Sture

Thomas Quick-bok kan bli film

Dan Josefssons bok Mannen som slutade ljuga: Berättelsen om Sture Bergwall och kvinnan som skapade Thomas Quick kan komma att bli långfilm. Mig äger ingen-regissören Kjell-Åke Andersson och Gentlemen-producenten Mattias Nohrborg arbetar med projektet, skriver Aftonbladet.

Thomas Quick-bok kan bli film

Dan Josefssons bok Mannen som slutade ljuga: Berättelsen om Sture Bergwall och kvinnan som skapade...
Läs mer om Mannen och Sture Bergwall.
Prisad förskola illegal: Det är ju extra delikat
Förskolan prisades för sin arkitektur – nu är den olaglig. En granne till förskolan har överklagat bygglovet för prestigebygget och fått rätt – för andra gången i ordningen, skriver Norra Halland. – Det är ju extra delikat att byggnaden fick arkitekturpriset. Jag ser med stor oro på detta, så här ska det inte behöva gå till, säger bygglovschefen Sture Sundquist till tidningen.
Lambertz: Bottnar i okunnighet
Göran Lambertz, domare i Högsta domstolen, kommenterar nu den stämning som Sture Bergwall lämnat in med anledning av Lambertz uttalanden om Bergwalls skuld i Quick-fallen.

Lambertz: Bottnar i okunnighet

Göran Lambertz, domare i Högsta domstolen, kommenterar nu den stämning som Sture Bergwall lämnat in...
Läs mer om Högsta och Sture Bergwall.
Vill få människor att förstå att jag har rätt
Justitierådet Göran Lambertz och staten har stämts av Sture Bergwall. De senaste dramatiska dagarna har han tigit, men i SVT:s Gomorron Sverige framträdde han – och gav sin syn på Quickskandalen. – Jag anklagar honom i realiteten för att han kan ha gjort det här, säger Göran Lambertz i SVT.
Sture Bergwall kräver 100 000 i skadestånd
Sture Bergwall kräver 100 000 kronor i skadestånd av staten. Stämningsansökan mot staten lämnades in i dag och Bergwall anser att justitierådet Göran Lambertz har kränkt hans rätt att betraktas som oskyldig. Omfattningen av Göran Lambertz engagemang är närmast att likna vid en kampanj som han drev mot Sture Bergwall, står det i stämningen.
Bergwall drar staten inför domstol
Sture Bergwall stämmer staten inför domstol. Syftet är att på nytt kräva skadestånd för justitieråd Göran Lambertz många uttalanden om Bergwalls skuld gällande de mord han har friats från.
Läs mer om Göran Lambertz.
Sture Bergwall stämmer staten
Sture Bergwall, tidigare Thomas Quick, stämmer staten för justitierådet Göran Lambertz uttalanden, skriver DN.se.
Läs mer om DN.se och Göran Lambertz.
Sture Bergwall stämmer staten
Sture Bergwall, tidigare Thomas Quick, stämmer staten för justitierådet Göran Lambertz uttalanden,...
Läs mer om Göran Lambertz.
Sture Bergwall stämmer staten
Sture Bergwall, som tidigare hette Thomas Quick, stämmer staten. Orsaken: Justitierådet Göran Lambertz uttalanden, skriver Dagens Nyheter.
Sanningen om Kylies plötsliga Malmö-resa
Kylie Minogues Malmöbesök var ingen snabbvisit. Förutom att hon åt middag två dagar i rad på restaurangen Sture, framkommer det nu att Kylie uppträdde på ett danskt försäkringsbolags personalfest, skriver Sydsvenskan.
Läs mer om Kylie, Malmö-resa, Sture och Sydsvenskan.
Ersättningsfrågan är här närmast unik
Joy Rahman fick 10,2 miljoner i ersättning efter ett åttaårigt fängelsestraff för ett brott som han friades från. Sture Bergwall hade 23 år med rättspsykiatrisk tvångsvård för mord han aldrig begått. Men ersättningsfrågan kring Sture Bergwall är inte är okomplicerad, skriver SvD:s Mårten Schultz.
Läs mer om Sture Bergwall.
Världsstjärnan Kylie festade på Malmökrog
Här festar världsstjärnan Kylie Minogue i natt i Malmö. Den australiska popstjärnan tillbringade kvällen på restaurangen Sture där det serverades biff. När Kvällsposten frågar henne vad hon gör i Skåne, svarar hon hemlighetsfullt. På Stures Facebooksida konstaterar restaurangen: Vi älskar Kylie!
Sture Bergwall om nya livet i friheten
Efter domen i förvaltningsrätten i Falun – nu berättar Sture Bergwall, 64 om sitt nya liv i frihet: – Jag är ute mycket i naturen. Jag reser en del. Jag har mycket att ta igen och uppleva. Jag lever ett rikt och gott liv. – Nu är jag hos bekanta i Sundborn. Här är det väldigt vackert, säger han till Expressen. I april fyller han 65 år och blir folkpensionär.
Bergwall: Det känns underbart
Sture Bergwall är helt fri. Den öppna rättspsykiatriska vården ska upphöra beslutar rätten, uppger Bergwalls juridiska ombud till TT.
Bergwall: Fri! Fri på riktigt
Den öppna rättspsykiatriska vården för Sture Bergwall ska upphöra beslutar rätten.
Läs mer om Sture Bergwall.
Bergwall: Fri! Fri på riktigt
Sture Bergwall är helt fri. Den öppna rättspsykiatriska vården ska upphöra beslutar rätten, uppger Bergwalls juridiska ombud till TT.
Vården över för Bergwall
Sture Bergwall är helt fri. Den öppna rättspsykiatriska vården ska upphöra beslutar rätten, uppger Bergwalls juridiska ombud till TT. Fri! Fri på riktigt! twittrar Bergwall.
Läs mer om Bergwall.
Bergwall: Fri! Fri på riktigt
Den öppna rättspsykiatriska vården för Sture Bergwall ska upphöra beslutar rätten.
Läs mer om Sture Bergwall.
Sture Bergwall: Fri på riktigt!
Hans mål skulle prövas i förvaltningsrätten i Falun i dag. Fri! Fri på riktigt!, twittrar Sture Bergwall under torsdagen. Sista kapitlet om Thomas Quick kan vara skrivet.
Läs mer om Falun och Sture Bergwall.