Skadade

Flera personer lindrigt skadade – stopp i trafiken

Fem personer ska enligt räddningstjänsten ha skadats lindrigt efter en olycka med minst ett fordon på Värmdöleden i Nacka.Det är stopp i trafiken.
Läs mer om Nacka.Det och Värmdöleden.

Köer på E4 efter krasch mellan flera bilar

Efter en krasch mellan flera bilar på E4 i höjd med trafikplats Salem söder om Stockholm har det bildats köer.– Jag Jag har inga detaljerade uppgifter om skadade, säger Åsa Wallentin vid Stockholmspolisens presstjänst.
Läs mer om Salem, Stockholm och Åsa Wallentin.
En bil har körts rakt in i en polisbil – flera skadade
En bil har körts rakt in i en polisbil i Alby utanför Stockholm. Flera personer – däribland en polis – har skadats, erfar Expressen. En misstänkt gärningsman jagas, erfar Expressen.
Läs mer om Alby, Expressen och Stockholm.
Skolbuss i krasch i Tyskland – 20 skadade
Minst 20 personer har skadats då en skolbuss kraschat in i en vägg i Eberbach i sydvästra Tyskland, rapporterar tidningen Focus.
Läs mer om Eberbach och Tyskland.
Skolbuss kraschade mot husvägg - 20 skadade
20 personer skadades när en skolbuss kraschade mot en vägg i Baden-Württemberg i Tyskland på tisdagsmorgonen.Det uppger polisen, enligt Welt.
Läs mer om Baden-Württemberg, Tyskland och Welt.
Minst fem skadade då hus kollapsade i Belgien
Flera personer skadades på måndagskvällen då en explosion skedde i ett bostadshus i Antwerpen i norra Belgien. Byggnaden ska ha rasat samman, enligt polisen, som avfärdar rykten om att händelsen ska ha koppling till terrorism.
Läs mer om Antwerpen och Belgien.
Explosion i bostadshus i Belgien – ska ha rasat
Ett bostadshus i Antwerpen, Belgien, har rasat efter en kraftig explosion.Minst tre hem har drabbats – flera personer befaras vara skadade, enligt polisen.Polisen misstänker inte terror.
Läs mer om Antwerpen och Belgien.
Ras i börshuset i Jakarta
Skadade människor bars ut på bår ur rasmassorna efter att andra våningen i börshuset i Indonesiens huvudstad Jakarta kollapsat. Polisen säger att det inte rör sig om någon bomb.
Läs mer om Jakarta.
Flickvännens fingeravtryck hittade på Stephen Paddocks ammunition
Marilou Danley var visserligen inte på plats när hennes pojkvän Stephen Paddock öppnade eld och sköt ihjäl 58 personer och skadade ytterligare över 500 från ett fönster på hotellet Mandalay Bay i Las Vegas – men kopplingarna till massmördaren finns där.Hennes fingeravtryck hittades på ammunitionen som användes och hennes kasinospelkort hittades på hans rum.Det visar de 300 sidor utredningsmaterial som en domstol i Las Vegas nu släppt, skriver LA Times.
Läs mer om Mandalay Bay och Stephen Paddock.
Tak kollapsade i börshuset i Jakarta
Folk flydde i panik när ett tak kollapsade inne på börshuset i Jakarta i Indonesien, rapporterar BBC. Ett stort antal personer uppges vara skadade.
Läs mer om BBC, Indonesien och Jakarta.
Smällen för MFF – stjärnköpet skadad
Här är bilderna som MFF-fansen inte vill se.Nyförvärvet Arnor Ingvi Traustason skadade sig i Islands landskamp mot Indonesien – och fick lämna planen redan efter 23 minuters spel.
Läs mer om Indonesien och MFF.
Turistbåt exploderade vid Phi Phi
Tiotals kinesiska turister är skadade sedan ett turistfartyg exploderat vid den thailändska turistön Phi Phi Le. Enligt tidningen The Nation kan olyckan ha krävt ett dödsoffer.
Läs mer om Phi Phi Le, Phi Phi och The Nation.
Skjuten i ansiktet – med hårt slagskott
LOS ANGELES. Det var en händelse, som fick samtliga spelare på isen och publiken i Montreal Bell Centre att stanna upp.Ett slagskott från Bostons backjätte Zdeno Chara träffade Canadiens forward, Philip Danault, i ansiktet i nattens match.- Det var riktigt läskigt. Jag vill aldrig se varken medspelare eller motståndare skadade. Hoppas det inte är något allvarligt, säger Montreals svenske forward, Jacob De La Rose.
Minst 15 nazister har blivit omhändertagna i Göteborg
Minst 15 nazister från Nordiska motståndsrörelsen (NMR) har omhändertagits i samband med en icke tillståndsgiven manifestation i centrala Göteborg. Två motdemonstranter har blivit skadade. – Vi tar med de omhändertagna till polishuset, säger Hans Lippens, polisens presstalesperson.
Läs mer om Göteborg och Nordiska.
Minst 15 nazister omhändertagna i Göteborg
Minst 15 nazister från Nordiska motståndsrörelsen (NMR) har omhändertagits i samband med en icke tillståndsgiven manifestation i centrala Göteborg. Två motdemonstranter har blivit skadade.
Läs mer om Göteborg och Nordiska.
Explosion i trapphus under natten
En dörr sprängdes sönder och två fönster krossades i en explosion under natten.Ingen skadade sig i samband med detonationen.