Peter jihde

Alex och Sigge avbokades – skyller på Peter Jihde

Succduon Alex Schulman och Sigge Eklund skulle medverka i TV4:s Nyhetsmorgon för att prata om sin kommande bok.Men de blev avbokade från programmet - något de säger kan bero på att de vid en rad tillfällen diskuterat programledaren Peter Jihde, detta berättar duon i senaste avsnittet av sin podcast.– Det stämmer absolut inte, säger Åsa Örtengren, pressansvarig för Nyhetsmorgon.

Tilde de Paula bryter ihop efter missen

I direktsändning kan allt hända – fråga bara Tilde de Paula Eby.När programledaren ska presentera nästa ämne i onsdagens Nyhetsmorgon går allt fel.– Ta det lugnt. Vi kommer snart tillbaka, säger kollegan Peter Jihde efter missen –samtidigt som han måste krama om Tilde de Paula, som bryter ihop av skratt.
Peter Jihdes ilska efter obehagliga upptäckten
Peter Jihde var rasande i dagens Nyhetsmorgon.Anledningen var hans obehagliga upptäckt under tisdagskvällen.– Den här historien känns väldigt otrevlig, instämde programledarkollegan Tilde de Paula.

Coop backar efter Jihdes uppläxning

Coop hade placerat ut choklad vid frukten.Det fick programledaren Peter Jihde, som har diabetes typ 1, att rikta hård kritik mot matvarubutiken som nu pudlar.– I grunden är det här inte en bra exponering, säger Tobias Rydergren, presschef på Coop.
Läs mer om Coop och Peter Jihde.
Tilde de Paula Eby om relationen med Jihde
Tilde de Paula Eby och Peter Jihde sänder live-tv ihop många timmar i – och de är så nära vänner att flera tittare undrat om de är tillsammans.TV4-profilen hyllar nu sin kollega, men är glad att de bara är vänner.– Herregud, det räcker med att vi sänder ihop fyra timmar om dagen tycker jag, säger Tilde de Paula Eby till Hänt.se.
Jihdes fräcka kupp på scenen
Peter Jihde körde en nakenkupp på Gotland.Under Så mycket Burgsvik framförde komikern Per Andersson sitt nummer Kuk i hatten.Plötsligt dök Peter Jihde upp på scenen och visade sig naken för 4 000 personer som satt i publiken.– Det var märkligt för alla inblandade, men härligt, säger Per Andersson till Nöjesbladet.
Här gifter sig Tilde och Peter i sändning
Här provar Peter Jihde och Tilde de Paula Eby att gifta sig i Nyhetsmorgon.Men när Jihde ger sin riktiga vigselring till programledarkollegan säger hon stopp.– Nej, wow, det där blir inte populärt, säger Tilde de Paula Eby i direktsändning.
TV4:s nya Väder-Lasse överraskas i sändning
Han är nya meteorologen i TV4 - och överraskas i direktsändning.Efter sin första sändning avbryts Lasse Rydqvist av nya kollegerna Peter Jihde och Maria Forsblom.– Första prognosen gick ju som en dans, säger Maria Forsblom glatt i sändningen, när hon kramar om meteorologen.
Soraya Lavasani: Vår sista sändning ihop på länge
I sommar blir Soraya Lavasani mamma – och på måndagen gör hon sin sista Nyhetsmorgon med Peter Jihde innan föräldraledigheten.På Instagram berättar hon om känslorna.Men lite ledsna miner också då det här är vår sista sändning ihop på lääääääänge. Bara timmar kvar till föräldraledigt..., skriver hon till inlägget.
Peter Jihdes kupp – i direktsändning
Plötsligt försvann programledaren Tommy Åström från C Mores sändningar av hockey-VM.Peter Jihde tog hans plats – i en kupp från TV4-profilens sida.
Läs mer om Tommy Åström.
Peter Jihdes oro för barnen
Peter Jihde delar med sig av sin kamp mot diabetes, och har släppt böcker om ämnet.Nu berättar programledaren om sin rädsla för att hans barn ska drabbas av samma sjukdom.– Tankarna finns där ibland, säger Peter Jihde till Hänt.se.
Läs mer om Hänt.se och Peter Jihde.
Efter en sändning blev jag mordhotad
VALLENTUNA. Det är töntigt att spela innebandy. Påståendet har slängts efter Niklas Jihde under stora delar av hans karriär. Samtidigt har Viasats tittare retat sig på programledarens släktband, och kommentarer. – Efter en Stanley Cup-sändning blev jag mordhotad. I mejlet stod det att jag borde dö, säger Niklas Jihde. För SPORT-Expressen berättar innebandyprofilen om yrkets baksidor och relationen till brodern Peter Jihde.
Jihdes fräcka skämt med Triss-vinnaren
Ola, 49, skrapar sin Triss i Nyhetsmorgon lugnt och metodiskt.Då skämtar programledare Peter Jihde hotfullt:– Har du inte skrapat färdigt på den tid du har, så blir det ingen vinst, säger han i programmet.
Peter Jihde visar upp stora förändringen
Nu visar Peter Jihde upp sin stora förändring. Hans axellånga hår som ofta har knutits till en man bun har klippts av. Nu visar han upp nya frisyren.
Läs mer om Peter Jihde.
Här blir Faustina, 32, mångmiljonär i TV4
Här blir Faustina Christiansen, 32, mångmiljonär! Programledare Peter Jihde skriker rakt ut när småföretagaren vinner fem miljoner kronor i direktsändning. – Det var den iskallaste fem miljoners-vinnaren vi haft i Nyhetsmorgon, säger Tilde de Paula Eby.
Jihde: Bingo sänkte mig i Evertsberg
MORA/STOCKHOLM. Kändisfotografen Bingo Rimr och programledaren Peter Jihde tampades i spåren under Vasaloppet. De goda vännerna hade en liten incident i spåret - vid backarna i Evertsberg. – Han sänkte mig där i Evertsberg sedan stack han, säger Peter Jihde.
Skam-stjärnan dissade intervjun
Thomas Hayes, mer känd som William i den norska succserien Skam, är i Sverige. Men när TV4:s Nyhetsmorgon skulle intervjua honom gick han bara förbi. – Han höll inte riktigt vad han lovade, säger Peter Jihde i Nyhetsmorgon.
Tildes stora lycka när kollegan var tillbaka
Folkkära Peter Jihde har inte synts i TV4:s Nyhetsmorgon på en tid, men är nu tillbaka i rutan. Hans parhäst Tilde de Paula Eby sprudlade av lycka när de möttes i studion under sändningen. – Jag är så himla glad. Jag har längtat så mycket efter dig, Peter, sade Tilde de Paula Eby. Men snart kan han försvinna ur rutan igen.
Läs mer om Paula Eby, Peter och Tilde.
Därför ersätts Peter Jihde i TV4
Peter Jihde har inte synts i TV4:s Nyhetsmorgon, och ersatts av Jesper Börjesson. Men enligt kanalen är Jihdes frånvaro bara en tillfällig lösning. – Peter Jihde spelar in Det största äventyret, säger Amanda Hjärtmyr, pressinformatör på TV4, till Aftonbladet.
Wikegård skulle köra över mig med bilen
De är numera affärspartners och goda vänner. Men en gång i tiden var fotbollsdomaren Jonas Eriksson, känd från På Spåret, och hockeyexperten Niklas Wikegård svurna fiender. – Han sa till Peter Jihde: Ser jag Eriksson i Sigtuna ska jag köra över honom med bilen, säger Eriksson till NSD.
Peter Jihdes kollaps under tv-inspelning
TV4-profilen Peter Jihde fick ett anfall under en tv-inspelning. Peter Jihde berättar om anfallet för tidningen Topphälsa – som blev ett uppvaknande för honom. – Läpparna och hakan började sticka och domna. Jag började svettas, och svamla, säger han till tidningen Topphälsa.
Läs mer om Topphälsa.
Jihdes okända anfall under tv-inspelning
TV4-profilen Peter Jihde fick ett anfall under en tv-inspelning. Peter Jihde berättar om anfallet för tidningen Topphälsa – som blev ett uppvaknande för honom. – Läpparna och hakan började sticka och domna. Jag började svettas, och svamla, säger han till tidningen Topphälsa.
Läs mer om Topphälsa.
Jihde hyllas efter sin sista spruta
TV4-profilen Peter Jihde har tagit sista sprutan i sin Instagram-kampanj om diabetes. Nu hyllas han för sin insats för att sprida kunskap om sjukdomen. Livet handlar om att göra skillnad - Tack, skriver en följare.
Läs mer om Instagram-kampanj och Tack.
Nu tar Jihde sin sista spruta i kampanjen
I ett år har Peter Jihde dokumenterat sitt liv med diabetes på Instagram-kontot @jihdesdiabetes. Nu börjar året med Varje spruta, varje dag, lida mot sitt slut. Hur går vi vidare när sista sprutan är förevigad i morgon kväll?, skriver programledaren på Instagram.