Plats

Musikalartisten Petronella Lövstrand fann lugnet i Forsbacka: "Aldrig att jag flyttar till storstan igen"

Petronella Lövstrand arbetade som musikalartist i 16 år och hade sällan en riktig fast punkt, något som verkligen kändes som "hemma". För några år sedan la hon musikalkarriären på hyllan och hittade en plats att slå sig till ro på - Forsbacka.
Läs mer om Forsbacka.

JUST NU: En kvinna fastklämd i lastbilskrock

En lastbil har kolliderat med en bil längs E18 i närheten av Karlstad.Enligt polisen ska en kvinna sitta fastklämd i en bil.– Vi är på plats och räddningstjänst, ambulans och helikopter är på väg, säger Torbjörn Roos, vakthavande befäl vid polisen i Bergslagen.
Läs mer om Bergslagen, E18 och Karlstad.Enligt.
Pernillas avslöjar missen – efter Benjamins seger
Pernilla Wahlgren kommer inte kunna vara på plats i Portugal för att se sin son i Eurovision Song Contest.Hon ska hålla sin egen föreställning i Sverige.– Det här är jag i ett nötskal, säger hon i podcasten WahlgrenWistam enligt Aftonbladet.
Passningen: Skiter ju fullständigt i det
Superskrällen är ett faktum.Oskarshamn, som slutade sjua i hockeyallsvenskan, är klar för kvalspel mot Leksand i jakten på en SHL-plats – efter att ha krossat Almtuna med 6-0.Då skickar Oskarshamns sportchef Per Kenttä en passning till SHL.– Jag skiter fullständigt i vad de från SHL eller andra tycker, säger Kenttä.
Läs mer om Almtuna, Kenttä, Leksand, Per Kenttä, SHL och SHL.

Sveriges passning till Norge: Får akta sig

Från 21:a till fjärde plats. Sveriges OS-guldvinnande skidskytteherrarna imponerade vid säsongens sista världscupstafett och slutade tvåa bakom Norge i stafettcupen. – De får verkligen akta sig nästa år, säger Sebastian Samuelsson till TV4.
Läs mer om Norge, Sebastian Samuelsson och TV4.
Halfvarsson tappade i jaktstarten
Calle Halfvarsson lyckades inte hänga med när tåget gick i jaktstarten i Falun. Efter den fina insatsen i lördagens masstart blev det en sjunde plats i jaktstarten. Alexander Bolsjunov vann och Johannes Høsflot Klæbo slog Gunde Svans rekord.
Läs mer om Falun.
Halfvarsson tappade i jaktstarten
Sporttelegram. Calle Halfvarsson lyckades inte hänga med när tåget gick i jaktstarten i Falun. Efter den fina insatsen i lördagens masstart blev det en sjunde plats i jaktstarten.
Läs mer om Falun.
JUST NU: Överraskas av Anna Haag i målet
FALUN/STOCKHOLM. Emil Jönssons fina längdkarriär avslutades med en 68:e plats i jaktstarten.Efter målgång firades 32-åringen av sina landslagskamrater – och sambon Anna Haag som gav honom en kyss.
Läs mer om Anna Haag.
Herrarnas jaktstart i Falun
Marit Björgen vann jaktstarten i Falun på söndagen. Charlotte Kalla blev bästa svenska på sjunde plats. I herrarnas 15 kilometer jaktstart tog ryssen Bolsjunov en överlägsen seger. Johannes Høsflot Klæbo tog hem den totala världscupen. Bäste svensk blev Calle Halfvarsson som åkte in på en sjundeplats.
Halfvarsson tappade i jaktstarten
Calle Halfvarsson lyckades inte hänga med när tåget gick i jaktstarten i Falun. Efter den fina insatsen i lördagens masstart blev det en sjunde plats i jaktstarten. Alexander Bolsjunov vann och Johannes Høsflot Klæbo slog Gunde Svans rekord.
Läs mer om Falun.
Följ herrarnas jaktstart i Falun
Marit Björgen vann jaktstarten i Falun på söndagen. Charlotte Kalla blev bästa svenska på sjunde plats. Herrarna kör nu 15 kilometer jaktstart. Följ loppet direkt här nedan.
Läs mer om Falun.
En bom på hela helgen – men förstörde dagen
En bom i sista skyttet förstörde Mona Brorssons chans till en pallplats i skidskyttets jaktstart i Oslo.Hon blev ändå bästa svenska på 13:e plats.
Läs mer om Oslo.Hon.
Snart: Följ herrarnas jaktstart i Falun
Marit Björgen vann jaktstarten i Falun på söndagen. Charlotte Kalla blev bästa svenska på sjunde plats. Klockan 14 kör herrarna 15 kilometer jaktstart. Följ loppet direkt här nedan.
Läs mer om Falun.
Är det här "coolaste" idol-kön någonsin?
Den bitande sibiriska iskylan stoppade inte artistdrömmarna när Idol kom till Göteborg. Daniella Spets, 16, från Örgryte var på plats redan klockan fem på morgonen.
Läs mer om Göteborg, Idol och Örgryte.
Snart: Herrarnas sista lopp för säsongen
Marit Björgen vann jaktstarten i Falun på söndagen. Charlotte Kalla blev bästa svenska på sjunde plats. Klockan 14 kör herrarna 15 kilometer jaktstart. Följ loppet direkt här nedan.
Läs mer om Falun.
Så hyllar hela damlandslaget sin Anna Haag: "Hade aldrig vunnit Tour de Ski utan henne"
Nu är det över. Anna Haag gled över mållinjen som en vinnare - trots sin 41:a plats. I målet mottogs hon av det svenska damlandslaget som praktfullt hyllade att en fin kamrat och landslagsskidåkares karriär nått sin ände.
Läs mer om Anna Haag, Ski och Tour.
Brorsson tappade efter en bom
Sporttelegram. En bom i sista skyttet förstörde Mona Brorssons chans till en pallplats i skidskyttets jaktstart i Oslo. Hon blev ändå bästa svenska på 13:e plats.
Läs mer om Oslo.
Brorsson tappade efter en bom
En bom i sista skyttet förstörde Mona Brorssons chans till en pallplats i skidskyttets jaktstart i Oslo. Hon blev ändå bästa svenska på 13:e plats.
Läs mer om Oslo.
Hargin vill få en boost inför nästa års VM
Åre. Säsongen började med en pallplats i finska Levi men sedan dess har det gått tyngre för Mattias Hargin. OS blev inte vad han hoppades på och en skada har dessutom spökat. På plats i Åre hoppas han på ett bra avslut för att få en boost inför kommande säsong.
Läs mer om Levi och Åre.
"Hon får mig att fundera över mina prioriteringar"
Vissa har alltid plats för en till där hemma. Vissa har alltid tid för sin förening. Vissa fortsätter att spela när vännerna lägger av. Johanna Englund är allt det där och får i alla fall mig att fundera över mina prioriteringar.
Ingen VM-final i strongwoman för Susanne från Valbo: "Det var något som inte stämde"
Susanna Wermaeus kom nyligen hem från USA där hon deltagit i VM i strongwoman. Efter två dagars tävlande slutade hon på en 19:e plats. - Klart jag är besviken på resultatet, säger Susanna Wermaeus.
Läs mer om Susanne, USA och Valbo.
Kraftig brand i ladugård – byggnaden övertänd
En kraftig brand utbröt i en ladugård i Svenljunga under natten till söndagen. Räddningstjänsten är på plats och bevakar byggnaden som är helt övertänd.
Läs mer om Svenljunga.
En till sjukhus efter villabrand
En person har förts till sjukhus efter en villabrand i Sölvesborg. Räddningstjänst och polis är på plats. Nedervåningen i huset är rökfylld, skriver polisen på sin hemsida.
Läs mer om Sölvesborg.
Benny Fredriksson är död: Djup sorg
Den tidigare vd:n för Kulturhuset Stadsteatern Stockholm, Benny Fredriksson, har avlidit under en vistelse utomlands.Vi nåddes av beskedet från hans familj som finns på plats i Australien, skriver Kulturhuset Stadsteatern i ett pressmeddelande.Benny Fredriksson blev 58 år.
Boka biljetter till Stjärnornas stjärna
Stjärnornas stjärna - TV4:s nya direktsända lördagsunderhållning med Petra Mede i spetsen. Ta chansen och upplev stjärnglansen live på plats i tv-studion.
Läs mer om Petra Mede.