Power meet

Det blir ett Power Big Meet nästa år – frågan är vem som rattar

Nästa år firar bilträffen Power Big Meet i Västerås 40 år. Men flygfältet är dubbelbokat...
Läs mer om Power Big Meet.

Rånväska hittad efter Power Meet-rånet

Maskerade rånare slog till mot bilevenemanget Power Big Meet i Västerås och kom över miljonbelopp. Nu har en privatperson hittat väskan och några påsar som har innehållit stöldgodset, rapporterar VLT. – Det är givetvis ett intressant fynd, säger polisens presskontakt Johanna von Wowern.
Power Meet kan räddas – entreprenör redo att ta över
Kjell Gustafsson har låtit meddela att han lägger ner Power Meet efter rånet förra veckan. Nu säger entreprenören Klas Brink att han vill ta över. Frågan är om Kjelle Power låter honom göra det.
Läs mer om Kjelle Power och Power Meet.

Bilträffen i Västerås räddas

Det såg ut att vara över för den klassiska bilträffen Power Big Meet i Västerås efter rånet förra...
Läs mer om Power Big Meet.
Efter rånet: Kjelle Power lägger ner Power Meet
Som vi tidigare rapporterat rånades Power Meetgeneralen Kjell Gustafsson på en stor summa pengar på hotell Arkad i Västerås i fredags. Nu säger Kjelle Power att det inte blir något mer Power Meet.
Slut med Power Big Meet i Västerås
Polisen har inte gripit någon misstänkt efter rånet mot arrangören av bilträffen Power Big Meet i...
Läs mer om Power Big Meet.
Två misstänkta våldtäkter på bilträff
En man har anhållits misstänkt för två fall av våldtäkt på bilträffen Power Meet i Västerås.
Läs mer om Power Meet.
Power Big Meet i Västerås drabbat av miljonrån – tre rånare jagas
Under fredagskvällen utförde tre maskerade gärningsmän ett rån mot Power Big Meet i Västerås, en av världens största bilträffar. Enligt de ännu så länge knapphändiga uppgifterna riktade sig rånet mot personer som är knutna till bilträffen och det handlar om en större summa pengar. Hur mycket är obekräftat men det kan röra sig om över en miljon kronor. Rånet skedde intill Hotell Arkad i centrala Västerås, strax efter 20-tiden. Ingen kom fysiskt till skada. Rånarna använde sig av kofot och brandsläckare och försvann från platsen i en mörk Me
Läs mer om Hotell Arkad och Power Big Meet.
Maskerade rånare slog till på Power meet
Tre maskerade rånare slog till mot personal från Power meet – och kom över en miljon kronor, enligt Aftonbladet.Rånarna ska enligt uppgift ha varit beväpnade med kofot och sprutat med brandsläckare under rånet.
Läs mer om Aftonbladet.Rånarna och Power.
Rånare slog till mot Power Big Meet
Tre maskerade rånare slog till mot arrangörerna till bilträffen Power Big Meet i Västerås under...
Läs mer om Power Big Meet.
Amerikanska åk glänser i Västerås
Klassiska amerikanska bilar, sol och tiotusentals besökare. Power Big Meet i Västerås är i full...
Power Big Meet 2016 – paradis för tusentals
På Power Big Meet utanför Västerås anordnas varje år en av världens största bilfester. Luften är tjock av söta avgaser och vrålet från gamla V8-motorer ekar över flygområdet där festen hålls. – Det är rock'n'roll, säger grundaren Kjelle Power Gustafson.
GUIDE: Här är sommarens bilträffar
Power Big Meet i Västerås 7 - 9 juli och Classic Car Week i Rättvik 29 juli - 5 augusti är två stora bilfester i sommar. De är samtidigt bara två i mängden. Det går knappt en dag utan en bilfest i sommar-Sverige Här är en stor guide till sommarens bilfester:
Läs mer om Classic Car Week, Här och Rättvik.
Hon misstänktes för mord på Power Meet
I sju veckor satt hon häktad, misstänkt för att ha strypt sin man med ett buntband på ett hotellrum under Power Meet i Västerås.Nu bryter den tidigare misstänkta kvinnan Helne, 46, tystnaden i Expressen.Hon berättar om hur hon greps, mordanklagelserna – och beskedet om att hon inte längre är misstänkt.Hon berättar också om sista mötet med maken – på hotellrummet.– Det var inget konstigt alls, det var inget konstigt med honom. Vi var inte ovänner – och jag sov inte över, som en del folk säger.
Nu tar tjejerna plats i framsätet på bilarna
Power Meet är samlingsplats för en folkrörelse. Världens största bilträff har sina rötter i raggarkulturen, där könsrollerna var lika fixerade som de brylkrämsimpregnerade frisyrerna och kvinnor trofer att erövras av motorburna män. Men tiderna förändras och nu tar tjejerna plats i framsätet.
Ny generation raggare ses i Västerås
Just nu pågår världens största träff för klassiska amerikanska bilar, Power Big Meet i Västerås. Ungefär 20 000 bilar från ett 40-tal länder samlas — och många av dagens bilentusiaster är raggare i andra generationen.
Läs mer om Power Big Meet.
Ny generation raggare ses i Västerås
Just nu pågår världens största träff för klassiska amerikanska bilar, Power Big Meet i Västerås....
Läs mer om Power Big Meet.
Ny generation raggare ses i Västerås
Just nu pågår världens största träff för klassiska amerikanska bilar, Power Big Meet i Västerås. Ungefär 20 000 bilar från ett 40-tal länder samlas — och många av dagens bilentusiaster är raggare i andra generationen.
Läs mer om Power Big Meet.
Nu har årets Power Meet dragit igång
Årets upplaga av världens största bilträff, Power Meet i Västerås, inleddes i strålande solsken. – Nu vet man att det verkligen är semester, säger Filip Olsson, 18 år.
Läs mer om Filip Olsson och Power Meet.