Sista

Sista cupen till Stockholm

FOTBOLL Det blev Stockholmsklubben Brommapojkarna som tog hem den sjätte och sista delcupen i Kristinehamnscupen 2018. Den sista delcupen var för flickor 13 och spelades i Arenahallen fredag till söndag.

Målskytt för AFC i Superettan - nu utlånad till City

Efter två förluster och endast ett mål framåt får nu Eskilstuna City ett välkommet tillskott i division 2. I superettanmatchen mot Värnamo den 15 april gjorde AFC-anfallaren Aaron Zahui Bazoukou det sista målet i matchen som slutade 4-0.
Eftersnack: Dolores på hämnarstråk i "Westworld"
Det första, efterlängtade avsnittet av säsong två gjorde oss knappast besvikna! Androidernas hämnarstråk med Dolores i täten plockade upp handlingen från första säsongens sista, blodiga avsnitt, och lyckades höja spänningsribban.
Läs mer om Westworld.
Guldhjälten spelar Sweden Hockey Games
Guldhjälten Elias Pettersson ansluter till Tre Kronor redan på onsdag. Det innebär att han kommer att spela Sweden Hockey Games som är den sista landslagsturneringen före VM i Danmark som inleds nästa fredag.
Läs mer om Danmark och Tre Kronor.

Elias Petersson klar för Sweden Hockey Games

Det blir ingen längre vila för Växjös succéspelare Elias Pettersson. 19-åringen är uttagen till Sweden Hockey Games i veckan, meddelar Svenska hockeyförbundet. Sweden Hockey Games är den sista turneringen för Tre Kronor inför VM i Danmark.
Läs mer om Danmark, Svenska och Tre Kronor.
Tre Kronors hyllning: Spelar bara Aviciis musik på uppvärmningen
På torsdag börjar Swedish Hockey Games, det sista genrepet inför ishockey-VM. Då kommer Tre Kronor värma upp med Tim Avicii Berglings musik i öronen.
Läs mer om Tre Kronor.
Zlatan kan bli lösningen på Uniteds bekymmer
Zlatan Ibrahimovic presterade inte som en superstjärna under sista tiden i Manchester United - men hade lön som en.Nu kan United använda pengarna till att förlänga med David De Gea, uppger Mirror.
Tidigare Modo-spelaren lägger skridskorna på hyllan
I söndags spelade Noah Welch sin sista ishockeymatch. Och han fick förmodligen den bästa tänkbara avslutningen man kan tänka sig - nämligen ett SM-guld.
Läs mer om Noah Welch och SM-guld.
Noah Welch lägger av - efter karriärens andra SM-guld
Noah Welch. Foto: Bildbyrån/Joel Marklund En mäktig karriär är över. Noah Welch har spelat sin sista match, säger han till P4 Kronoberg.
Läs mer om SM-guld.
Madsens sista ord i rätten: jag är ledsen
Ubåtsmannen Peter Madsen ska omedelbart släppas fri, argumenterar hans försvarar...
Gunnar, 67, tvingas ro hem efter vårfloden
Gunnar Andersson, 67, bor på en udde vid sjön Dalkarlen i Säter.När vägen svämmades över måste han nu ro sista biten hem – och Gunnar befarar att det här bara är början på vårfloden.– Än så länge är vi torrskodda, men jag tror inte att det är många dygn kvar, säger han.
Läs mer om Dalkarlen, Gunnar och Säter.När.
Har tagit stora steg i Färjestad - nu är framtiden oklar: "Vet faktiskt inte så mycket själv"
Rasmus Asplund. Foto: Bildbyrån/Linnea Rheborg Han har trots sin ringa ålder blivit en kulturbärare i Färjestad. Nu kan Rasmus Asplund dock ha gjort sin sista match i klubben. Nästa säsong kan det bli spel i Buffalo för centerlöftet.
Läs mer om Buffalo och Färjestad.
DANMARK-UBÅT: MADSEN: JAG ÄR RIKTIGT LEDSEN
- Jag är riktigt ledsen över det som har hänt, säger Peter Madsen. Det var det enda han sade under den sista förhandlingsdagen. Inga repliker får ges och förhandlingen är avslutad.
Läs mer om Peter Madsen.
Överraskningarna slåss om en plats i finalen
De fällde stormakter på sin väg hit. Nu ställs uppstickarna mot varandra när det sista steget mot en Champions League-final i Kiev ska tas. – Jag älskar den här sporten för att sådant här är möjligt, säger Liverpooltränaren Jürgen Klopp inför semifinalen mot Roma.
Experten: Du kan tappa 8 kilo - före semestern
Låt vårvindarna fläkta bort ett kilo i veckan - till sommaren kan du vara åtta kilo lättare. – Låt fokuset ligger på hälsa, inte på vikt. Vikten är mer som en bonus, en add-on, säger Cathrine Schück, samtalsterapeut och näringsterapeut som har utvecklat 8/800-metoden. På sista punkten hittar du hennes bästa tips för att lyckas.
Läs mer om Cathrine Schück.
Bokrecension: Hans Roslings röst lever vidare
Hans Roslings sista bok avslutades bara månader innan han gick bort i cancer. Ingrid Carlberg läser en gedigen och underhållande självhjälpsbok för världen.
VM-truppen börjar ta form - här är gänget till Sweden Hockey Games
Mikael Backlund är en av de som spelar Sweden Hockey Games. Foto: Bildbyrån VM i Danmark närmar sig med stormsteg och nu är truppen till det sista testet inför, Sweden Hockey Games, uttagen.
Läs mer om Danmark.
Sista bonden klar för Bonde söker fru
Hönsbonden Erik är säsongens sista bonde i TV4:s Bonde söker fru.Han är en 25-årig skåning som älskar fåglar och har spelat hockey.Drömtjejen beskriver han som:– Framåt, glad, positiv, lite skinn på näsan och lite jävlar anamma, säger han i ett klipp på programledaren Linda Lindorffs Instagram.
Läs mer om Bonde.
Kan bli Pecka Alcéns ersättare - har jobbat med Brynäsbossen tidigare: "En fantastisk lösning"
Pecka Alcén lämnade i vintras och Fredrik Mikko anlitades som konsult sista två månaderna på säsongen. Vem som tar över målvaktstränarposten i Brynäs på heltid är oklart - men en tidigare Stefan Bengtzén-adept är sugen på jobbet.
Nu stängs den sista dedikerade Apple Watch-butiken
Sista chansen att besöka Apple-butiken som säljer en enda produkt. Prisjämförelser från Prisjakt.nu Sedan lanseringen av Apple Watch våren 2015 har Apple haft tre stycken pop up-butiker som enbart sålt Apples smartklocka.
Nu stängs den sista dedikerade Apple Watch-butiken
Sista chansen att besöka Apple-butiken som säljer en enda produkt.
Sista-minuten-tips för din deklaration
Viktigaste rådet för dig som tänker deklarera i sista stund: Deklarera inte i sista stund!Det menar sparekonomen Christina Söderberg.Här är 10 tips i sista stund för dig som ändå tänker vänta nån vecka med deklarationen.
Kungens rörande gest vid sista mötet med kejsaren
Här träffar kungen och drottningen Japans kejsarpar –för sista gången.Det blev ett kärleksfullt och rörande möte mellan de två regentparen.–Det är underbart att se er, sa drottningen till kejsarinnan Michiko.
Läs mer om Michiko.