Stordalen

Gunhilds hyllning till maken – efter succn

Gunhild Stordalen hyllar sin make Petter Stordalen efter invigningen av sitt nya hotellkomplex i Stockholm för att han aldrig tvekar att satsa högt.Om du är rädd för att kasta tärningen kan du aldrig förvänta dig att slå en sexa konstaterar hon i ett inlägg på Instagram.
Paret sken ihop i sjukdomskampen
Här visar Gunhild och Petter Stordalen upp kärleken mitt under sjukdomskampen.Under invigningen för Petters nya hotell At Six strålade paret och delade en kyss.– Vi har ett helt fantastiskt liv tillsammans, säger Petter Stordalen.
Läs mer om At Six, Gunhild och Petter Stordalen.
Se bilderna från kändistäta invigningen
När Hotell Stordalen vid Brunkebergstorg i Stockholm hade invigning under fredagskvällen var det minst sagt stjärnspäckat.Gäster som Zara Larsson, Jonas Gardell och Kim Källström såg till att vara på plats – och bland de medföljande fanns en även del hemliga romanser.

Du måste tro att den här gången fungerar cellgifterna

Det tog två år för Petter Stordalen att få en dejt med Gunhild. I dag ser han det som ett privilegium att – vid sidan av arbetet med Nordic Choice – bära fruns Louis Vuitton-väska runtom i världen. – Premisserna Gunhild satte upp för hur ett förhållande skulle vara i hennes värld, ja, hon var lika tuff som de tuffaste fackbossarna, säger den 54-årige hotellmagnaten i en stor intervju om hur livet har förändrats av hustruns sjukdom, om mångfald och om att de tre barnen vill ta över företaget.
Här får Gunhild Stordalen träffa sin stora förebild
Gunhild Stordalen fick möta sin stora förebild, expresidenten Barack Obama i Milano, på en konferens i Milano.Två av mina hjältar skriver hon på Instagram om mötet med Obama och Marco Gualtieri, grundaren av matinnovationskonferensen Seeds Chips.– Jag är stolt att få dela scen med den forna presidenten och att han väljer just detta forum, sa Gulhild Stordalen till norska VG inför mötet.
Gunhild Stordalens vackra hyllning efter framgången
Den ultimata dealen – så anser Gunhild Stordalen det är att vara styvmamma.Nu hyllar hon och gratulerar sin styvdotter till examen på sin Instagram. Jag är oerhört stolt över dig, skriver Gunhild i inlägget.
Gunhild Stordalen: Chockad att det inte finns någon plan
Hållbarheten inom den globala matproduktionen måste stärkas för att Parisavtalet, och andra framtida utmaningar, ska kunna mötas. Det säger filantropen Gunhild Stordalen på SvD Investor Summit, och uppmanar näringslivet till större medvetenhet i investeringar.
Gunhild Stordalen ska dela scen med Obama
Vid ett av sina första officiella framträdanden efter att han lämnat presidentposten kommer Barack Obama att dela scen med Gunhild Stordalen.– Jag är mycket stolt att stå på samma scen som honom, säger Gunhild Stordalen till norska VG. Och hon avslöjar att hon har planer på att försöka få ex-presidenten eller hans fru Michelle Obama att besöka hennes egen konferens.
Stordalen smällde av rökbomb: Bryta av
Han smällde av en rökbomb på ett styrelsemöte och klär upp kollegorna i medeltidskläder.Hotellmogulen Petter Stordalen är känd för sina stora framgångar och nu öppnar norrmannen upp sig – och berättar om hur han styr sina hotell.Världen behöver målas med ljusare färger. Världen behöver mer galenskap, skriver han i en text publicerad på Chef.se.
Läs mer om Chef.se.
Konst ska ta Petter Stordalens hotell till ny nivå
Konst kombineras med lyx i hotellkungen Petter Stordalens senaste hotell i Stockholm. För tiotalet år sedan kunde Stordalen själv inget om konst – men norska Nasjonalmuseet tidigare chef fick honom intresserad. – Jag hade en känsla av att konsten skulle kunna betyda mycket för hotellen. Då kom Sune in i mitt liv, säger Petter Stordalen i en SvD-intervju.
Petter Stordalen bjuder på sina bästa hotellknep
Petter Stordalen äger mer än 90 hotell i Sverige. Vem är bättre än han på att ge hotellknep? Här är den norska hotellmagnatens fem råd till dig som vill bli behandlad som en stjärna på hotell i världen.
Läs mer om Sverige.
Makarna Stordalens romantiska semester
Även paret Stordalen måste ta en paus från alla måsten ibland. Helgen spenderade de bland bergen i franska Alperna och Gunhild delar med sig av semesterbilderna på sociala medier. Att dra blod är aldrig roligt, men den här gången är åtminstone utsikten vacker, skriver Gunhild Stordalen på sin Instagram.
Stordalen och Öbbe – som Batman och Robin
Miljardären Petter Stordalen fullkomligt älskar sin hund Öbbe.I sitt senaste blogginlägg ger han fem anledningar till varför hundar är människans bästa vän. Bland annat är Öbbe ett gyllene argument för att smita från segdragna tillställningar.Drar middagen ut på tiden och jag hellre skulle vilja sova, har jag alltid en ursäkt. Öbbe måste ha sin kvällspromenad, skriver Stordalen på sin blogg.
Läs mer om Batman, Robin, Stordalen, Öbbe och Öbbe.I.
Stordalen: Fattar du hur mycket jag älskar henne
Petter Stordalen är mångmiljardären som snart ska inviga sitt 193:e hotell, men hans viktigaste uppgift i dag är att bära hustrun Gunhilds väskor.– Jag är världens stoltaste väskbärare!– Fattar du hur mycket jag älskar henne, sa han i programmet Malou efter tio på fredagen.
Läs mer om Malou.
Hon hyllar makens stöd i kampen mot sjukdomen
De tuffa behandlingarna fortsätter för obotligt sjuka Gunhild Stordalen.Hennes största stöttepelare finns i maken och miljardären Petter Stordalen.Ingenting slår att ha en obotlig optimist vid din sida, skriver hon i en hyllning på Instagram.
Stordalen ställde in hemligt möte
Hotellmagnaten och miljardären Petter Stordalen har visar intresse för den så kallade Billingensatsningen i Skövde.Han skulle ha kommit till staden nästa vecka, men på torsdagen ställdes plötsligt mötet med kommunalrådet Katarina Jonsson (M) in, rapporterar Skaraborgs Allehanda.Nu visar det sig att Stordalen vill stoppa Billingensatsningen.
Stordalens tårar: Hon kommer att leva länge
Petter Stordalen fick kämpa hårt under två års tid för att få att få gå på en första dejt med Gunhild Melhus, som hon hette då.I podcasten Framgångspodden kan hotellmagnaten inte håll tillbaka tårarna när han berättar om den stora kärleken till hustrun – och om kampen mot hennes dödliga sjukdom.– Jag var förälskad redan på första dejten och jag är ännu mer förälskad i dag, säger han.
Läs mer om Framgångspodden.
Stordalen lägger en miljard på nya hotell
Efter affären med svenska hotellägaren Anne Sandstjärna går hotellmogulen Petter Stordalen vidare. Nu investerar han en miljard kronor i nya hotell vid Kastrups flygplats. – Det här blir den största mötesplatsen på någon europeisk flygplats, säger han till Dagens Næringsliv.
Anna sålde sitt hotell – till Petter Stordalen
Anne Sandstjärna, 35, från Jönköping startade Vox Hotel i Jönköping som snabbt fick ett bra rykte. Nu har hon precis sålt hotellet vidare – till hotellmogulen Petter Stordalen. – Han är extremt professionell och duktig. Så då gick det inte att säga nej, säger hon.
Gunhild Stordalens hyllning till maken
Han är känd för att göra spektakulära entrer. Men frågan är om inte att bli handbojad och fastlåst i en vattenbur tar priset. – En av de saker jag beundrar mest hos Petter Stordalen är att han aldrig slutar utmana sig sina gränser, skriver hustrun Gunhild Stordalen på Instagram om hotellmiljardärens vattenshow.
Gunhild Stordalens hyllning – till ex-frun
Cancersjuka Gunhild Stordalen kämpar vidare med sin svåra sjukdom och fortsätter sprida glädje. Nu har norskan lagt ut en bild på Instagram där hon hyllar sin make Petters exfru Ingrid. Oväntad vänskap är den bästa. Du är sannerligen fantastisk, skriver hon.
Läs mer om Ingrid och Instagram.
Sanningen bakom Dressmanägarnas lyx
OSLO. De samarbetar med Zlatan Ibrahimovic och hotellkungen Petter Stordalen. Under julhandeln fylls deras konton på med miljontals kronor. Lågpriskläderna på Dressmann betalar de norska miljardärsbröderna Varners jetsetliv med enorma hus och exklusiva bilar. – Det är behagligt att slippa bekymra sig för räkningar och kunna göra det man har lust till, säger Marius Varner.
Gunhild Stordalen: Jag har aldrig haft mer lust att leva
OSLO. Hon tänkte bli Norges skickligaste kirurg. Men när Gunhild Stordalen gifte sig med hotellmiljardären Petter insåg hon att hon kunde göra större skillnad i världen utanför operationssalen än i - och i dag är hon styrelseordförande för Eat Foundation, en global plattform för mat, hälsa och hållbarhet. – Jag skulle säga att jag går på ungefär halv maskin jämfört med innan jag blev sjuk, säger den 37-åriga filantropen och läkaren som kämpar mot bindvävssjukdomen systemisk skleros.