Presley

Teorin – efter döds- bilden på Presley

Den klassiska bilden av den döde Elvis Presley togs under dramatiska omständigheter som fick ett lika dramatiskt efterspel. Skandaltidningen National Enquirer mutade en av Elvis släktingar att smygta det som blev den sista bilden på rockkungen. Originalet förstördes sedan efter en mjältbrandsattack i efterdyningarna av terrordåden den 11 september.
Läs mer om Presley.

Priscillas svek mot Elvis – efter hans död

Under onsdagen var det 40 år sedan Elvis Presley dog.Priscilla Presley har efter stjärnans död berättat att hon inte var imponerad första gången hon såg sin blivande make.–Det var äckligt, säger hon till Female First.
Läs mer om Female First.
Så hyllas Elvis världen över i dag
På onsdag, den 16 augusti, är det 40 år sedan Elvis Presley gick bort. Runt om i världen uppmärksammas jubileet. – Tack vare att hans musik är tidlös kan vi göra den på vårt sätt och den förblir lika aktuell i dag, säger Camilla Fritzn, sångare i Fröken Elvis som tolkar den legendariska artisten på svenska.
Läs mer om Camilla Fritzn.
Så hyllas Elvis världen över idag
På onsdag, den 16 augusti, är det 40 år sedan Elvis Presley gick bort. Runt om i världen uppmärksammas jubileet. – Tack vare att hans musik är tidlös kan vi göra den på vårt sätt och den förblir lika aktuell i dag, säger Camilla Fritzn, sångare i Fröken Elvis som tolkar den legendariska artisten på svenska.
Läs mer om Camilla Fritzn.

40 år sedan Elvis dog

Det är nu 40 år sedan The King of Rock, Elvis Presley gick ur tiden i sitt hem Graceland i Tennessee. Efter sig lämnade han en enorm låtskatt och status som populärkulturell ikon.
Läs mer om Graceland, Rock, Tennessee och The King.
Kärlekens ord: Så dog Elvis Presley
Elvis Presley levde ett förtrollat liv, men han dog inte en död i skönhet. The King hittades livlös, liggande i sina egna spyor på golvet framför toalettstolen, i dag för 40 år sedan. Månaderna före sin död fick han nära 10 000 tabletter utskrivna – men den officiella dödsorsaken är hjärtattack. Elvis sköterska och hans flickvän berättar om förfallet de sista dagarna av hans liv.
Vad vet du om Elvis Presleys liv och död?
Den 16 augusti är det 40 år sedan Elvis Presley avled i sitt hem i Graceland. Vad vet du om denna legendariska artist – testa dig i DN:s quiz.
Läs mer om Graceland.
Uppgifter: Priscilla lät Elvis lyssna vid sex
Elvis Presley, Priscilla Presley och Robert Kardashian var involverade i ett triangeldrama.Det hävdas i boken The Kardashian: An American Drama.– Hon brukade låta Elvis lyssna när hon hade sex med Robert, skriver Radar Online.
Elvis Presley var aldrig så bra som under de sista åren
På onsdag är det fyrtio år sedan Elvis Presley dog. Sedan hans död har litteraturen om honom blivit nästan lika oöverblickbar som Shakespeareforskningen. Han skärskådas från de flesta tänkbara, och även svårtänkbara, synpunkter.
Rob Kardashians hemliga romans med Priscilla Presley
Robert Kardashian blev under 1970– och 80-talet pappa till Kourtney, Kim, Khlo och Rob Kardashian. Men så kunde det inte ha blivit om han verkligen hade fått sin vilja igenom. Egentligen ville Robert Kardashian gifta sig med Elvis Presley exfru Priscilla, rapporterar RadarOnline.
Elvis Presleys barnbarn har vuxit upp – kusligt lik morfar
Elvis Presleys barnbarn Riley Keough är i dag 28 år gammal.Hon har gått i sin familjs fotspår och är i dag en framgångsrik skådespelerska och modell.Många menar nu att skådespelerskan är väldigt lik sin morfar Elvis och mormor Priscilla Presley.Helt otroligt, skriver ett fan på Instagram.
Priscillas ord om Elvis – efter flörten med Tom
Elvis Presleys exhustru Priscilla Presley öppnar nu upp om sina minnen tillsammans med honom – trots att hon ryktas ha en romans med världsstjärnan Tom Jones.Hon avslöjar att Elvis Presley gav henne en bil i examenspresent.– Det var min första bil, och jag älskade den, säger hon till Closer Weekly.
Lisa Marie Presley dissar drogerna: Vill inte dö som pappa Elvis
Elvis Presley dog av droger – nu vill dottern Lisa Marie Presley ändra sitt liv för att inte följa sin pappas fotspår avslöjar Radar Online.Enligt tidningen börjar sångaren ett nytt blad genom att gå i terapi och gå tillbaka till sina musikaliska rötter.
Priscilla Presley chockar fansen – vid 72 års ålder
Priscilla Presley har hunnit fylla 72.Men åldern syns knappt på skådespelaren.Här strålar hon i Österrikes huvudstad Wien.
Läs mer om Wien.
Elvis flygplan såldes på auktion
Ett flygplan, som en gång ägts av Elvis Presley, har sålts på auktion i USA. Planet, en Lockheed Jetstar från 1962, gick under klubben för motsvarande 3,7 miljoner kronor.
Läs mer om Lockheed Jetstar och USA.
Så var musiklegendaren Chris Cornells begravning
Under fredagen vid 22-tiden svensk tid fördes musiklegendaren Chris Cornells till sin sista vila.På plats vid begravningsplatsen Hollywood Forever Cemetery var det flera stora namn som hade kommit för att ta farväl av artisten.Bland annat kom Brad Pitt, Lisa Marie Presley, Courtney Love, James Franco, Christian Bale och James Hetfield.
Elvis privatplan är till salu – här får du kika in
Älskar du Elvis Presley? Då är det här kanske drömprylen för dig. Ett flygplan ägt och inrett av Elvis själv går på auktion i helgen.
Priscilla och Elvis intog Malmö Arena
Det finns inte många artister som kan sälja ut en arena - 40 år efter sin död.Men Elvis är ju inte vanlig - han är unik som stilbildare och lever vidare oavsett om trenden talar om brittisk 60-talsinvasion, hårdrock, folkpop, pyskedelia, punk eller grunge.I går stod exmakan Priscilla Presley på scenen i Malmö Arena, det enda Sverigestoppet på turnn.– Jag älskar verkligen Malmö, fantastisk stad att flanera i, parkerna, de små butikerna i city, sa Priscilla från scenen.
Bilden avslöjar Tom Jones – med Elvis ex
Det har länge ryktats om att Priscilla Presley och Tom Jones har hittat kärleken i varandra. Nu har paret visat sig öppet i officiella sammanhang. – Tom la sin arm runt henne, säger en person som var närvarande vid tillfället.
Läs mer om Priscilla Presley.
Angaleena Presley: Wrangled
När countrytrion Pistol Annies återgick till att fokusera på sina solokarriärer för tre-fyra år sedan kunde man snabbt höra att Angaleena Presley skulle ta ut svängarna mest i fortsättningen.
Läs mer om Angaleena Presley.
Lisa Marie Presley skickar barnen till sekt
Lisa Marie Presley uppges ha skickat sina barn på läger hos kontroversiella scientologerna. Hon går helt emot maken Michael Lockwoods vilja. De två befinner sig just nu i en bitter vårdnadstvist.
Presleys svåra kamp för barnen
Lisa Marie Presley kämpar för ensam vårdnad över sina tvillingdöttrar, mot exet Michael Lockwood. Under tiden bor barnen hos mormor Priscilla Presley - men när hon fotograferades ute var barnen inte med henne, skriver Radar Online.
Tom Jones svar på romansuppgifterna
Här är Tom Jones svar på romansryktena kring honom och Priscilla Presley. Uppgifterna kom efter att paret har synts tillsammans på dejter. – Vi är bara goda vänner, säger artisten enligt Daily Mail.
Läs mer om Daily Mail och Priscilla Presley.
Lisa Marie Presleys stora skuldproblem
Lisa Marie Presley har svåra pengaproblem, med över 60 miljoner kronor i skuld. Detta trots att hon får närmare en miljon kronor från sin pappas arv varje månad. – Det är väldigt personligt, och vi håller fortfarande på att se över olika scenarion, säger hennes mamma Priscilla Presley om situationen, till Entertainment Tonight.
Presleys överdos efter skilsmässan
Skilsmässan mellan Lisa Marie Presley och exmaken Michael Lockwood är fortsatt smutsig. Nu kommer uppgifter om att Lisa Marie Presley ska ha drabbats av en överdos - något exmaken vill använda till sin fördel i tvisten. – Senaste gången hon hamnade på sjukhus så var hon illa ute, säger en uppgiftslämnare till Radar Online.