Svärtinge

Dieseltjuvar körde av vägen

Två misstänkta dieseltjuvar har gripits efter att ha kört av vägen i Norrköping, skriver Folkbladet. Larmet om en dieselstöld kom till polisen vid klockan 22. 45, då ett vittne sett två personer slanga bränsle ur en lastbil i Svärtinge.

Kvinna livshotande skadad i misshandel

En kvinna i 60-årsåldern vårdas för livshotande skador efter att ha misshandlats i Svärtinge utanför Norrköping. Hennes tillstånd beskrivs som kritiskt, enligt Region Östergötlands presstjänst.
Läs mer om Norrköping och Svärtinge.
Två bilar har krockat på riksväg 51
Två bilar har krockat på riksväg 51 i Svärtinge utanför Norrköping.En person har förts till sjukhus med ambulans – och det är totalstopp i trafiken i riktning mot Norrköping.
Hjälp utan krav på att öppna plånboken
En familjefotografering till Marina i Svärtinge, En 30-årsfest till Jeanette i Saltsjöbaden eller en dejt med sambon till Anna i Vallentuna.

Skogsbrand bröt ut i Svärtinge

Svärtinge Branden var i närheten av bebyggelse men kunde släckas innan den gjort någon större skada. Vid halv tre under eftermiddagen på torsdagen larmades räddningstjänsten till Svärtinge
Läs mer om Svärtinge.
Fem till sjukhus efter trafikolycka
Två fordon frontalkrockade under långfredagen på Finspångsvägen vid Svärtinge i riktning mot Finspång. Fem personer fick föras till sjukhus med ambulans. – Skadeläget är oklart, säger Mariana Persson, vakthavande befäl vid polisen i Östergötland till Expressen.se.
Avfart avstängd efter trafikolycka
Norrköping Två fordon är inblandade i en trafikolycka på Finspångsvägen vid Svärtinge. Räddningstjänsten har stängt av avfarten från Finspångsvägen till Svärtinge efter att två bilar
Läs mer om Finspångsvägen och Svärtinge.
Skogen ska bevaras i nya villaområdet
Orörd skog. Lennart Andersson vill inte fälla en tall i onödan i skogsbacken i Svärtinge. Foto: Mikael Strand + Visa bildtexten Skogen ska bevaras i nya villaområdet Norrköping Het jakt på bostäder under Bodagarna.
INZOOMAT
Handelsträdgårdar lever kvar 24nt Många har försvunnit men några finns kvar. Längs hela Finspångsvägen ända ut till Svärtinge har det legat trädgårdsodlingar och handelsträdgårdar. En efter en har de försvunnit. Men några finns kvar.
Oljeutsläpp orsakade halka
Norrköping Uppdaterad 12.30 Stora mängder olja sanerades av sandbil. Svår halka rådde på riksväg 51 strax söder om Svärtinge på förmiddagen. Detta efter att ett fordon läckt stora mängder
Läs mer om Svärtinge.
Larm om brand i lastbil
Norrköping Enligt larmet ska en brand uppstått i en lastbil i Skärlöta i Svärtinge. Larmet inkom till räddningstjänsten strax efter klockan 19.30 och lastbilen ska stå i närheten av
Läs mer om Skärlöta och Svärtinge.
Personbil i diket
Norrköping En personbil körde av vägen i Svärtinge sent på söndagskvällen. Allmänhet larmade polisen om att en bilist kört av vägen, lv1179 - gamla Svärtigenvägen, och sedan kilats fast bakom en skylt.
Läs mer om Svärtigenvägen och Svärtinge.
Trafikolycka på rv51
Norrköping En personbil ska ha kört in in mittvajerräcket på rv51 nära Svärtinge. En bilist har av okänd anledning tappat kontrollen över bilen och kört in i mittvajerräcket på rv51
Läs mer om Svärtinge.
Tomter till salu i Krokek och Svärtinge
Nu finns fem tomter i Stubbetorp strax öster om Svärtinge och ytterligare tre tomter på Borgmästarvägen i Krokek till salu. Tomterna säljs utan krav på att vara med i kommuens tomtkö.
Man fastklämd under bilen
Norrköping En man har fastnat under en bil i Svärtinge. Räddningstjänsten fick nu på måndagsmorgonen ett larm om en person som blivit fastklämd under en bil i Svärtinge.
Läs mer om Svärtinge.
Tobias största seger hittills
Galopp, Norrköping Tobias Hellgren från Svärtinge tog sin mest prestigefyllda seger när han vann med Calvados i Norge. Segern kom i Norskt Champion Hurdle över 3 950 meter häck på Övrevoll
Bilbrand efter vajerolycka
Norrköping En bil ska ha fattat eld efter att ha kört in i mittvajerräcket. Olyckan ska ha inträffat på rv51 nära Svärtinge. I nuläget är det oklart om någon kommit till skada vid olyckan.
Läs mer om Svärtinge.
`Viktigt att föregå med gott exempel framför barnen`
Svärtinge Den vanligaste dödsorsaken bland barn i åldern 1-6 år är drunkning. Som småbarnsförälder på badutflykt är det därför viktigt att alltid koll på var barnen befinner sig.
Bilolycka på 51:an
Norrköping Strax efter tolv fick en bil sladd och körde in i mitträcket på 51:an vid Svärtinge. Personbilen var på väg från Finspångshållet mot Norrköping när ena däcket fick punktering.
Stulen bil sattes i brand
Norrköping En bil totalförstördes i en brand vid Eriksbergsrondellen mellan Norrköping och Svärtinge. Räddningstjänst och polis larmades till branden vid 00.15 natten mot torsdag.
Kommunen kräver inte grönt konstgräs
Bengt Cete. Foto: Leif Hallberg + Visa bildtexten Kommunen kräver inte grönt konstgräs Norrköping Svärtinge är ett av de ställen där konstgräs planeras.
IFK och Svärtinge vidare i futsal-SM
Futsal, Norrköping Flera lag med Norrköpingsanknytning deltog i helgens futsal-SM-sammandrag, där IFK Norrköping P 17 och Svärtinge P 15 säkrade avancemang till finalrundan.
Sleipner värvar Svärtingetalang
Fotboll, Norrköping Sleipner har gjort klart med Rasmus Bengtsson från Svärtinge. - Jag vill ta nästa steg i karriären, säger den 17-årige forwarden.
Caroline och Kristian Faleström
Svärtinge, Norrköping fick den 26 oktober en dotter som heter Savannah.Vikt 3 395 g, längd 51 cm. Mamman är född och uppvuxen i Kalmar.Foto: Leif Hallberg hos Riksbild TIPSA Textstorlek
Olycka mellan Kvillinge och Svärtinge
Visa bildtexten Olycka mellan Kvillinge och Svärtinge Norrköping Tre bilar var inblandade i en trafikolycka på gamla Finspångsvägen på lördagen.