Stjärnan

Ghostbusters-stjärnan försvunnen från Hollywood

Rick Moranis var ett välbekant ansikte under 80-talet, med storfilmer som Ghostbusters, Little Shop of Horrors och Älskling, jag krympte barnen.Nu är han dock i princip försvunnen från rampljuset, och det finns en rörande anledning till det.
Läs mer om Hollywood, Little Shop och Älskling.

Hårda kritiken mot stjärnan efter hånet

Jamie Foxx skämtade om teckenspråk hos Jimmy Fallon - något som inte föll i god jord.Nu möts skådespelaren av kritik från döva kändisar för sitt utspel i pratshowen, skriver Page Six.Det är rent utsagt respektlöst att hitta på teckenspråk skriver America's next top model-profilen Nyle DiMarco på Twitter.
Svensk OS-stjärna sjuk av sorg: Ont
Ett dödsfall satte tillfälligt stopp för Matilda Ekholms karriär.Nu har svenske OS-stjärnan berättat om hur sorgen fick en oväntad effekt på hennes hälsa.
Läs mer om OS-stjärnan.
Mauler vann på knockout – firade med att fria till flickvännen
En gång, två gånger, tre gånger. Tre brutala uppercuts säkrade segern för Alexander The Mauler Gustafsson mot en ytterst stryktålig Glover Teixeira, i det som blev utsett till Fight of the Night i ett kokande Globen. Den svenske UFC-stjärnan firade – med att fria till sin flickvän i oktagonen.
Barnstjärnan går inte att känna igen
Känner du igen Haley Joel Osment i dag?Det har gått 17 år sedan Haley Joel Osment spelade medium mot Bruce Willis i Sjätte Sinnet.På nya bilder går stjärnan knappt att känna igen.
Stjärnan på plats – skyddas av vakter
Elitloppsfavoriten Bold Eagle på plats på Solvallas stallbacke
Norska stjärnan: Allt är ödelagt
Den norska stavhoppsstjärnan Cathrine Larsåsen laddar inför sommarsäsongen.Men vid ett träningsläger på Mallorca kom bagagestrul att ruinera hela resan.Hennes stavar till ett värde av drygt 100 000 kronor var försvunna - och återfanns aldrig.– Säsongen är fucked. Allt är ödelagt, säger hon till Dagbladet.
Anrik teater i London utrymdes efter bomblarm
Den anrika teatern Old Vic i London har utrymts efter ett bombhot, skriver Daily Mail.Publiken beordrades att lämna lokalen efter att polisen fått larm om ett okänt föremål.En av de som befann sig i teatern var Star Wars-stjärnan John Boyega.
Stjärnan valde rätt – vann Sweden Cup
Örjan Kihlströms tuffa val inför finalen av lilla Elitloppet
Läs mer om Elitloppet och Sweden Cup.
Karlsson hyllas – efter bilderna med stjärnan
Erik Karlsson har gjort sitt i årets Stanley Cup-slutspel – men han fortsätter att skapa rubriker. I Nordamerika uppmärksammas nu scenerna med svensken och Pittsburgh skadade stjärnan efter sjunde avgörande mötet.
Britain got talent- stjärna död – blev 45 år
Britain got talent-stjärnan Tina Humphey är död.Humphrey kämpade mot cancer – hon blev 45 år.–Jag är förkrossad över att hon är borta, men jag är glad över att hon inte längre lider, säger Tinas make i ett uttalande, skriver Daily Mail.
Läs mer om Daily Mail och Tina Humphey.
Svenske stjärnan tvingas opereras
LOS ANGELES. Han spelade 13 matcher i årets Stanley Cup med en skadad axel.På tisdag lägger sig Anaheims svenske backstjärna Hampus Lindholm, 23, på operationsbordet i södra Kalifornien.Sedan väntar en flera månader lång rehabilitering och enligt klubben riskerar Hampus att missa inledningen av nästa säsong.- Samma axel hoppade ur led vid ett tillfälle för sju år sedan, så det är lika bra att göra en operation nu, säger Hampus.
NBA-stjärnan anklagas för att vara terrorist av Turkiet
NBA-spelaren Enes Kanter är efterlyst i Turkiet.Enligt AFP så anklagar en regimvänlig tidning i Turkiet Kanter för att vara medlem i en terrororganisation.Jag kommer till Turkiet för att spotta på era fula och hatfyllda ansikten, skriver Kanter på Twitter.
Ariana Grandes besked till fansen efter terrorn
22 personer miste livet när en självmordsbombare slog till efter Ariana Grandes konsert i Manchester.I ett långt inlägg berättar stjärnan nu om sorgen –och att hon planerar att återvända till staden för att samla in pengar till de drabbade.Vi kommer inte att ge upp, skriver hon.
Läs mer om Manchester.I.
Dallas-stjärnan död i cancer
Jared Martin har gått bort i sviterna av cancer.Skådespelaren är framför allt känd från den klassiska tv-serien Dallas, där han spelade den stilige cowboyen Steven Dusty Farlow.Jared Martin blev 75 år gammal.
Dinah Nah döms för våld mot tjänsteman
Dinah Nah slog en ordningsvakt på krogen.Nu döms Melodifestivalen-stjärnan för våld mot tjänsteman.– Det är en skittöntig grej, har hon tidigare sagt.
Gustafsson om lördagens invägning: En katastrof
Nyblivne pappan Alexander The Mauler Gustafsson har fullt fokus på sammandrabbningen med Glover Teixeira i Globen på söndag. Eller ja, först ska en invägning avklaras – redan på lördag eftermiddag. – Reglerna vi har i Sverige är katastrof för oss fajters, säger den svenske stjärnan.
Robert Pattinson i Cannes med en image-makeover
CANNES. Brittiska stjärnan Robert Pattinson, 31, som slog igenom som flickdröm i Twilight-filmerna, har kommit till Cannes med något som alltid är populärt, en image-makeover. I bröderna Benny och Josh Safdies tävlingsfilm Good time spelar han en sjaskig kåkfarare – Nick – som försöker ta hand om sin begåvningshandikappade bror (spelad av Benny Safdie).
SHL-stjärnan flyttar till KHL - hyllas av nya klubben
Johan Sundström var stor guldhjälte i Frölunda för en vår sedan.Men efter att Frölunda åkt ut mot Brynäs i semifinalen stod det klart att stjärnan var förlorad.I dag presenterades han av sin nya klubb. Sundström har skrivit på för två år i Avangard Omsk.– Han är en av de mest lovande centrarna på den europeiska marknaden, säger KHL-klubbens sportchef, Viktor Shalayev, på lagets hemsida.
Stjärnan nobbar SHL – klar för KHL-laget
Färjestad ville värva Anton Lander från Nordamerika.Men nu står det klart att forwarden nobbar en återkomst till Sverige och SHL.Lander har i dag skrivit på för den ryska storklubben Ak Bars Kazan.
Skådespelaren berättar nu om sin kamp mot sjukdomen
Skådespelaren Alec Baldwin berättar nu för första gången på flera år om sin kamp mot bakteriesjukdomen.Under en längre tid har stjärnan lidit av olika symtom.– Jag tänkte verkligen att det var slut, jag trodde att jag skulle dö, säger Alec Baldwin till People Magazine.
Läs mer om Alec Baldwin och People Magazine.
Stjärnan förd sjukhus efter våldsam krasch
Den danske speedwaystjärnan Nicki Pedersen, 40, har förts till sjukhus efter en svår krasch.Olyckan skedde under en match i den danska elitserien.–Nicki har slagit i nacken våldsamt, säger Pedersens manager, Helge Frimodt till EkstraBladet.Enligt managern har Pedersen känsel i både armar och ben.
Teixeira om svenske stjärnan: Han har det som krävs
Första besöket i Sverige och fruns mormor på läktaren – då vill Glover Teixeira förstöra festen. – En jättemöjlighet för mig att vinna nya fans, säger The Maulers motståndare.
Läs mer om Glover Teixeira och Sverige.