Siw

Siw riskerar missa sin pappas 95-årsdag

Det är för jävligt

Jag och min: Jazzbacill

Det är okey att bli förknippad med Siw Malmkvist och hennes hit "Jazzbacillen". Det är ju jazzmusiker som skrivit den. Det är en fantastisk låt av Horace Silver, "The Preacher". Siw Malmkvists version är helt okey.
Grattis! Hur känns det att vara årets företagare?
Siw Jacobsson på Lödde Husvagnar/Husbilar som ihop med maken Bengt Jacobsson utsetts till Årets företagare i Kävlinge kommun.
Läs mer om Bengt Jacobsson och Kävlinge.
Siw Malmkvist ställer in turn
I april skulle schlagerstjärnan Siw Malmkvist åka till Tyskland, ett land där hon alltid varit väldigt populär, för en turn. Men nu blir det inget med det – hon berättar för Aftonbladet att hon väljer att ställa in.– Jag fick ångest och jag vill inte ha ångest för ett jobb. Jag vill tycka att det ska bli skitkul. När den känslan inte kom var det lika bra att ställa in, säger Malmkvist till tidningen.

Siw Malmkvist ställer in turné

Stockholm I april skulle schlagerstjärnan Siw Malmkvist åka till Tyskland för en turné. Men nu blir det inget med det - hon berättar för Aftonbladet att hon väljer att ställa in.
Siw Malmkvist ställer in turn
I april skulle schlagerstjärnan Siw Malmkvist åka till Tyskland, ett land där hon alltid varit...
Läs mer om Siw Malmkvist och Tyskland.
Siw Malmkvist ställer in turn
Jag fick ångest och ville inte.
Falkenbergbuskis på vårturn
Buskisen Brännvin i kikarn ut på vägarna i vår. Showen, som tidigare spelats på Vallarnas utomhusteater i Falkenberg samt i Göteborg, regisseras av Lars Classon och i rollerna ses förutom Stefan Gerhardsson (Stefan Krister) bland andra Jojje Jönsson och Siw Carlsson.
Stefan
Buskisrävarna Stefan Krister tar sin föreställning Brännvin i kikarn ut på vägarna i vår. Showen, som tidigare spelats i Falkenberg och Göteborg, regisseras av Lars Classon och i rollerna ses förutom Stefan Gerhardsson och Krister Classon bland andra Jojje Jönsson och Siw Carlsson.
Falkenbergbuskis på vårturn
Buskisen Brännvin i kikarn ut på vägarna i vår. Showen, som tidigare spelats på Vallarnas utomhusteater i Falkenberg samt i Göteborg, regisseras av Lars Classon och i rollerna ses förutom Stefan Gerhardsson (Stefan ) bland andra Jojje Jönsson och Siw Carlsson.
Düsseldorf blev Skeuååne
Plats: 19.Låt: Ingenting går upp mot gamla Skåne.Musik: Christan Bruhn. Svensk text: Sven-Olof Bagge.Inspelad: 1968 av Siw Malmkvist.
En musikal fast ändå inte
Andreas Lindgren från musikduon Bröderna Lindgren har skrivit berättelsen till årets radiojulkalender tillsammans med sin sambo Aziza Dhaouadi – och gjort musiken med brodern Mathias. Ebbot Lundberg är berättarröst i kändistäta High tower och Kodjo Akolor, Siw Malmkvist, Shirley Clamp och Johan Rheborg medverkar.
Bridgeresultat
Resultat Landskrona BK 43 17 novemver1. Ann-Charlott Persson - Kurt Persson 972. Uno Borg - Lars Bertil Owe 853. Anne-Marie Johansso - Gösta Ohlsson 744. Siw Gustafsson - Brita Henrikson 73 Ulla Bengtsson - Margit Lindberg 73 Gun Nilsson - Curt Nilsson 737. Gunnel Hansson - Gert Nilsson 648. Margareta Gamner - Bengt Gamner 599. Margareta Olofsson -Bo Olofsson 50Medel 72
Flashdance till Göteborg i vår
Flashdance flyttar från Stockholm till Göteborg i vår. Från den 6 mars nästa år spelas musikalen, med Hanna Lindblad i huvudrollen, på nybyggda The Theatre i Gothia Towers, skriver Göteborgs-Posten. Föreställningen har spelats på Chinateatern i Stockholm sedan 2013. I övriga roller syns bland andra Rennie Mirro, Siw Malmkvist, Karl Dyall och Linus Wahlgren.
Ann-Louise Hanson har fortfarande kul på scenen
Det är ett gäng verkliga schlagerveteraner som intar Malmö konserthus den här helgen. Då kommer Ann-Louise Hanson tillsammans med kompisarna Towa Carson och Siw Malmkvist till stan:–Det är fortfarande så kul att stå på scenen och sjunga. Vi är ju schlagertjejer!
Buskis-Siws hårda kamp efter infarkten
GÖTEBORG. Hjärtinfarkten för två år sen knockade buskisstjärnan. Siw Carlsson, 65, tappade livsglädjen. - Jag blev deprimerad. Jag kände inte igen mig själv. Och jag kunde inte ta mig ur det, beskriver hon. Styrketräning blev hennes räddning och nu mår hon bättre än på länge.
Buskis-Siws hårda kamp efter infarktern
GÖTEBORG. Hjärtinfarkten för två år sen knockade buskisstjärnan. Siw Carlsson, 65, tappade livsglädjen. - Jag blev deprimerad. Jag kände inte igen mig själv. Och jag kunde inte ta mig ur det, beskriver hon. Styrketräning blev hennes räddning och nu mår hon bättre än på länge.
Jansson släpper loss clownen i sig
Anders Jansson gör en mycket bra insats i komedin Jobba för två, konstaterar Sydsvenskans Tor Billgren och tillägger att Siw Erixon lyser mest på Nöjesteaterns scen.
Läs mer om Jobba och Siw Erixon.
Siw Malmkvist – ännu stor stjärna i Tyskland
Siw Malmkvist, 77, har inte slagit av på takten. Nu tar hon några dagar ledigt från Flashdance på Chinateatern i Stockholm. Orsak: hon är fortfarande – efter 50 år – stjärna i Tyskland. – Jag ska vara med i en stor tv-show i Berlin för att fira min stora tyska hit, säger hon till Expressen.
57-åringen tog ut sig själv till Finnkampen
I helgen går Finnkampen av stapeln och i dag har den stora truppen som reser till Helsingfors presenterats. Den största skrällen - 57-åriga Siw Karlström. – Hon är ett unikum, säger förbundskaptenen Karin Torneklint till SportExpressen.se.
Veteraner gör comeback i Finnkampen
Sverige åker till Finnkampen i Helsingfors till helgen med ett ungt friidrottslag. Men också med två veteraner, Siw Karlström, född 1957, i gång, samt 39-årige stavhopparen Oscar Janson.
Veteraner gör comeback i Finnkampen
Sverige åker till Finnkampen i Helsingfors till helgen med mer än hälften av friidrottstruppen födda på 1990-talet. Men det är lagets två äldsta som är mest överraskande namnen i truppen. Siw Karlström, född 1957, är med i gånglaget - tillsammans med sina söner Anatole Vera Ibaez och Perseus Karlström. Senast som Siw Karlström var med i Finnkampen var 2011.
Veteraner gör comeback i Finnkampen
Sverige åker till Finnkampen i Helsingfors till helgen med mer än hälften av friidrottstruppen födda på 1990-talet. Men det är lagets två äldsta som är mest överraskande namnen i truppen. Siw Karlström, född 1957, är med i gånglaget — tillsammans med sina söner Anatole Vera Ibaez och Perseus Karlström. Senast som Siw Karlström var med i Finnkampen var 2011.
Konfirmanderjubileum
Anundsjö 6 juli Bakre raden från vänster: Lars Göran Westman, Siw Jonsson, Gunilla Sundelin, Lilian Westman, Gerd Eriksson, Astrid Wikström, Dick Sundelin, Anders Jonsson.
Bridgeresultat
Landskrona BK 43 1406091. Kurt Persson - Ann-Charlotte Persson 2692. Uno Borg - Bengt Widn 2653. Jan Magnusson – Christer Andersson 2434. Bodil Dahlgren - Tommy Mårtensson 2365. Ulla Christensson - Leif Christensson 2266. Bengt Persson - Siv Hansson 225Hildegun Pettersson - Harriet Torpling8. Kjell Maesel - Hanne Qvist 2249. Ingrid Ek - Barbro Gärdsell 20810. Siw Blixt - Kurt Blixt 19511.