Stenson

Golfstjärnan Henrik Stenson ser ut att missa tourfinalen
Henrik Stenson har balanserat på gränsen till de 30 bästa som får vara med när PGA-tourens slutspel avgörs i Atlanta nästa vecka. Nu är den svenske golfstjärnan mycket nära att missa avslutningen.
Läs mer om Atlanta.
En magisk upphämtning – ska Nordqvist knipa bragdguldet?
Henrik Stenson fick Svenska Dagbladets bragdguld i fjol. Är det Anna Nordqvists tur i år? Segern i Evian Championship bar onekligen bragdstämpel.
Läs mer om Evian Championship och Nordqvist.
Stenson farligt nära att missa final
Henrik Stenson ligger just nu precis över strecket för att ta sig till finaltävlingen i Fedex Cup, PGA-tourens slutspel. Han ligger på 29:e plats totalt, och har tappat tre placeringar, efter tredje rundan i den tredje deltävlingen.
Läs mer om Fedex Cup.
Stenson klättrade på andra rundan
Henrik Stenson har tagit revansch på en dålig första runda i PGA-tävlingen i golf i Lake Forest i USA. Andra rundan gick han på fem under par, med totalt fem birdies. Svensken klättrade därmed 21 placeringar till en 35:e plats.
Läs mer om Lake Forest och USA.
Stenson långt efter i slutspelet
Golfstjärnan Henrik Stenson avstod från den andra slutspelstävlingen på USA-touren på grund av sitt smärtande knä, men till den tredje i Lake Forest i Illinois var han tillbaka. Men i spelform? Nja.
Läs mer om Lake Forest.
Så fick Henrik Stenson sin Emma
Läs mer om Emma och Henrik Stenson.
Golfstjärnorna flyr från Florida
De svenska golfstjärnorna flyr från sina hem i Florida på grund av den annalkande stormen Irma. Henrik Stenson tog med sig familjen från Orlando tidigare än planerat till nästa veckas tävlingsplats Chicago.
Läs mer om Chicago, Florida, Irma och Orlando.
Henrik Stenson flyr orkanen med familjen
Orkanen Irma drar fram med förödande hastighet.Därför väljer den svenska golfstjärnan, precis som många andra Floridabor, att fly stormen.– Han tog med sig familjen innan de stänger alla flygplatser, säger Stensons assistent Sarah Skönby till SVT.
Läs mer om Floridabor, SVT och Sarah Skönby.
Stenson kan spela igen nästa vecka
Henrik Stenson stod över spel den gångna veckan på grund av knäproblem. Men nästa vecka är den blågula golfstjärnan redo för spel igen när PGA-tourslutspelets näst sista tävling avgörs.
Därför håller jag INTE på Stenson
Läs mer om Stenson.
Stenson skadad – drar sig ur slutspelstävling
Henrik Stenson dras med knäproblem och har tvingats dra sig ur veckans PGA-slutspelstävling i Boston, enligt Golf Channel.
Läs mer om Boston och Golf Channel.
Stensons dubbelbogey sabbade topplacering
Henrik Stenson var på väg mot en fin placering i första tävlingen av årets slutspel på USA-touren i golf. Men då kom dubbelbogeyn på 18:e hålet – och världssexan föll i stället från en femteplats till en preliminär 18:e, på totalt tre slag under par.
Spieth leder och svenskarna klättrade
Svenskarna klättrade under tredje dagen i USA-tourslutspelets första tävling på Glen Oaks-banan utanför New York. Golfens världssexa Henrik Stenson gick på 67 slag, fem slag bättre än på fredagen, och är två under par totalt. Han svarade för tre birdies under rundan och tog sig upp på 22:a plats inför sista dagen.
Puttern sviker Stenson i New York
Läs mer om New York och Stenson.
Puttern sviker Stenson
Världssexan Henrik Stenson har svårt att hitta flytet från förra veckan – då han tog sin sjätte titel på USA-touren i golf – i den första av totalt fyra slutspelstävlingar.
Läs mer om Stenson.
Stenson långt efter täten
Henrik Stenson, som vann på USA-touren i förra veckan, inledde lite svajigt i USA-tourslutspelet med en 69-rond.
Stensons första titel sedan British Open
Henrik Stensons drygt ettåriga titeltorka är över. Den 41-årige svenske stjärngolfaren imponerade och vann PGA-tourtävlingen Wyndham Championship i Greensboro. – Det var ett tajt race, säger Stenson till C More.
Succn i natt – Stenson vinner
Läs mer om Stenson.
Stenson i ledning efter fortsatt storspel
Henrik Stensons fina vecka vid PGA-tourtävlingen i Greensboro i USA fortsätter. Den svenske världsnian i golf gick lördagens tredje runda på 66 slag, fyra under par, och leder tävlingen inför söndagens avslutande runda.
Läs mer om Greensboro och USA.
Stenson i ledning inför sista dagen
Henrik Stenson närmar sig sin första seger på över ett år.Inför den avslutande rundan i Wyndham Championship leder svensken – ett slag före sina amerikanska rivaler.Svensken gick lördagens runda på fyra under par.