Strippklubb

Man attackerades med kniv på strippklubb

En 25-åring utsattes under natten för misshandel på en strippklubb i Örebro.Sju av männen som fanns på klubben är gripna, skriver Nerikes Allehanda.– Mannen, 25-åringen, ska ha blivit påhoppad inne i klubblokalen. Han har blivit stucken med ett vasst föremål i benet, och även blivit slagen med ett tillhygge i huvudet, säger Jan-Åke Sjöström, vakthavande befäl vid Örebropolisen, till NA.

Förbundskaptenens brutala misshandel

Raimo Summanen, tidigare förbundskapten för Finland, har hamnat i rejält blåsväder.För några dagar sedan anklagades Summanen för att ha misshandlat en man utanför en strippklubb.Nu har tidningen Seiska släppt en video av misshandeln.
Läs mer om Finland, Seiska och Summanen.
Kvinna omhändertogs på strippklubb i natt
En kvinna omhändertogs av polisen på en strippklubb i centrala Stockholm tidigt på lördagsmorgonen. Orsaken: kraftig berusning. – Hon satt sig vid garderoben och vägrade gå därifrån, säger Sven-Erik Olsson vid Stockholmspolisen.
Ministerns ilska mot HA:s bidragsjobb
Arbetsförmedlingens Göteborgschef uppmanade kritikerna att vända sig till politikerna för svar om hur en Hells Angels-man kan få bidragsjobb på en strippklubb, nära mc-gänget.Nu kommenterar arbetsmarknadsminister Ylva Johansson för första gången GT:s avslöjande:–Jag blir jätteupprörd och tycker att det är så stötande.
Läs mer om Ylva Johansson.

Kritiken mot HA-jobben: Så man får hjärnblödning

Efter avslöjandet om att en framträdande Hells Angels-medlem fått ett skattefinansierat nystartsjobb på en ökänd strippklubb i Göteborg riktas kritik mot både Arbetsförmedlingen och nystartsjobben som system.L-toppen Helene Odenjung menar att agerandet går stick i stäv med arbetet mot den kriminella gängmiljön.–Vi har ju länge jobbat för att man ska försvåra för kriminella gäng. Det här är tvärtom, kontraproduktivt, säger hon.
Arbetsförmedlingens jobb åt HA-mannen – på strippklubb
En av Göteborgs ledande och grovt kriminellt belastade Hells Angels-medlemmar, Andreas Johansson, har fått nytt jobb genom Arbetsförmedlingen.Ett nystartsjobb där skattebetalarna står för lönen på Chat Noir, den kända strippklubben med tydliga band till just Hells Angels.–Vi ska inte ta hänsyn till moraliska dilemman, säger Arbetsförmedlingschefen Fredrik Skoglund.
V75-hästen är döpt efter en strippklubb
Döpt efter en strippklubb och obesegrad efter sju starter. Mack Dragan är ingen vanlig travhäst. På lördag är han med och fördelar jackpotmiljonerna på V75 i Kalmar. - Jag vet inte hur bra han är, säger hästens tränare Morgan Wilhelmsson.
Läs mer om Kalmar, Morgan Wilhelmsson och V75.
Polisen slog till mot strippklubb i Stockholm
Under helgen slog polisen till mot en namnkunnig strippklubb i centrala Stockholm. – Vi samlade en massiv polisresurs och det finns en brottsanmälan upprättad, säger insatsledaren. Dessutom fick ett antal svartklubbar besök av polisen under operationen som gick under namnet Baksmälla.
Läs mer om Baksmälla och Stockholm.
Tv-spelens värld blir verklig på festivalen
Kriminolog: Våra barn lär sig gå på strippklubb, köpa sex och mörda
Tre rånare slog till mot man på strippklubb
En man blev under natten mot torsdagen rånad inne på strippklubben Wandas i Göteborg. Tre män gav sig på honom och utdelade slag. Ingen är gripen för rånet.
Läs mer om Göteborg.
Sju skjutna på strippklubb i USA
Sju personer uppges ha skjutits på Club Rayne, en strippklubb i Tampa i USA-delstaten Florida....
Läs mer om Club Rayne, Tampa och USA.
Sju skjutna på strippklubb i USA
Sju personer uppges ha skjutits på Club Rayne, en strippklubb i Tampa i USA-delstaten Florida. Enligt polisen kan skottlossningen ha utbrutit på grund av meningsskiljaktigheter, men det finns ingen mer detaljerad information om dådet.
Läs mer om Club Rayne, Tampa och USA.
Masskjutning på klubb i Florida
Polisen utreder en skottlossning som ska ha skett under natten på en strippklubb i Tampa i...
Läs mer om Florida och Tampa.
Masskjutning på strippklubb i Tampa
En masskjutning har brutit ut på en strippklubb i USA. Minst sju personer ska ha skjutits, enligt BNO News.
Läs mer om Tampa och USA.
Stal kort och använde det på strippklubb
Enligt kontoutdraget hade kvinnan spenderat nästan 5000 kronor på en strippklubb i Edsvära. Men det skulle visa sig att det bara var hennes bankkort som varit på platsen. En man åtalas nu för att ha stulit kortet och använt det, skriver Nya Lidköpings-Tidningen.
NBA-spelare skjuten utanför strippklubb
NBA-spelaren Cleanthony Early vårdas på sjukhus.På onsdagsmorgonen sköts Early i benet, och rånades på flera värdesaker.
Läs mer om Early.
Strippklubb till salu: Som gris i Teheran
Strippklubben mitt i stan är till salu på Blocket för 1,8 miljoner. Det gick inte att driva den vidare enligt restaurangchefen Dragan Bratic. – Att ha en gayklubb med glitter och glamour i Jönköping är som att servera gris på julbordet i Teheran, säger han.
Cara Delevingnes vilda fest på en strippklubb
Cara Delevingne fyllde 23 häromdagen. Då firade hon sin födelsedag - med att gå på strippklubb, skriver The Sun.
Läs mer om The Sun.
Bank får betala besök på strippklubb – för 200 000 kronor
Norrmannen hävdar att han blev drogad och lurad på över 250 000 kronor på en polsk strippklubb. Och...
Bank får betala strippklubbssvindel
Norrmannen hävdar att han blev drogad och lurad på över 250 000 kronor på en polsk strippklubb. Och...
Tv-frun i fängelse – då träffar maken strippor
Real housewives of New Jersey-stjärnan Teresa Giudice sitter i fängelse. Då passar maken Joe på att göra flitiga besök på en strippklubb, skriver Radaronline. Där ska han också ha träffat 27-åriga Samary Graulau – som han uppges ha en otrohetsaffär med.
27-årig strippa pekas ut som makens dejt
Maken Joe bedrar Real housewives of New Jersey-stjärnan Teresa Giudice medan hon sitter i fängelset, rapporterar Radaronline. Nu pekar sajten ut en 27-årig strippklubbsanställd som den mystiska kvinnan Joe Giudice setts dejta. Enligt Radaronline arbetar kvinnan som avklädd servis på en strippklubb nära parets hem.
Paradise-stjärnan om jobbet på strippklubb
I en intervju med tidningen Faktum berättar glamourmodellen och tidigare Paradise hotel-deltagaren Jannica Jalksjö om sin arbetsplats – den skandalomsusade strippklubben Chat Noir i Göteborg. – Det finns de som undrar hur jag kan vilja klä av mig. Jag skulle i min tur aldrig vilja sitta i kassan på Ica, säger hon till tidningen.
Slår tillbaka mot rykte om strippklubbsbesök
Golfaren Robert Allenby vaknade upp blodig i en park efter att ha besökt en vinbar. Han har inget minne av vad som hände men flera tidningar har rapporterat om att Allenby sågs på en strippklubb under den aktuella kvällen. Uppgifter som nu dementeras. – Det finns inga bevis för att han någonsin var på strippklubben, säger en talesperson för polisen till AP
Läs mer om Allenby.