Stenson

Stenson skadad - missar tourfinalen
Golfstjärnan Henrik Stenson hade förhoppningar om att kunna delta i Europatourfinalen i Dubai kommande helg.Men nu sätter en skada på revbenen stopp för spel, skriver Sky Sports.
Läs mer om Dubai och Europatourfinalen.
Stenson drar sig ur veckans tävling
Henrik Stenson drar sig ur veckans Europatourtävling i golf i Sydafrika.
Läs mer om Europatourtävling och Sydafrika.

Stenson skadad – var visst inte Stålmannen

Henrik Stenson kanske inte kan spela säsongens två sista tävlingar på Europatouren på grund av en revbensskada.
Läs mer om Europatouren och Stålmannen.
Stenson inledde svagt i Turkiet
Formen verkar inte ha hållit i sig för den svenske golfstjärnan Henrik Stenson. Tvåan i världstourtävlingen i förra veckan fick en tung start i veckans Europatourtävling i Turkiet. Stenson inledde spelet på Regnum Carya-banan i Antalya med par, dubbelbogey, bogey. Två birdies senare under ronden hyfsade till resultatet en smula, men på sista hålet blev det ytterligare en bogey.
Stenson delad tvåa i Shanghai
Henrik Stensons comeback i Shanghai blev en stark uppvisning.
Läs mer om Shanghai.
Stenson på tredje plats i Shanghai
Henrik Stenson fortsätter att spela starkt i världstourtävlingen i Shanghai och plockar placeringar. Svensken gick tredje rundan på 69 slag och ligger på tredje plats.
Läs mer om Shanghai.
Stenson med i täten inför sista rundan
Henrik Stenson fortsätter att spela starkt i PGA-tävlingen i Shanghai och plockar placeringar.Svensken gick tredje rundan på 69 slag och ligger på tredje plats.
Läs mer om Shanghai.
Henrik Stenson gör lyckad comeback efter knäskada
Henrik Stenson fortsätter att spela bra i comebacken efter skadeuppehållet.
Stenson kvar i toppen i Shanghai
Henrik Stenson fortsätter att spela bra i comebacken efter skadeuppehållet. Stenson gick andra rundan av världstourtävlingen i Shanghai på 69 slag och ligger preliminärt på delad sjätte plats när det fortfarande är spelare kvar ute på banan. Den svenske golfstjärnan är sex slag efter världsettan Dustin Johnson, USA, som gick runt på 63 slag.
Läs mer om Dustin Johnson, Shanghai och USA.
Stark comeback av Stenson
Comebacken började med en birdie. Henrik Stenson fortsatte bra och har häng på täten i världstourtävlingen i Shanghai. Svensken är fyra slag efter Brooks Koepka.
Läs mer om Shanghai och Stenson.
Henrik Stenson går för seger i comebacken
Har inte tävlat på över en månad: Ska kräma ut det bästa innan jullovet
Segersugen Stenson gör comeback i Shanghai
Stora delar av världseliten är på plats i Shanghai. Inklusive Henrik Stenson. Svensken gör comeback efter att inte ha tävlat på fem veckor.
Läs mer om Shanghai.
Explosionen: 600 nya restauranger på 10 år
Stockholmarnas kärleksaffär med krogen är passionerad. Aldrig har det funnits så många restauranger som 2017 och aldrig har branschen omsatt så mycket pengar. Krogen är vårt nya sätt att leva, säger omvärldsanalytikern Ingela Stenson.
Läs mer om Ingela Stenson.
Golfstjärnan Henrik Stenson ser ut att missa tourfinalen
Henrik Stenson har balanserat på gränsen till de 30 bästa som får vara med när PGA-tourens slutspel avgörs i Atlanta nästa vecka. Nu är den svenske golfstjärnan mycket nära att missa avslutningen.
Läs mer om Atlanta.
En magisk upphämtning – ska Nordqvist knipa bragdguldet?
Henrik Stenson fick Svenska Dagbladets bragdguld i fjol. Är det Anna Nordqvists tur i år? Segern i Evian Championship bar onekligen bragdstämpel.
Läs mer om Evian Championship och Nordqvist.
Stenson farligt nära att missa final
Henrik Stenson ligger just nu precis över strecket för att ta sig till finaltävlingen i Fedex Cup, PGA-tourens slutspel. Han ligger på 29:e plats totalt, och har tappat tre placeringar, efter tredje rundan i den tredje deltävlingen.
Läs mer om Fedex Cup.
Stenson klättrade på andra rundan
Henrik Stenson har tagit revansch på en dålig första runda i PGA-tävlingen i golf i Lake Forest i USA. Andra rundan gick han på fem under par, med totalt fem birdies. Svensken klättrade därmed 21 placeringar till en 35:e plats.
Läs mer om Lake Forest och USA.