Ren

Sannys ilska: Det är helt åt helvete

Brynäs lagkapten Jacob Blomqvist tacklade Emil Larsson i huvudet.Men friades av disciplinnämnden.Något som upprör Sanny Lindström.– Det är helt åt helvete på ren svenska, säger experten i C More.

Stjärnan saknades av privata skäl igen

Djurgården ser att stå utan tre tunga pjäser inför den första kvartsfinalen i SHL-slutspelet.Ren Bourque, Andreas Engqvist och Lukas Vejdemo är samtliga frågetecken för tränare Robert Ohlsson.
Läs mer om Robert Ohlsson.
Inget brott bakom tågolycka - Förundersökningen nedlagd
Förundersökningen om olyckan på en järnvägsövergång i Färnäs är nedlagd. - Det handlade om en ren olyckshändelse beroende på olyckliga omständigheter, fastslår förundersökningsledaren poliskommissarie Björn Sundin.

Programtips: Iobit Malware Fighter 5.5.0.4388

Håll datorn ren från spionprogram med detta verktyg. Det kräver inte så mycket resurser och är användarvänligt. Det finns funktionsrikare gratislösningar, men denna kan vara värd att testa.
Malin Fransson: Tiden talar för Djurgården i kampen om SM-guldet
I lördags gjorde Andreas Engqvist comeback. I torsdagens match mot HV71 var Ren Bourque tillbaka. Djurgården rustar för kvartsfinal, och med stjärnorna tillbaka talar tiden för dem.
Förslaget? Det är en ren galenskap
Maiken Caspersen Falla vrålar av glädje efter segern i den klassiska sprinten i Drammen.Var det för alla sista gången?Skidvärlden är på väg att ritas om – och det känns faktiskt lite obehagligt.
Läs mer om Drammen.Var.
Erik om spelberoendet: Som en alkoholist på Systembolaget
Bara att få in lönen varje månad ger mig ångest. I nästan 20 år har Erik Nordenstrand haft ett spelberoende. Nu har han varit ren i tre månader.– Bara att få in lönen varje månad ger mig ångest. Det är som att stänga in en alkoholist på Systembolaget, säger han.
Jag lägger skambud utan att skämmas
Mäklare som kryper. Budgivningar som aldrig startar. Skambud, skambud, skambud. Förlåt alla ni som säljer, men det är en ren njutning att vara bostadsspekulant just nu. Och kanske är det så det borde vara?
Sonens sjukdom bakom SHL-stjärnans frånvaro
Ren Bourque har missat matcherna med Djurgården efter OS.Nu förklarar stjärnan varför han saknats.–Min son blev sjuk, säger kanadensaren till Hockeynews.se.
Läs mer om Djurgården och Hockeynews.se.
SCA - ta inte skydd bakom små skogsägare
Angående artikeln SCA-chefen riktar skarp kritik mot hur staten skyddar skog: "Det är ren expropriering" (Plus) Den 23 februari fanns en artikel i tidningen där Ulf Larsson, vd för SCA, framförde kritik på hur staten skyddar skog.
Läs mer om SCA och Ulf Larsson.
Minnesord: Stormin – grimepionjär på ren jävelskap
Utan Shaun Stormin Lewis hade inte Londons hiphopvärld sett ut som den gör. DN:s Noa Söderberg minns en kaxig artist som dog mitt i steget, nyss fyllda 34.
Skivrecension: En av de främsta svenska symfonier som gjorts
Västerås sinfonietta gör ren magi av Anders Nilssons orgiastiskt flödande fjärde symfoni. Men tonsättaren visar också sin styrka i en lekfull pianokonsert en svit ur operan om Zarah Leander.
Läs mer om Zarah Leander.
Trekraften har hittat det perfekta soffspelet: En härlig sörja av ren kaos
Onsdag betyder nytt avsnitt av Trekraften. Denna vecka pratar vi bland annat om Overcooked, Doom och Owlboy.
Läs mer om Doom, Overcooked, Owlboy och Trekraften.
Dieselförbud närmar sig Sverige
Sverige är på våg åt samma håll som Tyskland. Senare i vår väntas ett förslag från regeringen som ger kommunerna rätt att införa miljözoner och stoppa äldre fossildrivna bilar. I min värld är det självklart att barns rätt att andas ren luft väger tyngre än att få köra alla bilar på precis alla gator, säger miljöminister Karolina Skog (MP).
Läs mer om Karolina Skog, Sverige och Tyskland.
Scenrecension: Mina och Kåge – en kärleksfull omsorg om detaljerna
Marionetteaterns nyuppsättning av Anna Höglunds barnboksklassiker Mina och Kåge är en ren lisa att ta del av, skriver Anna Håkansson.
Läs mer om Anna Håkansson, Kåge och Mina.
Det är bortom mitt förstånd
SANNY LINDSTRÖM: På ren svenska: Hur fan kunde Brynäs missa det?
GALNA RYSAREN: Ryssland vann OS-guldet efter osannolikt drama
Foto: Bildbyrån OS-finalen skulle bli en ren formalitet. OAR skulle enkelt säkra guldet mot superskrällen Tyskland. I stället blev matchen en omedelbar klassiker det kommer talas om i många år framöver.
Läs mer om OS-guldet och Tyskland.
Lotta Olsson: Varför är livet en skurtrasa?
Få ämnen är så fascinerande som städning: det återkommer ständigt både i privatlivet och i det offentliga samtalet. Det används symboliskt, som värdeladdad bedömning av andra människor. Ordningsam eller stökig? Smutsig eller ren? Det är också en infekterad politisk stridsfråga – ska vi ha rutavdrag eller inte?
Ikeas miljösatsning på ren energi i alla hushåll
Nu försöker Ikea få hushållen i Storbritannien att gå över till förnybar energi.Enligt möbeljätten skulle hushållen spara runt 3 600 kronor per år.Kampanjen heter Big Clean Switch och , skriver The Guardian.
Dopingattacken – mot Sveriges rival
PYEONGCHANG. Denis Spitsov, 21, har fått sitt stora genombrott på OS.I dag siktar supertalangen på att ta en ny medalj.Men rivalen Maurice Manificat vågar inte lita på att Spitsov är ren.– Vi får väl se om fyra år ifall det kommer några historier, säger Manificat.
Berättar nu sanningen – efter makens död
Cline Dion lärde känna sin 26 år äldre make Ren Anglil när hon bara var 12 år gammal och han var hennes manager.Nu berättar världsstjärnan om sorgen efter makens död – och hennes mammas motstånd när kärleksförhållandet först blev känt.– Jag sa: Mamma, jag älskar honom så att det gör ont, säger Cline Dion i The Project.
Koreas gemensamma hockeylag kan få en fortsättning
GANGNEUNG. Projektet hockeylaget Korea har spelat klart för den här gången. Det blandade laget med spelare från både Nord- och Sydkorea avslutade på tisdagen sin OS-resa med match mot Damkronorna inför en engagerad publik. Nu vill Internationella ishockeyförbundets ordförande Ren Fasel se en repris i OS i Peking 2022.
Tvingas bort från OS – och det är helt rätt
Att slovenske hockeystjärnan Ziga Jeglic åkt fast för doping är en seger.För rättvis idrott.För ren idrott.För hockeyn, som har varit förskonad från dopingfall.
Läs mer om Ziga Jeglic.
Svenska reaktionen: Det är bara idiotiskt
GANGNEUNG/STOCKHOLM. Ziga Jeglic har åkt fast för doping.Den tidigare Södertälje SK-forwarden har testats positivt och erkänt sig skyldig.Nu reagerar Tre Kronors spelare starkt mot att dopningen nått ishockeyn även i årets OS.– Man vill ju ha en ren idrott. Det är bara idiotiskt, säger Viktor Fasth.