Robert de niro


De Niro hyllade Robin Williams

Robert De Niro prisades för sina skådespelarinsatser av organisationen Friars Club på tisdagskvällen. Men när han tog emot priset Icon Award valde han att tillägna det vännen och bortgångne kollegan Robin Williams, skriver New York Post.

Läs mer om Icon Award och New York Post.

De Niro hyllade Robin Williams

När Robert De Niro prisades för sina skådespelarinsatser av organisationen Friars Club på tisdagskvällen. Men när han tog emot priset Icon Award valde han att tillägna det vännen och bortgångne kollegan Robin Williams, skriver New York Post.

Läs mer om Icon Award och New York Post.
De Niro hyllade Robin Williams

När Robert De Niro prisades för sina skådespelarinsatser av organisationen Friars Club på...

De Niro hyllade Robin Williams

Robert De Niro prisades för sina skådespelarinsatser av organisationen Friars Club på tisdagskvällen. Men när han tog emot priset Icon Award valde han att tillägna det vännen och bortgångne kollegan Robin Williams, skriver New York Post. — Om ni känner mig, då vet ni att jag älskar att skratta. Och ingen fick mig att skratta som Robin. Men han hade förstås mer än skämten. Han hade så mycket humanism.

Läs mer om Icon Award, New York Post och Robin.

Linnea är festfixare åt Hollywood-eliten

NEW YORK. Hon har fixat filmfestival med Robert De Niro och ordnat nyårsfest åt Eva Longoria på en ö på Bahamas. Festfixaren Linnea Johansson, 33, från Göteborg öppnade eventfirma i New York - där partytrenderna avlöser varandra. - Jag har precis ordnat ett fallskärmslevererande matevent.

Tidigare toppnyhet hos Expressen:
De Niro anklagar sig för John Belushis död

Missbruket och de hårda festerna slutade med att vännen John Belushi dog. Det fick Robert De Niro att bryta ihop, enligt en ny bok som citeras av Radar Online. Belushi hade experimenterat med heroin för att spela en punkrockare i en film, och imiterade De Niros teknik för att sjunka djupt in i roller, står det i boken In De Niro: A Life.

De Niro och Efron i komedi

Robert Deniro och Zac Efron ska spela mot varandra i kommande komedin `Dirty grandpa`, skriver Variety.

Läs mer om Efron, Variety och Zac Efron.
De Niro och Efron i komedi

Robert Deniro och Zac Efron ska spela mot varandra i kommande komedin Dirty grandpa, skriver...

Läs mer om Dirty, Efron och Zac Efron.
De Niro och Efron i komedi

Robert Deniro och Zac Efron ska spela mot varandra i kommande komedin Dirty grandpa, skriver Variety. Filmen regisseras av Dan Mazer (som låg bakom Da Ali G show), och filmen handlar om en man som kvällen före sitt bröllop tvingas skjutsa vulgär före detta militär till Florida för det ökända spring break-firandet. De Niro är just nu uppe i filmandet av The intern, sär han spelar mot bland andra Anne Hathaway.

Politisk strategi

Ledare Jag vet inte om ni kommer ihåg filmen Wag the dog med Dustin Hoffman och Robert de Niro från 1997.

Läs mer om Dustin Hoffman, Niro, Robert och Wag.
Uppvaknanden: Starkt och gripande

Både Robin Williams och Robert De Niro spelar roller otypiska för dem och deras samspel och kemi är fantastiskt.

Läs mer om Robert De Niro.
Komedin `Last Vegas` får uppföljare

Den oväntade succn med Michael Douglas, Robert De Niro, Morgan Freeman och Kevin Kline i huvudrollerna.

Tidigare toppnyhet hos Expressen:
Robert De Niro: Jag tog hand om min far

enligt Femalefirst.

Läs mer om Femalefirst.
De Niro och Pattinson i ny thriller

Los Angeles/TT Robert De Niro är klar för en roll i regissören Olivier Assayas kommande actionthriller `Idols eye`, rapporterar Variety. Sedan tidigare är det klart att `Twilight`-stjärnan

Läs mer om Pattinson och Variety.
De Niro och Pattinson i ny thriller

Robert De Niro är klar för en roll i regissören Olivier Assayas kommande actionthriller Idols eye, rapporterar Variety. Sedan tidigare är det klart att Twilight-stjärnan Robert Pattinson ska vara med i filmen.

De Niro och Pattinson i ny thriller

Robert De Niro är klar för en roll i regissören Olivier Assayas kommande actionthriller `Idols eye`, rapporterar Variety. Sedan tidigare är det klart att `Twilight`-stjärnan Robert

Läs mer om Pattinson, Robert och Variety.
De Niro och Pattinson i ny thriller

Robert De Niro är klar för en roll i regissören Olivier Assayas kommande actionthriller Idol's...

Läs mer om Pattinson.
De Niro och Pattinson i ny thriller

Robert De Niro är klar för en roll i regissören Olivier Assayas kommande actionthriller Idol's eye, rapporterar Variety. Sedan tidigare är det klart att Twilight-stjärnan Robert Pattinson ska vara med i filmen. Exakt vad Idol's eye ska handla om är i nuläget oklart men inspelningarna uppges ska ske i Chicago och Toronto i höst.

Robert De Niro blir The Pope

Skådespelaren axlar huvudrollen i Scott Manns actionthriller `Bus 757`. När en skådespelare har passerat 70-strecket så haglar det inte av huvudroller, men om turen är på sin sida kommer

Läs mer om The Pope.
10 hotell vars ägare är superstjärnor

Robert de Niro. Doris Day. Bob Marley. Elizabeth Hurley. Alla är de stjärnor, men den gemensamma nämnaren i det här sammahanget är att de alla är ägare av hotell. Kolla in bildspecialet för att se vem som äger vad.

Läs mer om Niro.
American hustle

KRIMINALDRAMA USA. Av David O. Russell Med Amy Adams, Christian Bale, Jennifer Lawrence, Bradley Cooper, Jeremy Renner, Robert De Niro

Stjärnspäckad premiär för Fallon

New York/TT-Reuters Robert De Niro, Lady Gaga, Mike Tyson, Tina Fey, Mariah Carey, Joan Rivers, Sarah Jessica Parker och Lindsay Lohan - det var några av de stjärnor som överraskande

Stjärnspäckad premiär för Fallon

Robert De Niro, Lady Gaga, Mike Tyson, Tina Fey, Mariah Carey, Joan Rivers, Sarah Jessica Parker och Lindsay Lohan - det var några av de stjärnor som överraskande dök upp när Jimmy Fallon på måndagen ledde den klassiska pratshowen The tonight show för första gången. Dessutom var förstås de officiella gästerna U2 och Will Smith på plats.

Stjärnspäckad premiär för Fallon

Robert De Niro, Lady Gaga, Mike Tyson, Tina Fey, Mariah Carey, Joan Rivers, Sarah Jessica Parker och Lindsay Lohan - det var några av de stjärnor som överraskande dök upp när Jimmy Fallon på måndagen ledde den klassiska pratshowen `The toni ght

Stjärnspäckad premiär för Fallon

Robert De Niro, Lady Gaga, Mike Tyson, Tina Fey, Mariah Carey, Joan Rivers, Sarah Jessica Parker...
Senaste nyheternaNyhetsdatabasen - Nyheter på ett ställe
Nyhetsdatabasen är en nyhetsagent och sökmotor som samlar nyheter från svenska tidningar. Här kan du snabbt läsa aktuella nyheter eller göra sök flera år tilbaka.
Kontakt
post@nyhetsdatabasen.se

Senaste 24t
13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14