Sjukhus

80-årig man förd till sjukhus efter fyrhjulingsolycka

En man i 80-årsåldern har skadats allvarligt efter en olycka.Fyrhjulingen mannen satt på krockade med en bil under tisdagseftermiddagen.– Vi misstänker inget brott, säger Peter Adelsson, informatör vid polisen väst.
Läs mer om Peter Adelsson.

Man förd till sjukhus efter kollision i Sala

En man i 75-årsåldern har förts till sjukhus efter en kollision i Sala. Vittnen har uppgett att de sett ena bilen vingla strax före kraschen – En anmälan om vårdslöshet i trafik är upprättad, säger Mikael Lindgren, Kc-befäl vid polisen i Västmanland.
Man grillade inomhus – tre fördes till sjukhus
När regnet kom krypande beslutade sig grillmästaren 70-årsåldern för att fortsätta grillningen inomhus.Tre personer fördes därefter till sjukhus med misstänkt kolmonoxidförgiftning.Nu är mannen misstänkt för brott, enligt Sydsvenskan.
Läs mer om Sydsvenskan.
JUST NU: Flera till sjukhus efter krock
Två bilar har krockat på motorvägen utanför Malmö.Trafikstörningar råder på platsen – bara ett körfält i södergående riktning är öppet.Två vuxna och ett barn förs med ambulans till sjukhus.

Tre personer till sjukhus efter krock på E22

Två bilar har krockat på motorvägen utanför Malmö.Trafikstörningar råder på platsen – bara ett körfält i södergående riktning är öppet.Två vuxna och ett barn förs med ambulans till sjukhus.
Läs mer om E22 och Malmö.Trafikstörningar.
Bil körde in i vägg i parkeringshus - en till sjukhus
En bil har kört in i en vägg i ett parkeringshus i Gårda i Göteborg.– Ett glasparti har rasat ner och en person har förts till sjukhus, säger Tommy Nyman, polisens presstalesman i region väst.
Läs mer om Gårda, Göteborg och Tommy Nyman.
En svårt brandskadad på servicehus
En person har brännskadats svårt i en brand på ett servicehus i Bollmora i Tyresö under måndagskvällen, och förts till sjukhus.
Läs mer om Bollmora och Tyresö.
Elton John har fått lämna sjukhuset
Sångaren och musikern Elton John har fått lämna ett sjukhus i Storbritannien efter att ha vårdats för en svår infektion under två dagar. I helgen fick han lämna sjukhuset och vårdas nu i hemmet.
Läs mer om Elton John och Storbritannien.
Elton John svårt sjuk – vårdades på sjukhus
Artisten Elton John har fått intensivvård på ett sjukhus de senaste dagarna.Artisten ska ha varit på sjukhuset i två dygn – efter att ha drabbats av dödlig infektion, skriver den brittiska tidningen Mirror.Stjärnan vilar just nu ut i sin bostad.
Läs mer om Mirror.Stjärnan.
Elton John förd akut till sjukhus
Artisten Elton John har förts akut till sjukhus.Artisten ska ha varit på sjukhuset i två dygn – efter att ha drabbats av dödlig infektion, skriver den brittiska tidningen Mirror.
Läs mer om Mirror.
En till sjukhus efter olycka på E65
En trafikolycka inträffade under måndagskvällen på E65 vid Oxie då en bil med släp krockade med en annan personbil.Föraren av den ena bilen fördes till sjukhus.– En patrull ska till sjukhuset för at höra den skadade personen, säger Calle Persson på polisens ledningscentral.
Läs mer om Calle Persson, E65 och Oxie.
Person och bil i olycka – en till sjukhus
En person har förts till sjukhus efter en olycka med en personbil i Ale kommun, skriver polisen på sin hemsida.Exakt hur olyckan gått till är oklart.– En kollision mellan dem har skett, men vi misstänker inget brott, säger Ulla Brehm, presstalesperson vid polisen i region Väst.
Läs mer om Ale, Ulla Brehm och Väst.
Bil körde av vägen – föraren klipptes ut
En person har förts till sjukhus efter en trafikolycka i Kungälv.– Föraren klipptes ur bilen, säger Ulla Brehm, presstalesman vid polisen i region Väst.Skadeläget är oklart men föraren var vid medvetande och klagade på rygg- och bröstsmärtor.
JUST NU: Tre skadade i krasch med golfbil
En ungdom har förts till sjukhus efter en olycka som inträffade i närheten av en skola i Göteborg.Personen, och ytterligare två ungdomar, färdades på en golfbil respektive en flakmoped när olyckan var framme.Det exakta skadeläget är okänt.
Läs mer om Göteborg.Personen.
Två bilar i frontalkrock – två till sjukhus
På måndagseftermiddagen har två bilar frontalkrockat i Biskopsgården i Göteborg.– Vi har fått uppgifter från platsen att det är en frontalkrock, men jag har inga uppgifter om personskador, säger Ulla Brehm, presstalesman vid polisen i region Väst.Två personer har förts till sjukhus, uppger SOS Alarm.
JUST NU: Militärfordon i olycka – en till sjukhus
På måndagseftermiddagen har en person förts till sjukhus efter en olycka i samband med en militärövning.– Olyckan skedde ute i terrängen. Det är ett militärfordon som har vält eller kört på något, säger Håkan Karlsson, inre befäl på räddningstjänsten Östra Skaraborg.Skadeläget är okänt.
Stridsfordon välte under övning – en till sjukhus
På måndagseftermiddagen har en person förts till sjukhus efter en olycka i samband med en militärövning, skriver Skövde Nyheter. – Olyckan skedde ute i terrängen. Det är ett stridsfordon som har vält eller kört på något, säger Håkan Karlsson, inre befäl på räddningstjänsten Östra Skaraborg, till tidningen.
Bil körde in i träd: Totalkvaddad
En bil körde in i ett träd utanför Ystad.Föraren fördes till sjukhus med oklara skador.– Bilen är totalkvaddad, säger fotografen Anders Grönlund.
Läs mer om Ystad.Föraren.
Två bilar frontalkrockade – två till sjukhus
Två bilar frontalkrockade i Örkelljunga.Två personer har förts till sjukhus med ambulans.
Läs mer om Örkelljunga.Två.
Lastbil och bil i krock – en fördes till sjukhus
En mindre lastbil krockade med en bil på E65 vid Jägersro i Malmö.Det var långa köer förbi olycksplatsen.– En person är förd till sjukhus, säger Torbjörn Krokström, inre befäl vid Räddningstjänst Syd.
Lastbil och bil i krock – en till sjukhus
En mindre lastbil krockade med en bil på E65 vid Jägersro i Malmö.Det var långa köer förbi olycksplatsen.– En person är förd till sjukhus, säger Torbjörn Krokström, inre befäl vid Räddningstjänst Syd.
Tre lastbilar inblandade i krock med cirkussällskap
Tre personer har förts till sjukhus med lättare skador efter en olycka på E18 utanför Arboga.
Läs mer om Arboga och E18.
Cirkussällskap i krock med lastbil
Tre personer skadades och fördes till sjukhus när en lastbil körde in ett cirkussällskap utanför Arboga sent på söndagskvällen. – Det är ett flertal fordon som tillhör ett cirkussällskap som har varit inblandade, säger Fredrik Bäcker vid polisen i Bergslagen.
Högg man på tåg – anhållen för mordförsök
Den man i 30-årsåldern som knivskars i buken på SJ:s regionaltåg 761 på väg mellan Stockholm och Hallsberg vårdas fortfarande på sjukhus för sina skador. Skadorna betecknas som allvarliga men läget ska vara stabilt.
Läs mer om Hallsberg och Stockholm.