Stjärnan

Tv-stjärnans bebislycka – skådisen ska bli pappa
Breaking Bad-stjärnan Aaron Paul ska bli pappa.På Instagram delar han den glada nyheten till fansen.Ord kan inte beskriva hur glad jag är, skriver han.

NFL stäms – efter morddömde spelarens självmord

NFL-stjärnan Aaron Hernandez, som begick självmord i fängelset där han satt på livstid dömd för mord, led av CTE, så kallad boxardemens. Hjärnskadan har sannolikt uppstått genom upprepade hjärnskakningar under NFL-karriären. Hernandez advokat Jose Baez har därför lämnat in en stämningsansökan mot NFL, den amerikanska proffsligan i amerikansk fotboll, för att ha dolt riskerna med att spela i NFL.
Läs mer om CTE, Jose Baez, NFL och NFL.
Modell döms för mord på tv-stjärnan
Realitystjärnan Loredana Nesci delade med sig av livet som försvarsadvokat och kärleken till pojkvännen Robert Reagan i tv-serien Loredana, Esq.I juli 2015 hittades hon död i sitt hem, mördad med kniv.Nu har pojkvännen Robert Reagan dömts till livstids fängelse för mord, skriver People.
Läs mer om Esq.I, Loredana, People och Robert Reagan.
Måste ställa krav på motståndaren
Martin Thörnberg hamnade i fokus när HV 71 vann finalreprisen från i våras.HV-stjärnan friades efter smällen på Brynäs nyförvärv Mikael Johansson – och efteråt var Thörnberg tvärsäker:– Jag gör allt för att undvika en rejäl smäll. Jag ropade till och med på honom, säger Thörnberg.
Läs mer om Mikael Johansson och Thörnberg.
Stjärnan stor hjälte för Djurgårdens IF
Djurgården tog första SHL-segern för säsongen - inför ett näst intill fullsatt Hovet.Upphaussade nyförvärvet Andreas Enqvist avgjorde med sitt 4-3-mål mot Malmö Redhawks i förlängningen.– Det blir som en extra spelare med publiken i ryggen här på Hovet, säger Enqvist till C More.
Otäcka bilderna – när stjärnan bärs av isen
Otäcka bilder mellan Skellefteå och Färjestad.Anton Grundel fick ledas av isen – efter att knät vikt sig efter en tackling.– Aj, aj, aj. Riktigt obehagligt. Vi får varna känsliga tittare för otäcka bilder, säger kommentatorn Lars Lindberg i C More.
Efter kaoset - MFF-stjärnan kan inte stängas av
Jamie Hopcutt anklagade Rasmus Bengtsson för att ha kallat honom jävla hora.I tumultet efter slutsignalen i Östersund varnades Bengtsson – vilket innebär att MFF-stjärnan inte riskerar någon ytterligare påföljd.–Som jag ser det har han blivit varnad och då är någon ytterligare bestraffning inte aktuell, säger Göran Nilsson, disciplinnämndens 1:a vice ordförande.
Cruise anklagas för dödskrasch
Två personer dog under inspelningarna av filmen American Made – som regisserades av Tom Cruise.Nu anklagas stjärnan för att ha bidragit till olyckan.Det farligaste projektet jag någonsin stött på, skrev ett av dödsoffren inför inspelningen.
Läs mer om American Made och Tom Cruise.Nu.
Svenske NHL-stjärnan borta i flera veckor
ANAHEIM. Oturen fortsätter för Alexander Steen, 33, i St. Louis.I höstens första träningsmatch i tisdags drabbades han av en handskada, som gör att han missar resten av försäsongen.Blues klubbledning meddelade på onsdagen att lagets svenske anfallsstjärna blir borta i tre veckor efter smällen mot Dallas tidigare i veckan.Steen fick ta emot ett slag över handen av en motståndare bakom kassen.– Vi förstod redan när han kom till båset att det tog illa, men han ville ut på isen igen och fortsätta spela, säger coachen Mike Yeo till klubbens hemsida.
Läs mer om Alexander Steen och Mike Yeo.
Jättebråket efter stora kaoset: En stor lögn
ÖSTERSUND/STOCKHOLM. MFF-backen Rasmus Bengtsson sågades i C More-studion efter knuffen på Jamie Hopcutt.Nu fortsätter jättebråket med ÖFK-stjärnan.– Den blonda killen, Bengtsson, kallade mig jävla hora, säger Hopcutt.– Det är en stor lögn, säger Bengtsson.
VM-stjärnan är TV3- profilens nya kärlek
Tv-profilen Julia Bergman delar med sig av sitt liv som ensamstående mamma med sonen Milan i Unga mammor.Nu har Bergman hittat kärleken på nytt, efter uppbrottet från sonens pappa.– Jag är jättedålig på att prata om det här, men han gör mig glad, säger Julia Bergman i Unga mammor.
Läs mer om Bergman, Julia Bergman, Milan och Unga.
Uppgifter: Real-stjärnan får utköpsklausul på nio miljarder
Franske anfallaren Karim Benzema har skrivit på ett nytt kontrakt med spanska storklubben Real Madrid. Det nya avtalet sträcker sig till sommaren 2021, och innefattar enligt spanska medier en utköpsklausul på cirka en miljard euro.
Läs mer om Karim Benzema och Real Madrid.
Stjärnan krävs på ett miljonbelopp
Björn Goop krävs på miljonbelopp, något Trottosport.se också rapporterat om.Detta efter en konflikt gällande ett andelskoncept, där Goop abrupt avbröt samarbetet och sade upp alla hästar.– Jag håller inte på med smutskastning åt varken det ena eller andra hållet. Det jag kan säga är att kraven som ställts är orimliga, säger Björn Goop.
Läs mer om Björn Goop, Goop och Trottosport.se.
OS-stjärna mördad – försvarade kvinna
Nikolai Ivanov försökte rädda en kvinna som trakasserades av en okänd man.För detta fick OS-stjärnan betala med sitt liv.
Läs mer om OS-stjärnan.
Kuppen: Vill sno Arsenal-stjärnan
Alexis Sanchez var en hårsmån från att gå till Manchester City.Men nu har en annan Premier Leaugue-jätte gett sig in i jakten på stjärnan.
Grey's Anatomy-stjärnan höll sjukdomen hemlig
Grey's anatomy-skådespelaren Kate Walsh diagnostiserades med en hjärntumör stor som en citron 2015.Men Walsh valde att hålla sjukdomen hemlig - och berättar nu om den svåra sjukdomstiden.– Det visade sig vara en väldigt stor hjärntumör bakom mitt vänstra öga, berättar Kate Walsh för Cosmopolitan.
Läs mer om Cosmopolitan och Kate Walsh.