Prinsessan madeleine tredje barn

I dag avslöjas prinsessans namn

På fredagen den 9:e mars födde prinsessan Madeleine sitt tredje barn, en flicka. På måndagen avslöjas den lilla prinsessans namn, och hennes hertigdöme. Är det dags för Bohuslän nu? Hade de en lista med möjliga namn?
Läs mer om Bohuslän och Madeleine.

Här är första bilden på nyfödda prinsessan

Prinsessan Madeleine och Chris ONeill fick i natt sitt tredje barn. Dottern föddes på Danderyds sjukhus klockan 00.41. Nu visar familjen upp den första bilden på nytillskottet.
Prinsessan Madeleine har fått barn
Prinsessan Madeleine har fött sitt tredje barn, skriver hovet i ett pressmeddelande. I dag klockan 00.
Prinsessan Madeleine och Chris har fått en dotter
Prinsessan Madeleine har fött sitt tredje barn, en flicka. Klockan 00.41 föddes den nya lilla prinsessan som väger 3 465 gram och är 50 cm lång.

Prinsessan Madeleine och Chris har fått sitt tredje barn

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill har fått sitt tredje barn.Klockan 00.41 i dag föddes ett friskt och välmående barn på Danderyds sjukhus, meddelar riksmarskalken i en kommunik.Sålväl mor som barn mår bra, uppger hovet.
Prinsessan Madeleine har fött barn
Prinsessan Madeleine har fött sitt och Chris ONeills tredje barn. Det bekräftar hovet. Man låter hälsa att både mamma och barn mår bra.
Prinsessan Madeleine har fått barn
Prinsessan Madeleine har fött sitt tredje barn, skriver hovet i ett pressmeddelande. I dag klockan 00.41 föddes ett friskt och välmående barn på Danderyds sjukhus, skriver hovet.
Madeleines beslut: Föder sitt tredje barn i Sverige
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill har bestämt sig för att parets tredje barn ska födas i Sverige.Det meddelar hovet i ett pressmeddelande.
Läs mer om Sverige och Sverige.Det.
Varför är det så jobbigt för Madeleine att berätta?
Snart är det februari – och bara en månad kvar till att prinsessan Madeleine ska föda sitt tredje barn.Klockan tickar och vi vet ännu inte var hon ska föda.Varför är det så jobbigt för Madeleine och Chris att berätta?
Läs mer om Madeleine.
Silvias sorg – efter Ribbings dödsolycka
NEW YORK. Drottning Silvia hyllar prinsessan Madeleine för hennes engagemang –men skulle helst vilja att dottern tog det lite lugnare.– Det är mycket med två små barn och ett tredje på väg, säger drottningen.I en stor intervju med Expressen berättar Silvia om sorgen efter Magdalena Ribbing, relationen till prinsessan Madeleine och kampen för ensamkommande barn.
Drottning Silvias skämt om Madeleine – i FN
NEW YORK. I ett tal i FN hyllade drottning Silvia sin dotters, prinsessan Madeleines, engagemang för barns rättigheter. – Jag är tacksam och stolt, sa hon. Silvia skojade också om Madeleine apropå att hon väntar sitt tredje barn.
Läs mer om Madeleine och Silvia.
Här gravidshoppar Madde – tar efter Kate Middleton
Prinsessan Madeleine väntar sitt tredje barn.Nu förbereder hon sig för fullt – och gör precis som prins William och Kate Middleton.På torsdagen shoppade hon barnkläder på exklusiva Trotters i London, som är de brittiska kungligheternas favorit.
Madeleines plan för graviditeten
Prinsessan Madeleine är gravid och väntar sitt tredje barn.Men inga förändringar i hennes kungliga program väntas.– Nej, i dagsläget är det ingenting som påverkas, säger Margareta Thorgren, informationschef vid hovet.
Läs mer om Margareta Thorgren.
Victoria om Madeleines babybesked: Jag längtar
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill väntas få sitt tredje barn.Hovet offentliggjorde den glada nyheten i måndags och nu kommenterar kronprinsessan Victoria den glada nyheten:– Det känns härligt! Jag längtar!
Läs mer om Victoria.
Ketchup-effekt – det måste vara rekord!
När vi alla går i väntans tider bara som på nålar inför prinsessans Sofias förestående förlossningen kommer så ett annat glädjande nyhetsmeddelande från hovet. Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill väntar sitt tredje barn. I mars!Vilket roligt besked, men jag undrar stilla varför man skickar ut detta pressmeddelande en söndagskväll.