Peter foppa forsberg

Foppa i nytt projekt – bygger hotell i Kalmar

Elite Hotels och Peter Forsberg har samarbetat förut. Nästa stad som de hotellsatsar i blir Kalmar. Enligt uppgifter till Barometern är det bara smådetaljer som står kvar att lösa innan bygget kan dra i gång.
Läs mer om Barometern, Kalmar och Peter Forsberg.

Foppa stämmer ex-partner på miljoner

Hockeylegendaren Peter Forsberg, 42, har förlorat miljontals kronor i två konkurser. Hans före detta bolagskollega är anmäld till Ekobrottsmyndigheten. Peter Forsberg har anlitat juristen Robin Dangoor. - Peter tycker det här är värt att prövas i domstol, säger Dangoor. Även Peter Forsbergs pappa, Kent Forsberg, har via sitt bolag stämt affärsmannen och bolagens styrelse på 8,1 miljoner kronor.
Universitet gör Foppa till ny hedersdoktor
Han är olympisk mästare, världsmästare och Stanley Cup-mästare. Och nu kan Peter Forsberg också kalla sig doktor.
Peter Foppa Forsberg blir hedersdoktor
Han är olympisk mästare, världsmästare och Stanley Cup-mästare. Och nu kan Peter Forsberg också kalla sig doktor.

Foppa blir hedersdoktor

Han är olympisk mästare, världsmästare och Stanley Cup-mästare. Och nu kan Peter Forsberg också...
Peter Forsberg med i Mästarnas mästare
Peter Foppa Forsberg är klar för Mästarnas mästare, rapporterar Aftonbladet. Han får sällskap av VM 94-hjälten Kennet Andersson. – Jag är superladdad, jag ser fram emot hela resan, säger Peter Forsberg till tidningen.
Foppas nya satsning: Tycker det är jättekul
Han har lämnat hockeylivet bakom sig. Nu är det affärsmannen Peter Forsberg, 42, som går till jobbet varje dag. - Jag var nervös när jag spelade hockey varje morgon när jag vaknade upp. Nu är det jättekul att kliva upp och gå till jobbet, säger Foppa. Som den tävlingsmänniska han är ger han sig in i skobranschen igen och tar upp kampen med sitt gamla skomärke, Crocs.
Läs mer om Foppa och Peter Forsberg.
ÖFK-pampen budade över Foppa: Lite lam
Peter Forsberg har tjänat långt över en halv miljard under karriären. Men ändå lyckades Daniel Kindberg buda över superstjärnan på en auktion. – Jag tyckte han var lite lam i budgivningen, säger Kindberg med ett skratt.
Läs mer om Daniel Kindberg, Foppa och Kindberg.
Det här ligger mig varmt om hjärtat
Han har varit med och spelat in och delat ut 10 miljoner kronor till sjuka och handikappade barn i Västernorrland och nyligen gjort en uppmärksammad kampanj för Barncancerfonden. Räkna med att Peter Forsberg kommer att synas mer i sociala sammanhang framöver. - Ja, sådana här saker ligger mig varmt om hjärtat och nu när jag lagt av har jag mer tid över för att ställa upp, säger Foppa till SPORT-Expressen.
Det har hänt att jag ifrågasatt varför
GÖTEBORG. Han gillar min id att Ulf Samuelsson ska coacha Tre Kronor i World Cup. Han gillar inte spelare som tar för lätt på förluster. Och han hyllar den tjurigaste förloraren han själv spelat med: Peter Forsberg. Möt Henrik Lundqvist i en exklusiv intervju. Möt en perfektionist som hela tiden vill bli bättre - och en förlorare lika grinig som Foppa. - Det har hänt att jag ifrågasatt varför vi inte är mer förbannade efter att vi förlorat, medger Henrik.
Foppa och Lidas möts för välgörenhet
Peter Forsberg, Nicklas Lidström, Joe Sakic och Igor Larionov. Det är bara några av namnen som ställs mot varandra när tidigare spelare i Colorado och Detroit gör upp i en utomhusmatch. – Vi hade en fantastisk rivalitet med Red Wings under de där åren, säger Colorados general manager Joe Sakic i ett uttalande på klubbens hemsida.
Så försökte Foppa blåsa Globen på ESC
I största hemlighet: Örnsköldsvik var Stockholms stora konkurrent. Nu kan Expressen berätta att Peter Forsberg var involverad i att försöka blåsa Globen på Eurovision. – Han har spelat en roll då han har en känsla för orten, säger Lars Söderlind.
Foppa: Jag vill byta plats med Lewicki nu
U21-landslagets framgångar i fotbollen har skickat svallvågor in i andra sporter. Ishockeylegendaren Peter Foppa Forsberg stämmer in i hyllningskören. – Jag skulle vilja byta plats med Lewicki i dag, säger han i Expressens Raka Svar från Almedalen.
Läs mer om Almedalen och Lewicki.
Skickar Foppa för att fixa Eurovisionfinalen
Örnsköldsvik ger sig in i kampen om att få arrangera Eurovision kommande säsong. Till sin hjälp har de tagit före detta hockeystjärnan Peter Forsberg - som har fått uppdraget att besöka SVT för att lämna över kommunens ansökan. – Vad jag förstår har till och med Måns Zelmerlöw sagt att det är i Örnsköldsvik som nästa års final bör gå, det är väl ett hyfsat betyg, säger Forsberg till Allehanda.
Sjögren får Foppa-priset
Linköpingsforwarden Mattias Sjögren får priset som årets bäste svenske forward i SHL, Peter Forsberg Trophy.
Ek: Blir kittlande att följa Filip Forsberg
PRAG. Filip Forsberg, 20, sågade sin VM-debut. Sedan skakade han av sig självkritiken och kom tillbaka med ett hattrick i världsklass. När 90-talisterna nu verkar redo att ta över Tre Kronor efter 70-talisterna med Peter Forsberg och Mats Sundin och 80-talisterna med Zäta och Sedinarna är det otroligt frestande att jämföra Filip Forsberg med Foppa och Sudden. – Låt honom vara Filip, säger förbundskapten Pär Mårts.
Foppa tog revansch – efter Vasaloppet
LOS ANGELES. Han bröt Vasaloppet ifjol efter en vurpa och dåligt fäste under skidorna. Men denna lördag tog 41-årige Peter Forsberg revansch. I Nordnorge.
Läs mer om Peter Forsberg och Vasaloppet.
Blev osannolik hjälte - med en Foppa-straff
LOS ANGELES. Det var en osannolik straff av en osannolik hjälte.Backen David Schlemko plockades upp av Calgary på waivers från Dallas i söndags och debuterade i sin nya klubb i natt, svensk tid.Den 27-årige kanadensaren ordnade en viktig extrapoäng med en Kenta Nilsson/Peter Forsberg-straff när Flames vann i Boston med 4-3.- Vilken läcker straff, alltså, säger lagkamraten Mikael Backlund till SportExpressen.
Cancersjuka Patricia fick möta idolen Foppa
Cancersjuka Patricia Axelsson, 31, har nu fått sin drömträff med hockeyikonen Peter Foppa Forsberg. – Jag kan fortfarande inte fatta att det är sant, säger Patricia när hon minns tillbaka på den magiska kvällen i Örnsköldsvik.
Lindbäck: Låt er inspireras av Foppa
MALMÖ. Inför den tidiga seriefinalen mot Malmö förra lördagen gav Karlskronatränaren Pelle Hånberg sina spelare i uppdrag att göra handskrivna tuffa löpsedlar. Det tände KHK, som vann och skaffade sig bäst utgångsläge inför avgörandet. Nu är slutdramat här. Malmö, KHK och Västerås gör upp i en superrysare och då är tipset: låt er inspireras av Peter Foppa Forsberg.
Lasch firade Foppa med hyllningströja
ÖRNSKÖLDSVIK/GÖTEBORG. Peter Forsbergs tröjceremoni gav eko över hela Sverige. Även på spelarna i Frölunda gjorde den stort intryck – på ny amerikanen Ryan Lasch så stort att han tog med sig en hyllningströja hem till Göteborg. – Jag var tvungen att ta en. Jag tittade mycket på Peter Forsberg när jag växte upp, säger Ryan Lasch.
Forsberg hyllad - och prinsen var på plats
Prins Daniel var på plats när Peter Forsberg fick sin tröja hissad i Fjällräven Center på torsdagskvällen. Då passade Foppa på att skämta om prinsen. – Jag tror inte att det här är för att vi slog honom när han spelade i Hofors, säger han.
Peter Forsberg i tårar när tröjan hissades
ÖRNSKÖLDSVIK. Han är en av världens bästa hockeyspelare genom tiderna. I kväll hyllades Peter Forsberg i Fjällräven Center – och fick sin tröja med nummer 21 upphissad i taket. Och det var en rörd Foppa som tog emot Örnsköldsviks hyllningar ikväll. – Jag trodde jag skulle hålla mig, men det kommer inte gå, sa han under ceremonin.
Forsberg: Förstår att det varit frustrerande
LAS VEGAS. Efter tre månader i USA återvände Peter Forsberg till Sverige i förra veckan. SPORT-Expressen träffade honom i Las Vegas strax före hemresan och i den här exklusiva intervjun berättar Foppa om: Tiden med familjen i Las Vegas. Hur Modo Hockey ska klara krisen. Tankarna kring värvningen av Donald Brashear. Den kommande tröjhissningen av nummer 21 i Fjällräven Center. och träningen inför vårens skidlopp i norska Svalbard.
Modo hyllar Foppa - pensionerar numret
Peter Forsberg är en av Modos mest framgångsrika spelare någonsin.Nu hyllar klubben Foppa genom att pensionera hans nummer, 21. – Det här känns fantastiskt kul, säger Forsberg.
Läs mer om Foppa och Forsberg.