Rickard lundqvist

Vi föräldrar är otroligt oroliga

Eleonora, snart två år, föddes med en sällsynt kromosomavvikelse. Hon är i behov av tillsyn dygnet runt, men trots det har Försäkringskassan avslagit familjens ansökan om personlig assistans. – Det som pågår just nu gör oss föräldrar så otroligt oroliga inför både nutid och framtid, säger Eleonoras pappa Rickard Lundqvist.

JUST NU: Maskerade personer rånade Ica-butik under vapenhot

Vid 20.04 larmades polisen om att ett rån skett i en Ica-butik i Kristianstad.Två maskerade förövare ska gått in i butiken beväpnade med kofot och ett pistolliknande föremål och hotade personalen.Efter rånet ska de ha försvunnit från platsen i en personbil.– Vi har precis kommit till platsen och måste skapa oss en bild av vad som har hänt, säger Rickard Lundqvist, informatör vid polisens ledningscentral.
Kraschkaos i trafiken – flera olyckor på en timme
Flera trafikolyckor har skett runtom i Skåne på onsdagseftermiddagen.Bland annat har en personbil och en lastbil krockat i Malmö och tre bilar har kolliderat vid Helsingborg.– Det har varit mycket olyckor den senaste timmen, det kan vara regnet som ställer till det, säger Rickard Lundqvist, pressinformatör vid polisens regionledningscentral.
SVT fick klippa bort kaoset – publiken skriker rakt ut
Här går det helt galet i SVT:s Sommarkväll med Rickard Olsson.Kanalen skulle spela in en trailer till programmet, men då väljer bland annat Loa Falkman att mata programledaren med jordgubbar och Per Andersson och Maria Lundqvist bar bort ett bord.–Herregud, säger Rickard Olsson.SVT valde senare att inte visa trailern.

Fem insläppta puckar för Henrik Lundqvist i comebacken i väst

Tampa. Henrik Lundqvist släppte in fem mål i sin comeback efter höftskadan när Anaheim slog New York Rangers med hela 6–3 i NHL. Ryan Getzlaf låg bakom fyra av målen och Rickard Rakell utökade sin poängsvit till sju matcher.
Fem insläppta puckar för Henrik Lundqvist i comebacken i väst
Tampa. Henrik Lundqvist släppte in fem mål i sin comeback efter höftskadan när Anaheim slog New York Rangers med hela 6–3 i NHL. Ryan Getzlaf låg bakom fyra av målen och Rickard Rakell utökade sin poängsvit till sju matcher.
Föräldrarnas oro för sjuka Eleonora
Eleonora, 1, i Malmö föddes med en sällsynt kromosomavvikelse som medför bland annat utvecklingsstörning, blindhet och epilepsi.Nu har pappa Rickard Lundqvist skrivit ett upprop på Facebook där han öppenhjärtigt berättar om familjens situation – och samtidigt trycker på vikten av assistans för barn i Eleonoras situation.– Det känns så onödigt och fel att vi i en välfärdsstat som Sverige, ska behöva oroa oss inför framtiden, säger han.
Henrik Lundqvist fixade säsongens första nolla
Henrik Lundqvist höll nollan när New York Rangers slog till med hela 5–0 hemma på Manhattan mot St Louis. Det var den svenska stjärnmålvaktens första nolla för säsongen. Och Rickard Rakell är tillbaka i Anaheim med besked.
Läs mer om Anaheim och Manhattan.
Nya Tre Kronor efter World Cup
World Cup är över och Henrik Lundqvist, Erik Karlsson och bröderna Sedin är tillbaka i NHL. Det är dags för förbundskapten Rickard Grönborg att börja jobba i Tre Kronor-vardagen. På torsdag startar Karjala Tournament i Plzen. Här är spelarna Grönborg vill testa inför VM i Köln i maj.
Maria Lundqvist i ny Sunneshow
Skådespelerskan Maria Lundqvist och programledaren Rickard Olsson är med i vårens nya krogshow på Hotel Selma Lagerlöf i Sunne.
Megaquiz fyllde tältet
- 23:06 Megaquiz fyllde tältet Sofia Johansson, Rickard Degerfeldt, Anders Sundgren, Sofie Andersson och Dick Thorn i det vinnande laget Piraterna. Saknas på bilden gör Svenne Lundqvist.
Resultat Elitserien
Elitserien herrar Vänersborg-Hammarby 6-6 (2-3) Vänersborg: Marcus Sixtensson 2, Robin Lundqvist, Viktor Weiselius, Henrik Eriksson, Christofer Fagerström. Hammarby: Patrik Nilsson 3, Stefan Erixon 2, Rickard Koch.
Medaljskörd för Heds IF
Lagbild från vänster: Adrian A, Sören A Stefan Stjerna, Mats Atterheim, Rickard Atterheim, David Nyrn, Krister Nyrn, Göte Alfredsson och Mikael Lundqvist. Två guld, två silver och
Lundqvist kontaktad - men besked dröjer
BRNO, Tjeckien. Pär Mårts hoppas på Henrik Lundqvist. Och Tre Kronor-bossen Johan Garpenlöv har redan varit i kontakt med med målvaktsstjärnan - men ett besked om spel kommer att dröja. - Det vore fantastiskt om han kom till VM. Alla lag skulle bli bättre med Henrik Lundqvist i mål, sa Rickard Wallin efter segern mot Tjeckien.