Stordalen

Makarna Stordalens romantiska semester

Även paret Stordalen måste ta en paus från alla måsten ibland. Helgen spenderade de bland bergen i franska Alperna och Gunhild delar med sig av semesterbilderna på sociala medier. Att dra blod är aldrig roligt, men den här gången är åtminstone utsikten vacker, skriver Gunhild Stordalen på sin Instagram.

Stordalen och Öbbe – som Batman och Robin

Miljardären Petter Stordalen fullkomligt älskar sin hund Öbbe.I sitt senaste blogginlägg ger han fem anledningar till varför hundar är människans bästa vän. Bland annat är Öbbe ett gyllene argument för att smita från segdragna tillställningar.Drar middagen ut på tiden och jag hellre skulle vilja sova, har jag alltid en ursäkt. Öbbe måste ha sin kvällspromenad, skriver Stordalen på sin blogg.
Läs mer om Batman, Robin, Stordalen, Öbbe och Öbbe.I.
Stordalen: Fattar du hur mycket jag älskar henne
Petter Stordalen är mångmiljardären som snart ska inviga sitt 193:e hotell, men hans viktigaste uppgift i dag är att bära hustrun Gunhilds väskor.– Jag är världens stoltaste väskbärare!– Fattar du hur mycket jag älskar henne, sa han i programmet Malou efter tio på fredagen.
Läs mer om Malou.
Hon hyllar makens stöd i kampen mot sjukdomen
De tuffa behandlingarna fortsätter för obotligt sjuka Gunhild Stordalen.Hennes största stöttepelare finns i maken och miljardären Petter Stordalen.Ingenting slår att ha en obotlig optimist vid din sida, skriver hon i en hyllning på Instagram.

Stordalen ställde in hemligt möte

Hotellmagnaten och miljardären Petter Stordalen har visar intresse för den så kallade Billingensatsningen i Skövde.Han skulle ha kommit till staden nästa vecka, men på torsdagen ställdes plötsligt mötet med kommunalrådet Katarina Jonsson (M) in, rapporterar Skaraborgs Allehanda.Nu visar det sig att Stordalen vill stoppa Billingensatsningen.
Stordalens tårar: Hon kommer att leva länge
Petter Stordalen fick kämpa hårt under två års tid för att få att få gå på en första dejt med Gunhild Melhus, som hon hette då.I podcasten Framgångspodden kan hotellmagnaten inte håll tillbaka tårarna när han berättar om den stora kärleken till hustrun – och om kampen mot hennes dödliga sjukdom.– Jag var förälskad redan på första dejten och jag är ännu mer förälskad i dag, säger han.
Läs mer om Framgångspodden.
Stordalen lägger en miljard på nya hotell
Efter affären med svenska hotellägaren Anne Sandstjärna går hotellmogulen Petter Stordalen vidare. Nu investerar han en miljard kronor i nya hotell vid Kastrups flygplats. – Det här blir den största mötesplatsen på någon europeisk flygplats, säger han till Dagens Næringsliv.
Anna sålde sitt hotell – till Petter Stordalen
Anne Sandstjärna, 35, från Jönköping startade Vox Hotel i Jönköping som snabbt fick ett bra rykte. Nu har hon precis sålt hotellet vidare – till hotellmogulen Petter Stordalen. – Han är extremt professionell och duktig. Så då gick det inte att säga nej, säger hon.
Gunhild Stordalens hyllning till maken
Han är känd för att göra spektakulära entrer. Men frågan är om inte att bli handbojad och fastlåst i en vattenbur tar priset. – En av de saker jag beundrar mest hos Petter Stordalen är att han aldrig slutar utmana sig sina gränser, skriver hustrun Gunhild Stordalen på Instagram om hotellmiljardärens vattenshow.
Gunhild Stordalens hyllning – till ex-frun
Cancersjuka Gunhild Stordalen kämpar vidare med sin svåra sjukdom och fortsätter sprida glädje. Nu har norskan lagt ut en bild på Instagram där hon hyllar sin make Petters exfru Ingrid. Oväntad vänskap är den bästa. Du är sannerligen fantastisk, skriver hon.
Läs mer om Ingrid och Instagram.
Sanningen bakom Dressmanägarnas lyx
OSLO. De samarbetar med Zlatan Ibrahimovic och hotellkungen Petter Stordalen. Under julhandeln fylls deras konton på med miljontals kronor. Lågpriskläderna på Dressmann betalar de norska miljardärsbröderna Varners jetsetliv med enorma hus och exklusiva bilar. – Det är behagligt att slippa bekymra sig för räkningar och kunna göra det man har lust till, säger Marius Varner.
Gunhild Stordalen: Jag har aldrig haft mer lust att leva
OSLO. Hon tänkte bli Norges skickligaste kirurg. Men när Gunhild Stordalen gifte sig med hotellmiljardären Petter insåg hon att hon kunde göra större skillnad i världen utanför operationssalen än i - och i dag är hon styrelseordförande för Eat Foundation, en global plattform för mat, hälsa och hållbarhet. – Jag skulle säga att jag går på ungefär halv maskin jämfört med innan jag blev sjuk, säger den 37-åriga filantropen och läkaren som kämpar mot bindvävssjukdomen systemisk skleros.
Gunhild Stordalen: Jag har aldrig haft mer lust att leva
OSLO: Hon tänkte bli Norges skickligaste kirurg. Men när Gunhild Stordalen gifte sig med hotellmiljardären Petter insåg hon att hon kunde göra större skillnad i världen utanför operationssalen än i - och i dag är hon styrelseordförande för Eat Foundation, en global plattform för mat, hälsa och hållbarhet. – Jag skulle säga att jag går på ungefär halv maskin jämfört med innan jag blev sjuk, säger den 37-åriga filantropen och läkaren som kämpar mot bindvävssjukdomen systemisk skleros.
Mannheimer Swartling gör upp med Stordalen
Den norske hotellkungen Petter Stordalen får drygt 100 miljoner kronor efter en förlikning med svenska advokatbyrån Mannheimer Swartling, rapporterar den norska nyhetsajten E24. Bakgrunden är advokatfirmans råd i ett skatteärende som inte gillades av skattemyndigheten.
Stordalen vann kamp om storhotell på Arlanda
Hotellmagnaten Petter Stordalen vann en hård strid om att få bygga ett nytt storhotell vid Arlanda med 500 rum, skriver Dagens Industri.
Läs mer om Arlanda.
Här går Stordalen på knock – sänker kollega
Här går hotellmagnaten och akrobaten Petter Stordalen, 53, på knock. Framför kameran – och 800 av sina anställda - sänker han sin kollega. Stör mig aldrig – ALDRIG – på scen, skriver Stordalen på Instagram.
Gunhild kommer inte att få ett långt liv
Den folkkära filantropen Gunhild Stordalen, 37, har nyligen genomgått en andra behandling för sin autoimmuna och obotliga bindvävssjukdom, Systemisk skleros. Om sjukdomen kommer tillbaka en tredje gång är det ingen som vet, men Gunhilds man, miljardären Petter Stordalen, är hoppfull. – Hon kommer att bekämpa den här fruktansvärda sjukdomen och hon kommer att vinna. Det finns inget annat alternativ i mitt huvud, säger han till Göteborgs Posten.
Glädjekyssen efter Gunhilds comeback
Kyssen är stor och leendet är större. Men det är återkomsten i sig som är allra störst. Efter den stenhårda behandlingen mot sin livshotande sjukdom är Gunhild Stordalen tillbaka för att försöka förändra världen. – Jag står här i dag, det var inte självklart för några månader sedan, säger hon till norska VG.
Läs mer om Gunhild Stordalen.
Gunhild Stordalens stora glädje i kampen
I fem veckor var hon inlagd på klinik för att behandlas för sin dödliga bindvävssjukdom. Nu kommer Gunhild Stordalen med glädjebeskedet – behandlingen har varit framgångsrik och hon blickar framåt. – Petter och jag är glada för varje dag som vi får, säger hon till norska VG.
Läs mer om Gunhild Stordalen.
Stordalen gör nytt miljardköp med svenska fastigheter
Den norska hotellmagnaten Petter Stordalen har tillsammans med Anders Buchardt köpt delar av det krisande fastighetsbolaget Otium för närmare 1 miljard kronor. I köpet ingår delar av den så kallade Nordea-portföljen.
Polis varnar för skadeskjuten björn
Norsk polis avråder människor från att röra sig i området kring Stordalen i Meråkers kommun efter...
Läs mer om Stordalen.
Pengar kan aldrig skänka dig lycka
Så långt tillbaka han kan minnas har miljardären Petter Stordalen, 53, levt sitt liv i hundra knyck. På väg mot nästa mål. Mot nästa deal. Mot nästa möjlighet. Men våren 2014 diagnosticerades hans hustru, Gunhild Stordalen, med en livshotande sjukdom, och allting stannade upp. – Jag har lärt mig mycket av de motgångar jag har haft i mitt liv, och skulle inte vilja vara utan dem. Gunhilds sjukdom är det enda undantaget, säger Petter Stordalen.
Så samlar Gunhild Stordalen ny kraft
Efter att ha lämnat sjukhuset i Nederländerna samlar Gunhild Stordalen, 37, kraft och energi tillsammans med maken Petter. På sociala medier visar hon nu upp sina egna bilder på parets gemensamma kamp mot hennes dödliga sjukdom. Om hindren är höga så hoppa högre, skriver Gunhild Stordalen på Instagram.
Stordalen i hotelloffensiv
Läs fem nyheter från de svenska morgontidningarna, i notisform.