Stenson

Skivrecension: Bobo Stensons pianotrio når nya höjder

På Bobo Stenson Trios första skiva sen 2012 handlar det mer om hur de spelar än vilken sorts låtar, och även om formatet liknar Bill Evans Trio är frågan om någon har lyckats ta det högre.
Sportstjärnorna får pris för sina fonder
Tennisspelaren Stefan Edberg, hockeyspelaren Nicklas Lidström och golfspelaren Henrik Stenson driver ett fondbolag ihop. Nu har stjärntrions bolag fått en utmärkelse för bästa fond 2017.
Läs mer om Henrik Stenson.

Hans Jansson: Nordqvist har puttningen och psyket för att bli världsetta

Kan Anna Nordqvist upprepa sitt fantastiska 2017 och kommer Henrik Stenson att hänga kvar i världstoppen? Och så frågan en hel värld ställer sig: Hur ser framtiden ut för Tiger Woods? Det är frågor att fundera över inför det kommande golfåret.
Läs mer om Henrik Stenson.
Stenson drar ner på tempot för att hålla över nästa OS
Henrik Stenson är inte mätt på segrar. Men med ålderns rätt tar han sig friheten att plocka godbitarna från tävlingsmenyn – Ryder Cup, majortävlingarna och OS 2020.
Läs mer om Ryder Cup.
En vägg full av bragder – i dag ska en till upp
Sten Sten-Pelle Pettersson var först ut 1925. Den senaste att belönas med Svenska Dagbladets bragdguld är Henrik Stenson. Vem, eller vilka, ska upp på redaktionsväggen efter dagens jurysammanträde?
Läs mer om Henrik Stenson.
Stenson skadad - missar tourfinalen
Golfstjärnan Henrik Stenson hade förhoppningar om att kunna delta i Europatourfinalen i Dubai kommande helg.Men nu sätter en skada på revbenen stopp för spel, skriver Sky Sports.
Läs mer om Dubai och Europatourfinalen.
Stenson drar sig ur veckans tävling
Henrik Stenson drar sig ur veckans Europatourtävling i golf i Sydafrika.
Läs mer om Europatourtävling och Sydafrika.
Stenson skadad – var visst inte Stålmannen
Henrik Stenson kanske inte kan spela säsongens två sista tävlingar på Europatouren på grund av en revbensskada.
Läs mer om Europatouren och Stålmannen.
Stenson inledde svagt i Turkiet
Formen verkar inte ha hållit i sig för den svenske golfstjärnan Henrik Stenson. Tvåan i världstourtävlingen i förra veckan fick en tung start i veckans Europatourtävling i Turkiet. Stenson inledde spelet på Regnum Carya-banan i Antalya med par, dubbelbogey, bogey. Två birdies senare under ronden hyfsade till resultatet en smula, men på sista hålet blev det ytterligare en bogey.
Stenson delad tvåa i Shanghai
Henrik Stensons comeback i Shanghai blev en stark uppvisning.
Läs mer om Shanghai.
Stenson på tredje plats i Shanghai
Henrik Stenson fortsätter att spela starkt i världstourtävlingen i Shanghai och plockar placeringar. Svensken gick tredje rundan på 69 slag och ligger på tredje plats.
Läs mer om Shanghai.
Stenson med i täten inför sista rundan
Henrik Stenson fortsätter att spela starkt i PGA-tävlingen i Shanghai och plockar placeringar.Svensken gick tredje rundan på 69 slag och ligger på tredje plats.
Läs mer om Shanghai.
Henrik Stenson gör lyckad comeback efter knäskada
Henrik Stenson fortsätter att spela bra i comebacken efter skadeuppehållet.
Stenson kvar i toppen i Shanghai
Henrik Stenson fortsätter att spela bra i comebacken efter skadeuppehållet. Stenson gick andra rundan av världstourtävlingen i Shanghai på 69 slag och ligger preliminärt på delad sjätte plats när det fortfarande är spelare kvar ute på banan. Den svenske golfstjärnan är sex slag efter världsettan Dustin Johnson, USA, som gick runt på 63 slag.
Läs mer om Dustin Johnson, Shanghai och USA.
Stark comeback av Stenson
Comebacken började med en birdie. Henrik Stenson fortsatte bra och har häng på täten i världstourtävlingen i Shanghai. Svensken är fyra slag efter Brooks Koepka.
Läs mer om Shanghai och Stenson.
Henrik Stenson går för seger i comebacken
Har inte tävlat på över en månad: Ska kräma ut det bästa innan jullovet
Segersugen Stenson gör comeback i Shanghai
Stora delar av världseliten är på plats i Shanghai. Inklusive Henrik Stenson. Svensken gör comeback efter att inte ha tävlat på fem veckor.
Läs mer om Shanghai.