Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen ochockad av Ericssons problem

Stockholmsbörsen backade svagt under förmiddagen. Klockan 11.30 hade OMXS-index gått ner med 0,2 procent. Utvecklingen på de ledande Europabörserna spretar. I Asien steg börserna överlag i dag.
Läs mer om Europabörserna.

Ericsson ned på stilla börs

Rörelserna var små när Stockholmsbörsen öppnade. Klockan 9.15 var OMXS-index oförändrat, samtidigt som de ledande Europabörserna stiger något. I Asien steg börserna överlag i dag.
Stockholmsbörsen faller brett
Stockholmsbörsen faller tydligt i dag, liksom övriga Europabörser. I bakgrunden spökar president Trumps misslyckade försök i fredags att ändra på det amerikanska sjukförsäkringssystemet som kan komma att försvåra andra ekonomiska planer som han aviserat.
Läs mer om Europabörser.
Stockholmsbörsen öppnar med fallande kurser
Stockholmsbörsen faller liksom övriga Europabörser i den inledande handeln. I bakgrunden spökar president Trumps misslyckade försök i fredags att ändra på det amerikanska sjukförsäkringssystemet som kan komma att påverka andra ekonomiska planer som han aviserat.
Läs mer om Europabörser.

Elextrolux tynger Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen sjunker svagt i förmiddagshandeln. OMXS-index har vid 10.30 backat med 0,4 procent.
Läs mer om Stockholmsbörsen.
Nedåt på Stockholmsbörsen
Stockholmsbörsen inleder dagen med svagt sjunkande kurser. OMXS-index har vid 9.30 backat med 0,2 procent.
Läs mer om Stockholmsbörsen.
Opinionstapp och aktieras – vad minns du av veckan?
En älskad artist gick bort, moderaterna hade en tuff vecka och en folkaktie kollapsade på Stockholmsbörsen. Vad minns du av veckan som gick? Testa dig i SvD:s nyhetsquiz.
Läs mer om Stockholmsbörsen.
Bred uppgång på börsen
Stockholmsbörsen vände upp brett på torsdagen. Även på de ledande Europabörserna var det uppåt.
Läs mer om Europabörserna.
H&M lyfter börsen
Kurserna på Stockholmsbörsen stiger marginellt. Vid 11.30-tiden stiger OMXS-index med 0,4 procent. De ledande börserna i Europa backar, bortsett från Frankfurtbörsen som stiger marginellt.
Fingerprint vänder på börsen
Stockholmsbörsen rör sig kring nollstrecket efter torsdagsöppningen. Vid 9.30-tiden är OMXS-index oförändrat.
Börsen sjönk i linje med utlandet
Stockholmsbörsen sjönk på bred front, vilket var i linje med en global marknadstrend. Aktien i Fingerprint Cards fortsatte nedåt.
Trump orsakar börsfall på bred front
Stockholmsbörsen faller på bred front, i linje med en global marknadstrend nedåt. Aktien i biometribolaget Fingerprint Cards fortsätter nedåt efter kurskollapsen i tisdags.
Stockholmsbörsen faller i linje med omvärlden
Stockholmsbörsen inleder onsdagens handel nedåt, i linje med kursfall på Wall Street i går som därefter spred sig till Asien. Utvecklingen ligger även i linje med ledande Europabörser.
Läs mer om Asien, Europabörser och Wall Street.
Fingerprint rasade på börsen
Stockholmsbörsen vände ned brett på tisdagseftermiddagen. Fingerprint var det största sänket.
Små rörelser på Stockholmsbörsen
Kurserna på Stockholmsbörsen är marginellt lägre och OMXS-index hade vid lunchtid gått ned 0,2 procent. De ledande Europabörserna pekade svagt uppåt, med undantag för Londonbörsen som låg strax under nollstrecket.
Svagt nedåt på Stockholmsbörsen
Stockholmsbörsen öppnar svagt nedåt. Strax efter 9.30 tiden är OMXS-index ned 0,5 procent.
Läs mer om Stockholmsbörsen.
Små rörelser på börsen
Stockholmsbörsen inledde veckan med små rörelser. Även de ledande Europabörserna rörde sig försiktigt. När Stockholmsbörsen stängde var OMXS-index oförändrat.
Läs mer om Europabörserna.
Fler bolag vill in på Stockholmsbörsen
Det är fortsatt hett på Stockholmsbörsen. Två nya bolag är klara för notering och många står och stampar i farstun och vill in. Biltillverkaren Volvo Cars är ett attraktivt byte som det också ryktas kring.
Läs mer om Stockholmsbörsen.
Svagt uppåt på Stockholmsbörsen
Kurserna på Stockholmsbörsen handlas svagt uppåt på eftermiddagen. Strax före 14-tiden är OMXS-index upp med 0,1 procent.
Läs mer om Stockholmsbörsen.
Svagt nedåt på Stockholmsbörsen
Stockholmsbörsen sjunker svagt i veckans inledande handel. OMXS-index har efter tio minuters handel backat med 0,1 procent.
Läs mer om Stockholmsbörsen.
Nedåt på Stockholmsbörsen
Stockholmsbörsen ser ut att avsluta börsveckan i moll. Strax innan klockan 15 hade OMXS-index gått ner 0,2 procent. De ledande Europabörserna stiger något.
Förväntningarna inför Volvo Cars-notering
I dagens Börsmorgon gästas vi av Ulf Petersson, analytiker Di och Niklas Wellfelt, chefsstrateg Ålandsbanken, och tar upp Volvo Cars nyemission och förväntningarna inför en eventuell börsnotering. Vår reporter är på plats på Stockholmsbörsen där Greater Than tar plats på First North. Vd Liselott Johansson intervjuas om nynoteringen. Dessutom gästas vi av IG Markets Erik Hansn, som ska titta nu på hur utvecklingen kan komma att se ut när man inleder räntehöjningar. Vi håller också så klart koll på börsen när den öppnar klockan 09.
Uppåt på Stockholmsbörsen
Stockholmsbörsen steg på torsdagen. OMXS-index hade vid stängning gått upp 0,3 procent, något mindre än ledande Europabörser.
Hexagonaktien faller efter åtalsbeslutet
Kursen för Hexagons aktie föll med över 3 procent i den inledande handeln på Stockholmsbörsen efter beskedet att bolagets vd Ola Rolln åtalats misstänkt för insiderbrott.
Läs mer om Ola Rolln och Stockholmsbörsen.
H&M pressar Stockholmsbörsen
Rörelserna på Stockholmbörsen är små. OMXS-index var vid lunchtid oförändrat. De ledande Europabörserna rörde sig också kring nollstrecket.