Skjuten

Man med gängkopplingar hittad skjuten i park

En 24-årig man hittades tidigt i morse skjuten i Valbyparken i Köpenhamn – och konstaterades död klockan 07.22.Köpenhamnspolisen meddelar nu att mannen hade kopplingar till gängkriminalitet.– Också i det här fallet ska vi göra allt för att ställa de skyldiga gärningsmännen till svars för deras handlingar, säger polisinspektör Torben Svarrer i ett pressmeddelande.

Här blir aktivist skjuten i ryggen med elpistol

Vid en nazistisk demonstration i Stockholm under lördagen blev en motdemonstrant skjuten av polisen med elpistol i ryggen - medan han var på väg bort från platsen. "Jag blev chockad.
Läs mer om Stockholm.
Tre misstänkta för medhjälp till mord i koloniområde
Tre personer misstänks för inblandning i mordet i Kortedala i december, rapporterar Göteborgs-Posten.En man hittades då skjuten utomhus i ett koloniområde.Två män och en kvinna har nu begärts häktade.
Person anhållen för mord i Sanviken
En person i 30-årsåldern är anhållen som skäligen misstänkt för medhjälp till mord på en man i 40-årsåldern.Mordet – där mannen blev skjuten – inträffade i Sandviken på måndagen.– Den mördade personen är känd av polisen sedan tidigare, säger Peter Helsing, förundersökningsledare, i ett pressmeddelande.
Läs mer om Peter Helsing, Sandviken och Sanviken.

55-åringen avslöjade knarklangare – sköts

Prentis Robinson, 55 sköts till döds under en livesändning på Facebook.Nu har mannen som sköt honom överlämnat sig själv till polisen, skriver The Washington Post.–Du är med live, sa Robinson till mannen precis innan han blev skjuten.
Här skjuts programledaren med polisens elchockvapen
Här blir Brottscentralens programledare Lisah Silfwer skjuten med polisens nya vapen.Med en styrka på 50 000 volt paralyseras hon totalt i fem sekunder.– Jag försökte stå upprätt, men all kroppskontroll försvann på en hundradels sekund, säger Lisah Silfwer.
Läs mer om Lisah Silfwer.
Beväpnad man skjuten i Svedmyra
En man med ett pistolliknande föremål i handen har skjutits av polis i Svedmyra i södra Stockholm. - När polisen anlände till platsen tvingades vi skjuta honom, säger Mats Eriksson vid Stockholmspolisen.
Beväpnad man skjuten av polis
Man skjuten av polis i Svedmyra
Aftonbladet uppger att en man har skjutits av polis i Svedmyra på onsdagen. Enligt vittnesuppgifter till polisen ska mannen ha haft ett pistolliknande föremål i handen.
Läs mer om Svedmyra.
Svensk skjuten till döds i skolmassakern
En svensk 17-åring sköts till döds i skolmassakern i Florida, skriver Aftonbladet.– Hans dröm och mål var att få vara med och tävla för Sverige i de olympiska spelen. Han hade en lapp på sin vägg bredvid sängen där han skrivit att mitt mål är att jag skulle vilja simma för Sverige i olympiaden 2020 i Tokyo och vilka tider han skulle uppnå, säger mamman till Aftonbladet.
Läs mer om Aftonbladet, Florida, Sverige och Tokyo.
Knivbeväpnad man skjuten av polis
En knivbeväpnad man har skjutits i benet av polis i Rinkeby i nordvästra Stockholm.
Läs mer om Rinkeby och Stockholm.
Knivbeväpnad man skjuten av polis
En knivbeväpnad man har skjutits i benet av polis i Rinkeby i nordvästra Stockholm, rapporterar Aftonbladet.
Läs mer om Aftonbladet, Rinkeby och Stockholm.
Knivman skjuten i benet av polis
En knivman har skjutits i benet av polis i Rinkeby, enligt Aftonbladet.Just nu pågår en stor polisinsats.– Vi har skjutit varningsskott och sedan verkanseld i benet, säger Mats Almqvist vid Stockholmspolisen till tidningen.
Elev såg sin lärare bli skjuten vid klassrumsdörren
De skjuter på min skola, och jag är inlåst på skolan. Jag är jävligt rädd just nu, skrev eleven Aidan från ett klassrumsgolv mitt under skolskjutningen i Florida. I ett annat klassrum såg Anna Cecilia sin lärare bli skjuten.
Läs mer om Aidan, Anna Cecilia och Florida.
Man skjuten i Helsingborg
En man i 20-årsåldern har hittats skottskadad i södra Helsingborg. Enligt polisen finns det flera vittnen som sett skottlossningen och sett personer lämna platsen.
Läs mer om Helsingborg.
Polishund skjuten – angrep sin hundförare
En polis har skjutit sin polishund efter att ha blivit angripen. Dramat inträffade i Värnamo efter ett träningspass, skriver Värnamo Nyheter. Polishunden gick plötsligt till attack och bet tag i hundförarens underarm.
Läs mer om Värnamo och Värnamo Nyheter.
Man skjuten i Helsingborg
En man har hittats skottskadad i södra Helsingborg. Det är inte känt om han är allvarligt skadad.
Läs mer om Helsingborg.
Man skjuten i Helsingborg
Läs mer om Helsingborg.
Man skjuten med flera skott i Gävle
Läs mer om Gävle.
Man skjuten med flera skott i Gävle
En man i 20-årsåldern har skjutits med flera skott i Gävle. Skotten har träffat i underkroppen, skriver polisen på sin hemsida. Han var vid medvetande när han fördes med ambulans till sjukhus.
Läs mer om Gävle.
Man skjuten med flera skott – förd till sjukhus
En man har blivit skjuten med flera skott i Gävle.Skotten var riktade mot mannne underkropp och han har nu förts till sjukhus med ambulans.Polisen rubriceras fallet som mordförsök.
Läs mer om Gävle.Skotten.