Succn

Premier League-tränare sparkas - efter succn

Tiondeplats i ligan efter mer än halva säsongen.Då väljer Watford att sparka tränaren Marco Silva.Det var inte ett enkelt beslut, skriver Watford på sin hemsida.
Läs mer om Marco Silva.Det och Watford.

Succn: Allt fler köper återanvändbara muggar

Britterna köper bärbara och återanvändbara kaffemuggar som aldrig förr.Nu vittnar köksredskapsbutiker om att försäljningen av muggarna ökar lavinartat, skriver The Guardian.Orsaken tros vara att de med egna muggar får köpa billigare kaffe och en populär tv-serie.
Succn fortsätter efter Rögles byte av tränare
Succn fortsätter för Cam Abbott i Rögles bås.På lördagskvällen vände Rögle mot Örebro och fick med sig bonuspoängen i bottenmötet.
Läs mer om Cam Abbott, Rögle och Örebro.
Dubbelt svenskt i La Diagonela
Succn fortsätter för Britta Johansson Norgren, 34 år. Långloppsdrottningen vann i suverän stil lördagens La Diagonela före Lina Korsgren.
Gustav Mandelmann allvarligt sjuk av livet på gården
Gustav och Marie Mandelmann får sina tittare att sukta efter ett liv på landet med TV4-succn Mandelmanns gård.Men Gustav Mandelmann avråddes från ett liv på landet av läkare - då lantlivet gör honom allvarligt sjuk.– Jag blev så galet ledsen, säger han i en intervju med Aftonbladet.
Läs mer om Aftonbladet och Marie Mandelmann.
Efter Ullared-succn – Ola-Conny jagas av unga kvinnor
Ola-Conny Wallgren är en omtyckt profil i Ullared, som nu är tillbaka med en ny säsong i Kanal 5.Som singel får 54-åringen en hel del inviter – och han tycks vara hett villebråd bland betydligt yngre tjejer.– Ja, jag skäms lite grann för att säga det. Men ja, vad ska jag säga? Det är så, säger han till Expressen.
Läs mer om Expressen, Kanal och Ullared.
Rasmus Dahlin: Känns overkligt
GÖTEBORG. Den stora succn under junior-VM blev avgörande.17-årige Rasmus Dahlin är uttagen för att representera Sverige under OS i Pyeongchang.– Det känns lite overkligt. Jag trodde verkligen inte att den här möjligheten skulle dyka upp, säger han till GT.
Läs mer om Pyeongchang och Sverige.
Mammorna hyllas – efter stora succn
När priset för Årets manliga idrottare skulle presenteras så bjöds de nominerade på en rejäl överraskning.På scen stod det fyra kvinnor – mammorna till de nominerade idrottarna.Det väckte stort jubel och många skratt hos publiken – nu hyllas de för sin mammakupp
Maja Dahlqvist petas – trots succn i helgen
Maja Dahlqvist gjorde succ i Dresden i helgen med en andraplats i individuella sprinten och seger i teamsprinten där hon spurtade ner Stina Nilsson.Men hon får inte plats i truppen till helgens tävlingar i Planica - som är en av de sista tävlingarna innan OS.- Planica är sista chansen ett visa att man ska ha en plats i OS-truppen, säger förbundskapten Rikard Grip.
Efter succn – tv-konditorn anklagas för semmelstöld
Tv-konditorn Roy Fares och Mattias Ljungberg har fått stor uppmärksamhet för sin nachosemla.Nu anklagas de för stöld av den halländska konditorn Johan Blidberg, som visade upp en egen taco-inspirerad semla för kändiskonditorerna i tv-programmet Dessertmästarna.– Då fick de här två killarna, som nu har kommit på det och fått äran och rampljuset, smaka på den, berättar han för P4 Halland.
Chockbeskedet efter succn: Skojar du?
DRESDEN. En ny svensk sprintstjärna har presenterat sig.Maja Dahlqvist, 23, slutade två i sprinten och spurtade sen ner Stina Nilsson i sprintstafetten – och tog sin första seger i världscupen.Belöningen: Drygt 135 000 kronor i bonus.– Skojar du? Helvete! Det var soft, säger Dahlqvist.
Läs mer om Dahlqvist och Stina Nilsson.
Stora drömvinsten på Triss – TV4-profilen skriker rakt ut
Jan Larsson, 62, från Lidköping, blev miljonär efter succn efter trisskrapet i Nyhetsmorgon.Efter två lyckade skrapningar stod det klart att han totalt får tre miljoner kronor.Då kan inte TV4-programledaren Jesper Börjesson hejda sig – utan skriker rakt ut.–Hyr ett plan, säger den exalterade programledaren.
Succn – till final som etta och tvåa
DRESDEN. Sveriges lag gick vidare till final i sprintstafetten – som etta och tvåa.Samtidigt kraschade båda Norges lag.
Norska hånet (!) mot Sverige efter succn
DRESDEN. Hanna Falk vann, Maja Dahlqvist var tvåa – och ytterligare två svenskor var i final.Sprinten i Dresden blev en blågul succ.Men enligt den norske experten Öyvind Godö betyder det ingenting.– Egentligen så ger väl den här dubbelsegern bara falskt hopp för Sverige, säger Godö.
JUST NU: Succn - svensk dubbelseger
DRESDEN/STOCKHOLM. Svenskorna dominerade sprinten i Dresden.Stina Nilsson föll snöpligt i finalen, men Hanna Falk vann före Maja Dahlqvist och fixade en svensk dubbel.Hanna Falk satte i och med segern ett nytt världsrekord.– Det var en bra dag för mig, en väldigt bra dag. Jag hade familj och vänner på plats som hejade fram mig. Det var bara att köra på, säger Hanna Falk i SVT.
Avslöjat: Därför är Ghoddos kvar
Saman Ghoddos har jagats och jagas alltjämt av många utländska klubbar efter succn i Östersund.Men han är kvar hos succlaget - och det finns en anledning till det.
Läs mer om Östersund.Men.
Tvillingarna bakom vegan-succn: Klimataspekten är tyngst vägande
Tvillingarna Emma, 22, och Amelia, 22, driver tillsammans Vegansk matlåda. Nu hoppas de att fler ska skippa animaliska produkter och upptäcka det veganska köket. –Man måste inte hela tiden tänka på att det ska vara klimatsmart, det får man på köpet med de veganska alternativen, säger Emma.
Läs mer om Amelia, Emma och Vegansk.
Succn: Gjorde mål i Frölunda-debuten
Jan Mursak blev klar för Frölunda för en vecka sedan.I kvällens match mot HV 71 gjorde han debut - och blev målskytt direkt.–Det är alltid roligt att göra mål i första matchen, säger Mursak till C More.
Succn: Kristersson har tagit M ur krisen
Moderaterna inleder valåret starkt.I Expressen/Demoskops mätning får partiet 22,6 procent – deras högsta stöd i mätningen på ett år.– Det stärker den positiva trend vi sett under hösten, säger Moderaternas partisekreterare Gunnar Strömmer.
Läs mer om Gunnar Strömmer.