Pizzeria

Misstänkt Uppsalaskytt begärs häktad

Den 19-åring som misstänks för skottlossning på en pizzeria i Flogsta i Uppsala har begärts häktad, skriver Upsala Nya Tidning (UNT).

En gripen efter skjutningen på pizzeria i Uppsala

Polisen har gripit en 19-årig man misstänkt för försök till mord på två män på en pizzeria i stadsdelen Flogsta i Uppsala under fredagskvällen, skriver polisen på sin hemsida.
Läs mer om Flogsta och Uppsala.
Stor polisinsats efter rån mot pizzeria
En pizzeria i Nässjö utsattes under lördagen för ett rån. Ägaren överfölls och skadades och flera polispatruller har larmats till platsen, skriver Jönköpings-Posten.
Läs mer om Jönköpings-Posten och Nässjö.
Två män skottskadade på pizzeria
Två män har blivit skottskadade på en pizzeria i Uppsala, skriver SVT.
Läs mer om SVT och Uppsala.
Två skottskadade på pizzeria i Uppsala
Två män har skottskadats på en pizzeria i Flogsta i Uppsala, rapporterar SVT Nyheter.
Läs mer om Flogsta och Uppsala.
Leif GW om dödspatrullen: Kan ta en halv miljon för mord
På måndagen sköts en ung man ihjäl när han satt och åt på en pizzeria.Mordet är det senaste i en konflikt – spårad till den så kallade dödspatrullen.Leif GW Persson tror att gruppen tar upp till en halv miljon kronor för ett mord – men att de skulle kunna tjäna betydligt mer:– Ska de ge sig på någon annan, en vanlig människa, blir det en helt annan prislapp, säger Leif GW Persson i Veckans brott i SVT.
Läs mer om Leif GW Persson och SVT.
Mordet i Rinkeby kopplas till gängkonflikt
Polisen har ännu inte gripit något efter det brutala mordet på en pizzeria i Rinkeby i går kväll. Offret, en man i 25-årsåldern, sköts i huvudet när han satt vid ett bord på restaurangen. Han har en kriminell bakgrund.
Läs mer om Rinkeby.
Man skjuten på pizzeria i Rinkeby
Läs mer om Rinkeby.
Man skjuten i huvudet i Rinkeby – stort polispådrag
En man har skjutits i huvudet i Rinkeby utanför Stockholm.Händelsen inträffade vid en pizzeria, enligt uppgifter till Expressen.– Det är precis det jag har också. Jag vet bara att han är förd till sjukhus, vi har massor av patruller ute och försöker säkra vittnet, säger Eva Nilsson vid polisen.
Kraftig brand i pizzeria – byggnaden helt övertänd
En kraftig brand har brutit ut på en pizzeria utanför Norrköping.Byggnaden var helt övertänd när räddningstjänsten kom fram.
Rånare stal bil – en gripen efter polisjakt
Tre maskerade män hotade med pistolliknande föremål och tvingade till sig en personbil på en motorverkstad i Strömstad.Rånarna jagades under natten mot fredagen bland annat längs E6.Vid halv ettiden greps en av männen vid en pizzeria i Strömstad.
Skottlossning på pizzeria i Kallhäll
Flera män rånade strax efter 21 på fredagskvällen en pizzeria i Kallhäll i Järfälla nordväst om Stockholm.
Läs mer om Järfälla, Kallhäll och Stockholm.
Beväpnad rånare hotade pizzeria
En maskerad gärningsperson ska ha hotat personal med ett vapenliknade föremål på en pizzeria i Almhög, Malmö.Mannen är på fri fot och fick med sig kontanter.Polisen spårar just nu med hund på platsen.
Läs mer om Almhög och Malmö.Mannen.
Larm om explosion i pizzeria
Strax före 22.30 på torsdagskvällen kom ett larm om en explosion inne i en pizzeria i centrala Malmö.Räddningstjänst och polis skickades till platsen.– Vi är på väg till platsen. Vi har fått larmet både av SOS och av en uppringare, säger Calle Persson på ledningscentralen för polisen i Region syd.Texten uppdateras
Brand i pizzeria – kraftig rökutveckling
En brand har brutit up på en pizzeria i Säter i Dalarna.Räddningstjänsten är på plats.
Knivman sköts av polis – döms efter bärsärkargång
36-åringen stal en baguette, rånade en man och slog sönder en pizzeria.Sen blev han skjuten av polis.Nu har mannen dömts till fängelse.
Män sparkade gravid kvinna – inne på pizzeria
En man har gripits, misstänkt för att ha sparkat på en gravid kvinna inne på en pizzeria, skriver BT.– Han greps och fördes till polisstationen, säger polisens presstalesman Hans Lippens, till tidningen.Två män ska ha deltagit i misshandeln, men den andre mannen har inte lokaliserats.
Bröt sig in på pizzeria – var hungrig
Polis larmades under natten till torsdagen till en pizzeria i Uddevalla.En ruta hade krossats och inne på pizzerian hittades en man.Mannens förklaring till polisen: Han var hungrig.
Läs mer om Uddevalla.En.
Uppgifter om bråk på köpcenter i Malmö
Flera polispatruller larmades vid 16.45-tiden till Lindängens centrum i Malmö efter uppgifter om ett bråk inne på en pizzeria.– Vi är där med ett antal patruller, säger Fredrik Bratt på polisens ledningscentral.
Läs mer om Fredrik Bratt och Malmö.
Starka känslor när ny pizzeria öppnar
Det började med en allvarlig skrivelse, ställd till kommunen. Några ortsbor i västgötska Värsås oroade sig i brevet för ungdomens hälsa. En pizzeria hotar nämligen att etablera sig på orten, rapporterar Skarabogs Allehanda.
Vill inte ha pizzeria – skrev till kommunen
En krögare vill öppna en pizzeria i Värsås.Det har fått ortsinvånare att skriva larmbrev till kommunen.Men frågan delar invånarna i två delar, rapporterar SLA.
Läs mer om SLA och Värsås.Det.