Sten åke lindholm

Bildelar blev ett vinnande tema

Sten-Åke Lindholm och hans Biltema är en sannsaga om hur man lyckas med hårt arbete, noggrannhet och en tydlig linje. Det började med 50 extraljus. Nu omsätter koncernen 8 miljarder kronor och expanderar med ett varuhus i månaden.
Läs mer om Biltema.

Därför avgick Biltemas ledning

Biltemas vd och styrelseordförande lämnade sina uppdrag med omedelbar verkan i måndags kväll. De båda och Biltemas ägare Sten-Åke Lindholm har olika åsikter om företagets framtid.
Läs mer om Sten-Åke Lindholm.
Biltema firar 50-årsjubileum
Det har nu gått ett halvt sekel sedan Sten-Åke Lindholm öppnade Biltema i Linköping. Idag finns det fler än 100 Biltema-varuhus i Norden och man firar jubileet under hela 2013 genom
Snabbväxande Biltema öppnar nya varuhus
Efter säljökningar på nio procent, firar Biltema sitt 50-års jubileum med åtta nya varuhus. 1963 öppnade öppnade Sten-Åke Lindholm Biltema i Linköping. Idag finns det fler än 100 Biltema-varuhus

Biltema fyller 50 år - öppnar flera nya varuhus

Det har nu gått ett halvt sekel sedan Sten-Åke Lindholm öppnade Biltema i Linköping. Idag finns det fler än 100 Biltema-varuhus i Norden och vi firar jubileet under hela 2013 genom att varje månad erbjuda en produkt till ett enastående jubileumspris. Företaget startade i Linköping 1963 och har under årens lopp utvecklat sortimentet till att idag innehålla över 18000 produkter för hela familjen inom bil/MC, bilvård, båt, fritid, hem, kontor/teknik, bygg samt verktyg - alla med hög kvalit till låga priser.
Biltema-miljardär köper lyxjet
Lågprisvaruhuset Biltemas grundare Sten-Åke Lindholm har skaffat ett nytt flygplan. Den här gången blev det en Falcon 7-x, världens mest exklusiva privatjet, för 350 Mkr. Det skriver affärssajten e24.
Läs mer om Falcon, Mkr och Sten-Åke Lindholm.