Skjuten

Aggressiv svart fågel riskerar att bli skjuten

Den stora svarta fågel som angriper människor vid Pålsjö skog i Helsingborg lever farligt. – Om den här fågeln är sjuk på något sätt och har ett avvikande beteende så kan vi skjuta den, säger Anna Hellstedt vid miljöförvaltningen till hd.se.

Skjuten på bröllopsfest

En man i 35-årsåldern vårdas på sjukhus med svåra skador efter att ha blivit skjuten på en bröllopsfest i skånska Anderslöv natten mot söndagen. Det rapporterar lokala medier.
Läs mer om Anderslöv.
Skjuten på bröllopsfest
En man i 35-årsåldern vårdas på sjukhus med svåra skador efter att ha blivit skjuten på en...
Man svårt skadad efter misstänkt skjutning
En man i 35-årsåldern vårdas på sjukhus efter att ha blivit skjuten mitt under en bröllopsfest i Anderslöv natten mot söndag. Nu kan bröllopsfilmen från festen bli en del i polisens jakt på förövaren. – Plötsligt rusade folk mot dörren och då förstod jag att något hade hänt, säger bröllopsfotografen Mohammad Farrag som var på plats under festligheterna.
Läs mer om Anderslöv och Mohammad Farrag.
Åtal för mordförsök i Skåne
Två medlemmar i mc-gänget Bandidos åtalas för mordförsök på en man i ett annat mc-gäng, Rock Machine. I september förra året överfölls mannen i en klubblokal i Hyllstofta utanför Klippan. Han blev slagen i huvudet och skjuten i lår och bål, rapporterar hd.se.
Rappare skjuten till döds i Brooklyn
Den amerikanska rapparen Chinx Drugz sköts till döds tidigt på söndagsmorgonen amerikansk tid,...
Läs mer om Brooklyn och Chinx Drugz.
Rapstjärnan Chinx Drugs skjuten till döds
Rapstjärnan Chinx Drugs har skjutit till döds i New York, skriver TMZ. Artisten, som var medlem i French Montanas hiphop-kollektiv Coke Boys, blev 31 år.
Läs mer om New York och TMZ.
Person skjuten i Göteborg
En person ska ha skottskadats i Partille i Göteborg under natten.
Läs mer om Göteborg och Partille.
Man skjuten till döds i Partille
En man i 20-årsåldern sköts till döds under natten till fredag. Strax efter klockan två larmades polisen om en skottlossning i Bergsjön i Göteborg - och kort därefter om en skottskadad man i Partille. Mannen fördes till sjukhus där det konstaterades att han hade avlidit.
Läs mer om Bergsjön, Göteborg och Partille.
Man skjuten – ska vara allvarligt skadad
En person sköts i Gamlestan i Göteborg på onsdagsförmiddagen. Enligt vittnen ska personen ha skadats allvarligt efter att ha träffats av flera skott. Två personer försvann efter skotten på en svart moped.
Läs mer om Gamlestan och Göteborg.
Fyra gripna för skottlossning
Fyra personer har gripits för skottlossningen i Kramfors då en man i 30-årsåldern blev skjuten. Mannen fördes till Sollefteå sjukhus.
Läs mer om Sollefteå.
Man skjuten i Kramfors
En man i 30-årsåldern blev skjuten i Kramfors strax före klockan 16. Han har förts till Sollefteå sjukhus.
Läs mer om Sollefteå.
Man skjuten i Kramfors
Tre anhållna för mordförsök
Tre män har anhållits på sannolika skäl misstänkta för försök till mord på Ödmanssonsgatan i Landskrona den 8 april. Då blev en man i 20-årsåldern skjuten i foten.
Läs mer om Landskrona och Ödmanssonsgatan.
Skjuten supporter lade sordin över Baxters segerdag
Segeryran kom av sig när Stuart Baxters sydafrikanska klubb Kaizer Chiefs på lördagen säkrade seriesegern. En supporter sköts till döds av polisen då anhängare till Chiefs stormade planen efter lagets 2–0-seger över Chippa United.
Läs mer om Chippa United.
Skjuten supporter lade sordin över Baxters segerdag
Segeryran kom av sig när Stuart Baxters sydafrikanska klubb Kaizer Chiefs på lördagen säkrade seriesegern. En supporter sköts till döds av polisen då anhängare till Chiefs stormade planen efter lagets 2–0-seger över Chippa United.
Läs mer om Chippa United.
Lailas trebenta hund kan ha blivit skjuten
Laila Thørgersens sökande efter sin bortsprungna trebente hund Lana har kostat henne tiotusentals kronor och nästan all hennes tid. Nu har hon fått höra att Lana skjutits av jägare som irriterat sig på att hunden stört jakten. –Jag vill bara ha hem hennes kvarlevor så att jag kan begrava henne. Men jag är trött och orkar nästan inte mer, säger Laila Thørgersen till Ekstrabladet.
Man skjuten till döds i Sundbyberg
En man i 30-årsåldern har hittats död vid ett garage i Hallonbergen i Sundbyberg. Polisen misstänker mord.
Läs mer om Hallonbergen och Sundbyberg.