Power meet

Power Big Meet till Lidköping

Bilfesten Power Big Meet återvänder till Lidköping i sommar för sin 41:a upplaga.– Folk tror att det bara handlar om bilar men det här handlar till 70 procent om att träffa gamla polare och ha det gott, säger Kjell Gustavsson, grundare av Power Big Meet.

Storslagen folkfest på Power Big Meet 2017

Bilentusiaster från hela världen samlas nu i Lidköping för Power Big Meets 40-års jubileum.Cirka 20 000 bilar och 80 000 besökare väntas delta i festen som pågår över flera dagar. Enligt grundaren, Kjell Kjelle Power Gustavsson är bilarna bara en del i arrangemanget.– Man träffas, tjoas och pratar i timmar. Det sociala är 70 procent och bilarna är 30 procent, säger han
Power Big Meet firar 40 – med 80 000 besökare
Jätteevenemanget Power Big Meet firar 40-årsjubileum – och slår till med ett arrangemang av gigantiska mått i Lidköping.Förra året rånades arrangörerna på en stor summa pengar, och evenemanget riskerade att läggas ner.– Det gick åt helvete då men nu är det nya insatser i livets chokladhjul, säger grundaren Kjell Kjelle Power Gustavsson.
Bilträffar krockar – två städer slåss om veteranbilsälskarna
Två stora bilträffar frontalkrockar under veckoslutet. Det handlar om prestige och passioner när Power Big Meet, nu i Lidköping, konkurrerar med Västerås Summer Meet om vilken festival som är störst, bäst och vackrast.
Läs mer om Lidköping och Power Big Meet.

Jätterusning till folkfesten: Vi fick stänga insläppet

Över 4 000 bilar kom till Sydsveriges största bilträff - Power Start of Summer Meet i Hässleholm.I strålande sol och med glatt humör trängdes besökarna kring muskelbilar, glidarbilar och med varandra.– Här kom så mycket folk att vi fick stänga bilinsläppet vid lunch, säger Crille Brännström från arrangören.
Allt klart för Sydsveriges största bilträff
På lördag är det dags för Sydsveriges största bilträff.3000 bilar väntas till Power Start of Summer Meet i Hässleholm.– Jag vet inte vad det är, men svenskar är galna i bilar, säger Kjell Gustafsson, ordförande i American Car Club Sweden.
Fredriks gåva till döende pappan: Renoverade Buicken
Cancerbeskedet tog hårt. Men Fredrik Lindholm bestämde sig för att ge sin sjuka pappa en sista gåva. Budskapet var enkelt: – Håll dig vid liv så får du åka finbil till Power Meet.
Läs mer om Power Meet.
Sexantastade kvinnor när de skulle kissa
Mitt under bilträffen Power Meet i Västerås blev två kvinnor sexuellt antastade – när de satte sig ner för att kissa. På tisdagen dömdes en 36-årig man till fängelse.
Läs mer om Power Meet.
Två stora bilträffar kolliderar i sommar
Det är upplagt för en stor raggarkrock i sommar. Bilträffarna Power Big Meet - för första gången i Lidköping – och Västerås Summer Meet arrangeras båda 6-8 juli 2017. Allt om bilar har intervjuat arrangörerna till de kolliderande bilevenemangen - Kjell Gustavsson respektive Klas Brink.
Läs mer om Kjell Gustavsson och Lidköping.
Power Big Meet flyttar från Västerås till Lidköping 2017
Nästa år firar Power Meet 40 år. Power Big Meet rankas som en av världens största bilträffar och varje år samlas cirka 20.000 entusiastfordon. Traditionsenligt har Power Big Meet arrangerats i Västerås. Men som vi beskrivit i somras blev arrangören Kjell Gustavsson och hans hustru rånade. Hur mycket pengar som försvann med rånarna är okänt men det kan ha handlat om över en miljon kronor. Efter rånet sa Kjelle Power att man skulle arrangera nästa Power Big Meet på en annan plats än i Västerås. Det har även funnits andra intressenter som sagt sig vara villiga att ta över Powe
Power Meet 2017 flyttar till Lidköping
Den klassiska bilträffen Power Big Meet lämnar Västerås efter över 30 år. Nästa år hålls kalaset på Hovbyfältet i Lidköping den 6–8 juli, skriver Lidköpingsnytt. –Det stämmer. Vi ska ju fira 40-årsjubileum. Då kommer det normalt 30 procent mer folk. Då får vi inte plats på Johannisbergs flygfält, säger huvudarrangören och grundaren Kjell Gustavsson till VLT.
Bilkalas flyttar till Lidköping
Den klassiska bilträffen Power Big Meet lämnar Västerås efter över 30 år. Nästa år hålls kalaset på...
Läs mer om Lidköping och Power Big Meet.
Det blir ett Power Big Meet nästa år – frågan är vem som rattar
Nästa år firar bilträffen Power Big Meet i Västerås 40 år. Men flygfältet är dubbelbokat...
Läs mer om Power Big Meet.
Rånväska hittad efter Power Meet-rånet
Maskerade rånare slog till mot bilevenemanget Power Big Meet i Västerås och kom över miljonbelopp. Nu har en privatperson hittat väskan och några påsar som har innehållit stöldgodset, rapporterar VLT. – Det är givetvis ett intressant fynd, säger polisens presskontakt Johanna von Wowern.
Power Meet kan räddas – entreprenör redo att ta över
Kjell Gustafsson har låtit meddela att han lägger ner Power Meet efter rånet förra veckan. Nu säger entreprenören Klas Brink att han vill ta över. Frågan är om Kjelle Power låter honom göra det.
Läs mer om Kjelle Power och Power Meet.
Bilträffen i Västerås räddas
Det såg ut att vara över för den klassiska bilträffen Power Big Meet i Västerås efter rånet förra...
Läs mer om Power Big Meet.
Efter rånet: Kjelle Power lägger ner Power Meet
Som vi tidigare rapporterat rånades Power Meetgeneralen Kjell Gustafsson på en stor summa pengar på hotell Arkad i Västerås i fredags. Nu säger Kjelle Power att det inte blir något mer Power Meet.
Slut med Power Big Meet i Västerås
Polisen har inte gripit någon misstänkt efter rånet mot arrangören av bilträffen Power Big Meet i...
Läs mer om Power Big Meet.
Två misstänkta våldtäkter på bilträff
En man har anhållits misstänkt för två fall av våldtäkt på bilträffen Power Meet i Västerås.
Läs mer om Power Meet.
Power Big Meet i Västerås drabbat av miljonrån – tre rånare jagas
Under fredagskvällen utförde tre maskerade gärningsmän ett rån mot Power Big Meet i Västerås, en av världens största bilträffar. Enligt de ännu så länge knapphändiga uppgifterna riktade sig rånet mot personer som är knutna till bilträffen och det handlar om en större summa pengar. Hur mycket är obekräftat men det kan röra sig om över en miljon kronor. Rånet skedde intill Hotell Arkad i centrala Västerås, strax efter 20-tiden. Ingen kom fysiskt till skada. Rånarna använde sig av kofot och brandsläckare och försvann från platsen i en mörk Me
Läs mer om Hotell Arkad och Power Big Meet.