Skjuten

Man skjuten av polis vid bråk

En man har skjutits av polisen vid ett bråk på ett asylboende i Västerviks kommun.

Man skjuten av polis vid bråk

En man har skjutits av polisen vid ett bråk på ett asylboende i Västerviks kommun.– Han sköts i...
Man skjuten av polis på asylboende
En man har blivit skjuten av polis på ett asylboende i Västervik, skriver Aftonbladet.
Läs mer om Aftonbladet och Västervik.
Dwayne Wades kusin skjuten till döds
Basketstjärnan Dwyane Wades kusin Nykea Aldridge blev skjuten till döds när hon var ute och gick med en barnvagn. Det har gjort Wade upprörd. Min kusin blev mördad i dag i Chicago. Ännu en handling av meningslöst vapenvåld. Fyra barn förlorade sin mor utan anledning. Overkligt, skriver NBA-spelaren på Twitter.
Läs mer om Chicago, Nykea Aldridge, Twitter och Wade.

Skjutne mc-föraren kan ha varit fel offer

Den 24-årige man på motorcykel som blev skjuten i bostadsområdet Kastanjegården i Malmö på tisdagskvällen träffades av fyra kulor. – Han har fått skador som kan ge bestående men och som kräver ett antal operationer, säger polisutredaren Göran Söderberg. Av gärningsmännen finns inga spår. Polisen är inte ens säker på att de sköt rätt person.
Ex-militär misstänks ha skjutit sin hustru
MALMÖ. Den pensionerade yrkesofficeren vill varken erkänna eller förneka att han dödade sin hustru i parets hem utanför Ystad. Mannen häktades i går som på sannolika skäl misstänkt för mordet. Han greps i parets bostad och var då kraftigt berusad. I huset låg hustrun död. Hon hade blivit skjuten.
Läs mer om Ystad.
Hans son blev skjuten med flera skott
Mannen skulle köpa cigaretter när han blev beskjuten i centrala Borås. Nu berättar pappan om hur hans son flydde för sitt liv från de båda männen som polisen misstänker ha försökt mördat honom. – Han sa till mig: Pappa, jag trodde att jag skulle dö, säger pappan.
Försök till mord – man skjuten i benen
En man har skottskadats i benen i halländska Hyltebruk. Larmet kom till polisen klockan 02.04.
Läs mer om Hyltebruk.
Man skjuten i Enköping
En man sköts i benet i Enköping vid åttatiden på lördagskvällen. Skottlossningen ska ha inträffat...
Läs mer om Enköping.
Man skadad i benet efter skottlossning
Polisen fick vid 20-tiden på lördagskvällen larm om en skottlossning på Enöglavägen i Enköping. På plats visade det sig att en man blivit skjuten i benet. – Han är förd till Akademiska sjukhuset. Vi har ingen gripen, säger Kenneth Sundin, vakthavande befäl hos polisen i Uppsala, till UNT.
Man skjuten i benet i Enköping
Läs mer om Enköping.
Man skottskadad i Borås
En man skottskadades i Borås vid sextiden på lördagskvällen.– En man har blivit skjuten och tog sig...
Motionär mötte en blodig man i Hässelby
En motionär mötte på tisdagskvällen en blodig man i Hässelby villastad. – Personen ska ha skrikit att han blivit skjuten, säger Stockholmspolisens Albin Näverberg till Aftonbladet.
Läs mer om Aftonbladet och Hässelby.
Ludvig, 20, sköts ihjäl – ingen dömd för mordet
Ludvig Rogan, 20, ringdes in för att medla i ett bråk - i stället blev han själv skjuten till döds med minst tre skott. Två personer satt i bilen från vilket skotten avlossade men ingen är dömd – nu kämpar föräldrarna för att få prövningstillstånd i Högsta domstolen. – Mitt helvete slutar aldrig, men det kan inte vara rätt att de här två människorna får gå rätt ut och fortsätta med sina vanliga liv, säger mamma Malin Lindeberg Rogan.
Man hittad skjuten – maskerade män sågs
En man har hittats skjuten i Husby i västra Stockholm. Flera uppringare larmade polis när de hörde skott. – Två maskerade män har setts springa från platsen, säger vakthavande Anders Mattsson vid polisens regionledningscentral.
Läs mer om Husby och Stockholm.
Man skjuten i Husby
En man har skjutits i Husby i västra Stockholm, uppger polisen.– Vid 00.31 inkom flera samtal om...
Läs mer om Husby och Stockholm.
En person skjuten av flyende personer
En person har blivit skjuten i centrala Köpenhamn under söndagskvällen. Flera personer ska ha lämnat platsen i bil. – Jag kan bekräfta att en eller flera personer har skjutit skott och att en man blivit träffad, säger Henrik Brix, Köpenhamnspolisen till Ekstrabladet .
Tragedin: NFL-spelare skjuten – av sin son
En familjetragedi skakar USA. Den tidigare NFL-stjärnan Antonio Armstrong och hans fru Dawn sköts till döds av parets 16-årige son. – De var familjen som alla vill vara som. Jag kan inte förstå det som hänt, det är obegripligt, säger Dawn Armstrongs kusin Vaun Lee till abc13News.
Läs mer om Dawn, USA och Vaun Lee.
Man skjuten i Västerås – gick själv till akuten
En 29-årig man gick in på akutmottagningen i Västerås med en skottskador i bägge benen under fredagsnatten. Mannen, som vägrar att berätta vad som har hänt, ska inte vara allvarligt skadad. Polisen har upprättat en anmälan om grov misshandel.
Ung man skjuten i Vallentuna
En man i 20-årsåldern har skjutits i Vallentuna.Han är förd till sjukhus för att opereras. Polisen...
Läs mer om Vallentuna och Vallentuna.Han.