Socialchef


Socialchef i Värmland åtalas för sexköp

En socialchef i Värmland åtalas för köp av sexuell tjänst. Enligt åklagaren ska mannen vid minst tio tillfällen ha köpt sex av en kvinna – bland annat på en ort i Bohuslän. En total osanning menar advokat Henrik Olsson Lilja. – Man kan säga att för att det ska vara sexköp så måste man ju betala och det finns inte sådana omständigheter, säger han till GT.

Socialchef i Värmland misstänkt för sexköp

En socialchef i Värmland åtalas misstänkt för köp av sexuell tjänst. Enligt åklagaren ska mannen vid minst tio tillfällen ha köpt sex av en kvinna – bland annat på en ort i Bohuslän. En total osanning menar advokat Henrik Olsson Lilja. – Man kan säga att för att det ska vara sexköp så måste man ju betala och det finns inte sådana omständigheter, säger han till GT.

Socialchef åtalas för sexköp

En högt uppsatt tjänsteman på en socialförvaltning i en värmländsk ort har åtalats vid tingsrätten i Karlstad misstänkt för att ha köpt sex av en kvinna vid minst tio tillfällen, skriver

Läs mer om Karlstad.
Socialchef åtalas för sexköp

En högt uppsatt tjänsteman på en socialförvaltning i Värmland har åtalats misstänkt för att ha köpt sex av en kvinna vid minst tio tillfällen, skriver flera medier. Mannen nekar till

Läs mer om Värmland.

Socialchef åtalas för sexköp

En högt uppsatt tjänsteman på en socialförvaltning i en värmländsk ort har åtalats vid tingsrätten i Karlstad misstänkt för att ha köpt sex av en kvinna vid minst tio tillfällen, skriver flera medier.

Läs mer om Karlstad.
Socialchef åtalas för sexköp

En högt uppsatt tjänsteman på en socialförvaltning i Värmland har åtalats misstänkt för att ha köpt sex av en kvinna vid minst tio tillfällen, skriver flera medier.

Läs mer om Värmland.
Socialchef åtalas för sexköp

Karlstad En högt uppsatt tjänsteman på en socialförvaltning i Värmland har åtalats misstänkt för att ha köpt sex av en kvinna vid minst tio tillfällen, skriver flera medier.

Läs mer om Värmland.
Socialchef åtalas för sexköp

En högt uppsatt tjänsteman på en socialförvaltning i en värmländsk ort har åtalats vid tingsrätten i Karlstad misstänkt för att ha köpt sex av en kvinna vid minst tio tillfällen, skriver

Läs mer om Karlstad.
Socialchef åtalas för sexköp

En högt uppsatt tjänsteman på en socialförvaltning i en värmländsk ort har åtalats vid tingsrätten...

Socialchef åtalas för sexköp

Åklagaren hänvisar bland annat till sms- och chattkonversationer mellan mannen och kvinnan.

Revolver hittades i skåp på kommunen

En revolver hittades på fredagseftermiddagen i ett låst skåp i socialförvaltningens lokaler i Torsås. Jag är helt ställd av detta, säger Jan Ekdahl, biträdande socialchef.

Läs mer om Jan Ekdahl.
Socialchef utsatt för olaga hot

SANDVIKEN Socialchefen Karin Jonsson har fått hotmejl efter uppmärksamheten kring Joakim Embretsen. Händelsen är nu polisanmäld.

Läs mer om Joakim Embretsen.
Anmälan om hot mot socialchef lades ner – trots vittnen

Justitieombudsmannen ska granska ärendet med den nordvästskånska socialchefen.

Ny socialchef

Av Patrik Selsfors. Uppdaterad Nu presenteras den nye socialchefen i Söderköpings kommun. Han heter Jens Samuelsson och har närmast varit anställd på Linköpings kommun.

Välkommen dom mot mobbare på jobbet

Ett ovanligt, för att inte säga unikt mål har avgjorts i Östersunds tingsrätt. Två kommunala chefer åtalades för brott mot arbetsmiljölagen sedan en anställd begått självmord på grund av den mobbning han utsatts för av överordnade på sin arbetsplats i Krokom. I går fälldes båda: kommunens socialchef och en enhetschef.

Läs mer om Krokom.
Socialchef misstänks för två fall av våldtäkt

En socialchef i en mellansvensk kommun misstänks för våldtäkt på en kvinna i 20-årsåldern. Mannen anhölls i torsdags men släpptes på fri fot dagen efter. Socialchefen förnekar brott. – Det är inte bra att få sådana här misstankar emot sig, men är man oskyldig så får man kämpa för det, säger mannens advokat Henrik Olsson Lilja.

Läs mer om Henrik Olsson Lilja.
Extra vård kostar kommunen

Luleå. Äldreomsorgen i Luleå är överbelastad. Det kostar kommunen miljonbelopp. Vi måste bryta den trenden, säger socialchef Mikael Lekfalk.

Läs mer om Luleå och Mikael Lekfalk.
Härbärge har drabbats av vägglöss: Förfärligt

Stadsmissionens jourhärbärge i Kristianstad har drabbats av vägglöss. Sedan ett dygn tillbaka har härbärget inte kunnat ta emot hemlösa som behöver en varm säng att sova i. Alla rum har invaderats av de blodsugande lössen. – Vi försöker göra vad vi kan för att ordna boende på andra sätt, säger Therese Wihlborg, socialchef på Skåne Stadsmission.

Socialchef lovar öka kunskapen

Innehåll Annat innehåll Mest läst Mest lästa Mördarjakt i Laholm Laholm - 02:04 (Uppdaterad)En stor polisinsats med koppling till mordet på Andersberg genomfördes i Laholm i natt. Men insatsen gav inget resultat.

Månadsmöte med SPF Örkelljunga

SPF har haft månadsmöte i Församlingshemmet.Dagens program stod Connie Bergholz för. Hon hade valt att kalla sitt framträdande för Visor med nostalgi. Till gitarr sjöng hon välkända visor.Efter kaffet hade vi inbjudit vår nye kommunchef Peter Andreasson och socialchef Ann-Helen Erwing som var och en gav oss en inblick i vad som ingår deras arbete och vad de tänker tillföra kommunen.

Timeout blir permanent

Ninna Melin har gjort sitt som socialchef i Torsås kommun. Den tillfälliga timeouten övergår nu till en permanent åtgärd från kommunens sida.

Socialchef får inte behålla jobb

Socialchef Ninna Melin i Torsås kommer att tvingas gå. Ett förslag om avgångslösning ska förhandlas fram. Socialnämndens skenande kostnader blev för mycket.

Hon är ny socialchef

SÄTER Under 14 år jobbade hon inom individ- och familjeomsorgen i Säter. Efter några år i Borlänge återvänder Anette Wikblom nu till Säter, som ny socialchef. -Jag känner till kommunen

Läs mer om Anette Wikblom, Borlänge och Säter.
`Svårt att spara mer`

- Det går inte att spara mer på personal. På sikt måste i stället fler anställas. Det anser Hans Fälldin som nu lämnat arbetet som socialchef i Härnösand. - Mitt besked till politikerna

Läs mer om Härnösand.
Socialchef Monica Lundgren anmäler öppenvården i Strömsund

Andr Bengtsson under sin första föreläsning på Folkets hus i Strömsund.

Läs mer om Strömsund.Senaste nyheternaNyhetsdatabasen - Nyheter på ett ställe
Nyhetsdatabasen är en nyhetsagent och sökmotor som samlar nyheter från svenska tidningar. Här kan du snabbt läsa aktuella nyheter eller göra sök flera år tilbaka.
Kontakt
post@nyhetsdatabasen.se

Senaste 24t
02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03