Succn

HBO-receptet funkar: Westworld blir bara bättre

HBO-succn Westworld är tillbaka. I den andra säsongen fortsätter robotarnas våldsamma kamp för ett fritt liv. Elias Björkman ser en serie som bara växer sig starkare.

Ersätter han Grönborg efter nya guldsuccn?

Seriesegrare och sedan överlägsnast någonsin i en SM-final.Mannen bakom succn - Sam Hallam.Svensk hockeys största taktiska snille.
Mentale rådgivaren nyckeln till succn
Viktor Andrn gick in och höll nollan i landslagsmålvakten Viktor Fasths frånvaro i första finalen.Nu berättar han om nyckeln till succn.– Jag har jobbat med mentala rådgivaren Otto Casselberg sedan i somras och han har gett mig otroligt mycket, säger Andrn som ser ut att få fortsatt förtroende.
Läs mer om Andrn och Otto Casselberg.
DN gratulerar: Klasse Möllberg, artist och festkonsult
Alla har ett barn inom sig – även om en del förtränger det. Det menar Klasse Möllberg som fick utrymme för sin barnslighet när han medverkade i tv-succn från 70-talet.
Läs mer om Klasse Möllberg.
Nya succn: Vegas vidare till kvartsfinal
LOS ANGELES. Fyra raka segrar.Nykomlingen Vegas Golden Knights sopade rent med stjärnfyllda Los Angeles Kings.Med en 1-0-seger knockade man dubbla Stanley Cupmästarna Kings ut ur slutspelet redan i den första omgången i natt, svensk tid.William Karlsson var med och assisterade till Brayden McNabbs mål.– Jag trodde aldrig att vi skulle vinna fyra raka mot Kings, men nu gjorde vi det. Nu är vi här, säger en glad William Karlsson till SportExpressen i omklädningsrummet efter matchen.
Får nu debutera i Tre Kronor efter succn
Samma Tre Kronor-trupp som besegrade Danmark i två landskamper den senaste veckan har tagits ut till den tjeckiska turneringen Carlson hockey games.
Läs mer om Carlson, Danmark och Tre Kronor.
Pontus, 25, stoppas på gatan i USA efter succn
Svenske Pontus Bäck, 25, gjorde succ när han satt i publiken till den amerikanska talk showen The Late Late Show with James Corden.Hundratusentals har redan sett YouTube-klippet från programmet.– Jag är lite av en clown och bjuder ofta på mig själv, säger Pontus.
Succn: Slog ett 29 år gammalt rekord i natt
Med 18,68 har kulstötaren Fanny Roos satt nytt nordiskt rekord.
Bomben: Zlatan klar för Hollywood-succn
Zlatan Ibrahimovic kommer att få ett rejält genomslag i USA.Svensken är klar som gäst i succprogrammet Jimmy Kimmel Live.
Oscar Berglund gör kometkarriär
För några år sedan drömde Oscar Berglund, 24, om att bli hockeyproffs.I dag gör han kometkarriär som travtränare – och drömmer om att vinna storlopp.Nu berättar han om den snabba succn, och att han i början fick utstå påhopp.– Han kunde åka förbi mitt stall med bilen och göra pistolgrepp med handen mot huvudet, berättar han.
Läs mer om Oscar Berglund.
Hur sjuk fantasi får man ha utan att ses som psykopat?
Efter Mellan väggarna-succn återvänder Laurent Cantet till förhållandet mellan elev och lärare. Gruppen handlar om fiktionens roll i dagens samhälle. Om än instrumentell är det en film som lever.
Läs mer om Laurent Cantet.
Århundradets mest skruvade sexscen
Med troll och århundrandets mest skruvade sexscen ska Sverige erövra filmfestivalen i Cannes.Gräns heter filmen som även råkar vara den första långfilmen efter en John Ajvide Lindqvist-berättelse sen succn med Låt den rätte komma in.Och om det är en kaxig attityd och lite glimten i ögat som krävs för att vinna, då ligger det här gänget oerhört bra till.
Stjärnan tvingas lämna efter huvudtacklingen
LOS ANGELES. Första slutspelsmatchen i NHL någonsin i Las Vegas..Succn fortsätter för Vegas Golden Knights för det blev seger med 1-0 över LA Kings i morse, svensk tid, när Stanley Cup körde i gång.- Underbart, det kunde inte ha startat bättre, sa målvakten Marc-Andr Fleury, som räddade 30 skott och höll nollan.
Läs mer om Marc-Andr Fleury, NHL och Stanley Cup.
Därför syns inte Niclas i syster Pernillas tv-succ
Wahlgrens värld är en av Kanal 5:s stora succer – programmet ses av runt 300 000 tittare.Större delen av familjen Wahlgren kan synas i programmet där Pernilla Wahlgren och dottern Bianca Ingrosso är stjärnorna.Men Niclas Wahlgren syns inte i tv-succn.
Terminator-stjärnans svåra kamp – 27 år efter succn
Edward Furlong slog igenom som barn och blev världskänd för rollen i Terminator 2.Efter framgången har stjärnan kämpat med sitt drogmissbruk och alkoholberoende.Nu uppmärksammas nya bilder på stjärnan som är tagna i samband med att han behandlas på rehab – och som visar på hans förändring, skriver Radaronline.– Jag försöker fokusera på mig själv nu, berättar skådespelaren för nyhetssajten.
Läs mer om Radaronline och Terminator.
Hyllningarna till Marcus Ericsson – efter succn
Marcus Ericsson gjorde succ och slutade på nionde plats.Nu hyllas han för sin insats i Bahrains GP.Han var överraskande briljant, skriver Planet F1.
Läs mer om Planet F1.
Ekonomiska succn – aldrig varit så populär
Therese Johaug har inte tävlat på två säsonger.Om det har fått förödande konsekvenser för hennes ekonomi? Knappast.Företagen står i kö för att få sponsra den norska skidstjärnan – som aldrig varit mer populär, skriver Dagbladet.
Läs mer om Dagbladet.
Efter succn – fler bolag kan göra som Spotify
Efter Spotifys lyckade börsnotering på tisdagen kan fler bolag vilja använda deras ovanliga metod för att lista sig. Med Spotify som föregångare kan en del av Wall Streets verksamhet hotas när företagen går till börsen utan bankernas tjänster.
Läs mer om Spotify.
Spotifys noteringssucc hotar banker
Streamingjätten Spotifys amerikanska börsdebut, som genomfördes på tisdagen genom en ovanlig så kallad direktnotering, blev åtminstone initialt en framgång för alla inblandade parter. På lite längre sikt betyder succn för noteringsformen dock ytterligare ett hot mot en av investmentbankernas kärnaffärer.
De blir de största förlorarna på Spotifys succnotering
Streamingjätten Spotifys amerikanska börsdebut, som genomfördes på tisdagen genom en ovanlig så kallad direktnotering, blev åtminstone initialt en framgång för alla inblandade parter. På lite längre sikt betyder succn för noteringsformen dock ytterligare ett hot mot en av investmentbankernas kärnaffärer.
Volvo gör succ i USA – ökar med 49 procent
Volvos nya chef i USA - Anders Gustafsson - har fått en flygande start.Försäljningen ökade med 49 procent under första kvartalet i år.Succn drog med sig Volvo till 147000 sålda bilar totalt. Därmed har Volvo chans på drömgränsen 600000 sålda bilar över hela året.
Läs mer om USA och Volvo.