Roger pontare

Renhornen + Pontare = Sant

Musik. På Valborgsmässoafton håller storbandet Renhornen vårkonsert precis som seden bjuder, gästartist i årets upplaga är Roger Pontare.
Läs mer om Pontare, Renhornen, Roger Pontare och Sant.

Pontares vändning – efter mystiska sjukdomen

Artisten Roger Pontare lider av en icke-diagnostiserad ögonsjukdom.Han har sökt hjälp hos läkaren –men de har inte kunnat bota sjukdomen.Nu säger artisten själv att han har blivit bättre tack vare en ny diet.–Det går åt rätt håll nu av bara farten, säger han till Aftonbladet.
Läs mer om Aftonbladet.
Roger Pontare ute ur "Stjärnornas stjärna"
1 av 2 Roger Pontare ute ur "Stjärnornas stjärna" Telegram. Soul var temat i kvällens "Stjärnornas stjärna". Fastän Roger Pontare bjöd på ett funkigt uppträdande blev det melodifestivalveteranen som fick lämna tävlingen.
Läs mer om Roger Pontare och Telegram.
Roger Pontare ute ur Stjärnornas stjärna
Soul var temat i kvällens Stjärnornas stjärna. Fastän Roger Pontare bjöd på ett funkigt uppträdande blev det melodifestivalveteranen som fick lämna tävlingen.

Pontare avslöjar detaljen om svåra sjukdomen

Roger Pontare är drabbad av en icke-diagnostiserad ögonsjukdom som förbluffat läkare och specialister.Först efter att artisten helt lade om sin kost efter nyår märkte han en förbättring.– Jag får fortsätta, det här är inget man blåser bort på en vecka, säger han.
Roger Pontares dramatiska viktras – nu avslöjar han metoden
Roger Pontare har lagt om sitt liv för att må bättre - något som resulterat i ett ordentligt viktras.Sedan nyår har artisten, som är aktuell i TV4:s Stjärnornas stjärna gått ner 18 kilo.– Jag var nästan orolig ett tag, vad är det som händer, säger Roger Pontare.
Läs mer om Roger Pontare.
Stjärnor tävlar i nya genrer: Livrädd
Från country till opera. I TV4:s nya storsatsning Stjärnornas stjärna ska artister som Ola Salo, Linda Pira och Roger Pontare försöka bemästra nya musikstilar. – Jag är livrädd och kommer att vara det hela vägen, säger rapparen Linda Pira.
Roger Pontare drabbad av mystisk hudsjukdom
Roger Pontare är drabbad av en icke-diagnostiserad sjukdom som gör hans utseende oigenkännligt.I två år har läkare och professorer försökt finna svaret på gåtan – utan framgång.Som sista utväg tvingas artisten att vända sig till den alternativa vården.
Roger Pontares ilska mot SVT efter fiaskot
Roger Pontare lyckades inte ta sig till andra chansen. Efter fiaskot i Melodifestivalen 2017 riktar nu schlagerräven en hård känga till SVT efter hånet mot Björn Ranelid. – Det är ett jävla påhopp. Eftersom jag har varit mobbad själv vet jag hur det är, säger han och berättar även att han i framtiden inte utesluter att leda hela tävlingen.
Roger Pontares ilska mot SVT efter fiaskot
Roger Pontare lyckades inte ta sig till andra chansen. Efter fiaskot i Melodifestivalen 2017 riktar nu schlagerräven en hård känga till SVT efter hånet mot Björn Ranelid. – Det är ett jävla påhopp. Eftersom jag har varit mobbad själv vet jag hur det är, säger han och berättar även att han i framtiden inte utesluter att leda hela tävlingen.
Roger Pontare: Perrelli gick för långt
Efter drygt tio år gör Roger Pontare comeback i Melodifestivalen 2017. Nu berättar han om sitt dåliga samvete över att ha varit en frånvarande pappa, sin andlighet, om hur han mobbades som liten och hur han lyckats hålla kärleken till sin livspartner Elisabeth vid liv. – Att det har varit lite stormigt ska jag inte sticka under stol med, säger han.
Roger Pontares stora förvandling
Känner du igen Roger Pontare? Här är Melodifestivalen-veteranens nya stil. – Det är få som känner igen mig nu faktiskt, säger han.
Läs mer om Roger Pontare.
Roger Pontares dolda sjukdom
Roger Pontare har redan vunnit Melodifestivalen två gånger. Nu försvåras hans comeback av en envis inflammation i ögat. – Det är för mycket vävnadsvätska under huden, berättar sångaren.
Läs mer om Melodifestivalen.
Hanna Fahl: Ett baksmälleår kan ha sina goda sidor
Så är det den tiden på året igen, när man upptäcker att man blir lite upprymd av att höra orden Roger Pontare. Ja, jag vet. Jag är förvånad själv.
Läs mer om Roger Pontare.
Perrelli och Pontare är klara för Melodifestivalen
Schlagerveteranen Charlotte Perrelli är klar för Melodifestivalen 2017 – artisten gav ett sent besked till SVT om sin medverkan. Expressen kan även berätta att Roger Pontare är med i tävlingen, precis som Benjamin Ingrosso – vilket Nöjesbladet var först med att rapportera om. – Jag är tillfrågad, säger Roger Pontare om uppgifterna.
Schlagerstjärnorna gästar Lottas allsång
Lotta på Liseberg är inne på sin tolfte säsong och det är sjunde året i rad som allsången direktsänds i TV4. Säsongens andra program gästas av bland annat Jessica Andersson, Roger Pontare och Tommy Nilsson. Du följer festen här.
Avdammat öststatstjafs
Nu blir det dramatik på hög nivå. Väldigt allvarliga Roger Pontare-komplex på Rickard och Elizas...
Midvinterkonsert med stämning av Roger Pontare och Brolle
Midvinterkonserten med Roger Pontare och Brolle som hålls i Junsele börjar vara något av en tradition, i lördags gavs konserten för tredje året i rad och det var lika fullt i lokalen som vanligt Junseles kombinerade sport- och konserthall
Läs mer om Brolle, Junsele och Roger Pontare.
Julstämning med Pontare
Roger Pontare är ute på en julturné och på söndagen var det dags att sprida lite julstämning i Örnsköldsvik. Spelningen ägde rum i en fullsatt Örnsköldsviks kyrka.
Läs mer om Pontare och Örnsköldsvik.
Utsåld kyrka väntar Pontare
Under söndagskvällen gästas Örnsköldsviks kyrka av den förre Örnsköldsviksbon Roger Pontare, som ska genomföra ett av totalt 20 stopp på sin julturné.
Pontare gav stämning
Under torsdagskvällen var alla stolar på Härnösands teater fyllda. Dragplåstret för kvällen var Roger Pontare som gjorde en av tjugo konserter under turnén Mitt vinterland. - Om du inte flyttar på dig kommer vi att göra det åt dig!
Läs mer om Mitt och Roger Pontare.
Mycket Pontare i juletid
En dokumentär i SVT, nya singeln "Kalla mig hem" och ett flertal välbesökta julshower - det är mycket Roger Pontare just nu. I veckan väntar julkonserter i Härnösand och Ramsele och senare i Ö-vik och Junsele.
Tredje gången gillt för Pontare och Brolle
Det börjar bli tradition nu. Brolle och Roger Pontares midvintershow i Junsele. Den 27 december är det dags igen, för tredje året i rad.
Läs mer om Brolle, Junsele och Pontare.
Pontare och Pontare gör musik tillsammans
Roger Pontare är tillbaka - den 3 november släpps hans nya singel Kalla mig hem som är producerad av hans son Vincent Pontare.
Läs mer om Kalla, Pontare och Vincent Pontare.
Pontare producerar Pontare
Roger Pontare är tillbaka - den 3 november släpps hans nya singel Kalla mig hem som är producerad av hans son Vincent Pontare.
Läs mer om Kalla, Pontare och Vincent Pontare.