Pierre karlsson

Målvakt för framtiden och vi är mycket nöjda

LOS ANGELES. Ottawa trejdade inte Erik Karlsson, 27, men general managern Pierre Dorion avslöjade efter deadline att man hade flera anbud.- Vi hade ett antal lag som bjöd på Karlsson. Men han är en franchise player och inget av anbuden var tillräckligt bra för att vi skulle göra en affär.Dorion påpekade under sin presskonferens att Senators i Filip Gustavsson, 19, häromdagen trejdade till sig framtidens målvakt.- Han är vår målvakt för framtiden och vi är mycket nöjda att vi kunde byta till oss hans rättigheter, sa Dorion.

Förklaringen: Därför blev Karlsson kvar

Erik Karlssons eventuella flytt under Deadline Day höll hela hockeyvärlden i ett grepp - men när fönstret hade stängt så kom beskedet.Inget lag hann nå en överenskommelse med Ottawa Senators.– Flera lag hörde av sig om Karlsson men han är en stjärnspelare och vi kände inte att vi fick ett tillräckligt bra erbjudande säger Senators general manager Pierre Dorion på en presskonferens.
Öppnar för att byta bort Erik Karlsson
Erik Karlsson är lagkapten och Ottawas största stjärna.Men snart kan hans tid i Senators vara över, medger klubbens general manager Pierre Dorion.– Kommer ett annat lag med ett bud det inte går att tacka nej till, då måste vi titta på det, säger han till Sportsnet.
Ny mäktig hyllning – till Erik Karlsson
Erik Karlsson bär Ottawa Senators på sina axlar. Och ställs mot Henrik Lundqvists New York Rangers i Stanley Cup-slutspelet. Nu hyllas svenskbacken. – På den åttonde dagen skapade gud Erik Karlsson, säger klubbens GM Pierre Dorion.

Dubbelmördaren får ge bröllopspresent

Dömde dubbelmördaren Pierre Karlsson, 59, har fått kriminalvårdens tillstånd att ge en bröllopsgåva till en nära anhörig.Det skulle vara av stor betydelse för honom att bekosta en del av bröllopet, heter det i beslutet.Pierre Karlsson avtjänar livstid för morden på Gustaf Linder Nordander, 57, och Annika Nordander, 55, i Flakeböle på Öland 2012.
Pyromanen höll hela ön i ett skräckgrepp
Han höll en hel bygd i skräck. Först när hovrättsdomen föll mot dubbelmördaren Pierre Karlsson vågade oroliga invånare i Byxelkrok på norra Öland andas ut. Nu berättar de i en ny P1-dokumentär om tiden då man alltid hade en laddad hagelbössa i sovrummet - i fall något skulle hända. Men också hur byn delades i två läger. - Man började låsa dörren och gick inte ut obeväpnad, berättar bybon Magnus Sandin i radioprogrammet.
Alhem: Oddsen talar emot Pierre Karlsson
Förre överåklagaren Sven-Erik Alhem tror inte Pierre Karlsson har någon chans att beviljas resning i Högsta domstolen. – Då måste det komma fram något nytt, säger Alhem.
Dubbelmördaren bryter tystnaden
Pierre Karlsson, 57, dömdes både i tingsrätten och hovrätten till livstids fängelse för dubbelmordet i Flakeböle på Öland. Nu väljer han att för första gången bryta tystnaden och ge sin version i en exklusiv intervju med Ölandsbladet.
Läs mer om Flakeböle, Öland och Ölandsbladet.
Dubbelmördaren får sitta i säkerhetsbunker
Dömde dubbelmördaren Pierre Karlsson, 56, anses för farlig för att sitta i vanligt fängelse. Därför placeras han nu på en specialavdelning på en av landets hårdast bevakade anstalter.
Läs mer om Pierre Karlsson.
Pierre säkerhetsrisk i fängelset
Livstidsdömde Pierre Karlsson från norra Öland bedöms som farlig för medfångar och fängelsepersonal. - Risken för att den intagne använder sig av hot och våld anses vara hög.
Läs mer om Öland.
Anses vara en risk - i fängelset
Mördaren Pierre Karlsson, 56, får sitta på Saltviksanstalten
Läs mer om Saltviksanstalten.
Högsta domstolen nekar livstidsdömde Pierre prövning
Högsta domstolen nekar Pierre Karlsson prövningstillstånd. Därmed slås hovrättens livstidsdom i Flakeböle-målet fast. - Nu kommer han att föras till riksmottagningen i Kumla för utredning,
Mitt i bland oss fanns mördaren
Så kan vi då äntligen sätta punkt för ett av de mörkaste kapitlen i Ölands historia. Hovrätten dömde Pierre Karlsson till livstids fängelse för dubbelmordet i Flakeböle. Han är därmed
Läs mer om Flakeböle och Pierre Karlsson.
Döms till livstids fängelse för morden
Snickaren Pierre Karlsson, 56, dömdes i tingsrätten till livstid fängelse för dubbelmordet på Öland.I hovrätten hoppades han på att bli friad.Nu väljer Göta hovrätt att gå på tingsrättens linje och dömer Pierre Karlsson till livstids fängelse för mord.
Läs mer om Göta, Pierre Karlsson och Öland.I.
Dubbelmordet: Allt talar för livstidsdom
Snickaren Pierre Karlsson, 56, hoppas i dag att hovrätten ska fria honom för att ha begått ett dubbelmord. Men allt talar för att han döms till livstid för att ha mördat och eldat upp två av sina vänner i Flakeböle. Pierre Karlsson kommer då hamna på ett av Sveriges hårdats bevakade fängelser efter över ett år i häkte.
Läs mer om Flakeböle.
Åklagaren säker: Han kommer att bli fälld
Åklagaren Thomas Hagman är säker på att snickaren Pierre Karlsson, 56, fälls av hovrätten för att ha dödat och eldat upp sina vänner i Flakeböle. – Enligt mitt sätt att se det har rätten överlagt färdigt i skuldfrågan, säger han efter hovrättens beslut att Pierre Karlsson ska stanna kvar i häkte tills domen faller.
Läs mer om Flakeböle och Pierre Karlsson.
Pierre, 56, kan släppas fri efter dubbelmorden
Under hovrättsförhandlingarna fortsatte snickaren Pierre Karlsson, 56, att neka till dubbelmordet i Flakeböle på Öland. Han kräver att få släppas på fri fot. På onsdagen kommer hovrättens beslut - fängelse eller friheten.
Pierre, 56, kan släppas fri efter dubbelmordet
Under hovrättsförhandlingarna fortsatte snickaren Pierre Karlsson, 56, att neka till dubbelmordet i Flakeböle på Öland. Han kräver att få släppas på fri fot. På onsdagen kommer hovrättens beslut - fängelse eller friheten.
Hagelskotten som kan avgöra Pierres dom
Pierre Karlsson, 56, dömdes mot sitt nekande i tingsrätten för dubbelmordet på sina vänner Gustaf Linder Nordander, 57 och Annika Nordander, 55. Under tisdagen fortsatte rättegången i Göta hovrätt. I centrum stod vittnesuppgifter om hur många avlossade hagelskott som hörts, rapporterar P4 Kalmar,
Hagelskotten som kan avgöra morddomen
Pierre Karlsson, 56, dömdes mot sitt nekande i tingsrätten för dubbelmordet på sina vänner Gustaf Linder Nordander, 57 och Annika Nordander, 55. Under tisdagen fortsatte rättegången i Göta hovrätt. I centrum stod vittnesuppgifter om hur många avlossade hagelskott som hörts, rapporterar P4 Kalmar,
Skåpmissen som kan fälla snickaren Pierre
Gustav Linder Nordander och hans hustru Annika Nordander hittades döda i sitt nedbrunna garage vid lucia 2012. Deras vän, snickaren Pierre Karlsson, 56, dömdes mot sitt nekande för morden. I dag inleds förhandlingarna i hovrätten. Ett av bevisen som kan fälla mördaren en gång till är ett dokumentskåp fyllt med sten.
Åklagaren: Han sköt henne från fyra meter
Pierre Karlsson dömd till livstid bo Nu tas fallet upp i hovrätten
Nya bevis ska fälla dubbelmördaren
Snickaren Pierre Karlsson, 56, ställs på måndag framför domarna i Göta hovrätt. Han kämpar för att frias från livstidsstraffet för dubbelmordet på Gustav Linder Nordander och Annika Nordander på Öland vintern 2012. Men efter en rad tekniska undersökningar kommer åklagaren med nya bevis. - Vi har rätat ut frågetecken som fanns vid den förra rättegången, säger åklagaren Thomas Hagman.
Morddömde Pierre, 56, överklagar sin dom
Pierre Karlsson, 56, som har dömts till livstids fängelse för dubbelmordet i Flakeböle på Öland överklagar tingsrättens dom. Han fortsätter att neka till anklagelserna.
Läs mer om Flakeböle och Öland.
Dödade paret – i dag får Pierre, 56, sitt straff
KALMAR. I december förra året hittades Gustaf Linder Nordander, 57, och hans hustru Annika Nordander, 55, döda efter en anlagd garagebrand på norra Öland. 56-åriga Pierre Karlsson åtalades för dubbelmordet och under fredagen kommer domen i Kalmar tingsrätt.