Skadad

Bil voltade i singelolycka – kvinna tas ut ur bil

En singelolycka har inträffat i Forshaga kommun.– Bilen voltade av vägen. Just nu håller räddningstjänsten på att försöka plocka ut en kvinna ur bilen. Jag har ingen uppgift på hur allvarligt skadad hon är ännu, säger Stefan Wickberg, polisens presstalesperson vid polisen i Värmland.

Ung man skjuten i Malmö

En yngre man har hittats skadad efter en misstänkt skottlossning på Erikfältsgatan i Malmö. – Han fördes med ambulans till sjukhus, säger Fredrik Bratt, presstalesperson vid polisen region Syd.
Yngre man skadad i våldsdåd i centrala Uppsala
En yngre man utsattes för våld på fredagskvällen vid resecentrum i centrala Uppsala. Mannen är förd till sjukhus med okända skador. Polisen larmades om en knivskärning. Tills vidare vill man dock inte bekräfta att det rör sig om ett knivdåd.
Läs mer om Uppsala.

Man skadad av stickvapen – en gripen

På fredagskvällen fördes en man till sjukhus efter att ha skadats med någon form av stickvapen.En person har gripits.– Han är misstänkt för dråpförsök alternativt grov misshandel, säger Tommy Nyman, presstalesperson vid polisen i region Väst.
Läs mer om Tommy Nyman och Väst.
Larm om skottlossning – misstänkt mordförsök
Flera skott har hört avlossas utomhus i centrala Tumba.Polisen har inlett en förundersökning om mordförsök.– En eller flera personer ska ha setts lämna platsen, men vi har inte hittat någon skadad person, säger Åsa Wallentin, presstalesperson vid Stockholmspolisen.
Cecilia Bergåkra skadad efter en otäck ridolycka
Bonde söker fru-Sigrids dotter Cecilia Bergåkra är en talang inom dressyr.I november blev hon som yngsta ryttare någonsin belönad som Årets komet på Ryttargalan, men nu har säsongen fått ett tragiskt slut.Cecilia föll av en häst, krossade sin fotknöl – och får inte rida på flera månader.– Det gick väldigt fort, säger Cecilia Bergåkra.
Hund bet ihjäl hund – en kvinna skadad i tumultet
En hund har bitit ihjäl en annan hund i Karlstad.Värmlandspolisen kallades till platsen för att lunga ner situationen, som beskrivs som kaosartad.I tumultet ska en kvinna blivit skadad och fått åka med polispatrullen till sjukhus.
Svaret: Därför har stjärnan försvunnit
Henrikh Mkhitaryan ses som en av Manchester Uniteds mest kreativa spelare.Ändå får han inte spela, trots att han inte är skadad. Nu har Jos Mourinho förklarat varför.Det ser riktigt illa ut, skriver Manchester Evening News-skribenten Hesham Bilal-Hafiz på Twitter.
Man svårt skadad – fick balk i huvudet
En man i 50-årsåldern är svårt skadad och vårdas på sjukhus efter en olycka på ett industriföretag i Eskilstuna. Händelsen inträffade vid 18-tiden på onsdagen.
Läs mer om Eskilstuna.
Äldre man allvarligt skadad efter bussolycka
En 71-årig man har blivit påkörd av en buss i centrala Stockholm.Mannen förs till sjukhus med allvarliga skador, uppger Stockholmspolisen.
En allvarligt skadad efter bussolycka
En 71-årig man har blivit påkörd av en buss i centrala Stockholm.Mannen förs till sjukhus med allvarliga skador, uppger Stockholmspolisen.
Man till sjukhus efter skottlossning
En skottskadad man ska ha anlänt till Sahlgrenska sjukhuset under onsdagskvällen.Mannen ska ha varit skadad i benet och körts till sjukhuset av sina anhöriga.Skadorna ska inte vara livshotande, uppger polisen.
Läs mer om Sahlgrenska.
Cyklist skadad i olycka med bil
En cyklist skadades efter en olycka med en bil vid Skarpnäck i Stockholm på onsdagsmorgonen.Ambulans har transporterat den skadade till sjukhus, enligt Stockholmspolisen.
Man utsatt för grovt brott – polisen förtegen
En skadad man i 30-årsåldern har kommit in till akuten i Kalix.Polisen misstänker att han utsatts för ett grovt brott med någon form av tillhygge.Två män har gripits.
Läs mer om Kalix.Polisen.
Leif GW Perssons teori om Leifs mystiska död
Leif Östling, 72, dog efter att ha hittats mystiskt skadad vid en skogsväg utanför Örnsköldsvik.Men vad hände egentligen?– Jag tror att en person, som färdas på den här vägen, har råkat köra på Leif, säger kriminologprofessor Leif GW Persson i SVT:s Veckans brott.
Fullt utvecklad brand i skola
Räddningstjänsten i Stockholm jobbar för fullt med att släcka en fullt utvecklad brand i en skola i Årsta i Stockholm.Enligt räddningstjänsten ska ingen person vara skadad.– Vi är där med tre eller fyra stationer, säger Fredrik Olsson, ledningsoperatör på räddningstjänsten.
Man skadad efter skjutning – tre gripna för mordförsök
Totalt tre personer har gripits misstänkta för mordförsök efter en misstänkt skottlossning i Halmstad, rapporterar Hallands-Posten.
Läs mer om Hallands-Posten och Halmstad.
Pistorius skadad i fängelsebråk
Tidigare paralympicsmästaren Oscar Pistorius har skadats efter ett fängelsebråk angående ett långdraget telefonsamtal, uppger sydafrikanska myndigheter.
Skolbuss och lastbil i krock utanför Ulricehamn
En skolbuss och lastbil krockade för ungefär en timme sedan en bit söder om Ulricehamn. Ingen blev skadad i olyckan som skedde när bussen stod still. Polisen varnar för svår halka.
Läs mer om Ulricehamn.