Presley

Fansens oro för Presley efter bilden

Nyligen tagna bilder på Lisa-Marie Presley gör fansen bekymrade.Kändisdottern dök upp ensam på en rockkonsert, avmagrad och med tovigt hår.Hon såg ut att vara i slitet skick, uppger RadarOnline.

Så växer Priscillas barnbarn upp

Priscilla Presley har levt i rampljuset i över 50 år – och flera av hennes familjemedlemmar har hamnat i centrum för världens uppmärksamhet på olika sätt. Nu har Priscilla blivit viktigare för familjen än någonsin – hon har nämligen fått rycka in och ta hand om Lisa Maries yngsta barn då dottern befinner sig i en bitter vårdnadstvist. Samtidigt vill Priscillas äldsta barnbarn, skådespelaren Riley Keough, göra karriär på egna meriter.
Läs mer om Priscilla och Riley Keough.
Priscillas barnbarn – kusligt lik sin mormor
Hon är barnbarn till Elvis och Priscilla Presley, och uppfostrades av Michael Jackson och Nicolas Cage.Nu har Riley Keough en egen skådespelarkarriär – men fansen har svårt att missa hennes släktband.– Jag skäms inte för det på något sätt, har Keough sagt till The Guardian.
Priscilla Presleys brytning – 40 år efter Elvis död
Priscilla Presley vände sig till scientologerna för 40 år sedan – då Elvis Presley dog.Nu är den 72-åriga stjärnan den senaste i raden av kändisar som lämnar kyrkan, skriver Daily Mail.– Jag har fått nog. Jag är färdig med det, säger hon enligt tidningen.
Läs mer om Daily Mail.

Konsertrecension: Nashvilleproffs på Vasateatern

Nu sjunger kvinnorna om vardagen på nytt sätt. Nils Hansson recenserar Brandy Clark, Angaleena Presley, Michael Tyler, Marcus Hummon på Vasateatern.
Apple Music-exklusiv serie om Elvis Presley läggs ner
Efter att grundaren av The Weinstein Company blivit anklagad för sexuella övergrepp, väljer Apple att lägga ner serien.
Läs mer om Apple och The Weinstein Company.
Presleys nya besked – efter tiden på rehab
Lisa Marie Presley tvingades lämna döttrarna hos mamma Priscilla – för att åka in på rehab.Men nu har hon fått tillbaka vårdnaden av barnen, skriver Life Style.– Lisa Marie kunde inte vara gladare, säger en källa till tidningen.
Läs mer om Life Style och Priscilla.
Priscilla Presley krossade Elvis hjärta – innan hans död
Priscilla Presley anklagar sig själv för exmaken Elvis Presleys död.Bara dagar innan stjärnans fatala överdos uppges hon ha krossat Elvis hjärta när hon avvisade hans böner om att återförenas.– Jag är olycklig. Jag vill ha tillbaka min familj. Jag saknar familjestunderna vi hade tillsammans. Lisa behöver sin mamma och pappa tillsammans, ska Elvis ha sagt.
Barnbarnets ord – om Elvis Presley
Elvis Presleys barnbarn Riley Keough har en strålande karriär i showbiz –men det är skådespeleri, inte musik, som gäller för henne. I en sällsynt intervju berättar hon nu varför det blev som det blev – och varför hon inte gick i Elvis Presleys fotspår. Hon berättat bland annat att det hennes mamma varnade henne för att gå samma väg, skriver The Observer.
Läs mer om Riley Keough och The Observer.
Teorin – efter döds- bilden på Presley
Den klassiska bilden av den döde Elvis Presley togs under dramatiska omständigheter som fick ett lika dramatiskt efterspel. Skandaltidningen National Enquirer mutade en av Elvis släktingar att smygta det som blev den sista bilden på rockkungen. Originalet förstördes sedan efter en mjältbrandsattack i efterdyningarna av terrordåden den 11 september.
Läs mer om Presley.
Priscillas svek mot Elvis – efter hans död
Under onsdagen var det 40 år sedan Elvis Presley dog.Priscilla Presley har efter stjärnans död berättat att hon inte var imponerad första gången hon såg sin blivande make.–Det var äckligt, säger hon till Female First.
Läs mer om Female First.
Så hyllas Elvis världen över i dag
På onsdag, den 16 augusti, är det 40 år sedan Elvis Presley gick bort. Runt om i världen uppmärksammas jubileet. – Tack vare att hans musik är tidlös kan vi göra den på vårt sätt och den förblir lika aktuell i dag, säger Camilla Fritzn, sångare i Fröken Elvis som tolkar den legendariska artisten på svenska.
Läs mer om Camilla Fritzn.
Så hyllas Elvis världen över idag
På onsdag, den 16 augusti, är det 40 år sedan Elvis Presley gick bort. Runt om i världen uppmärksammas jubileet. – Tack vare att hans musik är tidlös kan vi göra den på vårt sätt och den förblir lika aktuell i dag, säger Camilla Fritzn, sångare i Fröken Elvis som tolkar den legendariska artisten på svenska.
Läs mer om Camilla Fritzn.
40 år sedan Elvis dog
Det är nu 40 år sedan The King of Rock, Elvis Presley gick ur tiden i sitt hem Graceland i Tennessee. Efter sig lämnade han en enorm låtskatt och status som populärkulturell ikon.
Läs mer om Graceland, Rock, Tennessee och The King.
Kärlekens ord: Så dog Elvis Presley
Elvis Presley levde ett förtrollat liv, men han dog inte en död i skönhet. The King hittades livlös, liggande i sina egna spyor på golvet framför toalettstolen, i dag för 40 år sedan. Månaderna före sin död fick han nära 10 000 tabletter utskrivna – men den officiella dödsorsaken är hjärtattack. Elvis sköterska och hans flickvän berättar om förfallet de sista dagarna av hans liv.
Vad vet du om Elvis Presleys liv och död?
Den 16 augusti är det 40 år sedan Elvis Presley avled i sitt hem i Graceland. Vad vet du om denna legendariska artist – testa dig i DN:s quiz.
Läs mer om Graceland.
Uppgifter: Priscilla lät Elvis lyssna vid sex
Elvis Presley, Priscilla Presley och Robert Kardashian var involverade i ett triangeldrama.Det hävdas i boken The Kardashian: An American Drama.– Hon brukade låta Elvis lyssna när hon hade sex med Robert, skriver Radar Online.
Elvis Presley var aldrig så bra som under de sista åren
På onsdag är det fyrtio år sedan Elvis Presley dog. Sedan hans död har litteraturen om honom blivit nästan lika oöverblickbar som Shakespeareforskningen. Han skärskådas från de flesta tänkbara, och även svårtänkbara, synpunkter.
Rob Kardashians hemliga romans med Priscilla Presley
Robert Kardashian blev under 1970– och 80-talet pappa till Kourtney, Kim, Khlo och Rob Kardashian. Men så kunde det inte ha blivit om han verkligen hade fått sin vilja igenom. Egentligen ville Robert Kardashian gifta sig med Elvis Presley exfru Priscilla, rapporterar RadarOnline.
Elvis Presleys barnbarn har vuxit upp – kusligt lik morfar
Elvis Presleys barnbarn Riley Keough är i dag 28 år gammal.Hon har gått i sin familjs fotspår och är i dag en framgångsrik skådespelerska och modell.Många menar nu att skådespelerskan är väldigt lik sin morfar Elvis och mormor Priscilla Presley.Helt otroligt, skriver ett fan på Instagram.
Priscillas ord om Elvis – efter flörten med Tom
Elvis Presleys exhustru Priscilla Presley öppnar nu upp om sina minnen tillsammans med honom – trots att hon ryktas ha en romans med världsstjärnan Tom Jones.Hon avslöjar att Elvis Presley gav henne en bil i examenspresent.– Det var min första bil, och jag älskade den, säger hon till Closer Weekly.
Lisa Marie Presley dissar drogerna: Vill inte dö som pappa Elvis
Elvis Presley dog av droger – nu vill dottern Lisa Marie Presley ändra sitt liv för att inte följa sin pappas fotspår avslöjar Radar Online.Enligt tidningen börjar sångaren ett nytt blad genom att gå i terapi och gå tillbaka till sina musikaliska rötter.
Priscilla Presley chockar fansen – vid 72 års ålder
Priscilla Presley har hunnit fylla 72.Men åldern syns knappt på skådespelaren.Här strålar hon i Österrikes huvudstad Wien.
Läs mer om Wien.
Elvis flygplan såldes på auktion
Ett flygplan, som en gång ägts av Elvis Presley, har sålts på auktion i USA. Planet, en Lockheed Jetstar från 1962, gick under klubben för motsvarande 3,7 miljoner kronor.
Läs mer om Lockheed Jetstar och USA.
Så var musiklegendaren Chris Cornells begravning
Under fredagen vid 22-tiden svensk tid fördes musiklegendaren Chris Cornells till sin sista vila.På plats vid begravningsplatsen Hollywood Forever Cemetery var det flera stora namn som hade kommit för att ta farväl av artisten.Bland annat kom Brad Pitt, Lisa Marie Presley, Courtney Love, James Franco, Christian Bale och James Hetfield.