Stjärnan

JUST NU - PÅ FD: Seb Larsson har bestämt sig - står mellan AIK och Djurgården

Sebastian Larsson uppgavs i början av månaden vara i samtal med både AIK och Djurgården. I går bekräftade han själv att han flyttar hem i sommar. I dag kan FD avslöja att stjärnan bestämt sig för att bo i Stockholm.
Läs mer om AIK, Djurgården och Stockholm.

AVSLÖJAR: Bajen har använt all budget - Djurdjic ser ut att bli för dyr

Nikola Djurdjic gjorde succé i Helsingborg under guldåren och köptes sedan under stora rubriker till MFF. Nu hävdas han vara aktuell för Hammarby - ett Bajen som inte ser ut att ha råd med stjärnan.
Läs mer om Bajen, Djurdjic, Hammarby, Helsingborg och MFF.
Stjärnan knockas brutalt – i huvudet
Åttondelsfinalen mellan Schweiz och Tyskland hade bara gått nio sekunder när matchen kom att skakas av en skandaltackling.Tysklands stora stjärna Christian Ehrhoff knockades brutalt.Cody Almond fick matchstraff direkt.
JUST NU - KLART: Stjärnan tillbaka i AIK - Bahoui har skrivit på
Nabil Bahoui är tillbaka i AIK - nu bekräftar Gnaget att man tar in yttermittfältaren på lån från Grasshoppers. - Det skall bli fantastiskt att få dra på mig AIK-tröjan igen, säger Bahoui till AIK:s hemsida.
Läs mer om AIK, Bahoui och Gnaget.

Stjärnan skadad: Otäcka scener

Skellefteå AIK har redan en trio stjärnspelare borta inför SHL:s omstart på lördag.Nu kan laget ha drabbats av ännu ett tufft avbräck.Jimmie Ericsson fick i dag en smäll på träning och hjälptes av isen.Otäcka scener på träningen när Jimmie Ericsson lämnade isen med smärta skriver Norran.
Läs mer om Jimmie Ericsson och Norran.
Oasis-stjärnan: Drog ut mina tänder med tång
Under 2002 hamnade tidigare Oasis-sångaren Liam Gallagher, 45 i slagsmål i München.Nu menar han att det var den tyska polisen som ville hämnas på honom och drog ut hans framtänder med en tång. – De slog mig i huvudet som hämnd och drog ut mina framtänder när jag var medvetslös, säger Liam Gallagher till The Guardian.
Hånet mot stjärnan efter framträdandet
Publiken kunde knappt hålla sig för skratt när Fergie framförde sin tolkning av nationalsången på NBA All stars.På sociala medier exploderade reaktionerna och många skrev att de satt med en skämskudde framför ansiktet.Jag är en risktagare artistiskt sett, men det här återgivandet träffade inte rätt säger sångerskan i ett uttalande till TMZ.
Läs mer om Fergie och TMZ.
Sanningen kan ha läckt – Jacksons pappa rasande
Stjärnan Quincy Jones riktade hårda anklagelser mot Michael Jackson.Nu svarar familjen –och är rasande:– Han måste ha nått första stadiet av demens, säger en av Jacksons familjemedlemmar till The New York Post.
Vägrar spela på konstgräs - då nobbar han Sverige
Den isländske anfallsstjärnan Kolbeinn Sigthorsson kunde ha värvats till IFK Göteborg. Men enligt Aftonbladet tackade stjärnan nej.Anledningen? Det spelas för många matcher på konstgräs i Sverige.– Han ville inte få så många matcher på konstgräs, säger Mats Gren till tidningen.
Antonia Ax:son Johnson: Stor kostnad men unik plats
En kreativ entreprenör och tävlingsmänniska. Antonia Ax:son Johnson är näst största ägare i Frantzn group och givetvis mycket glad över den tredje stjärnan. – Det var en stor kostnad men det är en unik plats, säger Ax:son Johnson till SvD.
Läs mer om Ax.son, Frantzn och SvD.
Dubbla smällar för Avalanche - svensken och stjärnan skadade
Anton Lindholm. Foto: Russell Lansford/Icon Sportswire Colorado Avalanche har fått ett bakslag i sin push mot en slutspelsplats. Både Anton Lindholm och Eric Johnson är uppsatta på skadelistan och missar viktiga dagar i slutspurten.
Läs mer om Avalanche och Eric Johnson.
Efter beskedet – Shiffrin hoppar av
PYEONGCHANG. Starka vindar ställer återigen till det för de alpina tävlingarna på OS.Nu står det klart att damernas alpina kombination flyttas - vilket drabbar Mikaela Shiffrin hårt.Den amerikanska stjärnan tvingas nu stå över störtloppet för att ha en rimlig chans att ta guld i kombinationen.
Läs mer om Mikaela Shiffrin och Shiffrin.
JUST NU - PÅ FD: Stjärnan nu förlorad för Djurgården
Othman El Kabir ser nu slutgiltigt förlorad ut för Djurgården. Dif-mittfältaren klarade nu i lördags, enligt FD:s uppgifter, läkarundersökningen. Med det väntas nu affären mellan Djurgården och Ural när som helst bli officiell.
Läs mer om Djurgården och Ural.
JUST NU: MFF-stjärnan starka besked - "Vad bra han är när han är hel"
Malmö FF går in i säsongen som favoriter som det var länge sedan några allsvenskar var. Men det kostar på också, bara 1-0 i helgen mot Dalkurd - men det fanns glädjebesked också som en Behrang Safari som imponerade. HÄR SVENSKA FANS.
Läs mer om Behrang Safari, Dalkurd och Vad.
Det är korkat, men han är inte korkad
OS skakas av ett dopingfall.Nu hävdar Aleksandr Krushelnitckiis tränare att stjärnan har blivit utsatt för ett sabotage.
Efter petningen – nu skickas stjärnan hem
PYEONGCHANG. Först femma i sprinten – och sedan petad i stafetten.Nu skickas Hanna Falk hem från OS i Sydkorea.– Hon ska inte åka något mer under OS, därför åker hon hem, säger förbundskapten Rikard Grip.
Läs mer om Hanna Falk, Rikard Grip och Sydkorea.
Hon försvann helt – nu lämnar stjärnan skolan
Efter fyra år bröt Amanda Bynes, 31, tystnaden.Nu planerar hon att nystarta sin skådespelarkarriär.– Det finns en ett intresse, säger en källa till Us Weekly.
AVSLÖJAR: Stjärnan återvänder till AIK - Bahoui helt klar
Tidigare i dag kunde FotbollDirekt avslöja att Alexander Milosevic är nära en comeback i AIK. Nu ser två återvändare ut att sammanstråla i Gnaget - enligt uppgifter till FotbollDirekt så är nu Nabil Bahoui klar för en svartgul återkomst.
Sverige har stjärnan som kan leda till guld
GANGNEUNG.Det har varit en del snack om spelare som inte är med här.Dags att prata mer om den bästa på plats:Viktor Fasth.Sedan har några oväntade svenska hjältar presenterat sig i OS-turneringen.
Läs mer om OS-turneringen.