Stängs

Förvirringen: Därför missar Isak matchen
Inför fredagens match öppnades det för att Alexander Isak skulle få speltid för Dortmund. En dörr som nu stängs.När startelvan inför mötet mellan Dortmund och Stuttgart släpptes fanns den svenska talangen inte ens med på bänken.Nu spekuleras det i om Alexander Isak är skadad.

Vägen från Landvetter stängs inför toppmöte

I dag anländer regeringschefer från hela Europa och över 500 delegater till Göteborg för EU-toppmötet. Men för gemene man ska det se ut som det brukar på Landvetter flygplats. – Vår förhoppning är att den reguljära trafiken ska fungera precis som vanligt, säger flygplatschefen Charlotte Ljunggren.
Vägen från Landvetter stängs
Läs mer om Landvetter.
JUST NU: Trafiken stängs av inför EU-toppmötet
Nu på onsdagsmorgonen startar polisens jätteinsats inför EU-toppmötet.Trafiken stängs av eller blir kraftigt begränsad på flera platser i Göteborg.– Det kommer att vara minskad framkomlighet i stan redan från i dag, men framför allt gäller det torsdag eftermiddag och fredag, säger Tommy Nyman, polisens presstalesman i region väst.
Chef på försäkringsbolag sparkas – utpekad för våldtäkt
En chef på försäkringsbolaget If får sparken, uppger SVT Nyheter.Chefen misstänks ha våldtagit en kvinna på en jobbkonferens, som Expressen först kunde berätta.Ytterligare en chef på If stängs av.
Läs mer om Expressen.
Bankmannen mördade tidigare partnern Lena – stängs in på Kumla
Bankmannen Benny Lindvall mördade Lena Tigerholm – tre veckor efter att de brutit upp.Lindvall brände ihjäl ex-partnern i hennes sommarstuga i Stockholms skärgård.Nu stängs han in på Kumlaanstalten – en anstalt med högsta säkerhetsklass.
Anställd på Medieinstitutet stängs av – efter anklagelser
Medieinstitutet har anklagats för att ha en sexistisk och kränkande miljö vid flera av skolans utbildningar.På måndagen avslutades utredningen som bekräftar anklagelserna. Anklagelserna avser tre olika utbildningar och berör en extern konsult samt en anställd utbildningsledare.
Läs mer om Medieinstitutet.
Evra straffas stenhårt efter skandalscenerna
Patrice Evra hamnade i slagsmål med sina egna supportrar inför en Europa Leaguematch.Nu straffas han stenhårt.Enligt AP så stängs han av från alla Uefamatcher fram till den 30 juni 2018 och dessutom får han sparken av Marseille.
Så påverkas du av EU-toppmötet 2017
EU-toppmötet i Göteborg den 15–17 november kommer att ha stor påverkan på framkomligheten i staden.19 stycken linjer inom kollektivtrafiken måste planeras om och två vägsträckor i staden stängs av helt. Här nedan kan du läsa hur ditt område påverkas, dag för dag.
Läs mer om EU-toppmötet och Göteborg.
Hellner: Finns misstankar kring fler åkare
Först stoppades Alexander Legkov och Jevgenij Belov från OS i Sydkorea. Nu stängs ytterligare fyra ryska skidåkare av på livstid och Ryssland förlorar även två OS-silver från Sotji 2014. – Det finns åkare det finns misstankar kring även i andra nationer. Man vet ju inte riktigt vad man ska tro efter alla år, konstaterar Marcus Hellner.
Uppgifter: Fyra skidstjärnor stängs av på livstid
Fyra ryska stjärnor blir avstängda av IOK.Alexej Petuchov, Maksim Vylegzjanin, Jevgenija Sjapovalova och Julia Ivanova diskas och portas från OS – på livstid.
Ett hån – tror detta är slutet
Thomas Larkin stängs av i fyra matcher.Men bara i CHL – som Adler Mannheim eventuellt inte kommer att spela i nästa säsong.Hockey-Sverige reagerar kraftigt över beslutet.– Man blir mållös. Det är ett hån mot alla som vill spela hockey, säger domarikonen Thomas Kuben Andersson.
Läs mer om Adler Mannheim och CHL.
Stängs av – då rasar Brynäs: Är ett hån
Thomas Larkin sänkte Brynäs-stjärnan Daniel Paille.Nu kommer straffet.Adler Mannheim-spelaren stängs av i fyra matcher och tränaren Sean Simpson i en, meddelar Champions Hockey League på sin hemsida.– Det är bedrövligt, ett hån mot oss, säger Brynäs tränare Tommy Sjödin till SportExpressen.
Lisa Magnusson: Schizofreni betraktas som en sorts psykets aids
Myten om schizofreni får omgivningen att göra det absolut värsta man kan göra mot en människa, och allra särskilt då någon som är förvirrad, rädd och sårbar. De sjuka stängs ute. Isoleras.
Stjärnan stängs av efter rattfylleskandal
Alexander Rudd, en av Sveriges största innebandystjärnor, körde rattfull.Nu har Storvreta IBK valt att stänga av spelaren.Storvreta IBK tar helt avstånd från ett sådant beteende, skriver Storvreta på sin Facebook-sida.
E6 avstängd efter olycka
Två bilar ska under onsdagsmorgonen ha krockat på E6.Vägen stängs under morgonen av i södergående riktning.– Trafiken kommer att ledas om, säger Åsa Emanuelsson vid polisens presstjänst.
Läs mer om Åsa Emanuelsson.
OS-vinnaren ljög – nu stängs hon av i fyra år
OS-mästarinnan i maraton stängs av fyra år för dopning.