Petter northug


Northug gick förbi – utan att kommentera

DAVOS/STOCKHOLM. Petter Northug slutade tia i Davos, en knapp minut efter segraren Martin Johnsrud Sundby. Efter loppet gick Northug rakt genom den mixade zonen med solglasögonen på, utan att prata med någon.

Tidigare toppnyhet hos Expressen:

Pettersson: Totalt obegripligt, Northug

DAVOS. Petter Northug säger att han ska försöka hålla en mer ödmjuk framtoning i vinter. Glöm det. Den enda skillnaden verkar i stället vara att Northug tappat känslan för vad som är humor. Och vad som bara är respektlöst.

Läs mer om Northug.
Northugs svar: Vem i helvete bryr sig?

DAVOS. Ångrar Petter Northug att han uppenbarligen medvetet valde att ljuga om när hans straff ska avtjänas? Inte direkt. I ett mms förklarar i stället den norske superstjärnan sitt beteende med orden: OH MY GOD, WHO THE HELL CARES?

Northug: Marcus fick höra rätt brutala ord

DAVOS/STOCKHOLM. Petter Northug kan troligen vänta sig en del spott och spe från hemmapubliken i Falun-VM. Men samma sak fick Marcus Hellner utstå i Holmenkollen 2011, hävdar norrmannen. – Det var rätt brutala ord som slängdes mot honom, säger Northug till SportExpressen.se.

Då ska Petter Northug sona rattfyllebrottet

Läs mer om Petter Northug.
Oklart när Northug sonar sitt brott

Petter Northug kom till den här skidsäsongen med en fängelsedom på 50 dagar hängande över sig. Men han tror inte domen påverkar den här säsongen och VM i Falun – utan nästa.

Läs mer om Falun och Northug.
Oklart när Northug sonar sitt brott

Petter Northug kom till den här skidsäsongen med en fängelsedom på 50 dagar hängande över sig. Men...

Läs mer om Northug.
Oklart när Northug sonar sitt brott

Petter Northug kom till den här skidsäsongen med en fängelsedom på 50 dagar hängande över sig. Men han tror inte domen påverkar den här säsongen och VM i Falun - utan nästa.

Läs mer om Falun och Northug.
Oklart när Northug sonar sitt brott

Petter Northug kom till den här skidsäsongen med en fängelsedom på 50 dagar hängande över sig.

Läs mer om Northug.
Petter Northug: Den som gjorde mössan måste vara färgblind

Northug berättar: Då ska jag bära fotboja

DAVOS/STOCKHOLM. Petter Northug har ett innestående fängelsestraff på 50 dagar att avtjäna. I en exklusiv intervju med SportExpressen.se berättar den norske skidgiganten att han kommer att börja bära fotboja i december 2015. – Det blir en bra träningsperiod, säger Northug.

Läs mer om Northug och SportExpressen.se.
Tidigare toppnyhet hos Expressen:
Osämja i Norge efter tweet: Förbannad

Efter Petter Northugs misslyckade helg i Lillehammer publicerade Twitterkontot Langrennslandslaget en hälsning som uppfattades som en pik till Northug. Den norska tidningen VG skrev att det var landslagsledningen som var avsändaren till meddelandet - någon som fick landslaget att se rött. – Jag blev riktigt förbannad, självklart är det ingen i den norska landslagsledningen som har skrivit det här på Twitter, säger landslagets mediechef Espen Graff till SportExpressen.se.

Northug kan petas till VM: "Inte bra nog för Falun"

Norge har kört över allt motstånd i inledningen på världscupen. Petter Northug har dock inte stått för några lysande resultat. Nu riskerar han att petas till VM i Falun om han inte snabbt förbättrar sig.

Läs mer om Falun.
Northug riskerar att petas till VM i Falun

STOCKHOLM/LILLEHAMMER. Norge dominerar fullständigt i världscupen - men Petter Northug lyser med sin frånvaro på prispallen. Om han inte presterar bättre så riskerar han att petas till VM i Falun. – Plats 10-15 är inte bra nog för Falun. Dit ska vi ha med de bästa och det är stenhård konkurrens, säger den norska landslagschefen Vidar Löfshus till SportExpressen.se.

Pettersson: Täpp igen truten på norrmännen

LILLEHAMMER. Det är ju typiskt. När Petter Northug chockerande nog verkar ha tystnat så passar i stället resten av norrmännen på att vräka ur sig spydigheter. Kan man få be om en tjänst? Kan ni inte ni svenska åkare täppa igen gomseglet på dem snart?

Northugs fiasko - 56 sekunder efter täten

Norrmännen dominerade stort i herrtävlingen i Lillehammer. Men den största stjärnan av de alla levererade inte. Petter Northug var 56 sekunder efter vinnaren Martin Johnsrud Sundby - och slutade utanför topp 30.

Nedpetad Northug att räkna med ändå

Petter Northug varnades och fick byta ut sin fjärdeplats mot sjätte plats i fredagens sprintsemifinal i Lillehammer. Han förlorade inte så mycket på sin felmanöver ändå - juryn menade att han bytte spår felaktigt på upploppet i sin semifinal.

Läs mer om Lillehammer.
Nedpetad Northug att räkna med ändå

Petter Northug varnades och fick byta ut sin fjärdeplats mot sjätte plats i fredagens...

Nedpetad Northug att räkna med ändå

Petter Northug varnades och fick byta ut sin fjärdeplats mot sjätte plats i fredagens sprintsemifinal i Lillehammer. Han förlorade inte så mycket på sin felmanöver ändå — juryn menade att han bytte spår felaktigt på upploppet i sin semifinal. Den norska skidstjärnan är från sin tolfteplats ändå med i kampen om slutsegern i den tre dagar långa minitouren i längdskidor.

Läs mer om Lillehammer.
Petter Northug blev diskad i semifinalen

Pål Golberg vann fredagens sprint i Lillehammer. Men för Petter Northug tog det stopp redan i semifinalen - där han diskades. Detta efter att ha trängt den ryske åkaren Andrej Larkov på upploppet.

Tidigare toppnyhet hos Dagens nyheter:
Alla svenskar utslagna i skidsprinten

Kvartsfinal – men inte längre. Det tog tvärstopp för de tre kvarvarande svenskarna i skidsprinten. Teodor Peterson hade varken kraft eller energi för att konkurrera i sitt heat. Inför den sista stigningen kroknade han ordentligt och kom sist, nästan 43 sekunder efter Petter Northug.

Läs mer om Petter Northug.
Alla svenska herrar utslagna i skidsprinten

Kvartsfinal – men inte längre. Det tog tvärstopp för de tre kvarvarande svenskarna i skidsprinten. Teodor Peterson hade varken kraft eller energi för att konkurrera i sitt heat. Inför den sista stigningen kroknade han ordentligt och kom sist, nästan 43 sekunder efter Petter Northug.

Läs mer om Petter Northug.
Är i alla fall trött på att snacka om Hellner

LILLEHAMMER. Marcus Hellner säger sig att ha tröttnat på att diskutera hans frostiga relation med Petter Northug. Nu får svensken medhåll – av Northug själv. – Jag är i alla fall trött på att snacka om honom, säger Northug.

Läs mer om Hellner, Northug och Petter Northug.
Marcus Hellner om fejden med Northug

De har tampats mot varandra sedan junioråldern. I Petterssons podcast talar nu guldhoppet till VM i Falun, Marcus Hellner, ut om rivaliteten till Petter Northug. – Han gillar väl inte svenskar, säger han i podcasten.

Läs mer om Falun, Northug och Petter Northug.
Svindal mest omnämnd utanför Norge

Den mest omtalade norske idrottaren i utlandet – kan det vara någon annan än Petter Northug? Ja,...

Läs mer om Norge och Petter Northug.Senaste nyheternaNyhetsdatabasen - Nyheter på ett ställe
Nyhetsdatabasen är en nyhetsagent och sökmotor som samlar nyheter från svenska tidningar. Här kan du snabbt läsa aktuella nyheter eller göra sök flera år tilbaka.
Kontakt
post@nyhetsdatabasen.se

Senaste 24t
09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10