Stordalen

Stordalen minskar rejält i Evolution Gaming

Den norska hotellentreprenören Petter Stordalen och fondförvaltaren Didner & Gerge minskade båda sitt ägande i livekasinooperatören Evolution Gaming under oktober.

Gunhild Stordalens varning inför halloween

Firandet av den skräckfyllda högtiden halloween stundar.Det får filantropen och miljökämpen Gunhild Stordalen att gå ut med en varning på Instagram.Ett av de största hoten mot barns hälsa året runt, skriver hon och skickar samtidigt en uppmaning till sina följare om ett hälsosammare halloweenfirande.
Gunhilds Stordalens krav på maken Petter
Inför tiotusentals följare på Instagram sätter Gunhild Stordalen ner foten mot maken Petter.Då har han inget annat val än krypa till korset och lägga sig paddeflat.Superälsklingen. Du har rätt som vanligt, svarar Petter Stordalen efter hustruns reprimand.
Petter Stordalen avslöjar hur han träffade Gunhild
Både Petter Stordalen och frun Gunhild Stordalen lever upptagna liv.Men främst fokuserar de på att just leva.Nu berättar Petter om kärleken till Gunhild. Redan från första gången de träffades visste han att det var något speciellt med henne.– Jag bara visste att hon var en på en miljon, säger Petter Stordalen.

Petter Stordalen: Så pratar jag och Gunhild om döden

Petter Stordalen hade gjort allt för att hustrun Gunhild inte skulle vara sjuk – samtidigt vill han inte vara utan de långa, tuffa år som de båda spenderat på sjukhus.Det var där deras kärlek växte sig som starkast.– Vi har bara pratat om döden en gång, men vi pratar väldigt mycket om livet och om hur vi kan använda det, säger Petter Stordalen till danska Alt for damerne.
Läs mer om Alt, Gunhild och Petter Stordalen.
Petter Stordalen sågar toppolitikerna inför valet
OSLO. Den norske mångmiljardären och hotellmagnaten Petter Stordalen gör tummen ned för de norska toppolitikerna och partierna inför Stortingsvalet på måndag.– I dag är visionerna svåra att hitta. Jag saknar de stora politiska projekten, säger Stordalen till Expressen.
Gunhild Stordalens rekordhektiska höst
Gunhild Stordalen avslutar sitt uppdrag som krönikör i Dagens Industri – för att få ännu mer tid till att ägna sig åt stiftelsen EAT Foundation.På höstens schema står bland annat ett besök till FN:s generalförsamling i New York.– Det är lyckligtvis inte bara i Sverige som folk bryr sig om hälsa och miljö, så den här hösten har jag och mina Eat-kolleger ett rekordhektiskt program, säger hon till DI.
Läs mer om Eat-kolleger, New York och Sverige.
Stordalens kärlekshyllning – till sitt älskade Göteborg
From Barcelona with love!På Instagram delar Petter Stordalen nu med sig av en kärlekshyllning till staden som erövrat en stor del av hans hjärtaLämnar en favoritstad för en annan: #Göteborg next!, skriver hotellmagnaten.
Läs mer om Göteborg och Petter Stordalen.
Här är Petter Stordalens galna tandläkarbesök
När Petter Stordalen var ute på en löprunda en tidig morgon fick han en tandvärk av Guds nåde.Tur då för honom att hans tandläkare är lika morgonpigg och lika sportig – och lagar tänder iklädd full cykelmundering.När du vaknar med en förstörd tand är det bra med en sportig tandläkare, skriver Stordalen på Instagram.
Läs mer om Instagram och Stordalen.
Stordalen har lagts in på sjukhus i Frankrike
Gunhild Stordalen har blivit inlagd på sjukhus i Frankrike.Det är via sin Instagram som hon skickar en hälsning till alla sina följare och hyllar samtidigt den franska sjukvården.Även om sjukhusbesök under semestern är fel med tanke på både tid och plats, så är det den rätta platsen att få negativa (test)resultat, skriver hon på sin Instagram.
Gunhild Stordalens glädje– besked i sjukdomskampen
Läkaren, miljöaktivisten och filantropen Gunhild Stordalen diagnostiserades 2014 med den mest aggressiva formen av den dödliga bindvävssjukdomen systemisk skleros.Hon har varit inlagd på specialsjukhus i Nederländerna två gånger för att genomgå en riskfylld behandling och ger nu ett glädjande besked till sina följare på Instagram.Firar min tolvmånaderskontroll med den största glassen jag kunde hitta, skriver hon i inlägget.
Här blir Petter Stordalen piskad med hundkoppel
Här gör Petter Stordalen armhävningar samtidigt som sonen Jakob hejar på genom att piska honom över ryggen med ett hundkoppel.Hotellmogulen är känd för sin galna ledarstil och hans semester verkar gå i samma stil.Stugliv kan bestå av så mycket. Som Bootcamp med Jakob till exempel. Jag kommer aldrig att acceptera att han blivit starkare än mig, skriver Stordalen på Instagram.
Nytt skyskrapehotell i Göteborg: Som Nirvana
Den norska hotellmagnaten Petter Stordalen ska öppna ett nytt hotell i den planerade skyskrapan Karlatornet i Göteborg. Beskedet kommer efter att den kinesiska fordonskoncernen Geely, som äger Volvo, beslutat om en storsatsning på Hisingen i Göteborg.
Stordalen öppnar hotell i Karlatornet
Här är Petter Stordalens nya högtflygande plan:Den norske hotellmagnaten ska öppna hotell – i Karlatornet.– Det finns de som tror att the sky's the limit. Det är fel, säger Petter Stordalen.
Läs mer om Karlatornet och Petter Stordalen.
Petter Stordalens 10 smultronställen i Norge
Hotellmagnaten Petter Stordalen har gjort sig känd för att öppna hotell på löpande band i Sverige och Norge. Han reser mycket, hyllar Sverige, men älskar så klart sitt hemland. Här är hans tio smultronställen i Norge.
Läs mer om Norge och Sverige.
Stordalen: Vi behöver fler som har drömmar
Hotellkungen Petter Stordalen är beredd att betala en miljon kronor för en bra affärsid.Nu utlyser han en tävling för nytänkande entreprenörer– Vi behöver fler som har drömmar, säger Stordalen till businessajten E24.
Läs mer om E24 och Stordalen.
Stordalens nya drag – i klimatkampen
Gunhild Stordalen fortsätter sitt korståg över världen för att rädda jordens klimat.Nu inleder hon ett samarbete med den forna politikern Åslaug Haga vars organisation Crop Trust har världens största lager av växter och fröer.– Bristen på biologiskt mångfald är ett av de största hoten mot matsäkerhet, säger Gunhild Stordalen till norska VG.
Gunhild Stordalens brandtal inför kronprinsessan Victoria
EAT Stockholm Food Forum inleddes i dag av Gunhild Stordalen.Framför kungligheter, innovatörer och företagsledare inledde hon konferensen med ett brandtal om jämlikhet och hållbarhet.– Vi är inte längre motståndare eller konkurrenter. Vi är alla lagspelare och tillsammans kan vi ändra systemet, sa Gunhild Stordalen.
Stordalens hyllning: Världens bästa land
Hotellmagnaten Petter Stordalen är känd för flertalet pampiga hotell – många i Göteborg.Inför en ny lansering i huvudstaden går norrmannen nu ut och hyllar sitt grannland, eller snarare nya land.–Det finns några småsaker att rätta till, annars är Sverige världens bästa land, säger han till SvD Perfect Guide.
Gunhild Stordalens ilskna hån mot Trump
Läkaren, miljöaktivisten och filantropen Gunhild Stordalen går till hårt angrepp mot Donald Trump på sitt Instagram-konto.Hon har lagt upp en bild på Donald Trump tillsammans med en tegelmur och industrier i bakgrunden med texten:Oroa er inte Amerika. Min stora fina mur kommer stänga ute klimatförändringarna. Lita på mig
Löfven åt maskar – och trivdes med Stordalen
BERGEN. Läkaren och miljöaktivisten Gunhild Stordalen charmade i dag omkull fem statsministrar – och deras respektive. Stefan Löfven, som fick provsmaka både sjögräs och ätbara maskar, brast ut i gapskratt – och Ulla Löfven fick en egen pratstund med världsstjärnan. Samtidigt lovade de nordiska statsministrarna att hjälpa andra länder till ekonomisk framgång utan att klimat och miljö hotas.
Gunhilds hyllning till maken – efter succn
Gunhild Stordalen hyllar sin make Petter Stordalen efter invigningen av sitt nya hotellkomplex i Stockholm för att han aldrig tvekar att satsa högt.Om du är rädd för att kasta tärningen kan du aldrig förvänta dig att slå en sexa konstaterar hon i ett inlägg på Instagram.
Paret sken ihop i sjukdomskampen
Här visar Gunhild och Petter Stordalen upp kärleken mitt under sjukdomskampen.Under invigningen för Petters nya hotell At Six strålade paret och delade en kyss.– Vi har ett helt fantastiskt liv tillsammans, säger Petter Stordalen.
Läs mer om At Six, Gunhild och Petter Stordalen.
Se bilderna från kändistäta invigningen
När Hotell Stordalen vid Brunkebergstorg i Stockholm hade invigning under fredagskvällen var det minst sagt stjärnspäckat.Gäster som Zara Larsson, Jonas Gardell och Kim Källström såg till att vara på plats – och bland de medföljande fanns en även del hemliga romanser.