Peter foppa forsberg


Samuel kallade Peter Forsberg Modoröv

Han kallade Peter Forsberg för Modoröv. Tio år efter den klassiska intervjun berättar nu Samuel Ingesson om mötet med Foppa. – Det kanske inte var det smartaste jag någonsin har sagt, säger han till SportExpressen.se.

Foppa debuterade i Vasaloppet med vurpa

Peter Forsberg gjorde debut i Vasaloppet. Det slutade med att den forne hockeystjärnan stod på näsan. – Jag körde en vurpa här lite tidigare, haha, säger han till SVT.

Läs mer om SVT och Vasaloppet.
Foppa fördubblar skidmilen i benen

Peter Forsberg litar på gott humör på vägen till Mora. Klockan 07.42 checkade hockeyprofilen Peter Forsberg in till Vasaloppsstarten i Sälen.

Oduya förvånad efter utspelet från Foppa

SOTJI. Tre Kronors straffhjälte från OS 1994, Peter Forsberg, är en av många svenskar som retat sig på att tre av fyra domare i OS-finalen mot Kanada kommer från Kanada. Tre Kronors Chicago-back Johnny Oduya håller inte med Foppa. – Om man är runtomkring kan man väl gnälla på det. Men det kan jag tycka är lite konstigt också, säger Oduya till SportExpressen.se.

Foppa årets Atea-dragplåster

Atea fortsätter att satsa på idrottsprofiler som dragplåster. I år är hockeystjärnan Peter Forsberg ett av de tunga namnen. Även Percy Barnevik dyker upp på Atea Bootcamp i maj.

Foppa årets Atea-dragplåster

Atea fortsätter att satsa på idrottsprofiler som dragplåster. I år är hockeystjärnan Peter Forsberg ett av de tunga namnen. Även Percy Barnevik dyker upp på Atea Bootcamp i maj.

Foppa årets dragplåster på Atea Bootcamp

Atea fortsätter att satsa på idrottsprofiler som dragplåster. I år är hockeystjärnan Peter Forsberg ett av de tunga namnen. Även Percy Barnevik dyker upp på Bootcamp i maj.

Zuccarello totallurad av Peter Forsberg

Senkväll i Sotji. Där fick han reda på hur Peter Foppa Forsberg grundlurat honom under tiden i Modo.

Alfredsson historisk – före Sundin och Foppa

SOTJI. Daniel Alfredsson, 41, har gjort fler poäng i OS än både Peter Forsberg och Mats Sundin. Och mot Tjeckien blir han historisk som ende hockeysvensk i fem OS-turneringar. – Jag trodde aldrig jag skulle spela ett OS till efter Vancouver, säger Alfredsson inför premiären.

Strafftalang i Foppa-klass

Jesper Bratt från AIK:s juniorlag i ishockey är talang med spetskompetens. Nyligen korades han till Sveriges största strafftalang.Inte ens Peter Foppa Forsberg lyckades bräcka 15-åringen från Trångsund.

Foppa inte orolig för framtiden

Juniorkronorna har inlett JVM på allra bäst sätt med två rakar vinster. Under lördagens 4—2-seger mot Finland, fick Malmöpubliken dessutom se några av Hockeysveriges yngre talanger — i en straffduell mot förre storspelaren Peter Forsberg. Finalmötet med AIK:s Jesper Bratt, 15, slutade oavgjort, 3—3. — Man märker att grabbarna tränar mycket på straffar.

Det oslagbara JVM-rekordet

Foppa om dominansen 1993 31 poäng på sju JVM-matcher. Med den noteringen visade en 19-årig Peter Forsberg vilken speciell spelare han var på väg att utvecklas till.

Läs mer om Peter Forsberg.
Foppa: Får leva med det resten av livet

Sonen Lennox har förändrat Peter Forsbergs liv. I SVT-programmet Gomorron Sverige berättade småbarnsfadern om hur föräldraskapet har gjort honom mindre självisk – och om hur han har gett upp drömmen om en god natts sömn. – Det här får jag leva med resten av livet, säger Forsberg.

Läs mer om Forsberg.
Därför hejar Foppa på Brynäs

Peter Forsberg är Sveriges största hockeystjärna genom tiderna. Han trollband fansen i NHL och ledde Tre Kronor till många stora segrar. Men hur ser Foppas liv ut i dag?

Läs mer om Foppa, NHL och Tre Kronor.
Därför hejar Foppa på Brynäs

Peter Forsberg är Sveriges största hockeystjärna genom tiderna. Han trollband fansen i NHL och ledde Tre Kronor till många stora segrar. Men hur ser Foppas liv ut i dag?

Läs mer om Foppa, NHL och Tre Kronor.
Sundin och Foppa i hockeyns Hall of Fame

STOCKHOLM. Mats Sundin och Peter Forsberg väljs in i svensk ishockeys Hall of Fame, som nummer 65 respektive 66.

Läs mer om Fame, Foppa, Hall och Peter Forsberg.
Sundin och Foppa i Hall of Fame

Mats Sundin och Peter Forsberg väljs in i svensk ishockeys Hall of Fame, som nummer 65 respektive 66.

Läs mer om Fame, Foppa, Hall och Peter Forsberg.
Sundin och Foppa i Hall of Fame

Mats Sundin och Peter Forsberg väljs in i svensk ishockeys Hall of Fame, som nummer 65 respektive 66. De kommer att hyllas i samband med junior-VM i Malmö i slutet av december. Sundin är sedan tidigare invald i Hockey Hall of Fame i Toronto, den andre svensken efter Börje Salming.

Sundin och Foppa i Hall of Fame

Mats Sundin och Peter Forsberg väljs in i svensk ishockeys Hall of Fame, som nummer 65 respektive...

Läs mer om Fame, Foppa, Hall och Peter Forsberg.
Foppa i Hall of Fame

Svenska Ishockeyförbundet väljer in legendarer. Då hyllas Forsberg. Lördagen den 28 december, klockan 15 för att vara exakt, kommer Peter Forsberg att uppvaktas av hockeyförbundet. Plats: Malmö, i samband med Junior-VM.

Pettersson: Foppa och Näslund måsta njuta

ÖRNSKÖLDSVIK. Uppe i sin loge sitter Markus Näslund och Peter Forsberg och ser på när Modo tar sin tionde seger på elva omgångar. Jag gissar att de njuter av sina två gallergossar också. Det borde ju vara som att se sig själva i en tidens backspegel.

Läs mer om Modo, Näslund och Peter Forsberg.
Foppa: Extra kul att se Gabriel vara så bra

LOS ANGELES. Först fick han vara med och hylla gamle lagkamraten Adam Foote. Sedan fick Peter Forsberg se nye svenskstjärnan Gabriel Landeskog leda Colorado Avalanche till en 4-1-seger över Montreal. Foppa fick en glad kväll i sin gamla hemmaarena Pepsi Center i Denver natten till söndagen, svensk tid. - Alltid lika roligt att vara tillbaka i Denver och speciellt en kväll när de hissar en kompis tröja i taket, säger Foppa till SportExpressen.se

Foppa: Utskälld? Åh, ja, han skonade ingen

LOS ANGELES. De slutade sist i NHL:s Western conference förra säsongen och missade slutspelet. Nu är Colorado Avalanche plötsligt ett topplag. Något som till och med överraskar Peter Forsberg, som vann dubbla Stanley Cup i Denver under klubbens storhetstid. - Jo, lite förvånad är jag trots allt med tanke på att man missade playoff i fjol, men Patrick Roy är en oerhört engagerad person. Han lever och andas hockey, säger Foppa till SPORT-Expressen.

Foppa 40 år - så minns vi karriären

Vi listar de minnesvärda ögonblicken I dag fyller Peter Forsberg 40 år. Hockeysverige.se firar hans bemärkelsedag genom att titta tillbaka på hans karriär och de tio största ögonblicken

Läs mer om Peter Forsberg.
Prins Daniel och Foppa på läktaren

Hockeyintresserade Prins Daniel var självklart på plats i Globen under Sveriges avslutande gruppspelsmatch mot Danmark. Vid hans sida hade Peter Foppa Forsberg slagit sig ner och prinsen såg ut att njuta av sällskapet från legendaren och de båda satt och samtalade länge på läktaren.
Senaste nyheternaNyhetsdatabasen - Nyheter på ett ställe
Nyhetsdatabasen är en nyhetsagent och sökmotor som samlar nyheter från svenska tidningar. Här kan du snabbt läsa aktuella nyheter eller göra sök flera år tilbaka.
Kontakt
post@nyhetsdatabasen.se

Senaste 24t
00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01