Själv

Kusken hyllas – för sitt pr-trick

Snart tillbaka efter svåra skadan – då gör kusktalangen hyllade videon om sig själv: Kliat i fingrarna
Nyqvist arbetade med hemligt projekt
Under tisdagen kom beskedet att skådespelaren Michael Nyqvist avlidit, 56 år gammal.Men när den folkkära skådespelaren dog arbetade han med en tredje bok som handlade om Nyqvist liv.– Han fortsatte att gräva i sin familjs bakgrund, och gräva i sig själv, berätta Adam Dahlin som är litterärchef på förlaget som arbetade med Michael Nyqvists tredje bok.
Trump har falska Time-omslag med sig själv på sina golfklubbar
I receptionerna till flera av Donald Trumps golfklubbar hänger imponerande, inramade, förstasidor från prestigefulla Time Magazine med ett stort porträtt av Donald Trump. Trump slår på alla fronter ... till och med tv! utropar rubriken. Det är ett Time-magasin från första mars 2009. Problemet är bara att det inte gavs ut någon tidning det datumet.

Unika filmer avslöjar krigsbrotten – polisen halshugger IS-fångarna

MOSUL. Falah Aziz säger att han har skurit huvudet av 50 levande människor och dödat totalt 130. Han kallar sig själv för halshuggaren. –Alltså känslan, jag kan inte förklara hur tillfreds jag känner mig med det, svarar han på frågan om hur det känns att skära av huvuden.Han är irakier och strider mot IS.
Läs mer om IS-fångarna.
Tog ut 614 000 kronor – nu döms OS-hjälten
En känd svensk OS-medaljör döms i tingsrätten att betala 150 000 kronor. Detta efter att han betalat ut 614 000 kronor från sitt bolag till sig själv – kort innan det gick i konkurs.Summan 150 000 kronor kom de båda parterna överens om genom förlikning.
Läs mer om OS-hjälten och OS-medaljör.
Mångsidiga Timbuktu kan bli Årets skåning
Han har varit nominerad till Årets skåning tidigare – och när Henrik Larsson fick priset var Timbuktu en av gästartisterna.I år kan han själv få priset.– Att tänka att jag är nominerad till samma pris nu är nästan ofattbart, har Jason Diakit tidigare sagt.
Kristin Kaspersen visar upp sin superkropp
Programledaren Kristin Kaspersen publicerade en bild på sig själv under midsommarhelgen.Nu reagerar följarna på bilden där Kristin Kaspersen visar upp en väldigt vältränad mage.Måste ligga många timmars hård träning bakom, skriver en följare.
Läs mer om Kristin Kaspersen.
Snart slipper du ladda mobilen – den laddar sig själv
Snart behöver du aldrig mer oroa dig för en urladdad mobiltelefon.Ett stort genombrott är på intågande - mobilen som laddar sig själv.Aldrig mer släpa omkring på laddare och extrabatterier - så skönt!!
Tv-profilen stämmer Zlatans agent Raiola
Den italienska journalisten Paola Ferrari stämmer Mino Raiola för förtal, skriver hon själv på Twitter.Exakt vilket uttalande som Zlatan Ibrahimovics agent stäms för är ännu oklart.Man kan inte acceptera allt, skriver Ferrari på Twitter.
Mer hjärta i sjukförsäkring – 22 miljoner kan bli utan
NEW YORK | Trump själv har bakom stängda dörrar kallat det hälsoförslag han hyllade i Rose Garden för elakt. I senatens förslag som nyligen presenterades ville Trump ha mer hjärta. SvD reder ut förslaget och kritiken inför omröstningen som kan ske redan i veckan.
Läs mer om Rose Garden och Trump.
Volkswagens elbilsplaner avslöjade: Fem nya modeller på gång
Vid det här laget har Volkswagen visat upp tre konceptbilar i den så kallade ID-familjen: halvkombimodellen ID, suven ID Crozz och den retrofuturistiska bussen ID Buzz. Enligt en ny bild som en holländsk sajt skriver om kan vi förvänta oss ytterligare två konceptbilar i ID-familjen. Bilden är dock inte bekräftad av Volkswagen. Dels handlar det om en modell som går under namnet ID Lounge. Exakt hur den kommer se ut är hemligt men namnet antyder att designteamet kan ha fokuserat på interiören snarare än exteriören – kanske blir det en slags suv eller familjebuss med en flexibel interiör där stolarna kan arran
Läs mer om ID-familjen och Volkswagen.
Svetlana Aleksijevitj svartmålas som russofob: Det var ett gräl, inte en intervju
Nobelpristagaren Svetlana Aleksijevitj svartmålas som russofob av statliga ryska medier efter en intervju som hon själv ville förbjuda. Enligt Aleksijeivitj har hennes ord förvridits. Samtidigt kritiseras hon även av västliga journalister eftersom hon ville stoppa intervjun.
Hugo Lindkvist: Varken Corbyn själv, eller någon annan, verkar förstå kultstämningen
Hugo Lindkvist om när sommarfestivalen blev politisk. Unga brittiska väljare har hittat sitt forum – väntar något liknande på sommarens svenska festivaler?
Kaotiskt kring Milans 18-årige målvakt: Är hackad
Han är bara 18 år, men en av Italiens mest uppmärksammade personer just nu. På söndagsnatten växte transfersåpan kring Gianluigi Donnarumma till absurda nivåer. Mitt konto har hackats, skrev han själv.
Trump: Clinton-maskopi för att slå ut Sanders
Hillary Clinton konspirerade inom det demokratiska partiet för att vinna mot partikamraten Bernie Sanders och själv bli nominerad till att bli presidentkandidat – det hävdar USA:s president Donald Trump.
Läs mer om Donald Trump.
Katamaran välte vid Falsterbo – besättningen bärgade själv
En katamaran välte vid Falsterbo under söndagen.Räddningstjänsten startade en insats – men avbröt.– De lyckades själva vända den rätt, säger Jörgen Rasmussen vid räddningstjänsten Vellinge.
Så ska Avenyn rustas upp
Från Kungsbron till Götaplatsen på 860 meter.Utmed Sveriges mest kända gata – Avenyn – ligger restauranger, klubbar och butiker tätt.– Avenyn personifierar Göteborg. Det är här man vill vara, titta på folk och synas själv, säger Jessika Wassberg, Avenyföreningens vd.
Presidentens museum – till sin egen ära
Bolivias president invigde nyligen ett nybyggt, påkostat historiemuseum. Men handlar museet verkligen om landets ursprungsbefolkning – eller om Evo Morales själv? Det är uppfört i den fattiga bergsby med 600 invånare där presidenten råkar vara född.
15 hundar lämnades helt ensamma i villa – i ett år
Ägaren kom till huset för att mata djuren – i övrigt levde de 15 hundarna helt ensamma under ett års tid, skriver Bohusläningen. Nu tvångsomhändertas hundarna, beslutar länsstyrelsen, efter en anmälan från ägaren själv.
Läs mer om Bohusläningen.
Kardinalen från den blågula marginalen
Har kardinalen en rolig hatt? Svar: ja. Två stycken, till och med. På onsdag upphöjs Anders Arborelius till kardinal i den romersk-katolska kyrkan av påven själv.
Snart blir Arborelius kardinal
Har kardinalen en rolig hatt? Svar: ja. Två stycken, till och med. På onsdag upphöjs Anders Arborelius till kardinal i den romersk-katolska kyrkan av påven själv.
Man i skyddsväst dök upp skjuten
En man iförd skyddsväst kom in på sjukhuset med en skottskada i handen.Mannen ville inte samarbeta med polisen och lämnade själv platsen, enligt polisen.
Fansen chockade av bilden på Eminem
På Instagram visar Eminem upp en ny sida av sig själv – med skägg.Flera av hans fans verkar inte uppskatta hans nya stil och säger åt rappstjärnan på skarpen.Raka dig snälla, skriver någon.
Läs mer om Eminem.
Rumpbilderna falska enligt Kim Kardashian
Nya bilder på Kim Kardashians bakdel har spridits.Nu säger Kim Kardashian att bilderna var redigerade.Jag såg dessa hemska bilder av mig själv när jag var på en resa i Mexiko och folk photoshopade dem, säger Kim Kardashian i programmet The View.
Läs mer om Kim Kardashian, Mexiko och The View.