Succ

Succtränaren kan lämna: Är osäker

FALUN. Han är en av nyckelpersonerna bakom Stina Nilssons succ.Nu överväger Ole Morten Iversen att sluta.– Mitt kontrakt går ut. Och jag är faktiskt osäker på min framtid, säger Iversen.
Läs mer om Iversen och Ole Morten Iversen.

Ursäkten efter målet: Så mycket känslor

LOS ANGELES. Två svenskar i Torontos förstakedja.Det har inte hänt sedan Mats Sundins dagar i klubben.Men i natt, svensk tid, fick William Nylander, 21, ha nyuppkallade Andreas Johnsson, 23, på högerkanten.Och det blev succ direkt.Båda svenskarna gjorde mål när Maple Leafs besegrade Montreal med 4-0.För Johnsson var andra matchen han spelade i NHL och första målet och poängen.- Det blev mycket känslor och kanske såg lite underligt att jag hoppade av glädje när det stod 4-0 i matchen med fem minuter kvar, sa Andreas ursäktande till Sportsnets Chris Johnston i omklädningsrummet efteråt.
Läs mer om Montreal, NHL och William Nylander.
Ebbas okända stöd från Johan Olsson
FALUN. Efter två operationer och ett bakslag gjorde Ebba Andersson, 20, succ på OS i Pyeongchang.Som stöd på vägen har hon haft – Johan Olsson.– Ja, jag har fått en del råd av honom, säger Ebba Andersson.

17-åringens succ: Sjua i Paralympics

17-årige Aaron Lindström slutade preliminärt sjua i slalom i Paralympics i Pyeongchang.
Läs mer om Aaron Lindström och Pyeongchang.
Blågula succn uteblev – nu laddar vi om till Peking 2022
Så var det dags att efter nio dagar sammanfatta Paralympics. Arrangemanget har på många sätt varit en succ. Ett stort internationellt medieintresse, välfyllda läkare, och rekordmånga sålda biljetter – otroliga 346 000. Ur Sveriges perspektiv har det inte varit lika roligt. Som helhet har den svenska Paralympics-truppen haft det tufft, och de flesta svenskarna har inte levererat det som krävs.
Läs mer om Paralympics-truppen och Peking.
6/2018: Alla detaljer om nya Volvo V60 – 7 superbilar i test
Därför blir Volvo V60 en succ! Vi provkör snygga Ferrari Portofino. Vi kör 4.295 hk – Honda NSX, Audi R8 V10, Corvette Z06, McLaren 720S, Porsche 911 GT3, Mercedes-AMG GTR och Lamborghini Huracan.
Margaretha, 78, gör succ på Facebook
Det började med att TV4-reportern Matteus Lillieborg smygfilmade sin mormor.Nu gör hon supersucc när hon underhåller och ger ut sina bästa tips inför V75.– Det började egentligen för flera år sedan då jag började filma henne och hon är ju som roligast när hon inte vet om det själv, säger Matteus Lillieborg.
Läs mer om Facebook och V75.
Lonore Ekstrand: Sexscenerna är strålande i metoo-sammanhang
Hon gjorde succ på filmfestivalen i Berlin med Toppen av ingenting som roade och retade världspressen. Filmfredag har träffat Lonore Ekstrand på en bridgeklubb och pratat amoraliska rollfigurer, k-pistar och fejkade orgasmer.
Läs mer om Berlin, Lonore Ekstrand och Toppen.
Fastighetsjättens plan – en mardröm för energibolagen
Hållbarhet har blivit en ekonomisk succ för fastighetsbolaget Vasakronan. Hållbarhetschefen Anna Denell avslöjar framgångsfaktorerna och hur företagets nya mål kan bli energibolagens mardröm och samtidigt öka avkastningen för Sveriges pensionärer.
Läs mer om Vasakronan.
Mental träning har hjälpt Alphand
Landslagsbytet har varit en succ. Estelle Alphand har dock även något annat att tacka för sitt genombrott den, snart, gångna världscupssäsongen – mental träning. – Det var helt nytt för mig men jag tror det hjälpte mig ganska mycket, säger den svenska slalomåkaren.
Läs mer om Alphand.
Kennedys succ: Drog in ett sexsiffrigt belopp
Under torsdagen presenterade Bajen två nya nyförvärv.Storstjärnan Kennedy Bakircioglu hade dock ytterligare en anledning att glädjas.Han drog nämligen in ett sexsiffrigt belopp på V86 kvällen innan.– Det är projekt det här haha, det är inte bara att kryssa för, säger han.
Läs mer om Bajen och V86.
Succ för AIAR!
Tech start-up tar in nya delägare tillsammans med Funded by Me! AIAR är på väg mot succ!
Läs mer om Funded.
Tv-profilen försvann från rutan – gör nu succ
Forna programledaren och tv-hallåan Annica Duell Liljeblad har skaffat sig en ny karriär som 50-åring - och har sadlat om till skådespelerska.Liljeblad har nämligen gjort succ i svenska filmen The Square.– Varenda cell i min kropp är lycklig nu, säger hon i TV4:s Nyhetsmorgon.
Grönborgs jakt på NHL-stjärnor
OS-fiaskot är analyserat och lagt till handlingarna. Nu ska Tre Kronors förbundskapten Rikard Grönborg försöka locka NHL-stjärnor till en ny VM-succ. – Jag tror att det är attraktivt för dem att spela i Danmark, säger han.
Läs mer om Danmark, Rikard Grönborg och VM-succ.
Därför gör det förfallna huset i Göteborg succ på Hemnet
För 2 500 000 kronor kan du köpa ett fallfärdigt hus med 100 år på nacken.Förstört tak och raserade väggar.Ja, Göteborgsvillan tillhör just nu en av de mest klickade villorna på Hemnet.
Tinnerholm hyllas efter kanonmålet: Gör sin röst hörd
Det blev stor succ för Anton Tinnerholm i hemmapremiären. Den förre MFF-spelaren dunkade in 1–0-målet när New York City FC besegrade LA Galaxy. – Ett speciellt mål för mig, förstås. Jag är inte van att göra sådana mål, säger Anton Tinnerholm.
Svenskens genombrott ett faktum efter ny succ
LOS ANGELES. Vilken vecka han haft i NHL, Chicagobacken Erik Gustafsson.Nytt tvåårskontrakt och fem poäng på helgens två matcher.På söndagens svarade den 25-årige talangen från Nynäshamn för två nya assist när Blackhawks besegrade Boston med 3-1.Det betyder att han gjort 5 poäng, 1 mål och 4 assist, inom loppet av 24 timmar mot topplaget Bruins.