Stordalen

Här blir Petter Stordalen piskad med hundkoppel

Här gör Petter Stordalen armhävningar samtidigt som sonen Jakob hejar på genom att piska honom över ryggen med ett hundkoppel.Hotellmogulen är känd för sin galna ledarstil och hans semester verkar gå i samma stil.Stugliv kan bestå av så mycket. Som Bootcamp med Jakob till exempel. Jag kommer aldrig att acceptera att han blivit starkare än mig, skriver Stordalen på Instagram.

Nytt skyskrapehotell i Göteborg: Som Nirvana

Den norska hotellmagnaten Petter Stordalen ska öppna ett nytt hotell i den planerade skyskrapan Karlatornet i Göteborg. Beskedet kommer efter att den kinesiska fordonskoncernen Geely, som äger Volvo, beslutat om en storsatsning på Hisingen i Göteborg.
Stordalen öppnar hotell i Karlatornet
Här är Petter Stordalens nya högtflygande plan:Den norske hotellmagnaten ska öppna hotell – i Karlatornet.– Det finns de som tror att the sky's the limit. Det är fel, säger Petter Stordalen.
Läs mer om Karlatornet och Petter Stordalen.
Petter Stordalens 10 smultronställen i Norge
Hotellmagnaten Petter Stordalen har gjort sig känd för att öppna hotell på löpande band i Sverige och Norge. Han reser mycket, hyllar Sverige, men älskar så klart sitt hemland. Här är hans tio smultronställen i Norge.
Läs mer om Norge och Sverige.

Stordalen: Vi behöver fler som har drömmar

Hotellkungen Petter Stordalen är beredd att betala en miljon kronor för en bra affärsid.Nu utlyser han en tävling för nytänkande entreprenörer– Vi behöver fler som har drömmar, säger Stordalen till businessajten E24.
Läs mer om E24 och Stordalen.
Stordalens nya drag – i klimatkampen
Gunhild Stordalen fortsätter sitt korståg över världen för att rädda jordens klimat.Nu inleder hon ett samarbete med den forna politikern Åslaug Haga vars organisation Crop Trust har världens största lager av växter och fröer.– Bristen på biologiskt mångfald är ett av de största hoten mot matsäkerhet, säger Gunhild Stordalen till norska VG.
Gunhild Stordalens brandtal inför kronprinsessan Victoria
EAT Stockholm Food Forum inleddes i dag av Gunhild Stordalen.Framför kungligheter, innovatörer och företagsledare inledde hon konferensen med ett brandtal om jämlikhet och hållbarhet.– Vi är inte längre motståndare eller konkurrenter. Vi är alla lagspelare och tillsammans kan vi ändra systemet, sa Gunhild Stordalen.
Stordalens hyllning: Världens bästa land
Hotellmagnaten Petter Stordalen är känd för flertalet pampiga hotell – många i Göteborg.Inför en ny lansering i huvudstaden går norrmannen nu ut och hyllar sitt grannland, eller snarare nya land.–Det finns några småsaker att rätta till, annars är Sverige världens bästa land, säger han till SvD Perfect Guide.
Gunhild Stordalens ilskna hån mot Trump
Läkaren, miljöaktivisten och filantropen Gunhild Stordalen går till hårt angrepp mot Donald Trump på sitt Instagram-konto.Hon har lagt upp en bild på Donald Trump tillsammans med en tegelmur och industrier i bakgrunden med texten:Oroa er inte Amerika. Min stora fina mur kommer stänga ute klimatförändringarna. Lita på mig
Löfven åt maskar – och trivdes med Stordalen
BERGEN. Läkaren och miljöaktivisten Gunhild Stordalen charmade i dag omkull fem statsministrar – och deras respektive. Stefan Löfven, som fick provsmaka både sjögräs och ätbara maskar, brast ut i gapskratt – och Ulla Löfven fick en egen pratstund med världsstjärnan. Samtidigt lovade de nordiska statsministrarna att hjälpa andra länder till ekonomisk framgång utan att klimat och miljö hotas.
Gunhilds hyllning till maken – efter succn
Gunhild Stordalen hyllar sin make Petter Stordalen efter invigningen av sitt nya hotellkomplex i Stockholm för att han aldrig tvekar att satsa högt.Om du är rädd för att kasta tärningen kan du aldrig förvänta dig att slå en sexa konstaterar hon i ett inlägg på Instagram.
Paret sken ihop i sjukdomskampen
Här visar Gunhild och Petter Stordalen upp kärleken mitt under sjukdomskampen.Under invigningen för Petters nya hotell At Six strålade paret och delade en kyss.– Vi har ett helt fantastiskt liv tillsammans, säger Petter Stordalen.
Läs mer om At Six, Gunhild och Petter Stordalen.
Se bilderna från kändistäta invigningen
När Hotell Stordalen vid Brunkebergstorg i Stockholm hade invigning under fredagskvällen var det minst sagt stjärnspäckat.Gäster som Zara Larsson, Jonas Gardell och Kim Källström såg till att vara på plats – och bland de medföljande fanns en även del hemliga romanser.
Du måste tro att den här gången fungerar cellgifterna
Det tog två år för Petter Stordalen att få en dejt med Gunhild. I dag ser han det som ett privilegium att – vid sidan av arbetet med Nordic Choice – bära fruns Louis Vuitton-väska runtom i världen. – Premisserna Gunhild satte upp för hur ett förhållande skulle vara i hennes värld, ja, hon var lika tuff som de tuffaste fackbossarna, säger den 54-årige hotellmagnaten i en stor intervju om hur livet har förändrats av hustruns sjukdom, om mångfald och om att de tre barnen vill ta över företaget.
Här får Gunhild Stordalen träffa sin stora förebild
Gunhild Stordalen fick möta sin stora förebild, expresidenten Barack Obama i Milano, på en konferens i Milano.Två av mina hjältar skriver hon på Instagram om mötet med Obama och Marco Gualtieri, grundaren av matinnovationskonferensen Seeds Chips.– Jag är stolt att få dela scen med den forna presidenten och att han väljer just detta forum, sa Gulhild Stordalen till norska VG inför mötet.
Gunhild Stordalens vackra hyllning efter framgången
Den ultimata dealen – så anser Gunhild Stordalen det är att vara styvmamma.Nu hyllar hon och gratulerar sin styvdotter till examen på sin Instagram. Jag är oerhört stolt över dig, skriver Gunhild i inlägget.
Gunhild Stordalen: Chockad att det inte finns någon plan
Hållbarheten inom den globala matproduktionen måste stärkas för att Parisavtalet, och andra framtida utmaningar, ska kunna mötas. Det säger filantropen Gunhild Stordalen på SvD Investor Summit, och uppmanar näringslivet till större medvetenhet i investeringar.
Gunhild Stordalen ska dela scen med Obama
Vid ett av sina första officiella framträdanden efter att han lämnat presidentposten kommer Barack Obama att dela scen med Gunhild Stordalen.– Jag är mycket stolt att stå på samma scen som honom, säger Gunhild Stordalen till norska VG. Och hon avslöjar att hon har planer på att försöka få ex-presidenten eller hans fru Michelle Obama att besöka hennes egen konferens.
Stordalen smällde av rökbomb: Bryta av
Han smällde av en rökbomb på ett styrelsemöte och klär upp kollegorna i medeltidskläder.Hotellmogulen Petter Stordalen är känd för sina stora framgångar och nu öppnar norrmannen upp sig – och berättar om hur han styr sina hotell.Världen behöver målas med ljusare färger. Världen behöver mer galenskap, skriver han i en text publicerad på Chef.se.
Läs mer om Chef.se.
Konst ska ta Petter Stordalens hotell till ny nivå
Konst kombineras med lyx i hotellkungen Petter Stordalens senaste hotell i Stockholm. För tiotalet år sedan kunde Stordalen själv inget om konst – men norska Nasjonalmuseet tidigare chef fick honom intresserad. – Jag hade en känsla av att konsten skulle kunna betyda mycket för hotellen. Då kom Sune in i mitt liv, säger Petter Stordalen i en SvD-intervju.
Petter Stordalen bjuder på sina bästa hotellknep
Petter Stordalen äger mer än 90 hotell i Sverige. Vem är bättre än han på att ge hotellknep? Här är den norska hotellmagnatens fem råd till dig som vill bli behandlad som en stjärna på hotell i världen.
Läs mer om Sverige.
Makarna Stordalens romantiska semester
Även paret Stordalen måste ta en paus från alla måsten ibland. Helgen spenderade de bland bergen i franska Alperna och Gunhild delar med sig av semesterbilderna på sociala medier. Att dra blod är aldrig roligt, men den här gången är åtminstone utsikten vacker, skriver Gunhild Stordalen på sin Instagram.
Stordalen och Öbbe – som Batman och Robin
Miljardären Petter Stordalen fullkomligt älskar sin hund Öbbe.I sitt senaste blogginlägg ger han fem anledningar till varför hundar är människans bästa vän. Bland annat är Öbbe ett gyllene argument för att smita från segdragna tillställningar.Drar middagen ut på tiden och jag hellre skulle vilja sova, har jag alltid en ursäkt. Öbbe måste ha sin kvällspromenad, skriver Stordalen på sin blogg.
Läs mer om Batman, Robin, Stordalen, Öbbe och Öbbe.I.
Stordalen: Fattar du hur mycket jag älskar henne
Petter Stordalen är mångmiljardären som snart ska inviga sitt 193:e hotell, men hans viktigaste uppgift i dag är att bära hustrun Gunhilds väskor.– Jag är världens stoltaste väskbärare!– Fattar du hur mycket jag älskar henne, sa han i programmet Malou efter tio på fredagen.
Läs mer om Malou.