Peter foppa forsberg

Peter Forsberg: Kom många tankar tillbaka

LOS ANGELES. När Gunde Svan kom till Örnsköldsvik och Denver för att snacka hockey med Peter Forsberg blev det stunder av nostalgi för den före detta NHL-stjärnan. – Ja, den där fantastiska vinterdagen när vi besökte Domsjöskolan, där jag gick som grabb och spelade hockey på fritiden, kom många tankar tillbaka, säger Foppa till Expressen Nöje.

Gunde Svans stöd till Peter Forsberg

Peter Foppa Forsberg berättar om den tuffa tid då han plågades av skador i kvällens avsnitt av I huvudet på Gunde Svan.Han stöttas av Gunde Svan i programmet. – Jag kände att nu går det inte längre, jag måste lägga av, säger Peter Forsberg i programmet.
Salming slår tillbaka efter Foppas kritik
Upplägget med ett mixat europeiskt lag och ett nordamerikanskt U23-lag i World Cup har blivit ordentligt ifrågasatt. En av de skarpaste kritikerna: Peter Foppa Forsberg. Nu får Forsberg mothugg av en av hockeyns allra största. – Alla får väl tycka vad de vill, men jag håller inte med. Jag tycker det här är ett jättebra upplägg, säger Börje Salming, 65.
Ny segerrad inledd för Foppas ögonsten
Ishockeylegendaren Peter Foppa Forsberg räknade på lördagen in en fin seger som hästägare när hans treåriga jättetalang Diamanten passerade miljonen insprunget i Paris.
Läs mer om Diamanten.

Här besöker Foppa sjuka barn: Är hårt

Peter Forsberg har återförenats med OS-hjältarna från Lillehammer. Då passade man bland annat på att besöka ett barnsjukhus. – Det är hårt att se dem. De får verkligen kämpa för livet, säger Peter Forsberg till C More.
Hockeylegendarerna spelar match i Örebro
Örrnsköldsviks poängmaskiner Peter Foppa Forsberg och Conny Strömberg möts
Forsberg: Jag har ingen roll kvar i Modo
Efter Modos degradering till hockeyallsvenskan var planen att ikonen Peter Foppa Forsberg fortsatt skulle ha en roll i klubben. Men det har han inte. – Jag har ingen roll kvar i Modo, säger han.
Läs mer om Modo och Peter Foppa Forsberg.
Åttonde raka för Foppas topphäst
Robert Bergh har en riktig topphäst i treårige Diamanten. Han tog sin åttonde raka seger och är fortsatt obesegrad. - Hästen gör en fantastisk prestation. Han är helt otrolig, berömde Robert Bergh om treåringen som ägs av Peter Foppa Forsberg.
Här firar Foppa sin födelsedag med Grant
BÅSTAD. Stjärntätt på läktarna under Ericsson Open i Båstad. Hockeylegendaren Peter Forsberg tog plats på hedersläktaren tillsammans med skådespelaren Hugh Grant – och såg svenska tennisspelaren Cornelia Lister göra en jättematch. – Jag såg att de var här men tänkte faktiskt inte så mycket på det, säger Lister.
Peter Foppa Forsbergs ord efter vinsten
Peter Foppa Forsberg tog hem finalen i SVT och blev Mästarnas mästare 2016. Här är hockeystjärnans ord efter vinsten – och hans känslosamma hyllning till sin fästmö Nicole Nordin. – Nu ska jag ta hem lite blommor till fästmön och det ska bli skönt att komma hem igen, säger han i en intervju med SVT på Facebook.
Läs mer om Facebook, Nicole Nordin och SVT.
Här är Mästarnas mästare-vinnaren
Efter att ha vacklat i finalen stod Peter Foppa Forsberg slutligen som segrare i årets Mästarnas...
Peter Forsberg vann Mästarnas mästare
Peter Forsberg trotsade sina gamla hockeyskador och tackade ja till SVT:s Mästarnas mästare - det visade sig bli hans revansch.Nu slår Foppa tillbaka mot alla som trodde att hans kropp inte skulle hålla.– Folk hemma i stugorna kanske inte tror att man håller riktigt, så det var skönt att visa att man kan, säger han.
Läs mer om Foppa.
Peter Forsberg segrade i Mästarnas mästare
Efter att ha vacklat i finalen stod Peter Foppa Forsberg slutligen som segrare i årets Mästarnas mästare. –Jag trodde att jag hade förlorat, men plötsligt stod jag där och vann, säger han till TT.
Dramat som SVT inte visade i stora finalen
Peter Foppa Forsberg tog jublande hem titeln som Mästarnas mästare - men SVT:s tittare fick inte se finaldramat och ändringarna som klipptes bort. Under sista grenen avbröts tävlingen av en avblåsning som påverkade både Foppa och Caroline Ek. – Man blir ju mer och mer förbannad ju längre tiden går, säger Ek.
Läs mer om Caroline Ek, Foppa och SVT.
Foppas travhäst tog sin fjärde raka seger
Peter Foppa Forsberg var inte bara en stjärna i hockeyrinken. Han verkar även ha en stjärna i stundandes på travbanan. Foppas häst Diamanten tog i dag sin fjärde raka seger. – Han sitter nog hemma och applåderar, säger kusken och experten Jennifer Tillman i TV12.
Läs mer om Diamanten och Jennifer Tillman.
Peter Forsberg trebarnspappa
Ishockeylegendaren Peter Forsberg har blivit pappa igen. För Expressen berättar Foppa att han och sambon Nicole Nordin under tisdagen fick sitt tredje barn.
Läs mer om Foppa och Nicole Nordin.
Peter Forsberg trebarnspappa
Ishockeylegendaren Peter Forsberg har blivit pappa igen. För Expressen berättar Foppa att han och...
Läs mer om Foppa.
Peter Forsberg har blivit trebarnspappa
LOS ANGELES. Han hade en deppig måndag när Tottenham missade chansen att vinna Premier League. Men tisdagen blev desto roligare för Peter Forsberg, 42. Han och sambon Nicole Nordin fick tillökning i familjen. - Vi fick en liten grabb i dag och är superglada, säger Foppa till Expressen.
Foppas smärta i Mästarnas mästare
Peter Foppa Forsberg kvider av smärta när han får elstötar i Mästarnas mästare – men hockeyhjälten visar inte sina känslor utåt. I programmet överväger Anders Eriksson att avbryta el-tävlingen, enduroföraren drabbas av minnen från när han träffades under ett blixtnedslag. – Jag tycker det är fruktansvärt obehagligt. Benen viker sig, säger Eriksson i programmet.
Läs mer om Eriksson.
Allt om deltagarna i SVT:s Mästarnas Mästare 2016
Idrottshjältarna möts i Andalusien för att göra upp om den ärofyllda vinsten. Under flera deltävlingar och lika många grenar ställs idrottsprofilerna mot varandra - och bara en kan ta hem den ärofyllda titeln. Peter Foppa Forsberg, Hanna Marklund och Björn Ferry är bara några av deltagarna i SVT:s Mästarnas mästare 2016 - här är allt du behöver veta om programmet.
Foppa hoppar av sitt jobb i Modo
LOS ANGELES/STOCKHOLM. Peter Forsberg lämnar sin roll som assisterande general manager i Modo. Efter Modos uttåg ur SHL har Foppa sagt upp sig. – Jag kommer inte att vara ass GM men hoppar självklart inte av Modo totalt. Bara andra uppgifter, säger Forsberg till SportExpressen. Gillar du hockey? Ladda ned SportExpressens nya app och få alla hockeynyheter snabbast – här för iOS och här för Android.
Foppas utbrott när Leksand gjorde mål
Modo hade 3-1 mot Leksand och hade SHL-platsen i sin hand. Men med mindre än en minut kvar av matchen kvitterade Leksand - och Peter Foppa Forsberg blev rasande. På C More:s tv-bilder såg man hur legendaren kastade ett programblad och lämnade sin plats på läktaren.
Läs mer om Leksand och Peter Foppa Forsberg.
Peter Forsberg om dramat SVT klippte bort
Niklas Jihde och Jörgen Persson möttes i en tuff nattduell i Mästarnas mästare som drog ut på tiden - och de tvingades dessutom avbryta en tidigare tävling. Nu berättar Peter Foppa Forsberg om dramat som aldrig visades i tv. – Man får inte se allt som hände där, säger han.
Nyström: Foppa får ta ett steg tillbaka nu
Plötsligt är Modo bara två förluster från att åka ur SHL. 2-0 i matcher i kvalet mot Leksand har blivit 2-2. Det är ännu inte kört, men ännu en påminnelse om att Modo måste möblera om i ledningen. Oavsett hur säsongen slutar måste Per Svartvadet och Peter Forsberg ta ett steg tillbaka. Modo borde värva Lars Johansson från Skellefteå.
Foppa om fusket vid OS i Lillehammer
Peter Forsberg avslöjade allt om straffen 1994
Läs mer om Lillehammer.