Peter jihde

Tilde i tårar – här tar Jihde farväl i TV4

Peter Jihde har gjort sin sista sändning som programledare i Nyhetsmorgon.Tilde de Paula Eby passade på att hylla programledarkollegan i slutet av sändningen.– Du har alltid min rygg jag kan lita på dig till tusen procent, säger Tilde de Paula till en rörd Peter Jihde.
Peter Jihdes löfte inför sista sändningen i TV4
Under onsdagen gör Peter Jihde sin sista sändning i Nyhetsmorgon – och kollegorna har späckat programmet med överraskningar till programledaren som lämnar kanalen efter många år.– Jag har sagt att jag inte ska börja gråta före nio, säger en rörd Peter Jihde i sändningen.Men när han får en personlig hälsning från Mikael Sandberg tvingas han bryta sändningen och gå ur bild.
Tilde och Peter Jihdes klyfta innan splittringen
Peter Jihde lämnar TV4 och Nyhetsmorgon-radarpartnern Tilde de Paula Eby för MTG-koncernen.Duon som nu splittras är en av TV4:s mest lysande –men lönekuvertet skiljer sig rejält.Tilde de Paula Eby tjänar tre gånger mer än Jihde i taxerad förvärvsinkomst – programledaren tog ut hela 2,3 miljoner kronor i lön.
Jihde: Därför lämnar jag TV4 – efter 18 år
Peter Jihde lämnar TV4 och Nyhetsmorgon för MTG och TV3.Nu berättar programledaren om bakgrunden till beslutet.– Det var tre komponenter som gjorde att det blev ännu mer spännande än det fantastiska jobb som vi alla håller på med, säger han i Nyhetsmorgon.
Läs mer om MTG, Nyhetsmorgon och TV4.
Jihde avslöjar sanningen – därför lämnar han Tilde
Peter Jihde ringde till sin bror Niklas innan han lämnade TV4 – för att höra vad brodern tycker om att de två blir kolleger på MTG.Efteråt berättade han beslutet för vännen Tilde de Paula Eby – som brast ut i gråt.– Man ska lämna festen när festen är som allra bäst, säger Peter Jihde.
Läs mer om Paula Eby, Peter Jihde, TV4 och Tilde.
TV4 avslöjar planen – så ersätts Peter Jihde
Peter Jihdes plötsliga avhopp från TV4 chockade alla på Nyhetsmorgons redaktion.Under hans sista sändning kommer han firas ordentligt – men redan nu planeras det för en ersättare, och Tilde de Paula Eby är med och bestämmer.Tilde är naturligtvis med i dialogen skriver Johanna Thulin Bratten, programchef på Nyhetsmorgon, i ett mejl.
TV4 tagna på sängen – men Viasat har redan den bäste
Tilde i tårar, TV4 tagna på sängen – men det känns som Peter Jihde gör rätt.Och starka Nyhetsmorgon klarar sig ändå.
Läs mer om Nyhetsmorgon, Peter Jihde, TV4 och Viasat.
Tilde avslöjar kraven på Jihdes efterträdare
Peter Jihde lämnar TV4 och därmed Nyhetsmorgon.Nu inleds jakten på en ersättare som ska leda programmet tillsammans med Tilde de Paula Eby.– Man måste vara snäll och man måste vara vaken, säger hon till TV4.
Läs mer om Nyhetsmorgon.Nu, Paula Eby, TV4 och Tilde.
Han ska ge fan i NHL-sändningarna
Peter Jihde har lämnat TV4 för MTG.Nu ser Niklas Jihde fram emot att bli kollega med brodern på sporten.– Men han ska ge fan i NHL-sändningarna, säger Niklas Jihde.
Läs mer om TV4.
Tittarnas besvikelse efter Jihdes besked
Peter Jihde lämnar TV4 för nya uppdrag hos konkurrenten MTG.Flera tittare har uttryckt sin besvikelse efter beskedet.Åhh, vad tråkigt, skriver en person på Expressens Facebook.
Läs mer om TV4.
Peter Jihde lämnar TV4 – går till konkurrenten
Peter Jihde lämnar TV4 efter 18 år på kanalen. Från och med i vår kommer den populära programledaren att i stället jobba för MTG, där TV3 ingår. Det skriver Aftonbladet.
Läs mer om Aftonbladet, MTG, TV3 och TV4.
Peter Jihde lämnar TV4: Vi grät
Läs mer om TV4.
JUST NU: Peter Jihde lämnar TV4 – Tilde i tårar
Peter Jihde lämnar TV4, enligt Aftonbladet.Profilen går över till konkurrenten MTG och TV3, skriver tidningen.– Jag fick ett erbjudande jag inte kunde tacka nej till, säger han till Aftonbladet.
Tildes verkliga relation med Jihde
De är parhästar i Nyhetsmorgon. Men monetärt krossar Tilde de Paula Eby kollegan Peter Jihde – och tjänar tre gånger mer än Jihde i taxerad förvärvsinkomst. Samtidigt svarar Peter Jihde på ryktet om att duon är mer än vänner. – Vi tycker otroligt bra om varandra som kompisar och som kolleger, säger Peter Jihde i podcasten Nemo möter en vän.
Tildes miljonkross – mot Peter Jihde
Tilde de Paula Eby och Peter Jihde är parhästar i Nyhetsmorgon, men Tilde är den som plockar ut mest lön.Hon tjänar tre gånger mer än Jihde i taxerad förvärvsinkomst – programledaren tar ut hela 2,3 miljoner kronor i lön.
Peter Jihdes eld- kaos i TV4-studion
Peter Jihde fick låna en gasbrännare för hetta upp avokado i TV4 Nyhetsmorgon. Men dagens sändning var nära att sluta i katastrof – brännaren började leva sitt eget liv och eldkaos utbröt i studion.– Sändes inte Agnetas nyårskarameller i går? utbrast programledaren.
Jihdes kupp – när Sjögren tackas av
Suzanne Sjögren gjorde, efter fjorton år på TV4, sitt allra sista Nyhetsmorgon.Då hade kollegan Peter Jihde planerat en kupp.
Tildes oväntade avsked – mitt i Nyhetsmorgon
Tilde de Paula Eby och Peter Jihde jobbar tätt tillsammans i TV4 Nyhetsmorgon.Trots det var Jihde helt oförberedd när kollegan tog julavsked.– Va!? Ska du inte jobba nästa vecka? utbrast han chockat i direktsändning.
Hellgren: Jag trodde att dom var kompisar
BIETIGHEIM-BISSINGEN. Peter Jihde ska ha tvingat dem att bo på hotellet från helvetet under handbolls-VM i Kroatien.Men expertkommentatorn Claes Hellgren känner inte igen sig i Robert Perlskogs beskrivning av TV4-konflikten.– Jag trodde att de var ganska bra kompisar nu, men det sitter väl en tagg där, säger han.
Läs mer om Kroatien.Men.
Jihde ringde och var skitförbannad
Peter Jihde krävde att TV4-kollegorna bytte hotell – och fick rätt av cheferna.Det hävdar forne TV4-profilen Robert Perlskog.Ingenting hade förändrats. Han var fortfarande den informella ledaren, skriver Perlskog på sin blogg.
Läs mer om Perlskog.
Tilde de Paula Ebys hårda pik mot Steffo
Allt fler personer vill ha en personlig registreringsskylt till sin bil.I tisdagens Nyhetsmorgon skrattar Tilde de Paula Eby och Peter Jihde åt att det går att ha Steffo som registreringsplåt på bilen.– Jag vet inte vad vi ska göra med den informationen. Steffo finns kvar som registreringsplåt, säger Tilde de Paula Eby i Nyhetsmorgon.