Succ

Hör Icona Pop tolka Uno Svenningssons: Det måste gå

Det blev dubbel succ när Icona Pop ställde sig på scen i kvällens Så mycket bättre.Popduon sjöng dessutom på svenska – för första gången.– Det kändes naket och annorlunda, säger Aino Jawo, ena halvan av radarparet.
Läs mer om Aino Jawo och Icona Pop.

Adam Lundgren: Jag vågar inte ropa hej

Dramaserien Vår tid är nu gjorde succ direkt. Adam Lundgren spelar mellanbrodern stiligt klädd i kavaj och fluga. Privat gillar skådespelaren att glida runt i sin track suit, spela Playstation och äta maffiga mackor med flickvännen. Allra bäst mår han i fäboden i Dalarna.
Läs mer om Dalarna och Playstation.
Är tusen gånger bättre än Zlatans
Jere Karalahtis bok där han avslöjar knarket och beroendet under karriären har gjort lika stor succ som den har blivit kritiserad.Nu berättar den finska hockeystjärnan om idn bakom boken.Och menar att den är bättre än en viss supersvensks självbiografi.– Folk säger mig att den här är tusen gånger bättre än boken om Zlatan.
Läs mer om Zlatan.

Rein: Man kan inte gå runt och vara arg hela tiden

Joanna Reinikainen är i princip uppväxt på musik, både pappa och halvbror är artister. Som Rein gör hon nu succ på egen hand. Hon hann knappt lägga ut sin första låt på internet förrän hon blev upptäckt.
Uppgifter: Bara ute efter succspelaren
Fyra mål och fem assist på bara 359 spelade minuter. Stor succ trots bristande speltid i Manchester United. Nu uppger spanska Mundo Deportivo att Barcelona är ute efter Anthony Martial.
Test: Vi kör nya snygga BMW 6-serie Gran Turismo
LISSABON. BMW skrotar min gamla favoritmodell 5-serie Gran Turismo.Det blev ingen succ för den lite speciella modellen.Men BMW ger tack och lov inte upp.Fram rullar snyggam coola BMW 6-serie Gran Turismo.
Vändningen: Landslags- stjärnan kan stanna i ÖFK
ÖSTERSUND. Uttagen i landslaget och succ i Europa League.Östersunds ordförande Daniel Kindberg har redan pratat om att sälja Ken Sema, men själv öppnar yttermittfältaren för att stanna.– Vi spelar i Europa League. Det låter ju dumt att flytta härifrån, eller hur?, säger han.
Igelkottens kärlek till camping gör succ
Japanernas kärlek till gulliga små djur är världsberömd. Kaferna där du kan gulla med katter är till exempel deras påfund. Men vad sägs om ett Instagramkonto med 190 000 drivet av en igelkott?
Läs mer om Instagramkonto.
Efter succn – ännu fler kryssningar till Höga kusten
Kryssningssatsningen som inleddes i blygsam omfattning sommaren 2016 blev en omedelbar succ. När nu Birka Cruises kryssningar utmed Höga kusten fortsätter nästa år utökas antalet avgångar ytterligare.
Läs mer om Höga.
Lindelöf spelade som en robot, känslokallt
Från succ på försäsongen till frysboxen när Premier League startade har Vikor Nilsson Lindelöfs karriär nu tagit en ny vändning. På hans gamla arena gjorde han enbart sina gamla fans besvikna.
Läs mer om Premier League.
Kan inte förstå vad som hände
Jerry Riordan är hemma igen efter sin livs kanske största seger.Nu berättar tränaren om att han fortfarande är i chock, hans tankar under loppet, firandet på en italiensk restaurang och varför det var extra viktigt att vinna i USA.– Om han en dag slutar och blir avelshingst i Amerika, skulle han kunna göra succ, säger Jerry Riordan.
Läs mer om Amerika, Jerry Riordan och USA.
Scenrecension: Omodern Modern. Tribunalen hade gjort stor succ i DDR
Leif Zern om Modern på Teater Tribunalen.
Läs mer om DDR, Modern och Teater Tribunalen.
Stefan Schwarz berättar nu om sonens sjukdom
För ett år sedan berättade Stefan Schwarz om den nya metoden familjen använt sig av för sonen Jürgens autism.En metod som blivit en succ.– Han är glad och det är det man vill som förälder, säger Schwarz.
Läs mer om Schwarz och Stefan Schwarz.
Norrbys succ: Klart för superettan
Assyriska spelar i division 1 nästa år
Volvos Polestar – vågad blinkning med både dåtid och framtid
Nya Polestar 1 är en vågad bil som kan bli succ. Men den är inte tisdagens huvudnyhet. Det är i stället att Volvo Cars skapar en digital direktrelation med kunden – som Apple gjort med sin Iphone. Och den stora matchen börjar först sent 2019: Då lanserar Polestar en direktutmanare till Tesla Model 3 under namnet Polestar 2.
Läs mer om Apple, Iphone, Polestar och Tesla Model.
Östersund före storklubbar på Europarankning
Östersund gör succ i Europa League – och på Europeiska fotbollsförbundet Uefas klubbrankning.
Folkets val – Trainy McTrainface
Boaty McBoatface var för lite för ovärdigt för den brittiska regeringen. Men tågbolaget MTR Express tvekade inte när svenska tidningsläsare fick bestämma – och fick en viral succ på köpet.I dag får Trainy McTrainface officiellt sitt namn.
Läs mer om Trainy McTrainface.
Netflix succ hotas av Amazon: Är det dödsstöten?
EKONOMISTUDION | På ett år är Netflix aktie upp nästan 100 procent. Men konkurrensen med bolag som Amazon och Apple är stenhård och bolaget har satsat miljarder för att vinna kriget om tittarna. SvD:s reporter Malin Ekman analyserar Netflix utmaningar i studion.
Läs mer om Amazon, Apple, Malin Ekman och Netflix.