Peter foppa forsberg

Foppa: Vi har talat ut – så det är lugnt

DENVER. Peter Forsberg, 44, gladde publiken i Pepsi Center i Denver i natt, svensk tid, med att vara på plats när hans gamla mästarlag Colorado Avalanche tog emot St. Louis Blues.- Det är kul att vara tillbaka här, det var några år sedan. Och jag tror på en ljus framtid för Avalanche nu när man fått in ett antal unga talanger i laguppställningen.Om de uppmärksammade kommentarerna kring Matt Duchene, säger Foppa till SportExpressen:- Jag har talat ut med Duchene. Vi pratades vid på telefon häromdagen, så det är lugnt.

Kritik efter Foppas ord i SVT: Löjligt!

Peter Forsberg var inte nådig i sin kritik mot Matt Duchene-situationen i SVT.Nu har orden nått Nordamerika – och reaktionerna sociala medier är minst sagt blandade.Jag respekterar Foppa, men det här var :. Löjligt! skriver en annan.
Stjärnans svar på Foppas sågning
LOS ANGELES. Han växte upp med Peter Forsberg, som sin hockeyidol.Och när Foppa gjorde en kort comeback i Colorado Avalanche säsongen 2010-11 fick Matt Duchene chansen att vara kedjekamrat med klubbikonen.Men Duchene är inte förbannad på Foppa över kommentarerna i SVT i helgen om att Colorado borde bänka honom och skicka i väg honom i en trejd.- Jag tar det inte personligen, sa Duchene till nhl.com efter måndagens 4-0-seger borta över Boston.
Foppas krav: Sätt honom på läktaren
Matt Duchene har öppet visat sitt missnöje mot Colorado Avalanche. Det för att klubben indirekt hade lovat Duchene att han skulle få byta klubb - men inte infriat de löften de gett honom. Nu menar Peter Foppa Forsberg att klubben borde bänka Duchene. – Det är mest jobbigt att ha en sån spelare i laget även om han är duktig, säger Foppa i SVT.

Här är Foppas nya uppdrag – för SVT

SVT visar NHL för första gången på 34 år.Till studion kommer då en av Sveriges största hockeyspelare genom tiderna: Peter Forsberg.– Det ska bli kul att se den här matchen, kul med en ny säsong, säger Foppa till SVT.
Läs mer om Foppa, NHL och SVT.
Andreas Waldo död – blev 27 år gammal
När Växjö Lakers vann SM-guld 2015 firade den då 25-årige Andreas Waldo med spelarna på isen.Han var cancersjuk och idrotten hjälpte honom att hålla sig positiv.Nu har Andreas Waldo dött i sviterna av sjukdomen – efter att flera idrottsprofiler som Peter Foppa Forsberg och fotbollsdomaren Jonas Eriksson visat stort stöd under hans kamp.– Han kämpade in i det sista, men på sitt sätt utan så mycket smärta, berättar pappan Jan-Olof Waldo.
Adnan, 25, fick femsiffrig check av Peter Forsberg
Under lördagens V75-sändningar avslöjades vinnaren av ATG:s Drömfond. Vinnare blev Unite People – som fick ta emot en check på 100 000 kronor av ambassadören Peter Foppa Forsberg i direktsändning. – Det går inte riktigt att beskriva med ord, säger grundaren till Unite People, Adnan Bainca.
SVT tvingas betala för Samir Badrans tröja
SVT tvingas betala 100 000 kronor till staten för att Samir Badran hade en märkeströja på sig under Melodifestivalen 2016.Samtidigt döms de också för att Peter Foppa Forsberg haft en märkeströja i Mästarnas mästare - och får betala samma summa till staten.SVT har tidigare överklagat Granskningsnämndes beslut.
Foppa målskytt – i sin sista match
Peter Forsberg gjorde troligtvis sin sista match för Icebreakers.Då nätade legendaren efter en läcker framspelning mellan benen från Marcus Johansson.Icebreakers vann till slut matchen med 8-7 och Foppa stod för hela fyra poäng.– Det var tufft att spela i kväll, men fyra poäng är ju okej, säger Peter Forsberg till SportExpressen.
Foppa öppnar för en återkomst i Modo
Peter Foppa Forsberg njuter av livet utanför hockeyn.Men samtidigt öppnar han för en återkomst till Modo i framtiden.– Kanske återvänder jag en dag, men jag är inte säker, säger han i en intervju med NHL.com.
Läs mer om Modo.
Foppas avsked: Det är sorgligt
ÖRNSKÖLDSVIK. Sista kvällen med gänget.Modos gamla stjärnkedja med Peter Forsberg, 44, Markus Näslund, 44, och Niklas Sundström, 42, tar avsked för gott på isen i norska Stavanger den 16 augusti.- Vi hade kunnat vara framgångsrika också i NHL om vi fått chansen att spela ihop där. Jag försökte vid två olika tillfällen få Foppa och Susse till Vancouver, säger Macke inför avskedsshowen, som sker under en välgörenhetsmatch med kändislaget Icebreakers.
Så fick SVT till supermötet mellan Foppa och Stenmark
I nästan ett år har SVT jobbat på att få ihop några av Sveriges absolut största idrottsstjärnor till Mästarnas mästares tioårsjubileum. Så här gick det till när kanalen fixade drömmötet mellan legendarerna Peter Foppa Forsberg och Ingemar Stenmark. – Vem vill inte se den matchen, säger projektledaren Anders Wistbacka.
Foppa tillbaka – vill undvika utbrotten i tv
Peter Foppa Forsberg är en av elitidrottarna som gör comeback när SVT-succn Mästarnas mästare firar tioårsjubileum nästa år.Nu berättar han om sina utbrott i TV4, varför han funderade på att tacka nej till programmet och svårigheterna att umgås med familjen under inspelningen.– Jag brukar behöva min sömn och min mat för att hålla temperamentet i schack, säger han.
Läs mer om TV4.
Blondinbellas oväntade semester med Foppa
Isabella Blondinbella Löwengrip semestrar med Peter Foppa Forsberg. Bloggaren besöker hockeyspelaren i Örnsköldsvik och har med sig barnen. Dom stortrivs här uppe, skriver Blondinbella på sin blogg.
Daniel och Foppa på Håkans konsert
BORGHOLM. Prins Daniel har firat sin hustru i dagarna två.Men på lördagskvällen fick han koppla av –och passade på att gå och se Håkan Hellström med kompisen Peter Foppa Forsberg.Även prinsessan Christinas make, Tord Magnuson, gick på konserten.
Här spelar Daniel golf med Foppa
BORGHOLM. Prins Daniel var på gott humör när han anlände till golftävlingen som bär hans hustrus namn– Victoriagolfen.Snabbt kom han i gång och började golfa med kompisen Peter Foppa Forsberg.–Jag har inte hunnit spela så mycket, så jag har låga förväntningar på mitt eget golfspel, säger prins Daniel.
Foppa hoppas barnen ska dela stora intresset
Peter Forsberg har ett väldokumenterat travintresse.I en spelguide som spelbolaget ATG gjort berättar hockeylegendaren att han gärna vill se att hans barn delar det intresset.– Jag hoppas att mina barns intresse för trav blir lika stort som mitt, säger Peter Forsberg i spelguiden.
Läs mer om ATG och Peter Forsberg.
Peter Forsberg: Det är en klump i magen
Hockeylegendaren Peter Foppa Forsberg har avgjort en OS-final med en oförglömlig straff, vunnit Stanley Cup och vänt matcher på egen hand.Nu, efter karriären, får han delvis sina kickar på samma sätt som Mats Sundin.– Jag håller med Sudden i det där, det är en klump i magen. Man sitter med systemen och kollar värmningar, hejar och så vidare, säger Peter Forsberg, om sitt travintresse.
Foppas nya jobb: Upplevt det själv
Hockeylegendaren Peter Foppa Forsberg har ett nytt jobb.Han är nämligen ambassadör för satsningen Drömfonden, som spelbolaget ATG ligger bakom.– Jag har själv sett och upplevt vilken skillnad idrott gör för såväl ungdomar som äldre människor, säger Peter Forsberg i ett pressmeddelande.
Läs mer om ATG, Drömfonden och Peter Forsberg.
SHL-talangen om att jämföras med Foppa
17-åriga Isac Lundeström blev Luleås yngsta målskytt i SHL den gångna säsongen och jämfördes med Peter Foppa Forsberg.Nu berättar supertalangen om sina mål för den kommande säsongen och om liknelsen med Foppa.– Jag gillar ju att köra offensiva tacklingar och sånt, så det är väl mest det, säger han till NSD.
Foppas stora besvikelse i TV4
Peter Foppa Forsberg missar finalen av Det största äventyret i TV4.Här är hans stora besvikelse – samtidigt som han dissar upplevelsen.– Det är inte så att jag älskar det här livet, det kan jag inte säga, säger han i programmet.
Läs mer om Det och TV4.
Längre och längre från Foppa-figuren
Uppladdningen är i gång inför supersemin mellan Tre Kronor och Finland. I Finland har man pekat ut NHL-stjärnan Gabriel Landeskog som en potentiell svag länk i det svenska lagbygget. – Varje säsong kommer han längre och längre i från att bli den där Peter Forsberg-figuren som han var på väg att bli, säger Rantanen.
Foppas rädsla i tv: Det vore det värsta
Sveriges lag ställs mot varandra i Det största äventyret - och får slåss om att vara kvar.Peter Foppa Forsberg är rädd för att åka ut ur tävlingen.– Det vore värsta att åka ut nu, då har man gjort alla vandringar i onödan, säger Forsberg.
Läs mer om Det och Forsberg.
Foppas känslostorm efter stjärnans uttåg
Norrmännen ligger redan efter – då pikas de av Peter Foppa Forsberg.Men ishockeyproffset kommer på andra tankar och ber om ursäkt för sin griniga attityd.– Jag trodde jag skulle komma hit och kunna umgås och vara snäll och trevlig men det verkar inte funka för mig, säger han i Det största äventyret.
Läs mer om Det och Peter Foppa Forsberg.Men.
Foppas känslosamma tal – efter hårda orden
Ivrigt påhejade av en kaxig Peter Foppa Forsberg krossas Norge av det svenska laget.Men när det står klart att ytterligare en norrman tvingas lämna Det stora äventyret blir ishockeylegendaren känslosam.– Det är faktiskt att tråkigt, säger Peter Forsberg i programmet.