Söndag

Berggrens unika rekord i SSL

På söndag kommer Storvretas Jesper Berggren skriva in sig i historieböckerna som en av sportens största genom tiderna.
Läs mer om SSL.

Kalla nära bli bäst någonsin: Det ger mig rysningar

PYEONGCHANG. Efter silvermedaljen i sprint är Charlotte Kalla på väg att bli Sveriges bästa vinterolympier genom tiderna. Redan nu har hon lika många medaljer som 50-och 60-talssuveränen Sixten Jernberg. Ett guld på söndag skulle göra henne störst. – Det ger mig rysningar, det är galet, det är svårt att förstå, säger Kalla.
Vinn en exklusiv weekend med vinterkörning på isbana med Michelin
Nu har du chansen att vinna en exklusiv weekend där du får provköra Michelins nya dubbdäck på is- och snöbana – till exempel acceleration, bromsprover, handlingsbana och komfortkörning på landsväg. Det här är en fantastisk chans att komma bakom kulisserna på däcktester, och se hur nya däck kan testas. Dessutom är det kul att köra på is- och snöbanor! Två vinnare får ta med sig varsin kompis och vinnaren utses av en jury från auto motor sport. När? Lördag–söndag 17–18 mars.Vad ingår? Flyg, boende, mat (middagen komponerad av Niklas Ekstedt) och kö
Läs mer om Michelin.
Allsvensk målvakt redo för comeback
Marko Johansson är nära comeback.TFF-målvakten som haft knäproblem är redo att spela mot Kalmar FF på söndag.– Det känns bra och jag har inte känt av någonting i knäet. Jag har kunnat vara med på allt, det är jag glad för. Jag har velat skynda långsamt, men nu känner jag mig redo för spel, säger Johansson till Trelleborgs Allehanda.
Läs mer om Johansson och Kalmar FF.

Agneta Sjödins framtidsbesked

Från och med söndag tar Agneta Sjödin, 50, över Bingolotto.Programledaren kommer ersätta Lotta Engberg innan de tillsammans avslutar den nuvarande säsongen.– Det känns kanon, säger hon.
Tekniskt fel – flyg inställda
Flygresor till och från Kalmar söndag kväll och måndag morgon har ställts in, rapporterar Barometern.Skälet uppges vara ett tekniskt fel hos flygbolaget BRA.
Läs mer om BRA, Barometern.Skälet och Kalmar.
Sportguiden söndag 18 februari
Här är guiden till söndagens sporthändelser. FOTBOLL Svenska cupen, gruppspel BP-Gefle IF (17) FRIIDROTT Inomhus-SM, dag 2 (Gavlehovshallen) INNEBANDY Allsvenskan norra, herrar GGIK-Täby (Gavlehovsh.
Söndag 18 februari
Söndag 18 februari
Malin Fransson: Tiden kan vara en fiende under OS
En finnkamp är avgjord. På söndag väntar nästa. I en OS-turnering kan tiden vara en fiende. Tre Kronor måste vinna gruppfinalen mot Finland för att vara säkra på att gå direkt till kvartsfinal.
Läs mer om Finland och OS-turnering.
OS 2018: Program och tv-tider söndag 18 februari
OS 2018 i Sydkorea är här!Här får du veta allt om dagens program, söndag den 18 februari.
Läs mer om Sydkorea.
Nu börjar Spacex skjuta upp sina internet-satelliter
De första två testsatelliterna åker upp på söndag. Totalt ska över 12 000 satelliter skjutas upp mellan 2019 till 2024 för att ge internet till världen.
Läs mer om Spacex.
Herrarnas stafettlag klart – Burman inleder
PYEONGCHANG. Det blir Jens Burman som får åka den inledande sträckan av herrarnas stafett på söndag. Sedan följer, inte oväntat, Daniel Rickardsson, Marcus Hellner och Calle Halfvarsson. – Vi har ju goda medaljchanser om allt går som det ska, säger Rickardsson förhoppningsfullt.
OS 2018: Resultat söndag 18 februari
OS 2018 är äntligen i gång! Här hittar du alla resultat från söndag 18 februari.
Norska stjärnan hotar att lägga sig: Galen
Norska skidskytten Johannes Tingnes Bö hamnade högst på pallen i herrarnas distanslopp.Nu menar han att han komma att lägga sig i masstarten på söndag. Om det står mellan honom och brodern Tarjei i en medaljkamp.– Jag skulle lägga mig mot honom i en medaljkamp, säger Thingnes Bö till norska Dagbladet.
Läs mer om Dagbladet och Tarjei.
Xbox Live Guld är gratis för alla denna helg
Inga planer för helgen? Då har Microsoft goda nyheter och meddelar att Xbox Live Guld är tillgänligt för alla tills på söndag kväll.
Läs mer om Microsoft och Xbox Live Guld.
Skridskodisco då nya isbanan invigs i helgen
Skridskodisco blir det på Vikingavallen på söndag för alla Söderköpingsbor. Då invigs kommunens nya konstfrusna isbana. - Äntligen är det dags. Men isen finns inte än, vi ska börja dra igång med den imorgon.
Linda Lindenau pratar långsegling hos Sjöskolan
Långseglaren och charterskepparen m m Linda Lindenau är hemma på ett kort besök i Stockholm några veckor innan hon åker tillbaka till Nya Zeeland för att fortsätta varvet runt jorden. Hon håller ett föredrag på Sjöskolan söndag 18 februari och ett på tisdag 20 februari innan hon åker tillbaka till Nya Zeeland för att fortsätta Fortsätt läsa Linda Lindenau pratar långsegling hos Sjöskolan Inlägget Linda Lindenau pratar långsegling hos Sjöskolan dök först upp på Båtliv.
Margot Wallström till Sydkorea i känsligt läge
Resan följer efter ett besök av en nordkoreansk delegation i StockholmPå söndag åker utrikesminister Margot Wallström till Sydkorea. Resan följer efter ett besök av en nordkoreansk delegation i Stockholm och intensiva kontakter med USA:s utrikesminister Rex Tillerson.
Wallström till Sydkorea i känsligt läge
På söndag åker utrikesminister Margot Wallström till Sydkorea. Resan följer efter ett besök av en nordkoreansk delegation i Stockholm och intensiva kontakter med USA:s utrikesminister Rex Tillerson.
Wallström till Sydkorea i känsligt läge
På söndag åker utrikesminister Margot Wallström till Sydkorea. Resan följer efter ett besök av en nordkoreansk delegation i Stockholm och intensiva kontakter med USA:s utrikesminister Rex Tillerson.
Malmö FF:s glädjebesked inför cup-premiären
Tre spelare drogs med skadebekymmer under lägret i Florida.Samtliga är tillgängliga för spel i Malmö FF:s Svenska Cupen-premiär mot Dalkurd på söndag.– Får vi en bra vecka på alla, så ska nog alla kunna vara uttagningsbara till matchen, säger Magnus Pehrsson till Sydsvenskan.
Pianisten Inese Klotina till Flen
Inese Klotina blir nästa pianist att ge en konsert i Pianovisions serie pianokonserter i Flen. På söndag den 18 februari spelar hon musik av Schumann, Beethoven, Medtner och Rangström i Flens församlingshem.
ETC ger dig en digital tidning - varje söndag
Nu växlar vi upp med en extra tidning för dig som prenumererar på nyhetsmagasinet ETC. Nyhetsmagasinet ETC är vårt veckomagasin och lockar hela tiden nya läsare. Varje månad tillkommer många prenumeranter.
Läs mer om ETC.
Kvinna våldtagen utomhus vid bibliotek
En kvinna har anmält att hon natten mot söndag blivit våldtagen utomhus vid ett bibliotek i Karlstad.En man ska ha förföljt kvinnan och sedan förgripit sig på henne.
Läs mer om Karlstad.En.