Stjärnan

Nya bilderna på stjärnan chockar fansen

Hon nämns ofta som en av världens vackraste kvinnor.Men i sin nya film, där hon spelar ökända drogbaronen Griselda Blanco, går Catherine Zeta-Jones knappt att känna igen, skriver Hello Magazine.Den är här! skriver Catherine Zeta-Jones till bilden på sin Instagram.

Ilskan mot Northug: Det är mobbning

Petter Northugs Instagramhån av sina landslagskamrater rör upp känslor i Norge.Adresseavisens krönikör Kjell Kroksäter menar att den norska stjärnan gått på tok för långt.Problemet i det här fallet är att Northug har gått till angrepp på sina överordnade att det är mobbning, skriver han.
Läs mer om Kjell Kroksäter och Northug.
Stora bakslaget för Paow – på kärleksresan med kändissonen
Kärlekssemestern i Thailand gick i krasch för Paulina Paow Danielsson och nya pojkvännen Lance Hedman Graaf.Att mysa fanns inte ens på världskartan med tanke på hur varmt och fuktigt det var i rummet. Sen så blev jag halvdålig också, mådde illa och hade ont i magen. skriver Paradise hotel-stjärnan på sin blogg.
Stjärnan lämnar AIK – nobbar treårsavtal
Chinedu Obasis ser ut att lämna AIK.Klubben har lämnat ett kontraktsförslag, men just nu pågår inga förhandlingar enligt sportchefen Björn Wesström.
Läs mer om AIK och Björn Wesström.

Michelle Pfeiffer helt oigenkännlig

Här är Michelle Pfeiffers stora förvandling.På nya bilder ser hon helt oigenkännlig ut. Stjärnan håller just nu på och spelar in Ant-Man and the Wasp och har förändrats totalt för rollen, skriver Daily Mail.
Läs mer om Ant-Man, Daily Mail och Wasp.
Game of thrones-stjärnan slår tillbaka efter sexkritiken
Emilia Clarke har tröttnat på kritiken mot sexscenerna i Games of Thrones.Skådespelerskan uttrycker kraftig irritation i Page Six.– Folk ligger med varandra, för guds skull. Det är en naturlig del av livet!
Det har tagit glädjen ur mig
GÖTEBORG. Knäskadorna sätter stopp för Alexander Farnerud, 33.Nu lämnar stjärnan BK Häcken – och fruktar att karriären är över.– Det känns jobbigt just nu och jag behöver tid att fundera på min framtid, säger Farnerud till Häckens hemsida.
Läs mer om Alexander Farnerud och Farnerud.
Emil Forsberg är riktigt förbannad
Emil Forsberg snuvades på sitt livs chans att vinna Guldbollen.Nu påstår tyska Bild att Leipzig-stjärnan är arg på Svenska fotbollförbundet.
Backstreet Boys-stjärna anklagas för våldtäkt
Backstreet Boys-stjärnan Nick Carter anklagas för våldtäkt.Artisten Melissa Schuman, 33, hävdar att stjärnan tvingat sig till sex, trots att hon sa nej, skriver US Weekly.Han började knäppa upp mina byxor. Jag sa att jag inte ville gå längre. Han lyssnade inte. Han brydde sig inte, skriver hon i ett blogginlägg.
David Cassidy har avlidit efter en tids sjukdom
För en vecka sedan lades David Cassidy in på sjukhus.Nu bekräftar hans familj att stjärnan gått bort, 67 år gammal.David dog omgiven av de han älskade, med lycka i hjärtat och fri från den smärta som han haft under så lång tid, skriver en representant för Cassidys familj till USA Today.
Läs mer om David Cassidy.
Stjärnan erkänner nu rattfylla: Mår dåligt
Basketligans stjärnspelare Tiffany Brown misstänks för grov rattfylla.Udominates guard greps av polisen efter en trafikolycka på måndagskvällen.– Jag ångrar det och mår dåligt över det som hänt, säger amerikanskan.
Läs mer om Tiffany Brown.
Stjärnan misstänkt för djurplågeri: Olyckligt
Robert Bergh misstänks för djurplågeri.Detta efter att en av hans hästar börjat blöda i två hovar då den gick barfota i ett lopp på Åby i mars.– Jag är åtalad men känner att jag gjort vad jag kan och man kan väl på ett sätt säga att det är olyckliga omständigheter, säger Robert Bergh.
Läs mer om Robert Bergh och Åby.
Tori Spelling hotas av fängelse
Beverly Hills-stjärnan Tori Spelling har stora ekonomiska problem.Nu hotas hon av fängelse om hon inte dyker upp i rätten och redovisar sina tillgångar, skriver Radar Online.
Läs mer om Radar Online.
Stjärnan slår tillbaka efter stora förändringen
Fansen är oroliga för skådespelaren Tara Reids hälsa efter hennes kraftiga viktnedgång.Nu slår stjärnan tillbaka – och ryter ifrån om ryktena.– Jag är bara smal. Folk är överviktiga och vi hoppar inte på dem varje gång de går ut, säger Tara Reid i en intervju med Daily Mail.
Läs mer om Daily Mail och Tara Reid.
Ett helvete – tror jag är en langare
Kevin Prince-Boateng är en av Bundesligas mest profilerade spelare.Nu har Frankfurt-stjärnan berättat om rasismen han tvingats utstå i Tyskland.
Läs mer om Frankfurt-stjärnan och Tyskland.
Martin Gelin: Lena Dunham anklagas för hipster-rasism
En nära medarbetare till författaren och tv-stjärnan Lena Dunham säger upp deras samarbete med motiveringen att hon tröttnat på Dunhams rasism. I ett långt inlägg på Facebook anklagar skribenten Zinzi Clemmons sin chef för hipster-rasism.
Läs mer om Facebook och Lena Dunham.
Östersunds flirt med MFF-stjärnan: Världsspelare
Europa League-succn Östersunds FK flirtar rejält med Malmö FF-stjärnan Erdal Rakip.Ordföranden Daniel Kindberg menar att mittfältaren skulle passa perfekt i Östersund.– Rakip skulle bli en världsspelare hos oss, säger han till Fotbollskanalen.
Vår tid är nu-stjärnans pik – mot Gudrun Schyman
Vår tid är nu-stjärnan Hedda Stiernstedt får nu internet att skratta.Anledningen är en felsägning från politikern Gudrun Schyman i ett tidigare avsnitt av Kanal 5:s Breaking News.
Fernando Alonso testar LMP1 – ska han köra Le Mans?
Fernando Alonso har kört sitt första LMP1-test för Toyotas team i sportvagns-VM. Blir det Le Mans-start för F1-stjärnan nu?
Läs mer om F1-stjärnan och Le Mans-start.
Dundertabben när stjärnan ska få pris
Prisutdelningen för Årets mittfältare på Fotbollsgalan flyttades bort från den tv-sända delen av galan, detta för att herrsegraren Emil Forsberg inte var på plats.Sen visste konferencieren Fredrik Berling inte ens vad vinnaren på damsidan - Kosovare Asllani - heter i efternamn.– Jag orkade inte ta det, säger Asllani.
Här bryter Johaug ihop totalt – efter beskedet
Therese Johaugs dopingstraff för att ha använt en otillåten läppsalva utökades från 13 till 18 månaders avstängning.Nu har norska TV2 släppt bilder på när stjärnan får reda på det nya straffet. Therese Johaug bryter ihop totalt i famnen på sin manager.– Är du seriös? Är det sant, säger Therese Johaug innan hon bryter ihop i famnen på Jörn Ernst.