Släppta

Misstänkta för attacken mot polisen i Malmö släppta

De två män som greps misstänkta för att ha kastat en sprängladdning på gården till polishuset i Rosengård i Malmö
Läs mer om Malmö och Rosengård.
MI5 påstås ha beordrat mord på Irlands premiärminister
Brittiska MI5 försökte få en grupp lojal med London att mörda Irlands premiärminister Charles Haughey. Det framgår av nyligen släppta dokument, skriver Irish Times.
Läs mer om London.
TV4 hotar stämma komikern för namnet
Thomas Järvheden planerar att sätta upp en ny show Så mycket sämre.Nu kan showen stoppas – på grund av namnet.– Jag blev faktiskt förvånad. Biljetterna är ju redan släppta sedan någon vecka, säger han till Aftonbladet.
Läs mer om Aftonbladet.
Första bilderna från årets julkalender släppta
VIDEO | Nu är det första bilderna ur årets julkalender släppta. Jakten på tidskristallen är ett science fiction-äventyr med humor.
JFK-dokumenten: Lee Oswald kopplad till Sovjet och Kuba
Lee Harvey Oswald träffade en KGB-agent mindre än två månader innan mordet på John F Kennedy, visar de nyligen släppta dokumenten om mordet på den amerikanske presidenten. Dessutom framgår det att CIA försökte mörda Kubas president Fidel Castro med giftkapslar och att en kubansk officer kände den misstänkte Kennedymördaren.
Dokument om Kennedymordet släppta
Tidigare hemligstämplade dokument om mordet på president John F Kennedy 1963 offentliggörs i USA.
Läs mer om John F Kennedy, Kennedymordet och USA.
Hemliga dokument om Kennedymordet släppta
Tidigare hemligstämplade dokument om mordet på president John F Kennedy 1963 offentliggörs i USA. Men president Donald Trump låter en del av materialet förbli hemligt tills vidare.
Vad kan min dotters smärta bero på?
Min dotter är snart 12 år och har haft värk i kroppen, runt lederna i tre år.Trots en mängd prover vid olika tillfällen hittar läkarna ingen förklaring och nu känner vi oss bara släppta. Ingen uppföljning sker. Ingen plan finns. Hennes värk är konstant och finns i hela kroppen.
Cloetta-chefer släppta från häktet
De två cheferna inom Cloetta-koncernen som häktades misstänkta för insiderbrott har släppts.
Läs mer om Cloetta-koncernen.
Cloetta-chefer släppta - misstankar kvarstår
De två chefer inom Cloetta-koncernen som anhölls på tisdagen misstänkta för insiderbrott har släppts.
Läs mer om Cloetta-koncernen.
Anhållna Cloettachefer släppta – misstankarna kvarstår
De två chefer inom Cloetta-koncernen som anhölls på tisdagen misstänkta för insiderbrott har släppts. Det meddelar Ekobrottsmyndigheten på Twitter.
Alla utom en släppta för Londondådet
Ytterligare tre personer har släppts efter det misstänkta terrordådet på ett tunnelbanetåg i London den 15 september. De släpptes på tisdagen och är inte längre misstänkta. Det innebär att endast en person, en 18-årig man, sitter gripen för dådet.
Läs mer om London och Londondådet.
4g-problem med Apple Watch Series 3 – Apple jobbar på en lösning
Användare av den ännu ej släppta Apple Watch Series 3 har klagat på opålitlig uppkoppling till mobilnätet. Problemet ska ligga i klockans mjukvara.
Läs mer om Apple.
Misstänkt dråp i Nacka: Alla hörda släppta
En man hittades svårt skadad i ett skogsområde i Nacka i lördags och avled senare. Polisen har inte lyckats stärka misstankarna mot de tio personer som knutits till platsen där mannen hittades. – Vi kan ännu inte utesluta att det handlar om en olycka, säger Daniel Löfgren, polisens utredare på Grova brott Syd.
Läs mer om Daniel Löfgren, Grova, Nacka och Syd.
Morddömda släppta på fri fot
De dömdes för mord och mordförsök till 16 år och nio månaders respektive 11 års fängelse av tingsrätten i mitten av juli. Offren var en 20-åring som avled och hans vän, som mirakulöst nog överlevde. Nu har de dömda, en 21-åring och en 20-åring, försatts på fri fot av Svea hovrätt.
Läs mer om Svea.
Rånet i guldbutiken: Tre män släppta
Två män kommer att begäras häktade under måndagen för guldrånet i Uddevalla.Samtidigt släpps de tre som misstänks för medhjälp till rånet, skriver Bohusläningen.
Nioårig flicka saknas fortfarande – två män släppta
Åklagare startade på lördagen en formell utredning om kidnappning sedan en fransk nioårig flicka försvann från ett bröllop förra söndagen. Samtidigt har två 34-åriga män släppts av polisen.
Nya betaversioner av IOS 11, TV OS 11, Mac OS High Sierra och Watch OS 4
De sjunde betaversionerna av Apples nya operativsystem är nu släppta.