Skommarhamn

Stor räddningsinsats efter larm om drunkning

Strax innan klockan 15.00 fick polisen ett larm om en kantrad kanot utanför Skommarhamn, i Örnsköldsviks kommun.Enligt polisens hemsida var det två personer som klamrade sig fast i kanoten.Ett stort räddningspådrag kallades till platsen, men strax efter 15.30 kunde personerna själva ta sig upp ur vattnet.
Läs mer om Skommarhamn.

Person hamnade under båt – hämtades av dykare

En båt med åtta personer ombord välte utanför Skommarhamn i Örnsköldsvik.En person hamnade under båten och fick hämtas ut av dykare.– Nu är vi bara glada att ingen har omkommit, säger Mats Ränning, operativ chef vid Örnsköldsviks räddningstjänst.
Har återfunnit glädjen
Det som hände i Modo Hockey tog sin tid att komma över för men nu har Jerry Häggström som återfunnit glädjen i Friska Viljor lagt det bakom sig. Fakta Jerry Häggström Ålder: 61 år. Bor: I Skommarhamn.
Olycksdrabbat sjömärke: `En hårsmån från döden`
Det är inte första gången olycksbojen utanför Skommarhamn hamnar i fokus. - Jag har själv varit med om något liknande.
Läs mer om Skommarhamn.

Polisen misstänker: Här inträffade olyckan

En av polisen teorier är att båtolyckan orsakades genom en kollision med sjömärket mitt emellan Malmön och Skommarhamn.
Läs mer om Malmön och Skommarhamn.
Värsta båtolyckan i Ö-vik genom tiderna
Stugsista slutade i tragedi. I mörkret natten till söndag åkte en fritidsbåt upp på land mellan Hörnskatan och Skommarhamn i Örnsköldsviks skärgård.
Läs mer om Hörnskatan, Skommarhamn och Ö-vik.
Svettigt i Skommarhamn
Årets upplaga av Skommarhamnsloppet blev en succ. Över hundra deltagare kämpade - och snabbast var Joakim Bäckström: - Det här är ett fantastiskt roligt och trevligt arrangemang. Men