Ser

Chers förvandling – vid 71 års ålder

Artisten Cher äntrade scenen i en vågad outfit.Den 71-åriga sångdivan har lyckats vrida klockan tillbaka - och ser ut som hon gjorde på sin storhetstid på 80-talet.Artisten själv har varit öppen med att hon genomgått ett antal skönhetsoperationer under karriären.– Jag har genomfört en ansiktslyftning, men vem har inte gjort det? säger stjärnen.

Zlatans besked – inför Europa League-finalen

Zlatan Ibrahimovic tar med sig hela familjen på Europa League-finalen.Helena Seger och Zlatans söner Maximillian och Vincent finns på plats på VIP-läktaren på Friends arena i morgon kväll.Samtidigt ser det ut som om Zlatan stannar i Sverige för att fortsätta sin rehabilitering på hemmaplan.
Terrorn har ofta kulturella mål
Det har diskuterats huruvida radikalislamistiska terrorister ser särskilt symboliskt värde i kulturella mål, exempelvis som bestraffning av hedonism, eller bara försöker göra så mycket skada som möjligt. Oavsett vilket är kulturinstitutioner vanliga mål, vilket följande genomgång visar.
Supertalangen förlorad för svenska landslaget
Sead Haksabanovic ser ut att vara förlorad för det svenska fotbollslandslaget.Den 18-åriga talangen har blivit inkallad till Montenegros A-landslag.

NK:s klassiska takterrass planeras öppna igen

Stockholm kan inte få nog av takbarer. Och nu ser en av de stora klassikerna ut att komma tillbaka efter att varit nedlagd i nära 40 år. Takterrassen högt över Kungsträdgården på toppen av NK-huset.
Läs mer om Kungsträdgården och NK-huset.
Svenska bönder ser ljust på framtiden
Nu ser Sveriges bönder ljust på framtiden.Det visar en ny undersökning från Lantbrukarnas riksförbund – som visar på ett trendbrott från i fjol.– Det är väldigt glädjande, säger Helena Jonsson på LRF.
Läs mer om Helena Jonsson och LRF.
Electrick - En spray ger gitarren touch-screen
Det är knappast första gången vi ser orden touch-screen och gitarr i en och samma mening. Men vad sägs om en spray som gör hela gitarren rörelsekänslig?
Ager-Hanssen: Vi slipper gärna Metro
Metros styrelseordförande Christen Ager-Hanssen ser Qvibergs tillskott på 50 miljoner kronor som kompensation för att ha skadat varumärket Metro. Nu öppnar Ager-Hanssen för att sälja papperstidningen. – Tidningen är ingen strategisk tillgång för vår del.
Överraskande beskedet: Tesla går tillbaka till gratis laddning – med vissa undantag
Alla nuvarande Teslabilar som rullar på vägarna kan återigen ladda gratis vid Supercharger-stationerna. Efter nyår införde Tesla nya regler där 400 kWh laddning ingick i bilköpet. Det motsvarar ungefär 160 mils körning. Målet var att få in pengar för att bygga ut laddnätverket och att Teslaägarna inte ska använda snabbladdarna som enda laddning för bilen – de är främst tänkta för långresor. Enligt Tesla uppger många ägare att gratisladdningen vid Supercharger-stationerna varit en av de främsta anledningarna till att äga en Tesla. Nu görs betalningsmodellen o
Läckta dokument avslöjar: Så ser Facebook på sex, hot och våld
Långtifrån allt som kan upplevas som kränkande ska plockas bort enligt företagets regelverk.
Läs mer om Facebook.
Första tanken: Ser ljust ut för henne
Elitloppsveckan är här!Och redan under måndagsförmiddagen kommer Jonas Noreens tidiga ideer till lördagens tävlingar.
Ilska mot Katie Prices nya bild
För drygt ett år sen annonserade Katie Price sin satsning på att bli jockey.Under helgen la hon ut en bild på sin häst invirad i ett stort rosa täcke – något som fick en hel del läsare att ryta till.Oj vad onödigt, det ser verkligen oskönt ut, skriver till exempel en person enligt Daily Star.
Läs mer om Daily Star och Katie Price.
Skapa stilen! Inred modernt och ombonat med rosa toner
Öppna fönstret och låt försommarens vindar komma in! Låt den ljusrosa himlen färga även ditt hem när ute bli inne. Med säsongens främsta färg, rosa, skapar du ett modernt och ombonat hem på en och samma gång. Handla finaste inredningen direkt i LEVABO:s webbutik – nedanför ser du utvalda favoriter som matchar stilen!
Statens stora pc-upphandling var klar – nu överklagas den igen
Enligt Kammarkollegiet återstod bara formaliteter innan statens stora klientavtal var klart. Dessa formaliteter ser ut att dröja två månader till.
Statens stora pc-upphandling var klar – nu överklagas den igen
Enligt Kammarkollegiet återstod bara formaliteter innan statens stora klientavtal var klart. Dessa formaliteter ser ut att dröja två månader till.
Damien Hirst: Treasures from the wreck of The Unbelievable i Venedig
Damien Hirsts spektakulära mastodontutställning i Venedig delar konstvärlden i två läger. Birgitta Rubin ser mer av ett hiskligt haveri än en återkomst.
Läs mer om The Unbelievable och Venedig.
Ännu aktuellare Anne på Grönkulla
Anne på Grönkulla har blivit Netflixserie med förhöjda spänningsmoment. Margareta Sörenson ser en relevant version av den rödhåriga förespråkaren för barns rättigheter.
Läs mer om Anne, Grönkulla och Netflixserie.
Mordmisstänkt i Skåne släppt ur häkte
Mordet på den kvinna som hittades brinnande vid en vägkant i Bårslöv i Skåne i september förra året ser inte ut att kunna lösas. En man som suttit häktad misstänkt för mordet har nu släppts ur häkte.
Läs mer om Bårslöv och Skåne.
Erik Helmerson: Selfieåldern är mer helvete än himmel
Ett samhälle där alla ser sig själva som enda auktoritet är outhärdligt.
AIK lider av att de inte kan göra mål
Magnus Eriksson ser möjligheterna. Derbysviten är till för att krossas och skytteligaledaren vill ta vara på att AIK alltjämt har svårt med att göra mål.– AIK lider av att de inte fått i gång målskyttet, säger Magnus Eriksson inför matchen.
Läs mer om AIK.
Twin Peaks är tillbaka och jag älskar det
25 år efter premiären är Twin Peaks tillbaka. Isobel Hadley-Kamptz ser en viktoriansk ockultism för vår tid.
Så hyllas Tre Kronor i Stockholm efter guldet
KÖLN/STOCKHOLM. I går säkrade Tre Kronor sitt tionde VM-guld.Och i dag kommer lagets att hyllas av tusentals blågula supportrar klockan 17:30 på Sergels Torg.Något stjärnorna i Tre Kronor ser fram emot.– Fy fan vad härligt att träffa det svenska folket. Det ska bli underbart, säger Gabriel Landeskog.
Då kommer värmen tillbaka
I veckan blev stora delar av Sverige bortskämda med några riktiga sommardagar.Nästa vecka väntas ett mindre stabilt väder, men värmen ser ut att komma tillbaka redan till helgen.– Det går i den riktning det borde nu, säger Johan Groth, meteorolog på väderinstitutet Storm.Men än går det inte att räkna med sommarvärme under skolavslutningssäsongen.
Läs mer om Johan Groth, Storm.Men och Sverige.
Mattsson: Ager-Hanssen är en kontroversiell medieägare
Mats Qvibergs försäljning av aktierna i Custos och därmed Metro och Realtid till kompanjonen Christen Ager-Hanssen. Expressens chefredaktör Thomas Mattsson ser att det är bra - men att problem kan kvarstå.
Blodiga bilderna på Busch Thor: Otäckt
Niklas Busch Thor åkte på en tuff smäll i mötet med Hammarby.Sirius-kaptenen blev liggande – och blödde ymnigt från huvudet.– Han har fått en rejäl smäll, det ser tyvärr inte alls bra ut, säger kommentatorn Mats Larsson i C More.