mer om Diamanten.
Här besöker Foppa sjuka barn: Är hårt
Peter Forsberg har återförenats med OS-hjältarna från Lillehammer. Då passade man bland annat på att besöka ett barnsjukhus. – Det är hårt att se dem. De får verkligen kämpa för livet, säger Peter Forsberg till C More.
Hockeylegendarerna spelar match i Örebro
Örrnsköldsviks poängmaskiner Peter Foppa Forsberg och Conny Strömberg möts
Forsberg: Jag har ingen roll kvar i Modo
Efter Modos degradering till hockeyallsvenskan var planen att ikonen Peter Foppa Forsberg fortsatt skulle ha en roll i klubben. Men det har han inte. – Jag har ingen roll kvar i Modo, säger han.
Läs mer om Modo och Peter Foppa Forsberg.
Åttonde raka för Foppas topphäst
Robert Bergh har en riktig topphäst i treårige Diamanten. Han tog sin åttonde raka seger och är fortsatt obesegrad. - Hästen gör en fantastisk prestation. Han är helt otrolig, berömde Robert Bergh om treåringen som ägs av Peter Foppa Forsberg.
Här firar Foppa sin födelsedag med Grant
BÅSTAD. Stjärntätt på läktarna under Ericsson Open i Båstad. Hockeylegendaren Peter Forsberg tog plats på hedersläktaren tillsammans med skådespelaren Hugh Grant – och såg svenska tennisspelaren Cornelia Lister göra en jättematch. – Jag såg att de var här men tänkte faktiskt inte så mycket på det, säger Lister.
Peter Foppa Forsbergs ord efter vinsten
Peter Foppa Forsberg tog hem finalen i SVT och blev Mästarnas mästare 2016. Här är hockeystjärnans ord efter vinsten – och hans känslosamma hyllning till sin fästmö Nicole Nordin. – Nu ska jag ta hem lite blommor till fästmön och det ska bli skönt att komma hem igen, säger han i en intervju med SVT på Facebook.
Läs mer om Facebook, Nicole Nordin och SVT.
Här är Mästarnas mästare-vinnaren
Efter att ha vacklat i finalen stod Peter Foppa Forsberg slutligen som segrare i årets Mästarnas...
Peter Forsberg vann Mästarnas mästare
Peter Forsberg trotsade sina gamla hockeyskador och tackade ja till SVT:s Mästarnas mästare - det visade sig bli hans revansch.Nu slår Foppa tillbaka mot alla som trodde att hans kropp inte skulle hålla.– Folk hemma i stugorna kanske inte tror att man håller riktigt, så det var skönt att visa att man kan, säger han.
Läs mer om Foppa.
Peter Forsberg segrade i Mästarnas mästare
Efter att ha vacklat i finalen stod Peter Foppa Forsberg slutligen som segrare i årets Mästarnas mästare. –Jag trodde att jag hade förlorat, men plötsligt stod jag där och vann, säger han till TT.
Dramat som SVT inte visade i stora finalen
Peter Foppa Forsberg tog jublande hem titeln som Mästarnas mästare - men SVT:s tittare fick inte se finaldramat och ändringarna som klipptes bort. Under sista grenen avbröts tävlingen av en avblåsning som påverkade både Foppa och Caroline Ek. – Man blir ju mer och mer förbannad ju längre tiden går, säger Ek.
Läs mer om Caroline Ek, Foppa och SVT.
Foppas travhäst tog sin fjärde raka seger
Peter Foppa Forsberg var inte bara en stjärna i hockeyrinken. Han verkar även ha en stjärna i stundandes på travbanan. Foppas häst Diamanten tog i dag sin fjärde raka seger. – Han sitter nog hemma och applåderar, säger kusken och experten Jennifer Tillman i TV12.
Läs mer om Diamanten och Jennifer Tillman.
Peter Forsberg trebarnspappa
Ishockeylegendaren Peter Forsberg har blivit pappa igen. För Expressen berättar Foppa att han och sambon Nicole Nordin under tisdagen fick sitt tredje barn.
Läs mer om Foppa och Nicole Nordin.
Peter Forsberg trebarnspappa
Ishockeylegendaren Peter Forsberg har blivit pappa igen. För Expressen berättar Foppa att han och...
Läs mer om Foppa.
Peter Forsberg har blivit trebarnspappa
LOS ANGELES. Han hade en deppig måndag när Tottenham missade chansen att vinna Premier League. Men tisdagen blev desto roligare för Peter Forsberg, 42. Han och sambon Nicole Nordin fick tillökning i familjen. - Vi fick en liten grabb i dag och är superglada, säger Foppa till Expressen.