Skjuten

En polis skjuten till döds mitt i Paris

En polis har skjutits ihjäl i Paris i ett förmodat terrordåd. Så här berättar ett vittne som såg vad som hände.

Polis skjuten till döds mitt i Paris – utreds som terrorbrott

Paris. En polis sköts till döds och två andra poliser skadades allvarligt på torsdagskvällen när en man öppnade eld med automatvapen på paradgatan Champs Elyses i Paris. Händelsen utreds som ett terrorbrott och inträffar tre dagar före presidentvalet i Frankrike. Den misstänkte gärningsman ska ha skjutits till döds.
Läs mer om Frankrike.
Man skjuten till döds vid protester i Venezuela
En ung man har skjutits till döds under de stora demonstrationerna i Venezuelas huvudstad Caracas, uppger vittnen till händelsen för Reuters.
Läs mer om Venezuela.

Amilcar Henriquez skjuten till döds

Den 33-årige fotbollsspelaren Amilcar Henriquez är död. Han blev skjuten med flera skott nära sitt hem i Colon, Panama, under lördagen. Vi sörjer vår landslagsman Amilcar Henriquez djupt, skriver Panamas fotbollsförbund på Twitter.
Vad skulle hänt om han hade fått leva?
Jamina Roberts, 26, har spelat EM, VM och OS.De närmaste veckorna jagar hon sitt sjunde SM-guld med Sävehof.Men hennes liv har inte bara varit en framgångssaga. För 17 år sedan blev Jaminas storebror skjuten till döds.– Det var en tuff period, men jag var bara tio år och förstod nog inte riktigt vad som hade hänt, säger Jamina Roberts.
Läs mer om SM-guld och Sävehof.Men.
Larm om skolskjutning i San Bernardino i USA
Minst ett barn har blivit skjuten vid en skola i San Bernardino i Kalifornien i USA, rapporterar Reuters.
Läs mer om Kalifornien, San Bernardino och USA.
En person skjuten – misstänkt mordförsök
En person har skjutits i Rotebro centrum, norr om Sollentuna.Personen har förts till sjukhus med oklara skador – och polisen utreder nu händelsen som mordförsök.
Läs mer om Rotebro och Sollentuna.Personen.
Man skjuten i Trollhättan
En man i 40-årsåldern har blivit skjuten i benet i stadsdelen Sylte i Trollhättan, enligt polisens webbplats.
Läs mer om Sylte och Trollhättan.
JUST NU: En man skjuten – förd till sjukhus
En man har skjutits i benet i Trollhättan under torsdagskvällen.Mannen kunde själv larma polisen.– VI åkte dit och träffade på den skjutne mannen och hann prata med honom kort innan han fördes i väg med ambulans till sjukhus, säger polisens presstalesman Peter Adlersson.Polisen utreder händelsen som mordförsök alternativt dråpförsök.
En man skjuten – förd till sjukhus
En man har skjutits i benet i Trollhättan under torsdagskvällen, skriver GP.Pesonen kunde själv larma polisen.– Han är förd med ambulans till sjukhus med skottskada i benet, säger polisens presstalesman Peter Adlersson till tidningen.Polisen utreder händelsen som mordförsök alternativt dråpförsök.
Läs mer om Peter Adlersson och Trollhättan.
Skjuten 19-åring hotade sköterskor
En 20-åring från Malmö som skadats i en skottlossning på Holma åtalas för att han hotat sjukhuspersonalen till livet.Mannen skickades till Lund för specialistvård. Där krävde han narkotikaklassad medicin och blev mycket uppretad när han inte fick som han ville.
Läs mer om Holma, Lund och Malmö.
En person skjuten av polis
En person ska ha skottskadats efter att ha skjutits av polisen i centrala Karlskoga, rapporterar Aftonbladet.
Läs mer om Aftonbladet och Karlskoga.
Person skjuten av polis i Karlskoga
En person ska ha skottskadats efter att ha skjutits av polisen i centrala Karlskoga, rapporterar Aftonbladet. Polisen bekräftar skjutningen.
Läs mer om Aftonbladet och Karlskoga.
25-åring i Helsingborg skjuten med flera skott
En man i 25-årsåldern skottskadades på söndagskvällen i en skjutning i stadsdelen Högaborg i Helsingborg. Ett flertal skott har träffat mannen. Det ska inte föreligga någon fara för hans liv, enligt polisen.
Läs mer om Helsingborg och Högaborg.
25-åring i Helsingborg skjuten med flera skott
En man i 25-årsåldern skottskadades på söndagskvällen i en skjutning i stadsdelen Högaborg i Helsingborg. Ett flertal skott har träffat mannen. Det ska inte föreligga någon fara för hans liv, enligt polisen.
Läs mer om Helsingborg och Högaborg.
Man skjuten i Helsingborg
Läs mer om Helsingborg.
Man skjuten till döds i Uppsala
En man i 40-årsåldern sköts på lördagskvällen ihjäl vid ett handelsområde i Uppsala. Mannen fördes skottskadad till sjukhus men avled senare.
Läs mer om Uppsala.