Seger

Det är ofattbart att vi har en sån svit

LOS ANGELES. Colorado tog sin tionde raka seger när man bortabesegrade Toronto med 4-2 i natt, svensk tid.- Det är nästan ofattbart att vi har skaffat oss en sådan segersvit. Man brukar ju hylla lag, som grejar fyra-fem vinster i rad, säger Gabriel Landeskog.Carl Söderberg är lika glad han.- Det är väldigt roligt att spela hockey just nu. Hoppas det håller i sig, säger han.
Så går Sverige till semifinal
Så här är förutsättningarna efter Frankrikes seger över Serbien och Sveriges seger över Belarus på måndagskvällen.
Läs mer om Serbien och Sverige.
Alvik vann basketderbyt mot AIK
Alvik Basket stärkte greppet om att sluta i topp tre i Basketligan dam genom seger 79–64 i derbyt mot AIK. Det var lagets åttonde raka seger.
Läs mer om AIK och Basketligan.

Ni tror på seger – men sista ordet är inte sagt

Havsluft och strandpromenader.Det ska göra Bold Eagle till vinnare i årets viktigaste lopp.- Ni tror att ni kommer vinna med Propulsion eller Readly Express. Men sista ordet är inte sagt, hälsar superstjärnans tränare Sebastien Guarato svenska travfans inför Prix d Amerique.
Sifferdramat som kan avgöra Sveriges öde
Seger mot Belarus, sedan ligger Sveriges vidare EM-öden i franska händer. Om Sverige slår Norge i sista matchen vill säga. EM har utvecklats till ett matematiskt pussel, men för spelare och ledare gäller bara en sak: – Här och nu och vinna i morgon är uppgiften, säger förbundskapten Kristjn Andrsson.
Läs mer om EM-öden, Kristjn Andrsson och Norge.
Skidstjärnan vansinnig efter historiska segern
Lara Gut, 26, tog sin första seger efter knäskadan när hon vann super g i Cortina.Efteråt var dock schweiziskan allt annat än nöjd.– Det är dagisnivå, säger Gut till Blick.
Läs mer om Blick, Cortina.Efteråt och Gut.
Väldigt emotionell seger
Chanel Silva drabbades av depression efter Clintons förlust
72 miljoner amerikaner röstade inte på Donald Trump i presidentvalet. Många av dem har engagerat sig politiskt i protest mot Trump under året, men andra har förlorat tron på politiken. En av dem är Chanel Silva, en ung student från Texas som var en hängiven Hillary Clinton-anhängare i valet. Hon drabbades av en depression efter Trumps seger och hoppade av sin collegeutbildning.
Jättesuccn: Sandra Näslund överlägsen
Sandra Näslund tog en övertygande seger inför OS i världscuptävlingen i Nakiskai i Kanada.Näslund tog därmed säsongens sjätte seger.
Läs mer om Kanada.Näslund och Nakiskai.
Tappade klar seger: Det är sjukt tungt
Vilket drama när Troja vände och vann det heta Smålandsderbyt mot Oskarshamn.Allt svängde under de sista sekunderna.– Det är sjukt tungt så klart, säger Oskarshamns tränare Björn Hellkvist till Barometern.
Krislaget tog första segern under 2018
Karlskrona HK hade sex raka förluster inför kvällens bottenmöte.Då tog tabelljumbon tre viktiga poäng och sin första seger 2018.Det efter en 2-1 seger mot Mora IK.– Det är ett heroiskt arbetande Karlskrona vi ser här, säger tränaren Ove Molin i C More.
Läs mer om C More, Karlskrona, Mora IK och Ove Molin.
AIK vann i premiären framför rekordpublik
Det blev seger för AIK i årets första träningsmatch mot IK Frej.Nicolas Stefanellis mål i första halvlek blev avgörande i 1-0-segern.
Läs mer om AIK.
Kläbos nya uppvisning - Teodor med på pallen
Inför herrfinalen i världscupen i sprint på lördagen var de mest en fråga om hur många sekunder Johannes Hösflot Kläbo skulle vinna med.Ingen var i närheten av att hota 21-åriga norrmannen, och han tog sin elfte seger i världscupen.
Läs mer om Teodor.
Mystiken kring stjärnan efter dramatiska segern
HV 71 tog äntligen en seger.Men 5-4-vinsten mot Malmö Redhawks kan ha blivit dyrköpt då Mattias Tedenby klev av skadad.– Jag vet bara att han klev av, säger tränaren Johan Lindbom till C More.
Läs mer om C More och Johan Lindbom.
Larsson vidare i mixeddubbel
Utslagen i singel, utslagen i dubbel, men Johanna Larsson ger inte upp i Australian Open-tennisen. I par med nederländaren Matwe Middelkoop gick svenskan vidare från den första omgången i mixeddubbel, efter en klar seger.
Storstjärnan ledde Norge till ny seger
Norges handbollsstjärna Sander Sagosen blir något att bita i för Sverige när lagen möts i EM i Kroatien.
Svensk fyretta mot Sydafrika
Förbundskaptenen Peter Gerhardsson kallade Sveriges 4–1-seger i den inofficiella landskampen borta mot Sydafrika för en bra genomkörare.
Läs mer om Sydafrika.
Svensk storseger: Vi fick jobba hårt
Förbundskaptenen Peter Gerhardsson kallade Sveriges 4–1-seger i den inofficiella landskampen borta mot Sydafrika för en bra genomkörare.
Läs mer om Sydafrika.
Tror på seger trots svårt utgångsläge
Spelvärd: Eskil HellbergTorsdag 18 januariV64 och Dagens Dubbel, ÅbyBeräknat spelstopp: 19.30 (V64), 20.56 (DD)
Läs mer om ÅbyBeräknat.