Släppta

Första bilderna från årets julkalender släppta

VIDEO | Nu är det första bilderna ur årets julkalender släppta. Jakten på tidskristallen är ett science fiction-äventyr med humor.

JFK-dokumenten: Lee Oswald kopplad till Sovjet och Kuba

Lee Harvey Oswald träffade en KGB-agent mindre än två månader innan mordet på John F Kennedy, visar de nyligen släppta dokumenten om mordet på den amerikanske presidenten. Dessutom framgår det att CIA försökte mörda Kubas president Fidel Castro med giftkapslar och att en kubansk officer kände den misstänkte Kennedymördaren.
Dokument om Kennedymordet släppta
Tidigare hemligstämplade dokument om mordet på president John F Kennedy 1963 offentliggörs i USA.
Läs mer om John F Kennedy, Kennedymordet och USA.
Hemliga dokument om Kennedymordet släppta
Tidigare hemligstämplade dokument om mordet på president John F Kennedy 1963 offentliggörs i USA. Men president Donald Trump låter en del av materialet förbli hemligt tills vidare.
Vad kan min dotters smärta bero på?
Min dotter är snart 12 år och har haft värk i kroppen, runt lederna i tre år.Trots en mängd prover vid olika tillfällen hittar läkarna ingen förklaring och nu känner vi oss bara släppta. Ingen uppföljning sker. Ingen plan finns. Hennes värk är konstant och finns i hela kroppen.
Cloetta-chefer släppta från häktet
De två cheferna inom Cloetta-koncernen som häktades misstänkta för insiderbrott har släppts.
Läs mer om Cloetta-koncernen.
Cloetta-chefer släppta - misstankar kvarstår
De två chefer inom Cloetta-koncernen som anhölls på tisdagen misstänkta för insiderbrott har släppts.
Läs mer om Cloetta-koncernen.
Anhållna Cloettachefer släppta – misstankarna kvarstår
De två chefer inom Cloetta-koncernen som anhölls på tisdagen misstänkta för insiderbrott har släppts. Det meddelar Ekobrottsmyndigheten på Twitter.
Alla utom en släppta för Londondådet
Ytterligare tre personer har släppts efter det misstänkta terrordådet på ett tunnelbanetåg i London den 15 september. De släpptes på tisdagen och är inte längre misstänkta. Det innebär att endast en person, en 18-årig man, sitter gripen för dådet.
Läs mer om London och Londondådet.
4g-problem med Apple Watch Series 3 – Apple jobbar på en lösning
Användare av den ännu ej släppta Apple Watch Series 3 har klagat på opålitlig uppkoppling till mobilnätet. Problemet ska ligga i klockans mjukvara.
Läs mer om Apple.
Misstänkt dråp i Nacka: Alla hörda släppta
En man hittades svårt skadad i ett skogsområde i Nacka i lördags och avled senare. Polisen har inte lyckats stärka misstankarna mot de tio personer som knutits till platsen där mannen hittades. – Vi kan ännu inte utesluta att det handlar om en olycka, säger Daniel Löfgren, polisens utredare på Grova brott Syd.
Läs mer om Daniel Löfgren, Grova, Nacka och Syd.
Morddömda släppta på fri fot
De dömdes för mord och mordförsök till 16 år och nio månaders respektive 11 års fängelse av tingsrätten i mitten av juli. Offren var en 20-åring som avled och hans vän, som mirakulöst nog överlevde. Nu har de dömda, en 21-åring och en 20-åring, försatts på fri fot av Svea hovrätt.
Läs mer om Svea.
Rånet i guldbutiken: Tre män släppta
Två män kommer att begäras häktade under måndagen för guldrånet i Uddevalla.Samtidigt släpps de tre som misstänks för medhjälp till rånet, skriver Bohusläningen.
Nioårig flicka saknas fortfarande – två män släppta
Åklagare startade på lördagen en formell utredning om kidnappning sedan en fransk nioårig flicka försvann från ett bröllop förra söndagen. Samtidigt har två 34-åriga män släppts av polisen.
Nya betaversioner av IOS 11, TV OS 11, Mac OS High Sierra och Watch OS 4
De sjunde betaversionerna av Apples nya operativsystem är nu släppta.
19-åringar misstänkta för bilsläpning – släppta
Sju personer har på kort tid blivit utsatta för en otäck typ av misshandel.Samtliga har stannats av två män i en bil, som sedan tar tag i dem och släpar offret efter bilen.Två 19-åringar greps misstänkta för bilsläpningarna, men har släppts efter att ha erkänt.– Motivet som jag förstått är att de velat skoja med folk, säger åklagare Fredrik Jönsson till Sydsvenskan.
Läs mer om Fredrik Jönsson och Sydsvenskan.
Ioana och Daniels brottsturn genom Sverige – stal kontokort på 40 orter
KARLSKOGA. Ett ungt kärlekspar kör genom ett nytt land. Släppta ur danskt fängelse, återförenade och utvisade ur Danmark. Det är exakt ett år sedan de dömdes för att ha stulit 1,7 miljoner danska kronor från 44 privatpersoners kontokort.Samma morgon får Eeva Liisa, 84, pensionen insatt på kontot. Hon överväger lyx. Ett besök på Coop Forum i stället för lågprisbutiken. De ska ha färsk torsk just nu, har ett annonsblad lovat.Där på Coop Forum i Karlskoga blir Eeva Liisa kärleksparets första svenska offer.
Nya betaversioner av IOS 11, TV OS 11 och Mac OS High Sierra
De tredje betaversionerna av Apples nya operativsystem är nu släppta, med undantag för Watch OS 4.
Misstänkta för gruppvåldtäkt släppta
De fyra män som under helgen anhölls misstänka för gruppvåldtäkt har släppts efter förhör.