Psg

Lämnade Barcelona – på grund av Messi

Neymar flyttade till PSG i tidernas dyraste övergång.Förre lagkamraten Jeremy Mathieu har sina teorier varför brassen lämnade Barcelona.– Jag tror att han lämnade på grund av Leo Messi, säger fransmannen enligt Daily Mail.
Han missar matchen – efter det stora bråket
PSG-stjärnorna Neymar och Edinson Cavani rök ihop under matchen mot Lyon.Nu står det klart att Neymar missar helgens möte med Montpellier – på grund av en påstådd fotskada.

Storbråket: Håll käften med dig

Konflikten i PSG har nu nått bortom klubbens hägn.Ett nytt storbråk har blossat upp, den här gången mellan legendarerna Dani Alves och Diego Forlan.
Läs mer om Diego Forlan och PSG.
Så ska Zlatan lösa stjärnbråket i PSG
Ett bråk mellan Neymar och Edinson Cavani skakar om PSG.Klubbledningen har ett oväntat trumfkort för att få slut på trätan: Zlatan Ibrahimovic.
Läs mer om Edinson Cavani, Neymar, PSG och Zlatan.
Neymar kräver att PSG säljer Cavani
Det har redan uppstått en spricka i PSG.I helgen bråkade stjärnorna på plan.Och nu kräver Neymar - enligt spanska Sport - att klubben säljer Edinson Cavani.
Läs mer om Cavani, Edinson Cavani, Neymar, PSG och Sport.
Här är förklaringen till storbråket i PSG
Neymar och Edinson Cavani bråkade öppet på planen.Anledningen? Enligt tidningen L Equipe handlar det om pengar.– Det är helt normalt att sånt här händer inom fotbollen, säger Cavani själv i en kommentar.
Läs mer om Cavani, Edinson Cavani, L Equipe och PSG.
PSG-stjärnan filmades smyg – blev utpressad
Layvin Kurzawa är i blåsväder.PSG-stjärnan blev filmad i smyg – och fem personer försökte använda materialet för att utpressa honom.
Dubbla självmål räddade straffsumpande PSG
Lyon gjorde två självmål mot PSG i franska ligan. Då gjorde det inte så mycket att Edinson Cavani missade en straff.
Läs mer om Edinson Cavani och PSG.
Internt gruff när PSG vann
PSG besegrade Lyon med 2-0 och ångar på i toppen av tabellen.Men det skaver lite i det stjärnspäckade bygget.Innan en frispark blev det bråkigt mellan Dani Alves och Edinson Cavani om vem som skulle få slå den.
Läs mer om Edinson Cavani, Lyon och PSG.
Lustigs sågning av Neymar: Kommer inte nå Messis nivå
Dispyten mellan Mikael Lustig och Neymar fortsätter.Efter tisdagens Champions League-möte riktar svensken ytterligare kritik mot PSG-spelaren.– Det kommer hindra honom från att nå Messis nivå, säger Mikael Lustig enligt goal.
Läs mer om Mikael Lustig och Neymar.
Bilderna avslöjar Neymars fula gest
PSG krossade Celtic med 5-0 i går kväll. Men det var stökigt. Kylian Mbapp blev anfallen av en planstormare – och Neymar hamnade i bråk med Celtic-talangen Anthony Ralston. – Jag är inte rädd för en kille som Neymar, säger Ralston.
PSG:s supertrio förnedrar Celtic
Neymar, Mbapp och Cavani. PSG:s nya supertrio levererade direkt i Champions League-premiären. Alla tre gjorde mål redan i den första halvleken mot Mikael Lustigs Celtic. Se målen i spelaren ovan.
Läs mer om Cavani, Celtic och Mbapp.
Vill fansen ha en klubb som PSG?
Läs mer om PSG.
12.00: Målklubben Live – så ska Lustig sänka Neymar
I kväll är det äntligen dags. Champions League kickar i gång igen.Målklubben kör därför en extrasändning live inför gruppspelsmatcherna. Och där berättar Mikael Lustig hur han ska försöka stoppa PSG:s Neymar i det nya hatmötet dem emellan.– Då kommer jag bara att smälla på honom, säger Celtic-ytterbacken.Se hela uppsnacket i Målklubben inför Champions League - live 12.00 här på SportExpressen!
Wenger nobbade PSG, United, Real Bara
Läs mer om PSG, Real Bara och United.
Tränaren rasande efter PSG:s kross
Kylian Mbapp nätade i debuten och PSG vann med hela 5-1 mot Metz. Men efteråt var Metztränaren Philippe Hinschberger rasande på domaren som visade ut Benoit Assou-Ekotto. – Han har förstört hela vår vecka, säger han enligt Maxifoot.