Pillowtalk

Peg öppnar upp – berättar sanningen bakom fasaden

Peg Parnevik har kämpat mot bulimi i tre år.Hon berättar nu för första gången om ätstörningarna, som förvärrades efter succn med dokusåpan Parneviks och de elaka kommentarer om hennes kropp som följde.– Vissa skrev att jag hade en lat kropp, att jag inte tränade. När jag fick den kommentaren grät jag väldigt mycket, säger Peg Parnevik i podcasten Pillowtalk.
Läs mer om Peg Parnevik och Pillowtalk.

Kärlekens första ord om stora åldersskillnaden

Douglas Murray och Penny Parnevik släpper ett exklusivt poddavsnitt där de öppnar upp om sin relation och privatlivet.För första gången berättar hockeyproffset hur det har varit för honom att träffa en 17 år yngre tjej.– Extremt frustrerande, säger han i Pillowtalk med Douglas och Penny.
Läs mer om Penny Parnevik, Penny och Pillowtalk.
Parnevik och 17 år äldre pojkvännen i krogbråk
Penny Parnevik och 17 år äldre pojkvännen Douglas Murray hamnade i ett bråk som hade kunnat sluta illa.Bråket startade när en okänd kille försökte ragga på henne.– Douglas blev ju irriterad så klart, berättar hon i sin podcast Pillowtalk.
Läs mer om Pillowtalk.
Parneviks kritik mot Blondinbellas ord
Blondinbella hamnade i blåsväder när hon kallade kvinnor som blivit oönskat gravida för slarviga – efter att hennes preventivmedelsapp Natural Cycles blivit anmäld.Systrarna Peg och Penny Parnevik, som själva gjort reklam för appen, reagerar mot uttalandet.– Man ska aldrig säga att kvinnorna som blev gravida var slarviga. Vilket sorgligt ordval, säger Peg Parnevik i podcasten Pillowtalk.

Okända hatet i familjen Parnevik

De är bästa vänner, och systrarna Parnevik har till och med podcasten Pillowtalk tillsammans.Men det fanns en tid då Peg och Penny hatade varandra - nu berättar de om den tuffa tiden.– Förut kunde vi inte bli fulla tillsammans. För vi tog bara ut vårt systerhat på varandra då, säger Peg Parnevik i podcasten Pillowtalk.
Penny Parneviks tuffa tid med sportstjärnan
Penny Parnevik, 20, är tillsammans med Douglas Murray, 37.I Pillowtalk berättar tv-profilen om den tuffa vägen fram till relationen.– Det var svårt att veta vad vi kände så det var jobbigt, säger hon i podcasten enligt Aftonbladet.
Läs mer om Aftonbladet.
Därför tvingades Penny smyga med kärleken
Penny Parnevik höll länge kärleken till den svenske hockeyspelaren Douglas Murray hemlig.Men nu har hon valt att berätta öppet om sin relation – och visa upp förhållandet i sina sociala medier.– Anledningen till att vi var privata i början av förhållandet var för att vi inte visste våra känslor, och vi ville inte att alla skulle lägga sig i innan det, berättar hon i podcasten Pillowtalk som hon har med sin syster Peg Parnevik.
Läs mer om Peg Parnevik, Penny och Pillowtalk.
Pegs elaka hån – efter SVT:s fråga
Peg Parnevik fick frågan om att vara med i Melodifestivalen – men tackade nej.I podcasten Pillowtalk säger Peg Parnevik att hon nobbade musiktävlingen – och hånar tidigare deltagare:– Man blir automatiskt en ganska cheesy schlagermänniska som åker på turn med andra Melloartister.
Systrarna Parneviks kärleksdrama – dejtade samma kille
Peg och Penny Parnevik dejtade samma kille – vid olika tillfällen.I deras podcast Pillowtalk berättar systrarna att killen hade svårt att hålla dem isär.– En gång när vi låg i sängen kallade han mig för Peg, säger Penny Parnevik i podcasten.
Läs mer om Peg, Penny Parnevik och Pillowtalk.
Peg Parnevik drabbad av mystisk hudsjukdom
Artisten Peg Parnevik har drabbats av en tuff hudsjukdom.I senast avsnittet av podcasten Pillowtalk avslöjar realitystjärnan om lidandet - och skräcken om spridning till andra kroppsdelar.– Jag hoppas att den inte dödar mig, säger Peg Parnevik i podcasten.
Läs mer om Peg Parnevik och Pillowtalk.
Peg Parneviks oro för mystiska sjukdomen
Peg Parnevik har drabbats av en mystisk hudsjukdom i ansiktet.I podcasten Pillowtalk berättar artisten om den jobbiga sjukdomen, som ger henne sår i ansiktet.– Jag har en jättekonstig hudsjukdom, jag hoppas att den inte dödar mig, säger Peg Parnevik i Pillowtalk.
Läs mer om Peg Parnevik och Pillowtalk.
Bråken i Parneviks – som tittarna inte får se
Systrarna Peg och Penny Parnevik avslöjar konflikter bakom kamerorna under inspelningen av fjärde säsongen Parneviks.– Jag blir jobbig och hatar på allt jämt. Som att jag är 13 år och säger nej jag vill inte göra det där, jag gör vad jag vill hela tiden. Jag är inte sån egentligen, säger Peg Parnevik i Pillowtalk.
Parneviks gest till Zara Larsson – efter bråket
Sommaren 2016 hamnade golfproffset Jesper Parnevik i infekterat bråk med världsartisten Zara Larsson.Efter bråket sträcker nu systrarna Peg och Penny Parnevik ut en hand till superstjärnan - och bjuder in henne till att medverka i Parneviks.– Jag ska förklara varför, säger Penny Parnevik i podcasten Pillowtalk.
Parneviks stora ilska mot Alexander Bard
I det senaste avsnittet av podcasten Pillowtalk går systrarna Peg och Penny Parnevik till hård attack mot tidigare Parneviks-gästen Alexander Bard.Detta på grund av Alexander Bards kritiska utspel om Metoo-kampanjen.– Han har sagt ganska mycket hemska, vidriga saker, säger Peg Parnevik i Pillowtalk.Samtidigt tar TV4 avstånd från Alexander Bards uttalande.
Parneviks stora ilska – efter dissen
Flera medlemmar i familjen Parnevik har fått förfrågningar från TV4 om att vara med i programmet Lets dance.Men inte Penny Parnevik som nu ifrågasätter kanalen varför hon inte fått en förfrågan.– I år frågade de mamma igen, och då sa mamma nej. Då svarade de att vi kan ha med Penny om du är med, säger Penny Parnevik i podcasten Pillowtalk.
Parnevik-dotterns kris med kärleken
Peg Parnevik vill spendera resten av sitt liv kändissonen Filip Kaspersen Lamprecht - men paret har det svårt.Nu berättar artisten om kärlekskrisen med pojkvännen - och vad de gör för att rädda förhållandet.– Vi har haft det lite svårt. Jag känner bara, kom hit i stället så kan vi snacka om det, ansikte mot ansikte och reda ut saker och ting, säger hon i podcasten Pillowtalk.
Oron för Parneviks hälsa – efter orden om sjukdomen
Peg Parnevik oroar sig för att pappan ska drabbas av Alzheimers.I podcasten Pillowtalk berättar hon att det kom fram under en hälsokontroll att Jesper Parnevik bär på genen för Alzheimers – och därmed har anlag för sjukdomen.– Jag började bara gråta, säger Peg Parnevik.
Parneviks förhållande med kändissonen i kris
Peg Parnevik går igenom en kris med pojkvännen Filip Kaspersen Lamprecht, berättar hon i podcasten Pillowtalk.Nu jobbar de hårt för att bygga upp sitt distansförhållande igen.– Vi har haft det jättesvårt, säger Peg Parnevik.
Penny Parneviks nya pojkvän: Är nykär
Penny Parnevik har en ny pojkvän.Hon berättar om kärleken i sin podcast Pillowtalk – men vägrar avslöja vem killen är.– Vi har pratat med varandra nästan hela sommaren, liksom haft ett öga för varandra. Sen blev det vi, och det känns jättekul, säger Penny Parnevik.
Läs mer om Penny Parnevik och Pillowtalk.
Parnevik-systerns ilska efter vikthånet
Systrarna Peg och Penny Parnevik slår tillbaka mot viktkravet på kvinnor.I podcasten Pillowtalk berättar Penny hur hon tidigare hånats på grund av sitt utseende – och får stöd från Peg.– Fy fan vilket sätt att trycka ner någon på, säger hon i podcasten.
Läs mer om Peg, Penny, Penny Parnevik och Pillowtalk.
Systrarna har återvänt till Florida efter orkanen
Peg och Penny Parnevik återvände till Florida efter orkanen Irmas ödeläggelse.I tv-familjens hus fanns varken mat, el eller varmvatten.– Vi fick sova i en bastu, berättar Peg Parnevik i podcasten Pillowtalk.
Sanningen bakom Parnevik- systrarnas tysta protest
Här får ni något vettigt att skriva om, stod att läsa på systrarna Parneviks skyltar på Kristallen-galan. Nu berättar de om kuppen i sin podcast Pillowtalk. – Allting som vi gör vrids till någonting dåligt, skandalöst och fel, säger Peg Parnevik.
Parneviks sexbråk med tv-duon – efter kvällen
Systrarna Parnevik är förbannade på Filip och Fredrik efter att Peg Parnevik medverkat i deras program Breaking News.I sin podcast Pillowtalk menar Peg Parnevik att hon blev lurad att delta i sexpanel trots att hon sagt nej till att prata om sex – något Filip Hammar säger är fel.– Hon var inbjuden att vara med i en sexpanel och hon tackade ja till att vara med i en sexpanel. Jag vet inte riktigt vad problemet är, säger Filip Hammar.
Parnevik i bråk med tv-duon: Lurade mig
Systrarna Parnevik är förbannade på Filip och Fredrik efter att Peg Parnevik medverkat i deras program Breaking News. I sin podcast Pillowtalk menar Peg Parnevik att hon blev lurad att delta i sexpanel trots att hon sagt nej till att prata om sex – något Filip Hammar säger är fel. – Hon var inbjuden att vara med i en sexpanel och hon tackade ja till att vara med i en sexpanel. Jag vet inte riktigt vad problemet är, säger Filip Hammar.
Parneviks bråk – efter nakenbilden
Peg och Penny Parnevik bråkar om en toplessbild Instagram. Artisten tycker att systern missuppfattar varför hon la upp bilden på sina bröst. – Du säger att jag la upp en bild på mina bröst att jag vill att folk ska se dem, det var inte därför, säger Peg Parnevik i podcasten Pillowtalk.