Sjukhus

Per tvingades operera pungen efter massage

Per, 36, hade bokat in en massage för att bli bättre i ryggen men massören slog honom och hoppade på hans pung.Samma kväll sökte han vård och opererades på sjukhus.Per anmälde misshandeln till polisen, men de la ner ärendet.– Man känner att det är som ett hån, för man vill ha upprättelse. De har inte ens pratat med henne, säger Per.
Läs mer om Per.

Rikard Wolff gick bort omgiven av vännerna

Rikard Wolff gick bort omgiven av sina vänner.De sista tre månaderna vårdades han på sjukhus och skådespelaren led av kol och lungemfysem.Regissören och vännen Colin Nutley var en av de som fanns på plats vid sjukhuset när skådespelaren dog.– Han dog fridfullt, säger Colin Nutley.
Läs mer om Colin Nutley.
Rikard Wolffs sista hälsning till fansen
Den folkkäre artisten och skådespelaren Rikard Wolff, 59, somnade under fredagen in efter en längre tids lungsjukdom.Så sent som för ett par dagar sedan kom han med en sista hälsning till fansen.Sen slutet av augusti har jag legat på sjukhus. Närmast ses vi i julkalendern. Längtar efter er, skrev Rikard Wolff.
Läs mer om Rikard Wolff.
Stjärnan akut till sjukhus med bröstsmärtor
Den förre världsettan i golf, britten Luke Donald, tvingades dra sig ut USA-tourtävlingern i Georgia strax före starten.
Läs mer om Georgia och Luke Donald.

Halkkaos – en till sjukhus med helikopter Flera bilar av vägen

Under fredagsmorgonen har flertalet bilar kört av vägen på flera håll i Västsverige. Två personer ska ha förts till sjukhus.
Läs mer om Flera och Västsverige.
Bilkrasch utanför Volvo – en person förd till sjukhus
Två bilar kolliderade under fredagsmorgonen utanför Volvo i Göteborg. En person har förts till sjukhus.
Läs mer om Göteborg och Volvo.
Bagge stoppad – förd till akuten
Laila Bagge fick föras till sjukhus efter en kärleksweekend i Riga.Kollapsen gjorde att hon missade tisdagens sändning av Rix Morronzoo. Nu avslöjar Laila Bagge anledningen:Äntligen är jag uppe på benen igen, efter att ha haft vätskebrist... Jag har tyvärr en tendens att glömma att dricka vatten, skriver hon på Instagram.
Man knivskuren – förd till sjukhus
En man har förts till sjukhus efter att ha blivit knivskuren i Borås under torsdagskvällen, skriver BT.– Han har knivskurits i armen, säger Emma Thornadtsson, stationsbefäl vid polisen i Borås, till tidningen.
Läs mer om Emma Thornadtsson.
Frontalkrock – kvinna med ambulans till sjukhus
En frontalkrock mellan två personbilar har inträffat i Enköping i Uppsala län. En kvinna är förd till sjukhus med ambulans, skriver polisen på sin webbplats.
Läs mer om Enköping och Uppsala.
En till sjukhus – fastnade med hand i torktumlare
En person i skånska Örkelljunga fördes under torsdagsmorgonen till sjukhus efter en olycka.Personen ska ha fastnat med handen i en torktumlare.– Personen är loss och förs nu till sjukhus i ambulans, säger Lars Anderberg, inre befäl på räddningstjänsten Skåne Nordväst.
Man till sjukhus efter brand
Natten till torsdag larmas polis, ambulans och räddningstjänst till en brand i Kalmar.En man i 25-årsåldern förs till sjukhus med ambulans för kontroll.Polisen har upprättat en anmälan om allmänfarlig vårdslöshet.
Läs mer om Kalmar.En.
Krock efter att bil ramlade av kärra – kvinna till sjukhus
En annorlunda olycka inträffade på Orust under onsdagskvällen.– Det är en personbil med en biltransportkärra som haft en bil bakpå som tappats. En mötande bil smackar in i den, säger Mats Gustavsson, brandmästare och insatsledare på räddningstjänsten.En kvinna fördes till sjukhus – vägen stängdes av.
Läs mer om Orust.
Två till sjukhus efter olycka på E20
Två personer har förts till sjukhus efter en trafikolycka mellan två fordon på e20 utanför Munkebäck.– En person var avförd innan polis kom till platsen och ytterligare en kördes till sjukhus av polis, säger Stefan Gustafsson, presstalesman vid polisen i region Väst.
Jürgen Klopp förd akut till sjukhus
Liverpools tränare Jürgen Klopp fick föras till sjukhus efter att ha mått dåligt.Det bekräftar Liverpool.
Läs mer om Jürgen Klopp och Liverpool.
25-årig man dog i polisarrest
En 25-årig man hittades på tisdagen medvetslös i en arrest i Solna norr om Stockholm. Mannen fördes till sjukhus men hans liv gick inte att rädda. Nu har polisen startat en internutredning.
Läs mer om Solna och Stockholm.
Kraftig kollision – fyra personer i bilarna
Polis, ambulans och räddningstjänst larmades strax efter lunch till en trafikolycka i Värnamo.Enligt polisen satt det sammanlagt fyra personer i bilarna, en av dessa har förts till sjukhus i ambulans.
Läs mer om Värnamo.Enligt.
En till sjukhus efter frontalkrock Totalstopp i trafiken
En person har förts till sjukhus efter en befarad frontalkrock i Skövde.Skadeläget är okänt.– Det är stopp i trafiken, säger Tommy Nyman, polisens presstalesman i region Väst.
Uppgifter: Barn hittat dött i Tullinge
Ett barn har hittats dött i Tullinge, söder om Stockholm, uppger Expressen. En person är dessutom förd till sjukhus.
Läs mer om Expressen, Stockholm och Tullinge.
Misstänkt mord på barn i Tullinge
Ett barn ska ha hittats avlidet i en lägenhet i Tullinge, söder om Stockholm. Enligt tidningen Expressen ska även en kvinna ha förts till sjukhus. – Jag kan bekräfta att vi är på plats för att kontrollera vad som hänt, säger Lars Byström, polisens presstalesperson.
Läs mer om Expressen, Stockholm och Tullinge.
En död hittad i Tullinge – polisen på plats
Ett barn har hittats dött i Tullinge utanför Stockholm, enligt uppgifter till Expressen.En kvinna är dessutom förd till sjukhus.Polisen utreder mord.– Det leds från ledningscentralen ännu, säger en person vid Södertörnspolisen. Vi har inga uppgifter att lämna ut.
Två döda hittade i Tullinge
Ett barn har hittats dött i Tullinge utanför Stockholm, enligt polisen. En person är dessutom förd till sjukhus.Polisen utreder mord.– Det leds från ledningscentralen ännu, säger en person vid Södertörnspolisen. Vi har inga uppgifter att lämna ut.
62-åring rånad – knuffades omkull
En 62-årig man rånades på Möllevångstorget i Malmö.Han knuffades omkull och rånades av en kvinna.Efter rånet tog han sig till sjukhus.