Skadad

En svårt skadad efter misstänkt mordförsök

Två män är skadade, varav en allvarligt, efter ett bråk i Orsa i Dalarna under morgonen.Polisen har gripit tre män i samband med händelsen, varav två av dem är de skadade personerna.En förundersökning om mordförsök alternativ grov misshandel är inledd.
Läs mer om Dalarna och Orsa.

En skadad i husvagnsbrand

En kvinna har skadats allvarligt i en husvagnsbrand i ett sommarstugeområde i Docksta mellan Kramfors och Örnsköldsvik under morgonen. - De har vaknat av någon anledning, och då är det brand i husvagnen.
Läs mer om Docksta och Örnsköldsvik.
Kvinna skadad i viltolycka
En kvinna fördes till sjukhus med ambulans efter en viltolycka i Ronneby på lördagskvällen.
Läs mer om Ronneby.

Misstänkt mördare kunde inte förhöras

Polisen har ännu inte kunnat förhöra den man i 45-årsåldern som misstänks för mordet på en man i 30-årsåldern i Lund på fredagskvällen.Han blev själv skadad vid händelsen och behövde vårdas på sjukhus.Ytterligare en person har anhållits för dådet.
Läs mer om Lund.
Svensken skadad igen - säsongen kan vara över
Jacob Josefson. Foto: Nicole Sweet-USA TODAY Sports Skadorna avlöser varandra för Jacob Josefson. Nu har han ådragit sig en skada på underkroppen som kan avsluta hans säsong. Jacob Josefson har haft en skadefylld säsong. Igen.
Läs mer om Jacob Josefson.
Debutanen Lundström ersätter skadad Fernis
Högersexan Emma Fernis tvingas lämna återbud till nästa veckas dubbelmöte mot Serbien i EM-kvalet. Anledningen är en fotskada som Sävehof-spelaren inte blir kvitt.
Debutanen Lundström ersätter skadad Fernis
Högersexan Emma Fernis tvingas lämna återbud till nästa veckas dubbelmöte mot Se...
Mystik kring misstänkt misshandel i Varberg
En man i 60-årsåldern hittades svårt skadad vid ett torg i Varberg i morse. Han har skallskador och enligt polisen tros han blivit misshandlad men omständigheterna är oklara.
Läs mer om Varberg.
Mystik kring misstänkt misshandel i Varberg
Inrikes. En man i 60-årsåldern hittades svårt skadad vid ett torg i Varberg i morse. Han har skallskador och enligt polisen tros han blivit misshandlad men omständigheterna är oklara.
Läs mer om Varberg.
Man hittad svårt skadad på torg – polisen vädjar om hjälp
En man hittades tidigt på lördagsmorgonen svårt skadad på ett torg i Varberg.Polisen har ingen aning om vad som har hänt och vädjar nu om allmänhetens hjälp.En förundersökning om grov misshandel har inletts.– Vi har spärrat av torget men vet inte hur detta har gått till därför måste vi ha in tips, säger polisens presstalesman Peter Adlersson.
Larm om skottlossning – flera spår hittade
Polisen har larmats till en skottlossning i Stockholmsförorten Spånga.På plats har man funnit spår som tyder på skottlossning – men ingen skadad person.– Någonting har inträffat, säger Mats Almqvist, vakthavande befäl på polisen i Stockholm.
Dramatisk liftolycka i Georgien – gravid svensk skadad
En svensk kvinna har skadades efter att liftanordningen i skidorten Gudauri i Georgien plötsligt började skena baklänges. En film visar hur flera skidåkare slungas ur stolsliftarna när liftarna störtar mot botten av backen i hög hastighet.
Läs mer om Georgien och Gudauri.
Fordon körde in i träd – en person allvarligt skadad
En lätt lastbil fick sladd och körde in i ett träd i södra Stockholm.En person skadades allvarligt enligt polisen.– Vad det var för skador vet jag inte, säger Eva Nilsson, polisens pressinformatör vid polisen i Stockholm.
Martin Strömberg skadad – missar sjunde etappen
Turn the Tide on Plastics vaktkapten Martin Strömberg missar den sjunde etappen av Volvo Ocean Race på grund av en knäskada. Han är tillbaks i tävlingen i etapp 8 som startar i Itaja, Brasilien. Startskottet för den sjunde etappen från Auckland, Nya Zeeland till Itaja, Brasilien går natten till söndag klockan 02.00 (svensk tid). Det Fortsätt läsa Martin Strömberg skadad – missar sjunde etappen Inlägget Martin Strömberg skadad – missar sjunde etappen dök först upp på Båtliv.
Järnkrok skadad – hans säsong kan vara över
NHL-säsongen kan vara över för den svenske stjärnan Calle Järnkrok. Nashville-forwarden har drabbats av en överkroppsskada. Nashville skriver på sin webbplats att Järnkrok minst kommer missa resterande del av grundserien.
Läs mer om Calle Järnkrok och Järnkrok.
Beskedet efter otäcka bilderna
Lawrence Pilut fick en rejäl smäll från Linköpings Emil Sylvegård.Men HV 71-stjärnan, som drabbades av hjärnskakning, är inte bitter.– Det är sånt som händer. Jag håller verkligen inget emot honom utan i vår sport blir det så ibland bara. Otur att jag blev skadad bara, säger Pilut.
Läs mer om Pilut.
Krogentré skadad i explosion
Inrikes. Flera personer har larmat polisen om en hög smäll i centrala Norrköping. Första samtalet kom in 04.47.
Läs mer om Norrköping.
Krogentré skadad i explosion
Flera personer har larmat polisen om en hög smäll i centrala Norrköping. Första samtalet kom in 04. 47.
Läs mer om Norrköping.