Skjuten

16-åring skjuten till döds i Köpenhamn

En 16-årig pojke hittades under måndagskvällen mördad på gatan i Köpenhamn. Det skriver Köpenhamnspolisen i ett pressmeddelande.

Skjutning på universitet i Virginia

En skjutning har inträffat på Virginia State University i USA. Enligt tv-kanalen WTVR är en person skjuten.
Man skjuten i bostadsområde
Strax efter klockan 20 fick polisen larm om att en man blivit skjuten i bostadsområde i de norra delarna av Gävle.– En man blivit skjuten i benet med okänt antal skott. Vi är där och jobbar med flera patruller, säger Daniel Ågren vid polisen.
Läs mer om Daniel Ågren och Gävle.

Ung man hittad skjuten i Järfälla

Läs mer om Järfälla.
Ung man skjuten i Järfälla
Läs mer om Järfälla.
En skjuten i Södertälje
En person har skjutits på en parkeringsplats i Södertälje.
Läs mer om Södertälje.
Person sköts på parkeringsplats
En person har blivit skjuten i Södertälje.– Vi håller på att jobba med det, säger Marcus Ridby, stationsbefäl i Södertälje.
Läs mer om Södertälje.
Vargen i Riala är skjuten
Rialahannen sköts på tisdagen vid lunch under skyddsjakten i Vallentuna. Skyddsjakten på varg har nu upphört i området med omedelbar verkan.
Läs mer om Riala och Vallentuna.
30-åring sköts i magen – Ville veta hur det kändes
Med ett luftgevär blev en 30-årig man skjuten i magen – av egen vilja.Den skjutna mannen ska enligt P4 Blekinge ha velat veta hur det kändes.– Han överlevde, men det hade kunnat gå värre, berättar Helena Renberg vid polisen i Ronneby.
Läs mer om Helena Renberg, Ronneby och Ville.
Person skjuten utanför gym i Västerås
En person har blivit skjuten med flera skott utanför ett gym i Västerås.Polisen söker efter flera misstänkta gärningsmän som vittnen har sett lämna platsen.
Läs mer om Västerås.Polisen.
Man skjuten i buken i Halmstad
En man har skjutits i buken i Halmstad, uppger polisen.
Läs mer om Halmstad.
JUST NU: Larm om person skjuten med flera skott
Polisen har på tisdagseftermiddagen larmats om att en person ska ha blivit skjuten med flera skott på området Andersberg i Halmstad, det skriver Aftonbladet.
Läs mer om Aftonbladet, Andersberg och Halmstad.
Man i Solna skjuten i benet
En man sköts i benet i Bergshamra i Solna, norr om Stockholm, strax före klockan 11. Enligt larmet blev mannen först jagad av den misstänkte, som efter skjutningen sedan sprang från platsen.
Läs mer om Bergshamra, Solna och Stockholm.
Man skjuten i benet i Solna
Mannen sköts i benet utanför matbutiken.Nu jagar polisen den misstänkte gärningsmannen som flydde till fots.– Det rör sig om en grov misshandel, säger Sven-Erik Olsson vid polisen i Stockholm.
Läs mer om Solna, Stockholm och Sven-Erik Olsson.
Man i kriminellt gäng skjuten – ska etablera sig i Sverige
En medlem i den kriminella organisationen Loyal to Familia uppges ha blivit skjuten i Köpenhamn.Gänget – som är på väg att etablera sig i Sverige – beskrivs som våldsamt.– Han blev förd till sjukhus av sin vän, säger Søren Puggard vid Köpenhamnspolisen till Ekstrabladet.