Skjuten

Man skjuten i Helsingborg

En man skottskadades på onsdagskvällen i Furutorpsplatsen i Helsingborg.
Läs mer om Furutorpsplatsen och Helsingborg.

En person skjuten med luftgevär

Polisen fick under morgonen in larm om att höga skott hörts från Solberga i södra Stockholm.En person med ytliga skador påträffades på platsen och en anmälan om misshandel är upprättad, skriver polisen på sin hemsida.
Läs mer om Solberga och Stockholm.En.
En person uppges ha skjutits
En skottlossning har inträffat i Östberga i Stockholm, skriver SVT.– Vi har fått uppgifter om att någon har blivit skjuten och har precis kommit till platsen, säger Stockholmspolisens presstalesperson Åsa Wallentin till SVT.

En person skjuten i Östberga

Läs mer om Östberga.
Mordisk elefant skjuten i Indien
Elefanten hade trampat ihjäl 15 människor och satt skräck i delstaterna Bihar och Jharkhand, i östra Indien. På lördagen sköts den ihjäl.
Läs mer om Bihar, Indien och Jharkhand.
En man skjuten i Jordbro
Läs mer om Jordbro.
En person skjuten – ambulanser på plats
En person har skjutits i Jordbro söder om Stockholm.Två ambulanser ska vara på platsen, enligt SOS Alarm skriver Aftonbladet.
En man skjuten i Jordbro
Läs mer om Jordbro.
Ung man skjuten i benet
En ung man med en skottskada i benet lämnades i natt av på akuten i Eskilstuna. – Vi har ännu inte pratat med den skadade och det finns ingen uppgift om att han är allvarligt skadad, säger Roland Lindkvist, vakthavande befäl vid Södermanlandspolisen.
Dansk 30-åring skjuten – i skinkan
En 30-årig i Köpenhamn man sköts under tisdagskvällen – i skinkan.Den skjutne mannen vårdas nu på sjukhus.Skottlossningen kan vara gängrelaterad, även om det inte är något som polisen i nuläget kan säga med säkerhet, skriver Ekstrabladet.
Läs mer om Ekstrabladet och Köpenhamn.
Kvinna skjuten i Enskede
En kvinna hittades natten till tisdag skjuten i Enskede i södra Stockholm. Polisen har inlett en förundersökning om mordförsök.
Läs mer om Enskede och Stockholm.
Kvinna hittad skjuten
En kvinna har hittats skjuten i Enskede, uppger Aftonbladet.Enligt uppgifter till Aftonbladet ska hon ha skjutits i halsen och nacken.
Kvinna hittad skjuten i Enskede
En kvinna har hittats med skottskador i Enskede i södra Stockholm, skriver Aftonbladet.
Läs mer om Aftonbladet, Enskede och Stockholm.
Hämnd bakom skjutning på HVB-hem
I fredags blev en minderårig asylsökande skjuten inne på ett HVB-hem i Tyresö. Polisen hyser gott hopp om att fallet kommer att lösas. – Vi har gjort beslag som pekar i en bestämd riktning, säger Manne Jönsson, biträdande polisområdeschef polisområde SYD.
Läs mer om Manne Jönsson, SYD och Tyresö.
Man skjuten – nu pågår en stor polisjakt
En man har blivit skjuten i Tyresö.Enligt Aftonbladet är mannen förd till sjukhus och nu pågår en jakt.– Vi jagar en person men det kan vara fler gärningsmän, säger Lars Byström vid Stockholmspolisen till tidningen.
Man skjuten i Tyresö
En man har blivit påskjuten i Tyresö, rapporterar Aftonbladet.
Läs mer om Aftonbladet och Tyresö.
Man sköts i bakhuvudet – polisen knackade på fel hus
En man i Mississippi i USA sköts ihjäl efter att polisen knackade på fel dörr.Nu säger familjens advokat att mannen blev skjuten i bakhuvudet.– Mannen dog då han sprang från människor som inkräktade på hans privategendom, säger advokaten enligt CNN.
Läs mer om CNN, Mississippi och USA.