Pizzeria

Två män sköts ned inne på restaurang

Två män skadades i samband med en skottlossning i Laholm på fredagskvällen.Männen satt på en pizzeria när två maskerade personer kom in och öppnade eld.
Läs mer om Laholm.
Pizzeria i brand – lägenheter i farozonen
En pizzeria på Tydingegatan i Östra Göinge började brinna tidigt på tisdagsmorgonen.Ovanpå restaurangen ligger två lägenheter – men de ska ha klarat sig utan skador.– Men restaurangdelen har omfattande rök- och sotskador så där går inte att ha verksamhet på ett tag, säger Michael Svensson på räddningstjänsten i Kristianstad till SR.
Minst två personer i bråk på pizzeria
På söndagseftermiddagen har minst två personer varit inblandade i ett bråk på en pizzeria i Stenungsund.Enligt de initiala uppgifterna har en person haft en kniv.– Det ska ha varit knuffar och någon ska ha slagits i ansiktet, säger Göran Carlbom, vakthavande befäl vid polisen i region Väst.

Amerikahuset i Bollstabruk öppnar igen - blir hamburgerbar

Amerikahusets grill och café har under en tid varit stängd sedan den senaste ägaren lagt ner. Men nu får Amerikahuset nytt liv - Kalles pizzeria tar över. Amerikahuset ligger i gamla BP mitt i centrala Bollstabruk.
Läs mer om Amerikahuset och Bollstabruk.
Här har tjuvarna slagit till tre gånger – på tio dagar
Pizzeria Maestro i Katrineholm har drabbats av tre inbrott – på tio dagar.Nu börjar ägaren Morad Ali tröttna.– Vi väntar på en lösning på detta. Vi går bara minus, säger Morad.
Läs mer om Katrineholm, Morad Ali och Morad.
Slagsmål på pizzeria – en skadad: Uppgift om tillhygge
Slagsmål har utbrutit mellan två familjer på en pizzeria i Värmland, enligt polisen.– Inledningsvis fanns det uppgifter om tillhyggen, säger Tommy Lindh vid Värmlandspolisen.En person har skadats.
Här är nattens händelser - lokalt och i omvärlden
Foto: Johan Nilsson/TT En pizzeria i Kalmar blev av med en okänd mängd alkohol i natt, i samband med ett inbrott. Nattens händelser Småland Polisen fick kännedom om inbrottet hos pizzerian i Lindsdal vid 02.15-tiden.
Läs mer om Kalmar, Lindsdal och Småland Polisen.
Källa till mystiskt oljud avslöjad
Det var en fläkt – upphovet har avslöjats till det genomträngande, skarpa oljud som över en vecka plågat örebroarna. Fläkten sitter på taket till fastigheten där Real Meal Pizzeria är belägen.
Läs mer om Real Meal Pizzeria.
16-åring häktad misstänkt för mord på pizzeria
En 16-åring har häktats misstänkt för mordet på en pizzeria i Rinkeby i januari, uppger tidningen Mitt i. Han är den tredje personen som häktats misstänkta för mordet.
Läs mer om Mitt och Rinkeby.
16-åring begärd häktad för pizzeriamord
En 16-åring har begärts häktad misstänkt för mordet på en pizzeria i Rinkeby i januari.Sedan tidigare sitter två personer häktade för mordet.– Vi utesluter inte att det kan finnas fler inblandade säger åklagaren Olof Calmvik.
Läs mer om Olof Calmvik och Rinkeby.
Ytterligare en person begärd häktad för mordet på pizzerian
Ytterligare en person har begärts häktad misstänkt för mordet på en pizzeria i Rinkeby den 8 januari. Det handlar om en 26-årig, tidigare ostraffad man, som greps i fredags. – Han är i nuläget på sannolika skäl misstänkt, säger kammaråklagare Erik Wendeby.
Läs mer om Erik Wendeby och Rinkeby.
Tullens spanare lurade slarviga knarksmugglare
Med kokain som var värt cirka 2,6 miljoner kronor i bilen gick paret in på en pizzeria och spelade på Jack Vegas-maskiner. Sedan körde de hem - och togs av tullkriminalen.Då fick de veta att knarket bytts ut mot kaffebönor.Båda riskerar långa fängelsestraff för att ha varit ombud för en langare som de vägrar namnge.
Läs mer om Jack Vegas-maskiner.
En häktad misstänkt för mord i Rinkeby
En man har häktats misstänkt för mordet på en man på en pizzeria i Rinkeby i nordvästra Stockholm. Han är på sannolika skäl misstänkt för mordet, skriver polisen på sin hemsida.
Läs mer om Rinkeby och Stockholm.
En häktad misstänkt för mord i Rinkeby
En man har häktats misstänkt för mordet på en man på en pizzeria i Rinkeby i nordvästra Stockholm. Han är på sannolika skäl misstänkt för mordet, skriver polisen på sin hemsida.
Läs mer om Rinkeby och Stockholm.
Flera mord i miljardären Sven-Olofs fastigheter
Människor blir mördade i fastighetsmiljardären Sven-Olof Johanssons hus i Rinkeby och Tensta.Nu uttrycker han sympati med de drabbade till det besinningslösa dödsvåldet.– Det är klart som fan att det inte är roligt att bedriva en verksamhet i den miljön, om du driver en pizzeria och någon skjuter dina gäster, säger Sven-Olof Johansson, 72, till Dagens industri.
De är gängkrigens oskyldiga offer
Daniel, 63, sprängdes ihjäl när han plockade upp en handgranat i Vårby gård.En utbytesstudent träffades av kulor när en man öppnade eld inne på en pizzeria i Uppsala.Dödsskjutningarna är på rekordnivåer – och gängvåldet har fortsatt att drabba oskyldiga 2018.Justitieminister Morgan Johansson ser allvarligt på utvecklingen – men bedömer att antalet skjutningar kommer minska i år.– Jag är väldigt förhoppningsfull om det, därför att polisen får nu mycket starkare verktyg till sitt förfogande, säger han.
Misstänkt Uppsalaskytt begärs häktad
Den 19-åring som misstänks för skottlossning på en pizzeria i Flogsta i Uppsala har begärts häktad, skriver Upsala Nya Tidning (UNT).
En gripen efter skjutningen på pizzeria i Uppsala
Polisen har gripit en 19-årig man misstänkt för försök till mord på två män på en pizzeria i stadsdelen Flogsta i Uppsala under fredagskvällen, skriver polisen på sin hemsida.
Läs mer om Flogsta och Uppsala.
Stor polisinsats efter rån mot pizzeria
En pizzeria i Nässjö utsattes under lördagen för ett rån. Ägaren överfölls och skadades och flera polispatruller har larmats till platsen, skriver Jönköpings-Posten.
Läs mer om Jönköpings-Posten och Nässjö.
Två män skottskadade på pizzeria
Två män har blivit skottskadade på en pizzeria i Uppsala, skriver SVT.
Läs mer om SVT och Uppsala.
Två skottskadade på pizzeria i Uppsala
Två män har skottskadats på en pizzeria i Flogsta i Uppsala, rapporterar SVT Nyheter.
Läs mer om Flogsta och Uppsala.