Svärtinge

Kvinna livshotande skadad i misshandel

En kvinna i 60-årsåldern vårdas för livshotande skador efter att ha misshandlats i Svärtinge utanför Norrköping. Hennes tillstånd beskrivs som kritiskt, enligt Region Östergötlands presstjänst.
Läs mer om Norrköping och Svärtinge.

Två bilar har krockat på riksväg 51

Två bilar har krockat på riksväg 51 i Svärtinge utanför Norrköping.En person har förts till sjukhus med ambulans – och det är totalstopp i trafiken i riktning mot Norrköping.
Tunga nyförvärv till Svärtinge
FOTBOLL Svärtinge kan presentera två spännande nyförvärv inför säsongen 2015. Division 4-klubben som slutade åtta i fjol har nu säkrat upp med backen Filip Sundgren, 22, och mittfältaren Axel Schylström, 21.
Hjälp utan krav på att öppna plånboken
En familjefotografering till Marina i Svärtinge, En 30-årsfest till Jeanette i Saltsjöbaden eller en dejt med sambon till Anna i Vallentuna.

Bengtsson kvar i IKS

FOTBOLL Sleipners talangfulle Rasmus Bengtsson stannar i klubben. Den förre Svärtinge-spelaren, som blev bäste målskytt i IKS under sin debutsäsong, har skrivit på ett nytt tvåårsavtal.
Läs mer om Svärtinge-spelaren.
Division 4 östra
Av. Uppdaterad Division 4 östra Svärtinge Torstorp 2 3 (1 0) En svängig match, där gästernas Andreas Ragnarsson avgjorde i slutminuterna. Lite snöpligt, tycker Lott Croneryd, tränare
Villainbrott i Svärtinge
Av Åsa Hanell. Uppdaterad När villaägarna kom hem vid 18-tiden på onsdagen upptäcktes inbrottet. Polis kontaktades och har varit på plats för att höra villaägaren, samt upprätta en anmälan om stöld genom inbrott.
Läs mer om Svärtinge.
Bilbrand vid Finspångsvägen
Av Emil Berglund. Uppdaterad Bilen hade anmälts stulen under tisdagen. Det var strax efter klockan 01.00 natten till onsdag som det kom in ett larm om en bilbrand vid Nya rondellen i Svärtinge nordväst om Norrköping.
Singelolycka på riksväg 51
Av Adrian Cederqvist. Uppdaterad Vid 23.30-tiden larmades räddningstjänsten till en singelolycka på riksväg 51 mellan Svärtinge och Kolstad. En personbil ska ha kört in i vajerräcket
Läs mer om Kolstad och Svärtinge.
Flydde i panik från maken
Av Sebastian Hagberg. Uppdaterad Mannen hotade henne till livet och slog sönder hennes bil. Vid 20.30 på onsdagskvällen körde en polispatrull igenom ett villaområde i Svärtinge.
Läs mer om Svärtinge.
Skogsbrand bröt ut i Svärtinge
Svärtinge Branden var i närheten av bebyggelse men kunde släckas innan den gjort någon större skada. Vid halv tre under eftermiddagen på torsdagen larmades räddningstjänsten till Svärtinge
Läs mer om Svärtinge.
Bilkrock mitt inne i Svärtinge
Av Jan Nordström. Uppdaterad Fem personer, däribland två små barn, fördes till Vrinnevisjukhuset efter en kollision mellan två bilar på vägen genom Svärtinge på långfredagens eftermiddag.
Läs mer om Svärtinge och Vrinnevisjukhuset.
Fem till sjukhus efter trafikolycka
Två fordon frontalkrockade under långfredagen på Finspångsvägen vid Svärtinge i riktning mot Finspång. Fem personer fick föras till sjukhus med ambulans. – Skadeläget är oklart, säger Mariana Persson, vakthavande befäl vid polisen i Östergötland till Expressen.se.
Avfart avstängd efter trafikolycka
Norrköping Två fordon är inblandade i en trafikolycka på Finspångsvägen vid Svärtinge. Räddningstjänsten har stängt av avfarten från Finspångsvägen till Svärtinge efter att två bilar
Läs mer om Finspångsvägen och Svärtinge.
Skogen ska bevaras i nya villaområdet
Orörd skog. Lennart Andersson vill inte fälla en tall i onödan i skogsbacken i Svärtinge. Foto: Mikael Strand + Visa bildtexten Skogen ska bevaras i nya villaområdet Norrköping Het jakt på bostäder under Bodagarna.
INZOOMAT
Handelsträdgårdar lever kvar 24nt Många har försvunnit men några finns kvar. Längs hela Finspångsvägen ända ut till Svärtinge har det legat trädgårdsodlingar och handelsträdgårdar. En efter en har de försvunnit. Men några finns kvar.
Oljeutsläpp orsakade halka
Norrköping Uppdaterad 12.30 Stora mängder olja sanerades av sandbil. Svår halka rådde på riksväg 51 strax söder om Svärtinge på förmiddagen. Detta efter att ett fordon läckt stora mängder
Läs mer om Svärtinge.
Larm om brand i lastbil
Norrköping Enligt larmet ska en brand uppstått i en lastbil i Skärlöta i Svärtinge. Larmet inkom till räddningstjänsten strax efter klockan 19.30 och lastbilen ska stå i närheten av
Läs mer om Skärlöta och Svärtinge.
Personbil i diket
Norrköping En personbil körde av vägen i Svärtinge sent på söndagskvällen. Allmänhet larmade polisen om att en bilist kört av vägen, lv1179 - gamla Svärtigenvägen, och sedan kilats fast bakom en skylt.
Läs mer om Svärtigenvägen och Svärtinge.
Singelolycka på riksväg 51
Av. Uppdaterad Ambulans och räddningstjänst har larmats till riksväg 51 där det ska ha inträffat en singelolycka strax innan Svärtinge. Enligt uppgifter ska föraren som färdats ensam
Läs mer om Svärtinge.
Trafikolycka på rv51
Norrköping En personbil ska ha kört in in mittvajerräcket på rv51 nära Svärtinge. En bilist har av okänd anledning tappat kontrollen över bilen och kört in i mittvajerräcket på rv51
Läs mer om Svärtinge.
Tomter till salu i Krokek och Svärtinge
Nu finns fem tomter i Stubbetorp strax öster om Svärtinge och ytterligare tre tomter på Borgmästarvägen i Krokek till salu. Tomterna säljs utan krav på att vara med i kommuens tomtkö.
Man fastklämd under bilen
Norrköping En man har fastnat under en bil i Svärtinge. Räddningstjänsten fick nu på måndagsmorgonen ett larm om en person som blivit fastklämd under en bil i Svärtinge.
Läs mer om Svärtinge.
Harry Boy fixade storvinst till Svärtinge
Av WA. Uppdaterad I dagens V75-omgång på Solvalla blev det hög utdelning på sju rätt. En kupong inlämnad hos Direkten Svärtingekiosken i Svärtinge gav hela 136 208 kronor, meddelar ATG i ett pressmeddelande.
Tobias största seger hittills
Galopp, Norrköping Tobias Hellgren från Svärtinge tog sin mest prestigefyllda seger när han vann med Calvados i Norge. Segern kom i Norskt Champion Hurdle över 3 950 meter häck på Övrevoll