Rätt lottorad

Hamnarbetaren Joakims miljonvinst: Extra gött

I lördags kammade ett gäng lyckliga hamnarbetare i Göteborg storkovan.Veckans lottorad visade sju av sju rätt och arbetskamraterna, som tidigare bara vunnit några hundralappar, blev 3,3 miljoner kronor rikare.– Det är riktigt kul, och det är bra för sammanhållningen, säger Terminalchefen Joakim Fernblad.

Par i Karlskrona vann 4,5 miljoner på Lotto

I lördags la maken in en lottorad på Citygross i Karlskrona.Först när vinnaren av Melodifestivalen var korad rättade paret raden på text-tv.Och fick sju rätt.– De inte trodde det var sant. Det var först när jag ringde som det sjönk det in att de vunnit 4,5 miljoner kronor, säger Pierre Jonsson, vinnarambassadör på Svenska spel.
Miljon väntar nybliven vinnare
Höganäs har fått en ny miljonär. Spelbutiken på Gruvtorget har tagit emot en lottorad som under onsdagen fick in sju rätt. Vinnaren till den dryga miljonen har ännu inte hört av sig.
Läs mer om Gruvtorget.

Lottorad gav vinst - två gånger

Lägg dessa nummer på minnet. I Israel gav det alla rätt på lotto - två gånger om på samma månad.
Lottorad som ger 215 miljoner inlämnad i Skåne
En ännu okänd vinnare har 214 595 981 miljoner kronor att hämta ut, efter att ha fått sju rätt på Lotto och två rätt på de två sista Jokernumren i kväll. Raden har lämnats in någonstans i Skåne, uppger Svenska Spel till Aftonbladet.