Rabaa


Journalister gripna, slagna och dödade i Kairo

Flera journalister ska ha blivit gripna och misshandlade av egyptiska säkerhetsstyrkor i samband med den blodiga stormningen vid Rabaa al-Adawiya-moskn i Kairo. Minst en journalist

Läs mer om Kairo och Rabaa.

Journalister gripna och slagna i Kairo

Flera journalister ska ha blivit gripna och misshandlade av egyptiska säkerhetsstyrkor i samband med den blodiga stormningen vid Rabaa al-Adawiya-moskn i Kairo tidigare i dag.

Läs mer om Kairo och Rabaa.
Tidigare toppnyhet hos Dagens nyheter:
Röjningen av lägren har inletts

Den röjning av de två protestlägren i Kairo som sedan länge aviserats har inletts, rapporterar medier. En BBC-reporter uppger att en bepansrad schaktmaskin är på väg mot Rabaa al-Adawiya-moskn.

Läs mer om Kairo och Rabaa.
Protestläger i Kairo ska röjas

Egyptens inrikesdepartement uppmanade på torsdagen Mursi-anhängare att lämna två protestläger i Kairo samt lovade en säker sorti och skydd för dem som hörsammar ordern. Departementet uppmanar dem på Rabaa al-Adawiya- och Nahdatorgen att låta förnuftet och nationens intresse råda och snabbt lämna lägren, löd ett uttalande på den statliga televisionen.
Senaste nyheternaNyhetsdatabasen - Nyheter på ett ställe
Nyhetsdatabasen är en nyhetsagent och sökmotor som samlar nyheter från svenska tidningar. Här kan du snabbt läsa aktuella nyheter eller göra sök flera år tilbaka.
Kontakt
post@nyhetsdatabasen.se

Senaste 24t
16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17