Skadade

Fasth om tårarna efter hyllningen

Viktor Fasth skadade sig – och fick sedan stå tillbaka för fenomenala Viktor Andrn i finalserien.Efter det storslagna firandet berättade landslagsmålvakten om tårarna på isen.– Att få det erkännandet från honom, det betyder otroligt mycket.
Läs mer om Viktor Andrn.

AIK:s blytunga skadebesked - Lundström borta säsongen ut

Tidigt i den första halvleken av mötet med IFK Göteborg på Friends Arena i söndags skadade sig AIK:s wingback Robert Lundström och tvingades bryta matchen.
Läs mer om Lundström och Robert Lundström.
Detta vet vi om skåpbilsattacken i Toronto
Tio personer har hittills konstaterats döda och minst 15 skadade efter att en 25-åring i en skåpbil mejat ned fotgängare på en av Torontos paradgator. Det här är känt om attacken.
Läs mer om Toronto.
Skåpbil har kört in i folkmassa – flera skadade
En skåpbil har kört in i en folkmassa i Toronto i Kanada, rapporterar AFP.Flera personer uppges vara skadade.
Läs mer om Kanada och Toronto.
20 personer döda på bröllop efter flyganfall i Jemen
20 personer har dödats på ett bröllop i Jemen efter att Saudi-ledda styrkor flygbombat området, enligt Reuters.En majoritet av de skadade uppges vara barn.
Läs mer om Jemen, Reuters.En och Saudi-ledda.
Olycklig skada på GIF-backen - Zarkovic ändå nöjd efter segern: "Får kosta ett näsben"
GIF fick tillbaka backen Netan Sansara efter skada i senaste matchen mot Norrby. Nu ser det dock ut som att man får klara sig utan en annan back, nämligen Stefan Zarkovic som skadade sig så illa att han fick byta i halvtid.
Två skadade i bilolycka
Två personer fördes till sjukhus efter en krock vid Torup i Halland på måndagseftermiddagen.
Läs mer om Halland och Torup.
Peder: Kära cyklister och mopedister – VILL ni dö?
Det enda skälet till att det inte är fler skadade cyklister och mopedister är för att bilisterna anpassar sig till era galenskaper för att de inte vill skada er, säger Peder. Håller du med?
Läs mer om Peder.
16-åring död i trafikolycka på Öresundsbron med EPA-traktor
En 16-åring är död och två andra har förts till sjukhus skadade efter en trafikolycka på Öresundsbron i Uppsala, enligt Expressen. Olyckan ska ha inträffat vid klockan 15:20 under söndagen.
Läs mer om Expressen, Uppsala och Öresundsbron.
Assisterande tränaren startande mittback för Trelleborg - efter ett och ett halvt träningspass: "Fruktansvärt imponerande"
Trelleborgs FF har i vanliga fall täckning bland mittbackarna, men mot Kalmar FF var Lasse Nielsen och Dennis Hadzikadunic skadade. Den enda tillgängliga mittbacken var därför Alexander Blomqvist.
Från bänken till guldkeeper: "Utan den biten hade det inte varit möjligt"
Viktor Andrén bjuder på ett guldjubel. Foto: Simon Eliasson/Bildbyrån När Viktor Fasth skadade sig i semifinalen blev nog många oroliga. Men då klev en annan Viktor fram. Viktor Andrén gick från bänken till att bli Växjös guldmålvakt.
Läs mer om Viktor.
Fem snackisar från Norrby-Gefle: "Årets bomb i superettan"
Gefle vann överraskande borta mot Norrby med 2-0. Sporten listar fem snackisar från matchen. Succédebuten Engelsmannen Netan Sansara skadade sig i genrepet mot Sirius och har missat de tre inledande matcherna i superettan.
Läs mer om Norrby och Norrby-Gefle.
JUST NU: Gnagets mardröm - succéaffären ut på bår
AIK har redan Jesper Nyholm långtidsskadad och Nils-Eric Johansson tvingades i februari sluta med fotbollen på grund av hjärtfel. Som om det inte vore nog skadade sig Robert Lundström olyckligt hemma mot IFK Göteborg och bars ut på bår.
Stjärnan gömmer sig under ödesmatchen
Avgörande match för Skellefteå.Då gömmer sig den skadade stjärnan Bud Holloway i omklädningsrummet.– Jag är nervös, säger han till C More.
Linda Lampenius: Jag föll handlöst
Linda Lampenius ramlade ner för trappan hemma i sin villa i Bromma utanför Stockholm.Violinisten skadade sig rejält i olyckan, något som Hänt var först med att rapportera.– Jag föll handlöst, säger hon till sajten.
Fem till sjukhus efter supporterbråk
Sex personer är skadade och fem av dem är förda till sjukhus efter att ett stort bråk bröt ut mellan fotbollssupportrar vid midnatt vid en restaurang i Gamla stan i Stockholm.
Läs mer om Gamla och Stockholm.
Fem till sjukhus efter supporterbråk
Inrikes. Sex personer är skadade och fem av dem är förda till sjukhus efter att ett stort bråk bröt ut mellan fotbollssupportrar vid midnatt vid en restaurang i Gamla stan i Stockholm. Ingen av dem är allvarligt skadad.
Läs mer om Gamla och Stockholm.
Fem till sjukhus efter supporterbråk
Sex personer är skadade och fem av dem är förda till sjukhus efter att ett stort bråk bröt ut mellan fotbollssupportrar vid midnatt vid en restaurang i Gamla stan i Stockholm.
Läs mer om Gamla och Stockholm.
Livlös person funnen
Inrikes. En person har hittats livlös i en damm i Malmöstadsdelen Limhamn. Den skadade har förts till sjukhus.
Livlös person funnen i Malmödamm
En person har hittats livlös i en damm i Malmöstadsdelen Limhamn. Den skadade har förts till sjukhus.
Flera skadade i omkörningsolycka
Inrikes. Flera personer har förts till sjukhus efter en trafikolycka på väg 53 mellan Eskilstuna och Malmköping med totalt fyra bilar och fem personer inblandade.
Läs mer om Eskilstuna och Malmköping.