Rikard

Skrattar av chocken: Detta vi varnat för

Sydkorea är ett nytt inslag i Channel One Cup inför OS på hemmaplan.Mot Sverige gjorde de exakt likadant som senast mot Finland - tog ledningen, inför chockade åskådare på läktarna - som inte trodde sina ögon.– Det var det här vi varnade för, säger C Mores kommentator Björn Olden.– Jag är inte alls förvånad, säger förbundskapten Rikard Grönborg.

Ingen norska ska starta med gul väst på Touren

TOBLACH. De norska åkarna har en tydlig plan inför helgens världscupstävling: De ska peta ned Charlotte Kalla från tronen.Huvudpersonen själv tar utspelet med ro. Men Rikard Grip ryter ifrån:– Den gula västen ska vara i svensk ägo när Tour de Ski startar, säger förbundskaptenen.
Läs mer om Charlotte Kalla, Ski, Tour och Touren.
Funderat på vad f-n jag håller på med...
Viktor Fasth är viktigaste spelaren i Tre Kronors OS-lag.Rikard Grönborg hyllar en fantastisk tävlingsmänniska och beskriver hur Tre Kronors målvakt får fart på hela laget.Viktor själv avslöjar varför han är så förbannad när han ska spela match och vilken musik han laddar upp med.- Det måste vara samma musik och jag måste vara lite halvtjurig, då är jag som bäst...
Scenrecension: Rapunzel – enkelt om ung kärlek
Rikard Loman om Rapunzel på Storan, Helsingborgs stadsteater
Läs mer om Rapunzel och Storan.

Skilj på investeringsvolym och prioriteringar

SLUTREPLIK DN Debatt 4/12. Anledningen till de uppenbara bristerna i replikerna är att debattörerna inte är intresserade av att diskutera långsiktig investeringsnivå och utgiftsram. De ägnar nästan hela replikutrymmet åt att diskutera prioriteringar inom en utgiftsram, skriver Lars-Fredrik Andersson, Rikard Eriksson och Sandro Scocco.
Wolff hedrades inför fulla läktare
Den avlidne skådespelaren Rikard Wolff hedrades under kvällen på Stadsteatern i Stockholm. DN var på plats.
Henrikssons rörande farväl till vännen Wolff: Känns väldigt ensamt
Rikard Wolff blev bara 59 år gammal.Under måndagen hedrades den folkkära skådespelaren och artisten med en hyllningskonsert på Stadsteatern.Många ur den svenska skådespelar- och artisteliten var på plats för att minnas sin vän.– Det känns väldigt ensamt. När man är ensam så vet man inte var man ska vända sig längre. Man kunde alltid vända sig till Rikard, säger Krister Henriksson.Även vännen Helen Bergström var tagen när hon stod på scen.
Växjös ilska mot Tre Kronors val
När Tre Kronor OS-genrepar väljer förbundskapten Rikard Grönborg att ta ut CHL-stjärnorna Fredrik Pettersson och målvakten Viktor Fasth.Det väcker känslor i Växjö-lägret:– Det är jävligt konstigt. Hockeyn förlorar när vi inte kan ställa upp med bästa laget, säger Henrik Evertsson, vd och sportchef för Växjö Lakers till Aftonbladet.Tre Kronor kontrar med:– Vi följer bara reglerna, säger Grönborg till tidningen.
Landslagets svar: SVT:s teori är fel
DAVOS. Ingen av svenskarna tog sig upp på pallen i Davos.Då spekulerade experterna i SVT om att Charlotte Kalla och gänget hade dåligt glid.Men det stämmer inte, enligt förbundskapten Rikard Grip.
Rikard Wolff hyllas av vännerna - så blir kändistäta konserten
Tillsammans med några av Rikard Wolffs närmaste vännner arrangerar Kulturhuset Stadsteatern en hyllningskväll för honom, skriver de i ett pressmeddelande.
Hyllningskväll för Rikard Wolff på Kulturhuset Stadsteatern
Skådespelaren Rikard Wolff, som gick bort i mitten av november, hyllas under en kväll på Kulturhuset Stadsteaterns stora scen i Stockholm.
Regeringen prioriterar fel infrastrukturprojekt
REPLIK DN Debatt 4/12. Lars-Fredrik Andersson, Rikard Eriksson och Sandro Scocco argumenterar för ökade infrastrukturinvesteringar. I en rapport med det förledande namnet Under Falsk Flagg hävdar de att jag som ordförande i Finanspolitiska rådet gett uttryck för regeringens och finansdepartementets nya (falska) beskrivning av verkligheten när det gäller svenska investeringar i infrastruktur.
Hyllningarna till Rikard Wolff efter julkalendern
I SVT:s julkalender Jakten på tidskristallen gjorde skådespelaren Rikard Wolffs en av sina sista roller.Skådespelaren gjorde entr i serien under tisdagen – och hyllas nu av tittarna.Man blir ju alldeles salig av hans leende. Blir nog att sitta uppe till två och invänta nästa avsnitt. Fine Rikard., skriver en person på Twitter.
Läs mer om Jakten, Rikard Wolff och Twitter.
Grip: Ett rimligt beslut av IOK
Rikard Grip, ordförande för svenska längdskidlandslaget, tycker att beslutet från IOK är rimligt. – Det har under lång tid funnits tydliga bevis för att Ryssland har använt sig av otillåtna metoder, säger han till TT.
Läs mer om IOK och Ryssland.
Djurgårdens Engqvist med i Tre Kronor-trupp
Tre Kronors förbundskapten Rikard Grönborg har tagit ut truppen till Channel One Cup, den sista turneringen före OS i Pyeonchang i februari.
Jonas Gardells fina hyllning till Wolff
Månen var extra stor i natt.Fenomenet som kallas för supermåne uppmärksammades av Jonas Gardell på Instagram.Till sin bild på månen hyllade han avlidne skådespelaren Rikard Wolff.Nå, vad tror ni, sitter det en pojke på månen i natt?, skriver Jonas Gardell.
Finansdepartementet har fel – ökade vägsatsningar krävs
När vi andra upplever trängsel, bilköer och tågförseningar målar Finansdepartementet i stället upp en ljus bild av läget – och därmed behövs inga ökade satsningar på vägar och järnvägar. Men departementet har fel – de offentliga investeringarna i infrastruktur måste öka, skriver Lars-Fredrik Andersson, Rikard Eriksson och Sandro Scocco.
Familjens fina ord om Rikard Wolff
Den folkkära skådespelaren och artisten dog den 17 november.Här är familjens fina ord i dödsannonsen.Vår älskade Rikard Wolff har lämnat oss i oändlig sorg och saknad, s
Läs mer om Rikard Wolff.
Carina Bergs drama – yngre kärleken brädade miljardären
Nyligen offentliggjorde programledaren Carina Berg, 40, förhållandet med 12 år yngre fotbollsstjärnan Erik Johansson, 28.Inte långt efter uppbrottet från miljardären Rikard Svensson.Du är allt jag behöver i detta syndiga liv, skriver Carina Berg till kärleken, på Instagram.
Rikard Wolff gjorde mesta möjliga med magert manus
Barnpubliken är den snällast tänkbara, men man får inte slarva för det.Gunilla Brodrej ser årets julkalender Jakten på tidskristallen.
Läs mer om Jakten.
Lisa Ekdahls gest vid kistan – flera i tårar
Lisa Ekdahl sjöng Pojken på månen innan Rikard Wolff sänktes ned i jorden under en privat ceremoni i Stockholm på måndagen.Låten, som Lisa Ekdahl och Rikard Wolff skrev tillsammans, har blivit hans signum.Endast de närmsta vännerna var inbjudna till begravningen.– Det var vackert, sorgligt, värdigt. En avskalad, enkel ceremoni, säger kusinen Benjamin Wolff.
Rikard Wolff har förts till sista vilan
Rikard Wolff begravdes under måndagen. Familjen och vänner fick ta farväl av skådespelaren under en privat ceremoni. –Det var en vacker begravning med de närmaste, precis som vi hade önskat. Många nära och kära närvarade, säger kusinen Benjamin Wolff till Aftonbladet.
Läs mer om Aftonbladet och Benjamin Wolff.
Rikard Wolff får hyllningskonsert
Rikard Wolffs familj planerar en hyllningskväll för den bortgångne artisten och skådespelaren, skriver Expressen. Konserten äger rum på Kulturhuset Stadsteatern i Stockholm den 11 december, och just nu diskuterar man med flera artister om att medverka. Läs mer om skådespelaren Rikard Wolffs bortgång Det kommer bli en jättefin artistsammansättning med folk som vill vara med och hylla honom, säger kusinen och journalisten Benjamin Wolff till Expressen.
Så blir familjens hyllning till Wolff
Kort efter Rikard Wolffs död planerar familjen en hyllningskonsert till den folkkäre skådespelaren.Konserten sker den 11 december på Stadsteatern.– Det kommer att vara en hyllningskväll till hans ära, säger kusinen Benjamin Wolff.