Succ

Succn: Cibicki med assist i första starten

Första matchen från i Championship.Då blev succ och assist för Pawel Cibicki, 23.Den svenske anfallaren slog en frispark som landsmannen Pontus Jansson nickade in minuter innan halvtid.

Google skrotar Tango - satsar på AR Core i stället

Plattformen för förstärkt verklighet blev aldrig den succ som Google hoppats på.
Läs mer om Google och Tango.
Succ: Kalla vann i Toblach
Läs mer om Toblach.
Succ: Kalla vann i Toblach
Läs mer om Toblach.

Succ: Kalla vann i Toblach

Läs mer om Toblach.
Petad Torstenson tvingas möta förbundskaptenen
HAMBURG. Sverige har gjort succ i handbolls-VM.Efter elva mästerskap på planen följer Linnea Torstenson sitt tolfte vid sidan av – som expert för Kanal 5.– Om jag hade platsat i laget? Det får du fråga en annan expert om, säger landslagslegendaren och skrattar.
Läs mer om Kanal och Linnea Torstenson.
Målvaktsdoldisen flyttade till Kina och fick chansen i Tre Kronor
Tre Kronor–rookien Magnus Hellberg lyckades aldrig slå sig in i NHL. I stället flyttade han till kinesiska KHL–laget Kunlun Red Star från Shanghai och gjorde succ. – Det är en cool stad och jag är supernöjd att jag tog chansen, säger Magnus Hellberg.
Svenske jättetalangen firade med kyss i SVT
Victor Johansson har gjort succ i kortbane-EM.Under fredagen slog han på nytt svenskt rekord och han firade det med en kyss tillsammans med bronsmedaljören Henrik Christiansen.Där efter tog han över intervjurollen från SVT:s reporter.
Läs mer om Henrik Christiansen.Där och SVT.
Sandra Näslunds nya succ: På pallen i dag
Sandra Näslund är OS-hoppet som levererar gång på gång.Skicrosstjärnan fortsätter att imponera i världscupen. Säsongens tredje raka pallplats kom i Montafon, Österrike.Men den stora sensationen var en annan svensk. Erik Mobärg nådde karriärens första final.
Växjö plockar in en 18-årig succlirare
Växjö värvade Joel Persson från division ett – det blev en stor succ.Nu kanske klubben är på väg att göra ett nytt fynd lägre ner i seriesystemet.Enligt uppgifter kommer Västerås 18-åring Pontus Holmberg att lånas ut till Lakers och göra sin SHL-debut under nästa vecka.
Läs mer om Joel Persson.
Alm fick blommor men dåligt med speltid
Hamburg. Hon kom för att spela VM men har fastnat på avbytarbänken. När spelare som Johanna Westberg och Jamina Roberts gör succ tvingas Jenny Alm sitta och titta på.
Läs mer om Jenny Alm och Johanna Westberg.
Polestar 1 redan en succ för Volvo – öppnar Polestar Space i Sverige
Prestandahybriden Polestar 1 – med en systemeffekt på 600 hk och 1.000 Nm – går åt som smör i solsken. Under lanseringsdagen i oktober registrerade i snitt en kund i minuten sitt intresse för The Grand Touring Coup som Volvo Cars och Polestar kallar den första modellen. Intresseanmälningarna ska konverteras till beställningar när orderböckerna för Polestar 1 öppnar under början av 2018. Det innebär att förhandsintresset redan överträffar de initiala produktionsplanerna. Prestandahybriden Polestar 1 kommer – liksom framtida Polestarmodeller – att erbjudas med en prenumerationsmodell so
Så hyllas årets sjungande succlucia av Jonas Gardell
16-åriga Noelle är årets succ som lucia med lite hjälp av en hyllning från Jonas Gardell.Nu sjunger hon luciasången också – på sitt eget vis.– Alla måste vi ha idoler och Noelle är min idol, säger Jonas Gardell.
Läs mer om Noelle.
Svenske supertalangen: Tack och lov lever jag
MALMÖ. Xavi Simons har blivit en viral succ.FC Barcelonas 14-åring har sponsorkontrakt med Nike och 790 000 följare på Instagram.Martin Bengtsson försökte ta livet av sig som ungdomsproffs i Inter.Han är skeptisk till tidig selektering, och varumärkesbyggande kring barn:– Det är viktigt att diskutera vad en barndom är värd och vad det innebär att tvingas prestera eller köpslås med i alldeles för tidig ålder.
Läs mer om Instagram.Martin, Inter.Han och Nike.
Storebrorsan följer Olivias VM-succ
Morbror Mikael, 49, tog fem SM-guld med RIK.Brorsan Pontus, 27, öser in mål i Aranäs.Kusinen Emil, 20, gör många mål som kantspringare i RIK.Men ingen har nått så långt som Olivia Mellegård, 21, som gör succ i handbolls-VM och ska spela semifinal mot Frankrike på fredag.– Det är jäkligt häftigt det hon får vara med om, säger Pontus, som följer varje steg syrran tar i Tyskland.
Nyckeln till Blomstrands succ – hon bytte hand
Leipzig. Hon var smartare än danskorna och sköt sju mål när Sverige tog sig till en historisk semifinal på VM i handboll. Men det smartaste Hanna Blomstrand gjort är att komma ut som vänsterhänt. – När jag var elva, tolv år någonting så bytte jag hand, avslöjar Blomstrand för DN.
Lyxhuset gör succ på Hemnet: Är helt unikt
Ett unikt och pampigt stenhus, som kombinerar gammal lantromantik och nybyggd lyx kan bli ditt – om du hostar upp minst 4,5 miljoner kronor.Huset som ligger strax utan Falkenberg har blivit en riktig snackis på bostadssajten Hemnet.– Vi har fått jättemånga positiva reaktioner. Folk tycker att det är jättefint byggt och att det känns ordentligt och genuint gjort, säger Johanna Knutsson, mäklare på Mäklarhuset i Falkenberg.
Succ för Volvo – XC60 tar hem historisk vinst
Volvo XC60 fortsätter att skörda framgångar utomlands.Den svenska modellen har blivit utsedd till Årets bil i Japan – blott den andra icke-japanska bilen som tagit hem priset.
Läs mer om Japan och Volvo XC60.
Boqvist om stora oron efter skadan
En tuff skada från CHL-matchen i Polen höll på att kosta honom JVM-platsen.Men tillbaka från skadan har Jesper Boqvist gjort succ i Brynäs.Nu är Jesper uttagen till JVM - men det blev inte lillebror, Adam.– Självklart hade det varit sjukt häftigt att spela ihop med lillbrorsan, men vi gläds åt varandra.
Johanna Bundsen har gått från bottenapp till VM-succ
Leipzig. Från bottennapp till succ. Nu försöker Johanna Bundsen förklara varför charmen med att vara målvakt. – Det syns ju om man är dålig eller bra. Det är en otrolig press man har på sig men jag tycker om den pressen, säger Bundsen inför tisdagskvällens rysare mot Danmark.
Succn för Zlatans söner: Överlägsen
Zlatan Ibrahimovics söner verkar ha ärvt pappas vinnarskalle.Båda pojkarna gjorde stor succ under en taekwondo-turnering i Västerås i helgen.
Det dansande landslaget gör zumba-succ
Att det går som en dans visade handbollslandslaget efter segern mot Slovenien. Den hastigt improviserade zumban som visar glädjen efter matchen sprids över hela världen. – Det var bara spontant. Vi fick feeling efter matchen och tyckte att vi måste dansa och sedan sa någon vi filmar det, berättar Sabina Jacobsen.
Läs mer om Sabina Jacobsen och Slovenien.
Bråket som skakar om det norska laget
Ragnhild Haga gjorde stor succ i världscupstävlingarna i Davos.Men nu har 26-åringen satt i gång en het ordväxling i norska skidlandslaget – och fått mothugg från landslagsledningen.
Läs mer om Davos.Men.