Sven werner

Forskare slår ett slag för fjärrvärmen

Det finns otroligt mycket värmeöverskott i vårt samhälle - som går att använda en gång till, menar forskare vid Högskolan i Halmstad. - Fjärrvärme innebär en stor samhällsekonomisk vinst, säger Sven Werner, professor i energiteknik.
Läs mer om Halmstad, Högskolan och Sven Werner.

En konst att göra det med en sådan lättsamhet

Som barn stod jag, mina syskon och kusiner och i kockmössor och spelade upp Werner Werner-sketcher för våra föräldrar på söndagsmiddagarna.Liknande mardrömsunderhållning utsattes säkerligen många vuxna för på 1980-talet eftersom Sven Melander och Åke Cato var för barnen vad Youtube-skämtare är i dag. Därför är det extra kul att Melander faktiskt, till skillnad från andra 40-talister, faktiskt är en Youtube-stjärna i dag.
Sven Melander om vänskapen med GW
Berra, Werner och Werner och Steve med Lloyden. Sven Melander har lyckats sätta ett antal odödliga gubbar under sin karriär. Dessutom var han en av de vänner som stöttade Leif GW Persson efter Geijeraffären på 70-talet. Enligt GW:s syster var det stödet rent livsavgörande. – Jag blev förvånad när jag hörde det men om det är så är jag så klart glad att jag gjorde det, säger Sven Melander i dag. – Det var en kompis som mådde för jävla dåligt. Men det är klart att det var många som lämnade skeppet när det hade gått åt helvete.
Så varför kliar det i mig?
Sven Otto Littorin har fotograferats på toaletten och på nolltid blev det en medial riksangelägenhet. Jack Werner försöker förstå varför han själv inte är eld och lågor. 15:53 Allt började med Stön.
Läs mer om Stön.