Sven erik olsson

Kvinna misstänkt våldtagen – förbipasserande slog larm

En kvinna misstänks ha blivit våldtagen i ett flerfamiljshus i Märsta, skriver Aftonbladet.Enligt uppgift till tidningen slog förbipasserande larm när kvinnan kommit utspringande ur huset.– Ingen är gripen men det finns en utpekad misstänkt, säger Sven-Erik Olsson, presstalesperson vid Stockholmspolisen till Aftonbladet

Polisstation beskjuten – flera skotthål

Polisstationen i Ronna har blivit beskjuten, skriver Länstidningen.– Vi har upprättat en händelserapport om grovt vapenbrott och skadegörelse, säger Sven-Erik Olsson på polisens regionledningscentral, till tidningen.
En allvarligt skadad efter bilolycka
En person är allvarligt skadad efter en bilolycka vid Västerbroplan i Stockholm.Personen körde en bil som strax innan stoppats av polisen för kontroll.– En polispatrull kontrollerade ett fordon när föraren gav sig av till fots. Passageraren satte sig i förarsätet och körde i väg. Det är den bilen som sedan har påträffats i en kollision, säger Sven-Erik Olsson, presstalesperson vid Stockholmspolisen.
En allvarligt skadad efter bilolycka
En person är allvarligt skadad efter en bilolycka vid Västerbroplan i Stockholm.Personen körde en bil som strax innan stoppats av polisen för kontroll.– En polispatrull kontrollerade ett fordon när föraren gav sig av till fots. Passageraren satte sig i förarsätet och körde iväg. Det är den bilen som sedan har påträffats i en kollision, säger Sven-Erik Olsson, presstalesperson vid Stockholmspolisen.

Man rånad på sin bil – blev knivskadad i handen

En person blev av med sin vita Audi i Upplands-Bro under lördagen.– Vi har inga spår, den som har blivit utsatt har fått en knivskada i handen, säger Sven-Erik Olsson vid polisen.
Larm om villabrand: Ska brinna på övervåningen
Larm har kommit om en villabrand i Lau på Gotland.– Det ska enligt inledande uppgifter brinna på övervåningen, säger polisens presstalesperson Sven-Erik Olsson.
Läs mer om Gotland, Lau och Sven-Erik Olsson.
Kvinna påkörd av bilist – förd till sjukhus
En kvinna blev påkörd av en bilist i Vårberg i södra Stockholm och fördes till sjukhus med oklara skador.– Hon var vaken och talbar, säger Sven-Erik Olsson, presstalesperson vid Stockholmspolisen.
Fem gripna efter bråk på vårdcentral i Skärholmen
En person har av okänd anledning blivit attackerad inne på en vårdcentral i Skärholmen i Stockholm, rapporterar Aftonbladet. Fem personer har gripits. – Det är en person som har en skada i huvudet. Det är något tillhygge som har använts men det bedöms inte vara allvarligt, säger Sven-Erik Olsson vid polisen till tidningen.
Misstänkt våldtäkt vid skola – man söks av polis
Polisen utreder en misstänkt överfallsvåldtäkt på en flicka i helgen.Händelsen inträffade i ett skogsparti vid en skola, enligt polisen.– Det finns ingen gripen, säger Sven-Erik Olsson vid polisen.
Läs mer om Sven-Erik Olsson.
Man rånad på sin Porsche
Två män har hotat sig till en blå Porsche Panamera från en man i Täby norr om Stockholm.De tog också mannens mobil och plånbok.– Det kom fram två män och hotade honom, inte med några tillhyggen utan verbalt. De tvingade till sig nycklarna och körde i väg, säger Sven-Erik Olsson, presstalesperson hos Stockholmspolisen.
Pågående polisinsats i Bromma om försvunnen kvinna
Det pågår en polisinsats vid en bostad i Bromma.Händelsen är kopplad till en kvinna som anmäldes försvunnen i förra veckan.– Det är åtgärder i en pågående utredning, säger Sven-Erik Olsson, presstalesperson vid Stockholmspolisen.
Flera bilar i krock på E4 – skadeläget oklart
Flera bilar har krockat på E4 i höjd med Kungens kurva söder om Stockholm.– Initialt ska det röra sig om fyra fordon, säger Sven-Erik Olsson, presstalesperson vid Stockholmspolisen.
Stopp i vägtunnel – efter rök från tankbil
Det råder trafikstopp i Årstatunneln efter att det börjat ryka från en tankbil.Enligt polisen är det i riktning från Sickla och mot Essingeleden.– Det verkar som att det börjat ryka från bromsarna på en lastbil, säger Sven-Erik Olsson vid Stockholmspolisen.
Sex bilar i krock – en har smitit från platsen
En olycka har inträffat på väg 222 i höjd med Nacka Forum öster om Stockholm.Sammanlagt sex bilar är inblandade.– En av dem har avvikit, säger Sven-Erik Olsson, presstalesperson vid Stockholmspolisen
Räddningsinsats när man gick genom isen
En person har gått genom isen i Sågsjön i Nacka. Det är den andra isolyckan som inträffar i Stockholmsområdet i helgen. På lördagen omkom en man som fiskade på sjön Norrviken. – Det är mycket folk ute på isarna med det är inte säkert, säger Sven-Erik Olsson, presstalesperson vid Stockholmspolisen.
Rånare med järnrör slog man i huvudet
En butik i Tensta har blivit utsatt för ett rån.Förövarna ska ha varit utrustade med ett järnrör.– Personal har blivit slagen i huvudet, säger Sven-Erik Olsson vid polisen.
Läs mer om Sven-Erik Olsson och Tensta.
Rånare med järnrör slog man i huvudet
En butik i Tensta har blivit utsatt för ett rån.Förövarna ska ha varit utrustade med ett järnrör.– Personal har blivit slagen i huvudet, säger Sven-Erik Olsson vid polisen.
Läs mer om Sven-Erik Olsson och Tensta.
Uppgifter om kidnappning norr om Stockholm
En yngre person ska ha kidnappats norr om Stockholm, enligt uppgift till Aftonbladet.– Vittnen har larmat om vad de uppfattat som att en person tvingats in i en bil men vi kan inte säga säkert att det är så, säger Sven-Erik Olsson vid polisen till tidningen.
Uppgifer om kidnappning norr om Stockholm
En yngre person ska ha kidnappats norr om Stockholm, enligt uppgift till Aftonbladet.– Vittnen har larmat om vad de uppfattat som att en person tvingats in i en bil men vi kan inte säga säkert att det är så, säger Sven-Erik Olsson till tidningen.
Bil voltade vid hotell – tre flydde från platsen
Bilkrocken höll på att sluta – inne på ett hotell.Därefter flydde tre män från fordonet som hamnat upp och ner.– Personerna i den andra bilen är tagna till sjukhus för kontroll, säger Sven-Erik Olsson vid polisen i Stockholm.
Läs mer om Stockholm och Sven-Erik Olsson.
Kvinna knivskuren efter rån – polisen söker efter gärningsmannen
En kvinna har blivit knivskuren efter ett rån mot en butik i Norrtälje, skriver Aftonbladet.– Vi söker efter gärningsmannen, säger Sven-Erik Olsson vid Stockholmspolisen.
Polisbil i trafikolycka – tre gripna
En polisbil och en personbil har kolliderat i Tensta, i norra Stockholm.Tre personer har gripits från bilen som krockat med polisbilen.– De är misstänkta för grov vårdslöshet i trafik, säger Sven-Erik Olsson vid polisen i Stockholm.
Ingen misstänkt efter dödsskjutning i Rinkeby
Det finns fortfarande ingen gripen eller misstänkt efter att en man i 20-årsåldern sköt till döds i Rinkeby i västra Stockholm på nyårsafton.– Jag har inga nya uppgifter i ärendet, säger Sven-Erik Olsson vid polisen i Stockholm, till TT.
Skottlossning mot lägenhet i Rinkeby
Minst ett skott har avlossats mot en lägenhet i Rinkeby på lördagskvällen. Polisen har inlett en förundersökning om försök till mord. – Det var minst en person i lägenheten vid tillfället, säger Sven-Erik Olsson till DN.
Läs mer om Rinkeby och Sven-Erik Olsson.
Poliser med dragna vapen – i stor insats
En större polisinsats pågår i södra Stockholm. Ett flertal poliser med dragna förstärkningsvapen är där – både på hustak och på gatan. – Vi har en bevakningsinsats som ingår i en brottsutredning, säger Sven-Erik Olsson, vid polisen.
Läs mer om Stockholm och Sven-Erik Olsson.