Rick nelson

Elvis-tolkaren fann kärt bo och kärbo

Vardagsrummet i det 100 år gamla fiskarhuset avslöjar direkt vem som bor här. Här hänger skivomslagen till några av artisten Håkan Brincks hudgudar som Elvis, Rick Nelson, Charlie Rich och Roy Orbison. – Jobbar just nu med ett album där jag tolkar Rick Nelson på skånska, säger Håkan Brinck innan vi ens hunnit slå oss ner vid det generöst uppdukade frukostbordet.

Rick Story vinnare i stormatchen i Globen

Det blev fiasko för de svenska deltagarna vid MMA-galan i Globen. Amerikanen Rick Story vann huvudfighten mot isländska Gunnar Nelson. –Han har en del grejer att gå hem och slipa på, säger TV 12:s expertkommentator Ian Roberto i direktsändning.
Läs mer om Globen, Gunnar Nelson och Ian Roberto.
Ingen svensk fighter i huvudmatchen på Fight Night Stockholm
Det blir Islands iskalle MMA-stjärnskott Gunnar Nelson mot amerikanen Rick Story som får vara dragplåstret för UFCs tredje gala i Stockholm.
Islänning går huvudmatchen i Globen
På torsdagen meddelade MMA:s proffsorganisation UFC huvudakten i galan i Globen i Stockholm den 4 oktober. Det blir en match i weltervikt mellan islänningen Gunnar Nelson, 26, och amerikanen Rick Story, 29.

Islänning går huvudmatchen i Globen

På torsdagen meddelade MMA:s proffsorganisation UFC huvudakten i galan i Globen i Stockholm den 4 oktober. Det blir en match i weltervikt mellan islänningen Gunnar Nelson, 26, och amerikanen Rick Story, 29. Nelson är obesegrad med 13 vinster och en oavgjord — men Story, som har 17 vinster och åtta förluster, har å sin sida besegrat den nuvarande welterviktmästaren Johny Hendricks.
Han vägrar flagga för Nelson Mandela
För att hedra Nelson Mandela beordrade Barack Obama att även USA skulle flagga på halv stång fram till den 9 december. Men sheriff Rick Clark vägrar. Orsaken: Mandela var inte amerikan.