Skadade

Larm om storbråk vid busshållplats – fyra skadade

Vid 20.59 larmades polis och ambulans till en busshållplats på Västergatan i Billesholm. Enligt larmet hade flera personer hamnat i bråk och fyra uppges vara skadade.– Det är okänt vad som hänt i detalj, säger Calle Persson, informatör vid polisens ledningscentral.
Hans säsong kan vara över
GÖTEBORG. Frölundas stjärnforward Carl Grundström, 19, tvingas till operation för sitt skadade knä.Nu kan säsongen vara över för 19-åringen.– I värsta fall kan det vara så, säger Frölundas tränare Roger Rönnberg.
Litet flygplan har kraschat – två skadade
En flyglycka har skett i Kungsbacka.Två personer ska vara skadade.–Det är ett ultralätt plan som har kraschat i Fjäråstrakten, säger polisens pressinformatör Tommy Nyman till GP.
Två skadade efter bråk – misstanke om mordförsök
Två personer fördes till sjukhus med stickskador efter ett bråk i en fastighet i Skåne. Båda personerna är gripna och den ena också anhållen.Ärendet utreds som mordförsök samt olaga hot.
Läs mer om Skåne.
Två skadade efter bråk – misstanke om mordförsök
Två personer fördes till sjukhus med stickskador efter ett bråk i en fastighet i Skåne. Båda personerna är gripna och den ena också anhållen.Ärendet utreds som mordförsök samt olaga hot.
Läs mer om Skåne.
Buss välte på E4 – flera skadade
Två bussar och fyra personbilar var inblandade i en trafikolycka på E4 i Sikeå norr om Umeå i Västerbotten. Två personer har allvarliga skador och tolv är lindrigt skadade.
Läs mer om Sikeå, Umeå och Västerbotten.
Tre personer skjutna vid skola i USA
Tre personer ska ha dött i en skolskjutning i en skola i Kalifornien.En sexåring ska vara bland de skadade uppger Sky News.
Läs mer om Kalifornien.En och USA.
Playoffhjälten korsbandsskadad
Landslagsmittfältaren Jakob Johansson tvingades bli utbytt redan efter en kvart under matchen mot Italien då han fastnade i gräset och skadade knät. – Han drog av det främre korsbandet och blir borta ett tag, säger förbundskaptenen Janne Andersson som räknar bort Johansson från VM i sommar.
Öresundståg krockade med arbetsfordon – flera skadade
Ett av de Öresundståg som även trafikerar sträckor i Sydsverige krockade på tisdagsmorgonen med ett arbetsfordon på sträckan Köpenhamn-Helsingör i Danmark.Flera passagerare i tågvagnarna ska ha ådragit sig lättare skador, skriver danska tidningen Ekstrabladet.
Iran stoppar räddningsinsatser
Räddningsinsatserna har avslutats i provinsen Kermanshah i Iran, som drabbades hårdast i det kraftiga jordskalvet på söndagen. Minst 450 människor har rapporterats döda och tusentals är skadade.
Läs mer om Iran och Kermanshah.
Skräckbilderna på den svenske matchhjälten
Sverige fick en blytung start på den avgörande playoffmatchen mot Italien.Jakob Johansson vred sitt knä när han sträckte sig efter bollen och skadade sig.Han bars ut på bår och ersattes av Gustav Svensson.
Kraftig jordbävning i Irak – flera skadade
En jordbävning har drabbat sulaymaniyah i norra Irak.USA:s geologiska institut bekräftar att skalvet uppmätt 7,2 på richterskalan.
Läs mer om Irak.
Ekdal missar matchen mot Italien
MILANO/STOCKHOLM. Albin Ekdal skadade sig i första matchen mot Italien.Nu står det klart att mittfältaren missar returen i Milano.Det avslöjar Janne Andersson på presskonferensen i Italien.
Texasskyttens ex-fru: Han hade många demoner
För första gången uttalar sig 25-åriga Tessa Brennaman om sin ex-make, Devin Kelley, som dödade 26 människor och skadade ytterligare 20 i en kyrka i Texas i USA.
Läs mer om Devin Kelley, Tessa Brennaman och USA.
Bilen voltade och blev hängande – på räcket
Bilen voltade och blev hängande över räcket – upp och ner.Trots detta skadade de två passagerarna endast lindrigt.– De har haft änglavakt – och det är verkligen tur att ingen satt i baksätet, säger Stefan Stridsberg, styrkeledare vid Tomelillas räddningstjänst.
Läs mer om Stefan Stridsberg.
Flera skadade i olycka – barn har förts till sjukhus
Två bilar är inblandade i en trafikolycka utanför Uddevalla, länsväg 160.– Fyra personer har förts till sjukhus. En ska ha flugits med helikopter, säger Johan Ljung, vakthavande befäl vid polisen i region Väst.Tre vuxna och ett barn ska vara inblandade i olyckan. Skadeläget är oklart.
Läs mer om Johan Ljung, Uddevalla och Väst.Tre.
Flera skadade i flygräd i Jemen
Minst tre personer rapporteras skadade i ett flyganfall i det krigshärjade Jemen.
Läs mer om Jemen.
Flera skadade i misstänkt attack i Frankrike
Tre personer har skadats i en misstänkt fordonsattack, uppger nyhetsbyrån AFP.Händelsen ska ha inträffat i närheten av Toulouse i södra Frankrike.En bil ska ha kört rakt in i en grupp unga personer vid en skola.Föraren säger själv att påkörningen var medveten, skriver lokala La Dpche.
Tre skadade i möjlig fordonsattack i Frankrike
Tre personer har skadats i en möjlig fordonsattack i den franska staden Toulouse, uppger fransk polis för nyhetsbyrån AFP.
Läs mer om AFP, Frankrike och Toulouse.
Man påkörd – förd till sjukhus
En man har förts till sjukhus efter en trafikolycka i Malmö.Enligt polisen blev mannen påkörd.Hur allvarligt han skadade sig är okänt.
Läs mer om Malmö.Enligt.
Lastbilschaufförer i knivbråk – en till sjukhus med punkterad lunga
Polisen i Örebro utreder ett mordförsök sedan en lastbilschaufför attackerat en annan lastbilschaufför med kniv under natten mot torsdagen.– Den skadade ligger på intensiven med punkterad lunga och den som höll i kniven anhölls efter förhör misstänkt för mordförsök, säger Kenneth Johannesson, vakthavande polisbefäl, till Nerikes Allehanda.
Läs mer om Kenneth Johannesson och Örebro.
En skottskadad i Köpenhamn
En person har blivit skjuten på Griffenfeldsgade i Köpenhamn uppger polisen. Enligt Ekstrabladet är den skadade en man.Hans tillstånd är ännu inte känt.Texten uppdateras
Läs mer om Griffenfeldsgade och Köpenhamn.