Robert de niro

Robert De Niro ska spela Enzo Ferrari i ny film

Snart kan du se en film om Enzo Ferraris spektakulära liv och hur han ledde bolaget fram till 1980-talet. Det är Robert De Niro som ska spela Enzo Ferrari, uppger en italiensk tidning.
Läs mer om Enzo Ferrari och Robert De Niro.

Robert De Niro: Clinton borde bli nästa president

Filmstjärnan ger Hillary Clinton sitt stöd inför presidentvalet 2016
Läs mer om Hillary Clinton.
De Niros skattesmäll: 53 miljoner kronor
Skådespelaren Robert De Niro har hostat upp 6,4 miljoner dollar, eller drygt 53 miljoner kronor, i obetald skatt till den amerikanska skattemyndigheten, skriver The Independent.
Läs mer om The Independent.
De Niros skattesmäll: 53 miljoner
Skådespelaren Robert De Niro har hostat upp 6,4 miljoner dollar, eller drygt 53 miljoner kronor, i...

De Niros skattesmäll: 53 miljoner

Skådespelaren Robert De Niro har hostat upp 6,4 miljoner dollar, eller drygt 53 miljoner kronor, i obetald skatt till den amerikanska skattemyndigheten, skriver The Independent.
Läs mer om The Independent.
Robert De Niro regisserar musikal
Filmveteranen Robert De Niro tar sig an en ny konstform och ska regissera musikaluppsättningen av pjäsen I skuggan av Bronx, skriver Contactmusic.
Läs mer om Bronx och Contactmusic.
De Niro regisserar musikal
Filmveteranen Robert De Niro tar sig an en ny konstform och ska regissera musikaluppsättningen av...
De Niro regisserar musikal
Filmveteranen Robert De Niro tar sig an en ny konstform och ska regissera musikaluppsättningen av pjäsen I skuggan av Bronx, skriver Contactmusic. Musikalen bygger på Chazz Palminteris pjäs om en amerikansk pojke som dras in i maffiaverksamheten i New York, och historien är välbekant för De Niro - han regisserade filmversionen 1993.
Läs mer om Bronx, Contactmusic, De Niro och New York.
De Niro producerar drama
Stockholm Den amerikanska tv-stationen CBS har beställt ett pilotavsnitt av serien "The justice" som produceras av skådespelaren Robert De Niro,
Läs mer om Robert De Niro och The.
Tröttsam thriller med Cusack
En stjärnspäckad thriller med världsstjärnorna John Cusack och Robert De Niro. Cusack gör rollen som underhuggarskruken Jack, som jobbar för skurkbossen Dragna, spelad av De Niro.
Två trailers för Scorsese-kortfilmen "The Audition"
DiCaprio och De Niro medverkar tillsammans i Scorsese-regisserad kortfilm. REKLAM Martin Scorsese har använt sig av både Leonardo DiCaprio och Robert De Niro i ett flertal av hans filmer.
Se Robert De Niro, Leonardo DiCaprio och Brad Pitt mötas – i reklamfilm
När skådespelare som Robert De Niro, Leonardo DiCaprio och Brad Pitt samarbetar med regissören...
En mullrande mörk berättelse
En näsprotes kan vara ett effektivt vapen i jakten på en Oscar. Både Robert De Niro och Nicole Kidman tog hem guldgubbar efter att ha burit präktiga fusknäsor i "Tjuren från Bronx" respektive "Timmarna".
De Niro filmar med Lawrence - igen
Stockholm Robert De Niro bekräftar nu att han ska vara med i David O Russells drama "Joy".
Läs mer om Joy och Lawrence.
De Niro filmar med Lawrence – igen
Robert De Niro bekräftar nu att han ska vara med i David O Russells kommande drama Joy. – Ja, jag...
Läs mer om Joy och Lawrence.
De Niro filmar med Lawrence - igen
Robert De Niro bekräftar nu att han ska vara med i David O Russells kommande drama Joy.
Läs mer om Joy och Lawrence.
De Niro filmar med Lawrence — igen
Robert De Niro bekräftar nu att han ska vara med i David O Russells kommande drama Joy. — Ja, jag ska göra något med dem. Jag ska spela en pappa, säger De Niro enligt Hollywood Reporter. Med dem menar han Russell och skådespelerskan Jennifer Lawrence, som ska spela huvudrollen i filmen. De Niro, Lawrence och Russell har tidigare jobbat tillsammans med filmerna Du gör mig galen och American hustle.
Stopp för De Niros nya film
Den kommande långfilmen Idol's eye med Robert De Niro, Rachel Weisz och Robert Pattinson i rollerna är inte längre kommande. Inspelningen skulle ha dragit igång i måndags men flera av filmens producenter hade då inte fått fram de nödvändiga pengarna, skriver Variety.
Stopp för De Niros nya film
Den kommande långfilmen Idol's eye med Robert De Niro, Rachel Weisz och Robert Pattinson i...
De Niro hyllade Robin Williams
Robert De Niro prisades för sina skådespelarinsatser av organisationen Friars Club på tisdagskvällen. Men när han tog emot priset Icon Award valde han att tillägna det vännen och bortgångne kollegan Robin Williams, skriver New York Post.
Läs mer om Icon Award och New York Post.
De Niro hyllade Robin Williams
När Robert De Niro prisades för sina skådespelarinsatser av organisationen Friars Club på tisdagskvällen. Men när han tog emot priset Icon Award valde han att tillägna det vännen och bortgångne kollegan Robin Williams, skriver New York Post.
Läs mer om Icon Award och New York Post.
De Niro hyllade Robin Williams
När Robert De Niro prisades för sina skådespelarinsatser av organisationen Friars Club på...
De Niro hyllade Robin Williams
Robert De Niro prisades för sina skådespelarinsatser av organisationen Friars Club på tisdagskvällen. Men när han tog emot priset Icon Award valde han att tillägna det vännen och bortgångne kollegan Robin Williams, skriver New York Post. — Om ni känner mig, då vet ni att jag älskar att skratta. Och ingen fick mig att skratta som Robin. Men han hade förstås mer än skämten. Han hade så mycket humanism.
Läs mer om Icon Award, New York Post och Robin.
Linnea är festfixare åt Hollywood-eliten
NEW YORK. Hon har fixat filmfestival med Robert De Niro och ordnat nyårsfest åt Eva Longoria på en ö på Bahamas. Festfixaren Linnea Johansson, 33, från Göteborg öppnade eventfirma i New York - där partytrenderna avlöser varandra. - Jag har precis ordnat ett fallskärmslevererande matevent.
De Niro anklagar sig för John Belushis död
Missbruket och de hårda festerna slutade med att vännen John Belushi dog. Det fick Robert De Niro att bryta ihop, enligt en ny bok som citeras av Radar Online. Belushi hade experimenterat med heroin för att spela en punkrockare i en film, och imiterade De Niros teknik för att sjunka djupt in i roller, står det i boken In De Niro: A Life.