Stenson

Prins Daniels återseende – med NHL-svenskarna

Prins Daniel befinner sig just nu i USA – där han på lördagen såg Stanley Cup-matchen mellan Tampa Bay Lightning och New Jersey Devils.Den svenska kungligheten passade även på att besöka Tampas svenska spelare Anton Strålman och Victor Hedman i omklädningsrummet.Men svenskbesöket slutade inte där: Även Peter Forsberg och golfaren Henrik Stenson fanns på plats, rapporterar Tampa Bay Online.

Makalöst samspel utforskar jazzens alla uttryck

Bobo Stenson Trio på Fasching uppvisar ett genuint kollektivt musicerande av bästa sort där det gemensamma uttrycket sätts i första rummet.
Läs mer om Fasching.
De är sjuka – de behöver ju hjälp
Patrick Reed slog stornamn som Rory McIlroy, Tiger Woods och Henrik Stenson.Men utanför banan har golfvärldens senaste fixstjärna en familjeskandal att hantera.– Han är självisk och avskyvärd, säger lillasystern Hannah Reed enligt sajten Golf.com.
Stenson har hittat strategin för US Masters
Strategiskt har Henrik Stenson hittat sin väg på Augusta National. Nu vill han bara vara formtoppad till US Masters-veckan de kommande åren för att kunna utmana om den gröna kavajen.

Stenson har hittat strategin för US Masters

Strategiskt har Henrik Stenson hittat sin väg på Augusta National. Nu vill han bara vara formtoppad till US Masters-veckan de kommande åren för att kunna utmana om den gröna kavajen. – Jag vill försöka nå hela vägen, säger han efter sin femteplats i majortävlingen.
Stensons hunger ökar – bästa Masters hittills
Henrik Stenson får fortsätta jaga sin andra majorseger. Femteplatsen i Masters är hans bästa efter 13 försök på Augusta och ökar bara hungern för framtiden.
Läs mer om Augusta.
Stenson delad femma i US Masters
Henrik Stenson slutade delad femma på totalt nio under par på Augusta National – hans bästa placering hittills i US Masters. Vann gjorde amerikanen Patrick Reed.
Stenson de äldres hopp efter Woods flopp
Tiger Woods upphaussade start i US Masters blev en flopp. När årets första major gick in i sitt avgörande skede var det med den nya generationen som frontfigurer. Enda 40-plussaren bland de 30 bästa: Henrik Stenson.
Stjärnorna som gör upp om den gröna kavajen
Klarar Patrick Reed pressen av att vara i ledning? Kommer Rory McIlroy ta hem majortiteln han saknar? Eller är det Henrik Stenson som rusar förbi toppkvartetten och får ta på sig den gröna mästarkavajen?
Läs mer om Henrik Stenson.
Stenson mot personbästa i US Masters
Sporttelegram. Helheten stämmer inte för Henrik Stenson - trots det är han femma inför dagens avslutning av US Masters.
Läs mer om Henrik Stenson.
Stenson mot personbästa i US Masters
Helheten stämmer inte för Henrik Stenson - trots det är han femma inför dagens avslutning av US Masters. Svensken tror att det blir svårt att utmana om majorsegern, men han vill sätta ett personbästa på Augusta National.
Stenson mot personbästa i US Masters
Helheten stämmer inte för Henrik Stenson – trots det är han femma inför dagens avslutning av US Masters. Svensken tror att det blir svårt att utmana om majorsegern, men han vill sätta ett personbästa på Augusta National. – Vi ska ge allt vi kan, säger Stenson, som är sju slag från ledaren Patrick Reed.
Stenson tappade på tredje rundan
Henrik Stenson tappade placeringar under den tredje rundan på Augusta National. Han gick rundan på två under par efter att ha gjort en bogey och tre birdies.
Läs mer om Augusta National.
Svenska caddiestjärnan en kändis i golfvärlden
Henrik Stenson jagar segern i US Masters. Hans tidigare caddie, Fanny Sunesson, vet hur det känns att vinna på Augusta. – Jag älskar det här stället. Det är nästan som hemma för mig, säger hon.
Läs mer om Augusta och Fanny Sunesson.
Bänka er framför tv:n och följ Stenson
Efter två dagar med sol regnar det över Augusta. Henrik Stenson är redo för oväder när det är dags för moving day i golfens US Masters.
Läs mer om Augusta och Stenson.
Stenson med i jakten på den gröna kavajen
Henrik Stenson är med och utmanar om den gröna US Masters-kavajen. Jakten på en tätposition inför avslutningen väntas ske i regn på Augusta National. Lördagen i en golftävling brukar kallas för "moving day".
Läs mer om Augusta National.
Stenson med i jakten på den gröna kavajen
Henrik Stenson är med och utmanar om den gröna US Masters-kavajen. Jakten på en tätposition inför avslutningen väntas ske i regn på Augusta National. – Jag har spelat både bra och dåliga rundor i dåliga förhållanden, säger Stenson, som är tre slag från ledningen.
Läs mer om Augusta National och Stenson.
Stenson kvar i toppstriden i US Masters
Henrik Stenson biter sig fast i toppen av US Masters. Det finns dock ett par växlar kvar i svenskens spel om han får allt att stämma på Augusta National. – Jag är lite frustrerad över det långa spelet, säger 42-åringen, som med sina totalt fem under par ligger trea i majortävlingen.
Läs mer om Augusta National.