Power meet

Fredriks gåva till döende pappan: Renoverade Buicken

Cancerbeskedet tog hårt. Men Fredrik Lindholm bestämde sig för att ge sin sjuka pappa en sista gåva. Budskapet var enkelt: – Håll dig vid liv så får du åka finbil till Power Meet.
Läs mer om Power Meet.

Sexantastade kvinnor när de skulle kissa

Mitt under bilträffen Power Meet i Västerås blev två kvinnor sexuellt antastade – när de satte sig ner för att kissa. På tisdagen dömdes en 36-årig man till fängelse.
Läs mer om Power Meet.
Två stora bilträffar kolliderar i sommar
Det är upplagt för en stor raggarkrock i sommar. Bilträffarna Power Big Meet - för första gången i Lidköping – och Västerås Summer Meet arrangeras båda 6-8 juli 2017. Allt om bilar har intervjuat arrangörerna till de kolliderande bilevenemangen - Kjell Gustavsson respektive Klas Brink.
Läs mer om Kjell Gustavsson och Lidköping.
Power Big Meet flyttar från Västerås till Lidköping 2017
Nästa år firar Power Meet 40 år. Power Big Meet rankas som en av världens största bilträffar och varje år samlas cirka 20.000 entusiastfordon. Traditionsenligt har Power Big Meet arrangerats i Västerås. Men som vi beskrivit i somras blev arrangören Kjell Gustavsson och hans hustru rånade. Hur mycket pengar som försvann med rånarna är okänt men det kan ha handlat om över en miljon kronor. Efter rånet sa Kjelle Power att man skulle arrangera nästa Power Big Meet på en annan plats än i Västerås. Det har även funnits andra intressenter som sagt sig vara villiga att ta över Powe

Power Meet 2017 flyttar till Lidköping

Den klassiska bilträffen Power Big Meet lämnar Västerås efter över 30 år. Nästa år hålls kalaset på Hovbyfältet i Lidköping den 6–8 juli, skriver Lidköpingsnytt. –Det stämmer. Vi ska ju fira 40-årsjubileum. Då kommer det normalt 30 procent mer folk. Då får vi inte plats på Johannisbergs flygfält, säger huvudarrangören och grundaren Kjell Gustavsson till VLT.
Bilkalas flyttar till Lidköping
Den klassiska bilträffen Power Big Meet lämnar Västerås efter över 30 år. Nästa år hålls kalaset på...
Läs mer om Lidköping och Power Big Meet.
Det blir ett Power Big Meet nästa år – frågan är vem som rattar
Nästa år firar bilträffen Power Big Meet i Västerås 40 år. Men flygfältet är dubbelbokat...
Läs mer om Power Big Meet.
Rånväska hittad efter Power Meet-rånet
Maskerade rånare slog till mot bilevenemanget Power Big Meet i Västerås och kom över miljonbelopp. Nu har en privatperson hittat väskan och några påsar som har innehållit stöldgodset, rapporterar VLT. – Det är givetvis ett intressant fynd, säger polisens presskontakt Johanna von Wowern.
Power Meet kan räddas – entreprenör redo att ta över
Kjell Gustafsson har låtit meddela att han lägger ner Power Meet efter rånet förra veckan. Nu säger entreprenören Klas Brink att han vill ta över. Frågan är om Kjelle Power låter honom göra det.
Läs mer om Kjelle Power och Power Meet.
Bilträffen i Västerås räddas
Det såg ut att vara över för den klassiska bilträffen Power Big Meet i Västerås efter rånet förra...
Läs mer om Power Big Meet.
Efter rånet: Kjelle Power lägger ner Power Meet
Som vi tidigare rapporterat rånades Power Meetgeneralen Kjell Gustafsson på en stor summa pengar på hotell Arkad i Västerås i fredags. Nu säger Kjelle Power att det inte blir något mer Power Meet.
Slut med Power Big Meet i Västerås
Polisen har inte gripit någon misstänkt efter rånet mot arrangören av bilträffen Power Big Meet i...
Läs mer om Power Big Meet.
Två misstänkta våldtäkter på bilträff
En man har anhållits misstänkt för två fall av våldtäkt på bilträffen Power Meet i Västerås.
Läs mer om Power Meet.
Power Big Meet i Västerås drabbat av miljonrån – tre rånare jagas
Under fredagskvällen utförde tre maskerade gärningsmän ett rån mot Power Big Meet i Västerås, en av världens största bilträffar. Enligt de ännu så länge knapphändiga uppgifterna riktade sig rånet mot personer som är knutna till bilträffen och det handlar om en större summa pengar. Hur mycket är obekräftat men det kan röra sig om över en miljon kronor. Rånet skedde intill Hotell Arkad i centrala Västerås, strax efter 20-tiden. Ingen kom fysiskt till skada. Rånarna använde sig av kofot och brandsläckare och försvann från platsen i en mörk Me
Läs mer om Hotell Arkad och Power Big Meet.
Maskerade rånare slog till på Power meet
Tre maskerade rånare slog till mot personal från Power meet – och kom över en miljon kronor, enligt Aftonbladet.Rånarna ska enligt uppgift ha varit beväpnade med kofot och sprutat med brandsläckare under rånet.
Läs mer om Aftonbladet.Rånarna och Power.
Rånare slog till mot Power Big Meet
Tre maskerade rånare slog till mot arrangörerna till bilträffen Power Big Meet i Västerås under...
Läs mer om Power Big Meet.
Amerikanska åk glänser i Västerås
Klassiska amerikanska bilar, sol och tiotusentals besökare. Power Big Meet i Västerås är i full...
Power Big Meet 2016 – paradis för tusentals
På Power Big Meet utanför Västerås anordnas varje år en av världens största bilfester. Luften är tjock av söta avgaser och vrålet från gamla V8-motorer ekar över flygområdet där festen hålls. – Det är rock'n'roll, säger grundaren Kjelle Power Gustafson.
GUIDE: Här är sommarens bilträffar
Power Big Meet i Västerås 7 - 9 juli och Classic Car Week i Rättvik 29 juli - 5 augusti är två stora bilfester i sommar. De är samtidigt bara två i mängden. Det går knappt en dag utan en bilfest i sommar-Sverige Här är en stor guide till sommarens bilfester:
Läs mer om Classic Car Week, Här och Rättvik.