Stenson

Superklättring av mästaren Stenson i The Open

Henrik Stenson har plockat fram spelet som gjorde honom till mästare. Efter 65 slag under tredje rundan har den regerande mästaren närmat sig täten rejält i British Open.
Läs mer om British Open, Stenson och The Open.

Inbrott i Stensons hus under The Open

Golfstjärnan Henrik Stenson satsar hårt på att försvara sin seger i British Open. Men under mästerskapet i Southport har huset han hyr utsatts för ett inbrott. – Jag är extremt tacksam att min familj inte var i huset när det hände, säger han i ett uttalande.
Läs mer om British Open, Southport och The Open.
Stenson rånad mitt under British Open
Henrik Stenson gick in i årets British Open som regerande mästare.Och efter tävlingens första dag fanns han med i toppen efter att ha gått ett under par.Nu kommer uppgifter om att den svenska stjärnans hem ska blivit utsatt för inbrott.Det under gårdagens inledande dag på Birkdale - och allt han lämnat i huset ska ha förlorats.
Läs mer om Birkdale och British Open.
Svenskt i täten under klassiska British Open
Alexander Norn ser ut att vara i storslag under British Open.Svensken ligger just nu på delad tredjeplats i turneringen – och ser ut att överglänsa fixstjärnan och landsmannen Henrik Stenson.
Bra start av Stenson i British Open
Det är en ny bana, men fortfarande samma tävling som Henrik Stenson ska försöka vinna igen. Den regerande mästaren i British Open har fått en bra start på tuffa Royal Birkdale-banan och ligger ett under par efter nio spelade hål. Stuart Manley, Wales, har tagit en tidig ledning i klubbhuset på två under par.
Monsterhålet som kan fälla golfstjärnorna
Det är klurigt, långt och har ett par djupa fairwaybunkrar. Hål 6 är ett monster på 456 meter som sticker ut på tuffa Royal Birkdale. – Det är det svåraste hålet på banan, säger Henrik Stenson inför British Open som inleds i dag torsdag.
Hoppar fallskärm med pokalen om jag vinner
TROON, SKOTTLAND.– Han var en av mina största supportrar, jag ska försöka göra en birdie eller två extra för Mike, sa Henrik Stenson efter att ha inlett The Open Championship på Royal Troon på 68 slag.Han kände sorg och spelade för fler än bara sig själv.Men kanske gav det honom styrka.Detta är berättelsen om Stensons väg till att bli Champion Golfer of the Year.I dag inleder han titelförsvaret.
Monsterhålet som kan fälla golfstjärnorna
Det är klurigt, långt och har ett par djupa fairwaybunkrar. Hål 6 är ett monster på 456 meter som sticker ut på tuffa Royal Birkdale. – Det är det svåraste hålet på banan, säger Henrik Stenson inför British Open som inleds i dag.
Henrik Stenson ur form men på gott humör
Formen är inte där Henrik Stenson vill att den ska vara. Men humöret är det inget fel på när den regerande mästaren på torsdagen inleder British Open i golf. – Jag har lovat mig själv att hoppa fallskärm med pokalen om jag vinner igen, säger världsåttan på presskonferensen inför första ronden på Royal Birkdale.
Tre svenskar med i The Open – tunt bakom
Henrik Stenson är regerande mästare och Alex Norn gör honom sällskap i världstoppen. Där bakom är det tunnare. I British Open har det inte varit så här få svenska herrgolfare sedan 1990.
Läs mer om Alex Norn och The Open.
Chockades av Stensons löfte: Måste vara galen
Henrik Stenson har lämnat tillbaka The Cluret Jug-trofn.Nu berättar svensken om drömmen att försvara titeln - och hur han kommer fira om han lyckas försvara titeln i British Open.– Om jag lyckas ska jag hoppa fallskärm med trofn, säger Stenson enligt sajten GiveMeSport.
Stenson med Spieth i The Open
Regerande mästaren Henrik Stenson spelar tillsammans med världstrean Jordan Spieth och stjärnskottet Kim Si-woo under de två första rundorna i British Open.
Mästaren Stenson spelar med Spieth i The Open
Regerande mästaren Henrik Stenson spelar tillsammans med världstrean Jordan Spieth och stjärnskottet Kim Si-woo under de två första rundorna i British Open.
Då går Stenson ut i The Open
Läs mer om Stenson och The Open.
Stenson: Inte där jag vill vara i mitt spel
Henrik Stenson tror att chanserna är små att försvara titeln i British Open nästa vecka. Han avslutade Scottish Open betydligt bättre än han inledde tävlingen, men var ändå inte nöjd.
Läs mer om British Open och Scottish Open.
Svajig Stenson inför British Open
Henrik Stenson visar ostabil form inför nästa veckas British Open. Världssjuan gick på tre över par under den tredje dagen av Scottish Open och är delad 41:a inför söndagens spel. Bäste svensk är i stället en 382-rankad doldis.
Läs mer om British Open och Scottish Open.
Svajig Stenson inför British Open
Henrik Stenson visar ostabil form inför nästa veckas British Open.Världssjuan gick på tre över par under den tredje dagen av Scottish Open och är delad 41:a inför söndagens spel.Bäste svensk är i stället en 382-rankad doldis.
Det funkar inte – då går det snabbt utför
Henrik Stenson är Sveriges främste herrgolfare genom tiderna och en av världens största i nuläget.Ett varumärke han inte gödslar med.–Jag sätter inte mitt namn på vad som helst, säger majorvinnaren.