Siw

Efter snusförbudet – tjänstemän förföljs

Hammarö kommun beslutade nyligen om ett snusförbud för anställda där den som bryter mot förbudet riskerar sparken. Sedan dess har debatten rasat och kritiken från både anställda och privatpersoner har varit massiv. Nu förföljs tjänstemän i kommunen efter beslutet. – Frågan har fått alldeles för stora proportioner, det är inget rim och reson. Enskilda tjänstemän har utsatts för personförföljelser och en del uttrycker sig väldigt dumt på exempelvis vår Facebooksida, säger Siw Gidlöf, till NWT.
Läs mer om Facebooksida, NWT och Siw Gidlöf.

Nu är Kent och Leila K odödliga

Kent, Denniz Pop, Karl Gerhard, Leila K och Siw Malmkvist. Det är några av de band och artister som...
Gamla kärringar som röker blir jag arg på
Siw Malmkvist drabbades av en stroke under en turn i Tyskland 2005. Nu mår hon bra – men händelsen fick henne att genast sluta röka. – Nu avskyr jag röklukt. Gamla kärringar som röker blir jag arg på och ser jag unga röka blir jag förbannad, säger hon till News55.
Läs mer om News55 och Tyskland.
Teaterföreställning på tisdag
Den 3 november gästar Sven Wollter, Siw Malmkvist och Camilla Larsson Höganäs i teaterpjäsen Aftonens ämne - kärlek.
Läs mer om Siw Malmkvist och Sven Wollter.

Siw Malmkvist turnerar med Sven Wollter

Kärleken är i fokus när Siw Malmkvist och Sven Wollter ger sig ut på turn över hela Sverige.
Sverige höll ett möte efter dopingskandalen
PEKING. Sverige drabbades av två dopingfall under EM i Zürich 2014. Nu laddar landslaget om för VM. Och gångarnas förbundskapten Siw Karlström har pratat med sin trupp – för att lägga Andreas Gustafsson-skandalen bakom sig. – Det är tragiskt, men det har ju hänt. Vad ska vi göra?, säger Karlström till SportExpressen.
Höll ett dopingmöte efter nya skandalen
PEKING. Sverige drabbades av två dopingfall under EM i Zürich 2014. Nu laddar landslaget om för VM. Och gångarnas förbundskapten Siw Karlström har pratat med sin trupp – för att lägga Andreas Gustafsson-skandalen bakom sig. – Det är tragiskt, men det har ju hänt. Vad ska vi göra?, säger Karlström till SportExpressen.
Visprogram påtema kärlek
Onsdagen den 12:e håller sångpedagogen Siw Leijon konsert i restaurangen på Örestrand.
Läs mer om Siw Leijon och Örestrand.
Måns firade årets sista junikväll
Siw Malmkvist rappade till Här kommer Pippi Långstrump, Måns Zelmerlöw och Petra Marklund sjöng...
Därför är Skåne bäst – 12 skäl att älska Skåne
Ingenting går upp mot gamla Skåne, sjöng Siw Malmkvist i en succlåt på 60-talet. Här är tolv skäl att älska vår sydligaste landsdel.
Läs mer om Siw Malmkvist och Skåne.
Gustafsson bryter tystnaden i ett mejl
Andreas Gustafsson har stängts av för doping. I samtal med förbundskapten Siw Karlström har gångstjärnan nu förklarat hur dåligt han mår. Och att han flera gånger om var nära att erkänna sitt fuskande. – Han påbörjade mejl som han aldrig skickade, säger Karlström till SportExpressen.
Stöttas av vännerna efter cancerbeskedet
VÄSTERHANINGE. Barbro Lill-Babs Svensson, Siw Malmkvist, Arne Weise... Många arbetskamrater och vänner vill stötta tv-legendaren Bosse Larsson, 81, och hans hustru Lisbeth Larsson, 71, i deras kamp mot cancern. Bosse Larsson berättar att både han och hustrun har fått veta av läkarna att deras liv är på upphällning. – Jag är så glad för allt stöd – tack till alla som hört av sig, säger en rörd Bosse Larsson.
Svensk friidrottare fast i dopingkontroll
Sverige har drabbats av ett nytt dopingfall. SportExpressen kan berätta att gångstjärnan Andreas Gustafsson har lämnat ett positivt a-prov och stängts av från allt tävlande. – Det här kommer som en chock, säger förbundskaptenen Siw Karlström.
Läs mer om Siw Karlström.
Siw riskerar missa sin pappas 95-årsdag
Det är för jävligt
Jag och min: Jazzbacill
Det är okey att bli förknippad med Siw Malmkvist och hennes hit "Jazzbacillen". Det är ju jazzmusiker som skrivit den. Det är en fantastisk låt av Horace Silver, "The Preacher". Siw Malmkvists version är helt okey.
Grattis! Hur känns det att vara årets företagare?
Siw Jacobsson på Lödde Husvagnar/Husbilar som ihop med maken Bengt Jacobsson utsetts till Årets företagare i Kävlinge kommun.
Läs mer om Bengt Jacobsson och Kävlinge.
Siw Malmkvist ställer in turn
I april skulle schlagerstjärnan Siw Malmkvist åka till Tyskland, ett land där hon alltid varit väldigt populär, för en turn. Men nu blir det inget med det – hon berättar för Aftonbladet att hon väljer att ställa in.– Jag fick ångest och jag vill inte ha ångest för ett jobb. Jag vill tycka att det ska bli skitkul. När den känslan inte kom var det lika bra att ställa in, säger Malmkvist till tidningen.
Siw Malmkvist ställer in turné
Stockholm I april skulle schlagerstjärnan Siw Malmkvist åka till Tyskland för en turné. Men nu blir det inget med det - hon berättar för Aftonbladet att hon väljer att ställa in.
Siw Malmkvist ställer in turn
I april skulle schlagerstjärnan Siw Malmkvist åka till Tyskland, ett land där hon alltid varit...
Läs mer om Siw Malmkvist och Tyskland.
Siw Malmkvist ställer in turn
Jag fick ångest och ville inte.
Falkenbergbuskis på vårturn
Buskisen Brännvin i kikarn ut på vägarna i vår. Showen, som tidigare spelats på Vallarnas utomhusteater i Falkenberg samt i Göteborg, regisseras av Lars Classon och i rollerna ses förutom Stefan Gerhardsson (Stefan Krister) bland andra Jojje Jönsson och Siw Carlsson.
Stefan
Buskisrävarna Stefan Krister tar sin föreställning Brännvin i kikarn ut på vägarna i vår. Showen, som tidigare spelats i Falkenberg och Göteborg, regisseras av Lars Classon och i rollerna ses förutom Stefan Gerhardsson och Krister Classon bland andra Jojje Jönsson och Siw Carlsson.
Falkenbergbuskis på vårturn
Buskisen Brännvin i kikarn ut på vägarna i vår. Showen, som tidigare spelats på Vallarnas utomhusteater i Falkenberg samt i Göteborg, regisseras av Lars Classon och i rollerna ses förutom Stefan Gerhardsson (Stefan ) bland andra Jojje Jönsson och Siw Carlsson.
Düsseldorf blev Skeuååne
Plats: 19.Låt: Ingenting går upp mot gamla Skåne.Musik: Christan Bruhn. Svensk text: Sven-Olof Bagge.Inspelad: 1968 av Siw Malmkvist.
En musikal fast ändå inte
Andreas Lindgren från musikduon Bröderna Lindgren har skrivit berättelsen till årets radiojulkalender tillsammans med sin sambo Aziza Dhaouadi – och gjort musiken med brodern Mathias. Ebbot Lundberg är berättarröst i kändistäta High tower och Kodjo Akolor, Siw Malmkvist, Shirley Clamp och Johan Rheborg medverkar.