Svenska rally

Filmstjärnan laddar för rally i Töcksfors

Actionstjärnan Dolph Lundgren är för de flesta känd som den svenska skådespelaren i fartfyllda filmer som Rocky IV och The Expendables. På söndag kommer han till den lilla värmländska orten Töcksfors och kör rally när Gumball 3000 stannar till på sin väg till Norge, vilket Nya Wermlands-Tidning skriver på sin webbsida.

Berggren: Något har gått fel i svensk rally

Kartläsaren Jonas Andersson är vårt enda hopp. Så brukade det inte vara i Svenska rallyt. Så behöver det inte vara.
Läs mer om Svenska.
Rally VM: Ordningen återställd
Pontus Tidemand ledde Svenska Rallyt över natten, men nu forsar WRC-bilarna fram. Bäst hittills är VW-teamet. Men Citroën och Hyundai bjuder motstånd.
Läs mer om Hyundai, Svenska Rallyt och VW-teamet.
Svenska rallyt – de har kul i svårkörd Porsche
BARCELONA. Från Barcelona till skogarna i Värmland. För Per Lidström är det tvära kast in i rallybilen för Rally Sweden Historic.

Ogier snabbast under Svenska rally-testet

Inte helt oväntat var den regerande världsmästaren Sebastin Ogier, Volkswagen Motorsport, snabbast under torsdagförmiddagens fullfartstest i Råda strax utanför Hagfors inför starten av Rally Sweden. Men det stora samtalsämnet inför fredagen, då rallyt drar igång på allvar var vädret.
Rallypubliken flockas vid Colin s Crest
Rally går inte bara ut på att köra fortast.Man kan hoppa längst också.Slår någon det gällande rekordet – 37 meter – under Svenska rallyt?
Läs mer om Colin, Crest och Svenska.
Vem kan slå 37 meter?
Rally går inte bara ut på att köra fortast.Man kan hoppa längst också.Slår någon det gällande rekordet — 37 meter — under Svenska rallyt?
Läs mer om Svenska.
Vem kan slå 37 meter?
Rally går inte bara ut på att köra fortast.Man kan hoppa längst också.Slår någon det gällande rekordet — 37 meter — under Svenska rallyt?
Läs mer om Svenska.
Svenska rallyt – så ska Mikkelsen vinna i år
LIMA. Förra året ledde han sensationellt Rally Sweden under några sträckor. Men norrmannen Andreas Mikkelsen fick nöja sig med en andraplats, hans bästa VM-placering dittills i karriären. ALLT OM BILAR var på plats när Mikkelsen gjorde de sista finjusteringarna inför Svenska rallyt.
Svenska rallyt – vi sänder tävlingen live
Nu kan du se Svenska rallyt från din dator eller mobiltelefon. I ett samarbete mellan Svenska rallyt och Expressen sänds delar av Rally Sweden Historic live. - Det är jätteroligt att vi kan via Expressens alla kanaler nå ut med den här godbiten till alla rallyälskare, säger Svenska rallyts vd Glenn Olsson.
Svenska rallyt – Åhlin jagar pallplats i WRC2
Värmlänningen Fredrik Åhlin är en het kandidat till en pallplats i Rally Sweden. Med sitt nya team och sin Ford Fiesta R5 utmanar han nu erfarna förare som Pontus Tidemand och Anders Grøndal i WRC2. – Det kommer att bli en rolig fajt på alla vis, säger han.
Ingen rallycross under SM-veckan
Vinterserien av den svenska rallycrosserien, Rally-X On Ice, måste ställa in premiärtävlingen i Örebro på söndag på grund av mildvädret.
Läs mer om Rally-X On Ice, SM-veckan och Örebro.
Ingen rallycross under SM-veckan
Vinterserien av den svenska rallycrosserien, Rally-X On Ice, måste ställa in premiärtävlingen i...
Läs mer om Rally-X On Ice och SM-veckan.
Göransson kör SM på hemmaplan
Racingföraren Richard Göransson är klar för start i årets SM i rallysprint. Det är två år sedan 36-årige Göransson – trefaldig mästare i den svenska standardvagnsserien, STCC – körde rally och 31 januari får Örebrosonen tävla på hemmaplan. Tävlingen avgörs nämligen strax utanför Örebro som en del i SM-veckan för vinteridrotter.
Göransson kör SM på hemmaplan
Racingföraren Richard Göransson är klar för start i årets SM i rallysprint. Det är två år sedan 36-årige Göransson - trefaldig mästare i den svenska standardvagnsserien, STCC - körde rally och 31 januari får Örebrosonen tävla på hemmaplan. Tävlingen avgörs nämligen strax utanför Örebro som en del i SM-veckan för vinteridrotter.
Göransson kör SM på hemmaplan
Racingföraren Richard Göransson är klar för start i årets SM i rallysprint. Det är två år sedan 36-årige Göransson — trefaldig mästare i den svenska standardvagnsserien, STCC — körde rally och 31 januari får Örebrosonen tävla på hemmaplan. Tävlingen avgörs nämligen strax utanför Örebro som en del i SM-veckan för vinteridrotter.
Hallberg-Rassy 37 totalsegrare i ARC+
Svenska Hallberg-Rassy 37:an Shira är totalsegrare bland 49 båtar i ARC+. ARC + är ett rally över Atlanten från Gran Canaria via Kap Verde till St Lucia i Karibien. Hallberg-Rassy 37:an var snabbast på korrigerad tid på bägge etapperna och totalt. Vinnarna är Marita och Rune Lindberg.
Petter Solberg nära comeback i rally-VM
Vi kan få se en sensationell comeback i samband med Svenska rallyt i februari. Årets rallycrossvärldsmästare Petter Solberg är nära en comeback i rally-VM. - Det händer saker och jag gillar Sverige, säger Solberg.
Gullabo maxar i nya BMW M3
Artikel Bilsports testförare tillika flerfaldiga svenska SM-mästaren i rally har kört BMW:s senaste M3 i Bilsport Superstage-banan på Emmaboda flygfält.
Så håller sig cio:erna i form
Dakar-rally, tennis och Vasaloppet. Tre svenska cio:er berättar om vad som hjälper dem koppla av och bli mer effektiva på jobbet.
Läs mer om Vasaloppet.
Latvalas tredje seger i Rally Sweden
2008, 2012 och nu var det dags igen. Finländaren Jari-Matti Latvala tog i dag sin tredje totalseger i det svenska VM-rallyt. Världsmästaren Sbastien Ogier åkte av och tappade mycket
Läs mer om Rally Sweden och VM-rallyt.
Bergqvist hyllades för sin rallysatsning
Motor/Rally Under onsdagskvällens invigning av Svenska Rallyt prisades Hoforsföraren Emil Bergkvist för sin målmedvetna rallysatsning inom rallysporten.
F1-förare gör debut i Svenska rallyt
En formel 1-profil från Polen gör spännande debut i årets Svenska rally. Robert Kubica har bytt från banracing till betydligt smalare vägar. I fjol blev han mästare i klassen WRC2.
Läs mer om Polen och Svenska.
F1-förare gör debut i Svenska rallyt
Karlstad/TT En formel 1-profil från Polen gör spännande debut i årets Svenska rally. Robert Kubica har bytt från banracing till betydligt smalare vägar.
Läs mer om Polen och Svenska.
F1-förare gör debut i Svenska rallyt
En formel 1-profil från Polen gör spännande debut i årets Svenska rally. Robert Kubica har bytt från banracing till betydligt smalare vägar.
Läs mer om Polen och Svenska.