Sanchez

Han är kortare än jag trodde

Zlatan Ibrahimovic är tillbaka på träningsplanen med sitt Manchester United.Han har haft en första vecka med nyförvärvet Alexis Snchez.Zlatans kommentar om Sanchez?– Han är extremt kort, säger Zlatan Ibrahimovic.
Alexis Sanchez dömd till fängelse – får miljonböter
Fotbollsstjärnan Alexis Sanchez straff mildras efter miljonskattefusket i FC Barcelona.29-åringen döms till 19-månaders villkorlig dom och höga böter.
Här gör Sanchez sitt första mål för United
Alexis Sanchez har presenterat sig för sin nya hemmapublik.Chilenaren gjorde sitt första mål för Manchester United när han slog in en straffretur mot Huddersfield.
Han kommer sluta, de jagar ett nyförvärv till
I Alexis Sanchez har Manchester United fått in en superspelare.Men Jos Mourinho ska inte vara färdig - trots att deadline bara är ett drygt dygn bort.
Läs mer om Manchester United.
Stjärnan blir Citys hämnd för Alexis
Manchester United drog längsta strået gällande Alexis Sanchez.Men den här kampen ser Manchester City ut att gå vinnande ur.
Läs mer om Manchester City.
Vändningen – efter stora bråket: Lögn
Thierry Henry anklagades för att ha övertygat Alexis Sanchez att lämna Arsenal.Nu har klubbikonen slagit tillbaka mot anklagelserna.Jag sa aldrig det, skriver Henry på Twitter.
Läs mer om Arsenal.Nu, Henry och Twitter.
Har ni sett – det här är inte klokt
Har ni sett?Han spelar piano. Han klär på sig. Han andas. Det är inte riktigt klokt.Alexis Sanchez har presenterats, och parallellverklighetens världsmästare från Manchester går mot ytterligare en titel.
Läs mer om Manchester.
Hängs ut som otrogen: Ett svin och avskum
Alexis Sanchez, en av världens mest kända fotbollsspelare, är i rejält blåsväder.En kvinna har trätt fram och hävdat att Arsenal-stjärnan betalade henne för att ha sex.
Läs mer om Arsenal-stjärnan.
Alexis Sanchez klar för United
Alexis Sanchez lämnar Arsenal för Manchester United. Och Henrich Mchitarjan gör omvänd flytt. Båda spelarna presenterades av sina respektive klubbar under måndagskvällen.
Läs mer om Arsenal, Manchester United och United.
Det säger ju allt – hade ingen chans
Alexis Sanchez väntas bli presenterad av Manchester United i dag.Nu förklarar Arsène Wenger varför de släpper sin stora anfallsstjärna.– Jag förstår inte varför någon vill lämna Arsenal, säger fransmannen till Daily Mirror.
Domen: De får panik när Sanchez kommer
Alexis Snchez väntas sätta skräck i Manchester Uniteds motstånd.Och i det egna laget?De andra anfallarna lär drabbas av panik, menar klubbikonen Paul Ince.– Ingen av dem är på samma nivå som Snchez, säger han enligt Daily Mirror.
Uppgift: United betalar noll kronor för Sanchez
Nu är det nära.Enligt BBC:s Arsenal-expert David Ornstein är Henrikh Mkhitaryan överens med Arsenal - vilket öppnar för Sanchez att flytta till United.Enligt Ornstein betalar United ingenting för Sanchez.
Gjorde sent besök på hotellet vid midnatt
Alexis Sanchez gör inte debut för Manchester United i dag.Men efter ett sent möte på Arsenals hotell i natt kan chilenaren bli presenterad under dagen.
Läs mer om Manchester United.
Missar deadlinen för Alexis Sanchez
Alexis Sanchez klar för Manchester United.Men övergången är inte redo att presenteras - vilket betyder att Arsenal-anfallaren inte kommer att kunna debutera i helgen.
Överens med United – får enorm drömlön
Alexis Sanchez tid i Arsenal kommer allt närmare sitt slut.Sanchez uppges nu ha kommit överens om sitt personliga kontrakt med Manchester United – och det är en drömlön som väntar för 29-åringen.Nu måste han bara invänta att Henrikh Mkhitaryan går med på en flytt i motsatt i riktning.
Zlatan indragen – i superaffären
Förhandlingarna mellan Arsenal och Manchester United kring Alexis Sanchez pågår för fullt.Nu har Zlatan Ibrahimovic blivit indragen i affären.
Bakslag för Arsenal i jakten på stjärnan
Arsenal jagar en ersättare till Alexis Sanchez.Men kanske är det mer illa ställt med den där jakten än väntat.
Läs mer om Arsenal.